21. ledna 2013

Poselství pro Československo


Video Kryštof Koucký: Vědomí českého národa a jeho probuzení  má v diskusi velký ohlas (:-)). 

Dovolím si zde proto otisknout poselství pro Československo z r. 1977, z knihy Národ v lénu bohů Ivo Wiesnera, které by snad mohlo být (i podvědomým) zdrojem českého pocitu vyvolenosti, kterým si živíme své kolektivní ego.

Hezké poselství, jen kdybychom tu naši vyvolenost nějak dokázali projevit. Zatím oči celého světa nemají důvod být na nás upřeny (viz v textu) (:-)))) 

Poselství pro Československo
1977 
(z knihy Ivo Wiesner: Národ v lénu bohů)


"Z této Lóže světla  — Agarthy  — bylo v roce 1977 předáno poselství pro Československo, které
nezkráceně uvádím:

„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkud jsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem již předešle řekl, váš národ je původem předků slunného Orientu, ze Země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikož pouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. 

Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrál pro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.



A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřte oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. 

Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádnou prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů. V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. 
Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.

Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších (pozn. T. G. M.),
spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy
i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství. Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon!

Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu. Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo. Nový zákon bratrství a demokracie se zaskví v plné čistotě ajasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klid a mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají.

Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte
tak, jak to přijde a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.
Pokoj s vámi!"

Tímto poselstvím končí proud podivuhodných mýtů, pověstí a proroctví, která s sebou nesou minulé časy. "





23 komentářů:

  1. dcera potkala spolužáka za základky Kryštofa,sdělila mi,že je NASTARTOVÁN,jako ONA....dobrýýý...

    OdpovědětVymazat
  2. v sobotu byl sněm v Praze,kde byl návrh nové Ustavy..Skvěle vypracován,nemám k tomu návrhu výhrady...Promluvil tam pan Okamura,paní Samková,pan Kohout a spousta dalších...

    OdpovědětVymazat
  3. Davam stavajicimu systemu rok, maximalne dva :-) a doufam, ze uz se to konecne sesype a lidem bude dana moznost vykrocit novym smerem. Cely ten bankovni podvod a pseudo-demokracie je u konce a mele z posledniho i kdyz na hornich palubach se stale jeste tanci... Jen je zreba vytrvat, nepropadat skepsi pracovat na sobe a alespon sirit dal zamlcovane informace, aby se okruh lidi s otevrenou mysli stale rozsiroval. Az nas bude dost, nebudou nas moci prehlizet. Elitari se moci nad nami sami nevzdaji, takze bez odporu to nepujde. My je ke svemu zivotu nepotrebujeme, ale oni nas ano - jako otroky a prostredek ke zvysovani nikde nekoncicich zisku za kazdou cenu. Az oni padnou, my povstanem a zahodime na nas, jimy uvaleny balvan. Uz se na to tesim. Pepe :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyvolenost tohoto NÁRODA (čechů a slováků) a území, na kterém se tento Národ nachází, je dán touto dobou, kde se znovu inkarnovala celá obrovská skupina duchovních velikánů, ač se to mnohým nezdá a jejich role je především neokázalá a povětšinou skrytá. Jsou to průvodci Mistra Mistrů a připravuje se obrovský přesun od Lidstva starozákonného k Lidstvu Kristovskému.Většina práce byla již vykonána....Velitelské stanoviště je energeticky svázáno s Vyšehradem, respektive s Nulovým Bodem, který se zde nachází a který je synaptický s ohledem na Vědomí Matky Země v úrovni Vědomí GAIA a vede snadno do Vědomí IENTA. Stejně tak se lze snadno spojit skrze tento bod s Vědomím KRISTA (světového = kosmického) Místo, kde jej můžete najít na povrchu Vyšehradu je v průsečíku spojnic čtyř soch, které jsou na kraji obdelníkové louky vedle hlavního chrámu.LKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano pokud to jde tak se tam chodím nabíjet a meditovat !

