28. ledna 2013

Přechází chemtrailsová fronta

Aktuální snímky chemtrailsové fronty. Ani nevím, co mají klimateroristé v plánu. Sněžení?
Zdroj: satelit NOAA http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php



30 komentářů:

  1. a, včerejší a dnešní sněhovou nadílkou zakrýt ledovku
    b, následně vytvořit povodně, resp. strach z povodní viz dnes Austrálie a http://www.haarpstatus.com/status.html (východ Austrálie na 10)
    http://zpravy.idnes.cz/australie-bojuje-s-velkymi-zaplavami-dwe-/zahranicni.aspx?c=A130128_101817_zahranicni_tss
    c, možná trochu podpořit chřipku a zvýšit zisky chemikům; z -13C na +10C

    a od 2.2. to má zase zamrznout...
    A nebo trest za prezidentskou volbu? A nebo jen plánované vyčištění negativity z nás? No uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. No hlasí težkou oblevu na to že napadlo za noc 30 cm sněhu tak to nevypadá na další sněžení ale spíš težký tání :D

    OdpovědětVymazat
  3. Chvílema to neřešim a nechávám věci dít. Ale někdy mě ta obloha opravdu štve. Dneská řádili nehorázně, ale co s tím?

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, a je jasně vidět, že celé tyhle úpravy mají na svědomí němci. Napřed roztříleli všechny přirozené víry, když se přiblížily k evropě a teď vyrábí cele umělohmotnou frontu. Je to Německý útok!!! A ještě tak okatý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .-)))))))))))))

      Vymazat
    2. Němci jen dovolili nebo spolupracují (vláda) na globálním klimaterorismu. I u nás jsou min. dva klimoušské radary - Brdy(hora Praha) v Čechách, a Skalky na Moravě. Něco stojí ještě v Sokolnici u Brna, u Chlumce nad Cidlinou a ve voj.prostoru Boletice v již.Čechách !

      Vymazat
    3. Ty německé radary nemusí řídit vůbec Němci ! Uvědomujete si, co může znamenat celoplanetární klimateroristická síť ?! Mám podezření, že USA potažmo NATO ovládá všechna podobná zařízení v aliančních, přidružených nebo alespoň loajálních k Atlantic.alianci zemích. A jak si lze dohledat, jedná se o víc jak 150 zemí světa !!! Proto je nasnadě, že jsou ty "krámy" všude po světě !!!

      Vymazat
    4. O tom "střílení v oblacích" jsem zřejmě zachytil několik zajímavých videí na netu. Někde tu někdo v komentářích psal, že slyšel v oblacích někde nad chemodekou nějaké rány či tlumené výbuchy. A já jsem na některých videích našel obrovské díry vysoko v oblacích, jakoby tam došlo k výbuchům nebo nějakým rozstřelům čehosi. Ty díry jsou obrovské v průměru kolem desítky až několika desítek km. Někdy je díra jen jedna, jindy jich je víc pohromadě o různých velikostech nedaleko sebe. Takže ty umělé výbuchy v oblacích jsou realita, žádný výmysl ! Zda se to děje pomocí speciálních raket, haarpem či něčím jiným, a za jakým účelem se to děje, to pro nás zatím zůstává neznámým faktem.

      Vymazat
  5. Zkoušel jsem octování v Olomouci a funguje to. Ale bydlím v paneláku tak se to sousedům moc nelíbí. Kdyby to šlo bez toho zápachu. Nikdo z okolí tomu prostě nevěří. Nebo jim to něco blokuje aby uvěřili. Smutné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus postavit na střechu paneláku plynový vařič a nech to odpařovat na střeše, tam by to nikdo necítil.
      Preventivně ale nenechávej příliš bez dozoru a občas na místo kde odpařuješ zajdi.
      Je to ale krásný pocit když vidíš jak ses pro sluníčko přičinil a hlavně klimouše na chvíli porazil.
      Pak můžeš v paneláku na nástěnku vyvěsit informaci kdy bude svítit sluníčko - podle toho kdy budeš octovat. No, budou pak hledět. Nejdřív ale párkrát vyzkoušej. Odpařování octu totiž nerozpouští přirozenou přírodní oblačnost - jen dodávám, nejspíš to víš. Občas se stává, že po vytvoření oka na obloze na druhý den přiletí menší helikoptéra a párkrát obkrouží místo. Mají to oko na snímcích, takže i přesné souřadnice místa . Už se mi to totiž stalo. Asi hledají nějaký technologický zázrak, který to rozehnal.
      Hodně zdaru. Honza.