      Vymazat
  5. Jde o to, proč bychom měli být hrdými, když na nás neustále někteří "spoluobčané" kydají haldy hnoje a znevažují nás... Protivenství vlastizrádců teď obzvláště vyplouvá na povrch... a jde o to, kolik národů by přežilo tolik zrad...
    Všichni co za něco stáli a nechtěli držet pusu, byli vyhnáni, pomluveni. Na nikom kvalitním nezůstala nit suchá... Spíš stojí za to se ptát, proč tolik nepřátel ve vlastních řadách? A proč se tak dbá na to, aby obraz našeho národa a kvalitních příslušníků tohoto národa je špiněno a váleno v hnoji...? Proč? Že by se nás jinak museli bát, kdyby nás neustále neterorizovali a nesnažili se nás zašlapat do země? Proč? Jaký to má důvod?
    Co by se stalo, kdyby tu mohl zůstat Komenský, Baťa? A doplňte další...kdo je znáte. CO by bylo, kdyby ti nejlepší z nás mohli dokončit své dílo ve své vlasti? Nebyl nastolen socialismus jen proto, že Baťa by tady stvořil nový spravedlivější svět? A opět proč?
    A proč nám podstrkují tu směšnou figurku Cimrmana? Aby nám vzali touhle lží poslední zbytky hrdosti... A my jim to roky žerem... Ale kupodivu, ještě si někdo z toho národa věří a nějakou hrdost ve svém srdci cítí... Je to zázrak...
    Tak buďto budem všem těm špiničům našeho národa přikyvovat a budeme se cítit jako německá provincie anebo si konečně dojdeme pro to, co nám patří - jako hrdému národu, který ví, co mu patří... A taky ví, jakou si zaslouží vládu - že to rozhodně není ta banda, která je přepečlivě vybrána z největších zločinců této doby.
    Tak co, jak dlouho budeme věřit té propagandě? A tomu současnému vyplavování žumpy? Ne to není elita národa, to nejsou jeho reprezentanti - to jsou využití zločinci do propagandy. Ale největší zločinci a vlastizrádci nic nevypovídají o národu, naopak - čím horší monstrum si naši protivníci stvoří z našeho spoluobčana - tím víc se nás bojí...Není nic horšího v tomto národě - co dokáže alespoň trochu hrát- než to co nám "vládne" a ukazuje se v médiích... není nic horšího, máme ty největší vlastizrádce neustále na očích... Zbytek národa lapá po dechu - tak je lepší, protože nechápe, jak je taková zrada a špína možná... A z deseti miliónů zas tak moc lidí u moci a v médiích není, ne? Když si to představíme, že téměř kompletní galerka - skutečně nebezpečných zločinců se nám denně producíruje v televizi - vždyť to je směšné množství... z celé země.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě námět: Proč by Karel IV. budoval Prahu jako energetické duchovní centrum v Čechách? Nač si proti sobě pohněval Němce, kteří mu dodnes nemohou přijít na jméno? Jako aby je naštval? To mi nesedí...asi to mělo mnohem podstatnější důvod... Zřejmě se takové centrum nedá přesunout kamkoliv, maximálně s ním na místě něco udělat, formovat ho. To se ale musí přijít sem...

      Vymazat
    2. Proc? Protoze chces-li s vlky byti, musis s nimi vyti. Ta smecka vecne hladovych vlku se zere mezi sebou navzajem. Tolerovat se dokazi, jen kdyz si nejsou jisti uspechem, ci odvetou z utoku. Jakmile vsak vyciti konkurenci, t.j. vudce schopneho vest stado ovci, vrhnou se na nej vsichni jednotne, protoze se citi byt ohrozeni. To je asi duvod toho, proc jsou nadejne osobnosti verejneho zivota prventivne pomlouvani, zesmesnovani ci odsunuti na druhou kolej, napr. jako nepohodlny Okamura, ktery by dle meho nazoru vyhral volby. Byl pro ne prilis necitelny, t.j. nebezpecny a proto byl loutkari diskvalifikovan.

      P.S.: V nestrannost ustavniho soudu jsem prestal verit pred lety pote, co rozhodli o tom, ze poplatky ve zdravotnictvi nejsou protiustavni, coz bezesporu jsou. Alespon jiz netrpim naivitou v tento "demokraticky pravni system" :-) Pepe

      Vymazat
    3. Jo ale Okamura nemusí ze země, je taky jen poloviční Čech, nikdy nebude mít sílu kvalitního celého Čecha - jeho osobnost se prostě tříští do těch dvou národností, ze kterých je "uhněten"... Čímž netvrdím, že může leccos velmi prospěšného pro Česko udělat.

      Když půjdete o několik tříd výš, tak musí být vyhnán? A proč? To, že ho, vyloučí ze hry nestačí? Kvalitní lidé nejsou agresivní a nedožadují se něčeho mocí... Není důvod je vyhánět... leda, že by národ pozvedli? Nebude to ta správná odpověď? Nebojí se sebevědomého českého národa? Proč jiné národy mohou mít národní hrdost a my ne?

      Ne důvod vyhánění mimořádných osobností není v tom, že by nechtěli s vlky výti - oni nevyjí ani za hranicemi, a tam zůstat můžou...

      Vymazat
    4. a kdo je to ten kvalitní čech ?? ty ? rasisto

      Vymazat
    5. Kvalitní Čech je kvalitní člověk a navíc Čech. Pokud někdo má rodiče ze dvou vlastní je nutně vnitřně rozdělen mezi oba národy-vůbec to neznamená, že to není kvalitní člověk, to jsem nepsala, tak nesměšujte pojmy s průjmy. Okamura jistě pro tuto zemi udělá víc než 60% plných Čechů, je to kvalitní člověk, alespoň se to teď tak jeví, ale nikdy nezvládne udělat takové dílo jako Baťa nebo Komenský. Oba dva by navíc zvládli mnohem mnohem více, kdyby nemuseli odejít z vlasti.
      Okamura je oslaben pro svou vnitřní osobnost složenou "ze dvou světů" a sám to říká, že jako dítě nebyl plně akceptován nikde - všude vypadal cizokrajně. I kdyby se naše a japonská kultura velice sblížily, to dětství, které zažil, mu do určité míry zformovalo osobnost. Může to překonat, ale jeho představy nikdy nebudou úplně typicky české... a tak se dá očekávat, že se v určitých okamžicích postaví proti Čechům. Při dostatečné toleranci se vše dá zvládnout a při dnešních poměrech, kdy proti národu jde tolik vlivných lidí, je případné občasné odchýlení Okamury naprostou banalitou.

      Vymazat
    6. vtěluje se duch, duše, a té je jedno jaké je tělo národnosti :-)))

      Vymazat
    7. Ha,ha,ah... Jo jasně všichni jsme úplně stejní, všichni máme stejnou kulturu, máme stejný humor, stejně trávíme, máme stejné nemoci - ve stejné míře.
      A co když ta duše má důvod narodit se do určité národnosti, rasy? Asi by v jiné nemohla poznat a pochopit, co má za úkol... Duše jsou stejné - jen potřebují zažít jiné zkušenosti a k tomu právě slouží odlišnosti těl.
      Nevím, proč předepisovat vše stejné - snaží se nám pořád vnutit nemastný neslaný guláš - multi-kulti, ale je to na prd. Každý národ potřebuje své a každé tělo sounáležitost těch svých a ne se učit, co se má a co kdo předepíše jako normu? Jak může kdokoliv předepisovat komukoliv jiné národnosti, co má dělat? Černoši mají v našem pásmu málo vitamínu D, protože jsou "konstruováni" na větší příděl slunce. Dál ovladatelnost pudů je jiná u různých ras. Tak proč mají žít černoši v Evropě a S.Americe? Jo maj se tam líp - asi jako naši cikáni (většina, ne všichni, jako u nás i cikáni). Ale není to prostředí pro ně vhodné... Nikdo není horší, lepší, ale prožívají svoji tělesnou existenci jinak s důrazem na něco jiného... Takže zobecňování, že všichni máme stejnou duši v tomto hmotném těle, opomíjí základní aspekt života - naše hmotné tělo. Bez něj jsme tak trochu nahraní...Je to z našeho pohledu už jiná existence...

      Vymazat
    8. hrajeme jen odlišné role, ale v každém z nás je božská jiskra, andělé , mimozemšťané a jiné duchovní bytosti nás nevidí jako rasy , oddělené, všichni jsme propojeni ve všem a se všemi na Zemi , to hmotné tělo je jen obal , skafandr pro hru kterou jsme si vybrali !

      celý svět je multi kulti, protože od počátku se rasy a národy míchají !

      černoši mají žít v Africe, a proč se bílí , do všeho se..ou už tisíc let ?! proč se všude cpou a všem vnucují naši " kuturu " ??

      Vymazat
    9. Protože běloši na to "mají". Což bohužel není vždy jejich nejlepší vizitka.

      Na druhou stranu, podívejte se na humanitární akce v Africe - černoušci sedí a pokud se zvednou z svého oblíbeného ďolíku v hlíně, tak jen když je tam někdo, kdo jim pomoc dovezl - i když se podaří pracovníkům s pomocí rozjet dlouhodobější projekt, domorodci často nejsou schopni jej udržet na nastartované úrovni. Prostě jak humanitární "dohled" odjede zase se válejí. Je jim to šuma fuk, sami nejsou schopni žádné iniciativy. A kdo maká- na záběrech z Afriky - akorát ženy, ty jsou podřízeny mužům...byť sebechudší chlap je vlastně "pán" - maká na něj jeho žena a ta ho živí... Ano ten věčně válející se africký černoch má sice duši se stejnými funkcemi jako my, ale je mu to úplně naprd... Její potenciál dokáže využít mnohem méně...

      Takže ano v globálu je celá země multi kulti, ale pro každého jednotlivce to je na prd a naprosto nevyužitelná informace.

      Já se nikam necpu, a že se pár agresivních bělochů cpe, tak to si nebudu vyčítat. Pořád mnohem víc podobní běloši okrádají zase bělochy všude na světě, tak co jako má bejt. Nejsem schopna s tím nic udělat, i když jsem zásadně proti všem druhům kolonializace, jak té v Africe, tak té u nás. Jen jiné reálie, jinak na chlup stejně. Až bude metr na gaunery a konečně se to tu od nich očistí, bude dobře pro nás i pro afričany.

      Vymazat
  6. Ohóóó :-), jsem přesvědčen, že v národech Česko - Slovensko je velké bratrství, duchovní síla a láska. Ne nadarmo nám itálská vědma Luisa Muratori sdělila /sdílela to s námi/, že Praha vers. Bratislava nebo chcete-li Bratislava vers. Praha jsou energetické spínače a jsou duchovně napojeny na zlaté časy Antlantidy. Jak úžasné a zase si to budu vizualizovat. Všem moc pěkné dny v Lásce a Světle.
    :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kdesi ve starých proroctví jsem četla,že konec přijde, až bude na Karlově mostě více cizinců, než čechů. Nemohu posoudit, jaká je dnes skutečnost.
    Zároveň jsem velmi zmatená, když se ptám vyšších sil na budoucnost naší země, jsem postavená tváři tvář našemu Nečasovi a je mi řečeno, že ještě hodlá nějaký čas zůstat.Zvláštní ! Nikoho z politiků jsem nikdy ve snech neměla.Vzhledem k tomu, že mi sny obvykle něco sdělují, pokládám tento jev za zajímavý, ale nedokáži ho spolehlivě vyložit.Bude-li se o to někdo chtít pokusit, návrhy jak tomu rozumnět,uvítám.Zatím zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Boženka Cibulková o České zemi: Nechť je slyšen i náš projev o České zemi, o jejím tajemstvím oblitém prostoru, který může vytvořit jen Bůh. Je složen ze sedmi existenčních vrstev jako dům o tolika podlažích. Mezi nimi je vsunuta fantasticky geniálně sestavená existenční sféra andělů, která však nemá trvalé prostorové zakotvení. Je nepředstavitelně lehce přenosná, přesunutelná jako zvláštní samostatný objekt či budova do určitého místa za pracovním, studijním či zcela služebním účelem......
    P.S.Ráda si pročítám tyto stránky.Více na buh.webpark.cz
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  9. Aha slunný orient, indie, cikáni, kasta nedotknutelných, ale takových že by jim do misky nenasypali, tak už jsme češi okupanti. To ji vypadlo že špatnýho otvoru, ne?

    OdpovědětVymazat
  10. V těchto dnech , jakož i minulých týdnech a měsících se jitřili emoce na téma kdo bude či nebude hlavou státu ČR. Nevím jestli to je záměr nebo je to přirozenost, ve které si odžívají poslední zbytky negativních emocí před něčím, čemu se říká VZESTUP....!!! Co však vím zcela určitě, že ať už bude vůli části Národa zvolen ten či onen, nebude připuštěno, aby dotyčný svými závazky či vnitřním nastavením nesprávného směru si nesplnil svou svatou povinnost k vůdcování Národa. Je to podobné jako kněz, o kterém víme že pije, je licoměrný, pokrytecký, je svým chování porušovatelem celibátu atd., jakmile se připravuje a zahajuje rituál Mše Svaté, zároveň je chrám energeticky "uklizen", stává se tento nesvatý člověk Služebníkem Stvořitele Všeho, který vykonává ten nejsvětější rituál. Kdyby jej vykonával jako nečistý, velice špatně by dopadl a byl by velice rychle "odejit". Zevním očím tohle není dáno vidět, ale věřte, že je to tak prostě zařízeno. Takže pokud kterýkoliv z těchto kandidátů bude na mocném místě NÁRODA nečistým "Ve vládě věcích Tvých Národe ČESKO SLOVENSKÝ", bude vzat a "odejit" a to velice brzy.... Píši to, aby přestalo to nenávistné vypouštění nelásky v různých formách projevů a konání. Věřte více národnímu Duchu = Agregoru i řídícímu Duchu, který je přímo odpovědný Kristu, jenž je možná blíže než si můžeme myslet a představovat.Přeji všem lidem NÁRODA ČECHU a SLOVÁKŮ ať jsou vědomou pochodní Světla a Lásky Stvořitele Všeho!!! LKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaus s neodmítnutými restitucemi je jako teď odejit? Ha, ha, ha - jsou kecy, podloženy nějakými chimérickými báchorkami. A kněz je služebník ďábla, tak pěkně to má církev ošetřeno, takže i sebečistčí kněz nemůže být čistý. Kostely jsou stavby opatřené vysávacím ventilem energie z lidí - nejsilněji působí před vchodem. Když vejdete, přijdete o méně energie, než když stojíte před kostelem, a pak už si můžete klidně nechat vymývat mozek církevními slinty...
      Národní duch nic nezmůže, pokud pod ním bude národ naprosto odevzdaný, nevzdorující zvůli a lži. Nikdo, ani kdovíjak mocný duch nic neudělá s "mrtvou rybou". Jsou jen řečičky odsuzující nás k věčné porobě, jsou pohodlné, ale nikdo nás nebude tahat z bahna, omývat a opleskávat - "probuď se, chceš změnu? No tak když k ní svolíš, tak já ti ji zařídím" - Ne nikdo za nás nic nezařídí, nikdo.

      Vymazat
    2. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/samael-2013-rok-p-echodu

      Vymazat
  11. http://www.volny.cz/harmonia-bohemia/02-dejiny-cech.htm

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.