      Vymazat
    2. kyselina citronová je bez zápachu

      Vymazat
  6. Podle současné aktivity radaru v Brdech a silného pískání v levém uchu,to asi nebude nic dobrého pro naše zdraví.Podívejte se,je to masakr !

    OdpovědětVymazat
  7. Lidi musejí otevřít oči než bude pozdě

    OdpovědětVymazat
  8. Zítra nám dorazí polonium stříbra ať máme čím nahradit antibiotika.
    Snad se teplem neaktivují viry obsažené v chemtrails. Nácci se určitě nějak předvedou.

    OdpovědětVymazat
  9. Od nového roku tu svietilo slnko len jediný raz. Už som z tej večne šedej oblohy zúfalá. Všimla som som si, že niekedy v noci sa vyčasí, ale ráno je zase zamračené. Najviac ma hnevá, že sme proti tomu bezmocní. Skúšala som aj octovať, ale vôbec to nepomohlo. V mojom okolí nikto neverí, že to nie je normálne, dokonca ani môj manžel. Myslím si, že keby sa prebudili viacerí ľudia, tak by sme s tým možno mohli niečo urobiť. Ale ako ich prebudiť?
    Keď o tom hovorím kolegom, alebo priateľom, tak si ma vypočujú ale mám pocit, že ako keby nechápali čo hovorím. Mám pocit, ako keby boli manipulovaní, alebo mali nejako utlmené vnímanie. Myslíte si, že by mohlo ísť o manipuláciu? Ale prečo potom niektorí tieto veci vnímame? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás od nového roku svítilo slunce celkem 3 dny. Moje hodně stará babička si toho všimla, stěžuje si, že je málo sluníčka. Ale (při vědomí, jaký šok pro mě bylo zjištění o co jde) já jí nejsem schopna říct, co za tím vězí.
      Dopoledne se s octem celkem dařilo, bylo pár děr, veselo, slunečno. I pár letadel bylo vidět (ne jen slyšet). A náhle, během 5 minut, vše zahalilo všudypřítomné šedivo. A do večera už ocet nezabral.
      A.

      Vymazat
    2. Příbuzného hodně stará babička sedává na zahradě na lavičce a pozoruje. Sama uviděla ta letadla a vypozorovala různé zákonitosti z jejich činnosti. Říká - už zase sypou, zejtra bude hnusně...:D

      Vymazat
    3. Lidi, je po půl třetí a u nás je tma jako v pytli.Lidé jsou unavení a nepříjemní.Slunce u nás svítilo od vánoc necelý jeden den.Vždycky si vzpomenu na Zákopčaníka, který přal všem slunce v duši. Vypadá to, že jediné slunce, které může svítit kdykoliv, bude to naše.,Snažím se nepodlehnout smutku, ale to slunce mi opravdu chybí čím dál víc.I náš pes je bez elánu.Vladimíra

      Vymazat
  10. ZKUSTE MYSLET POZITIVNĚ.....Dívejte se na obrázky rodiny nebo přírody.............Jim jde o to nás rozhodit.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodit, rozhádat, rozdělit a nakonec poštvat vzájemně proti sobě ! Proto pozor na manipulace a "blbé nálady" všeho druhu ! Je nám to uměle podsouváno, a očekává se očekávaná reakce lidí na to !

      Vymazat
  11. Já tomu pořád nějak nevěřim, ale něco mi zase říká že na tom pravdy něco bude. Tak nevím :) Jako zdá se mi to podezdřelé, protože letadel nad barek proletí tak 10 za 3 hodiny, nevím jestly sem si toho dříve nevšiml ale je to opravdu divné, záčíná mi to docela lézt na nervy. Ale zase tak kdyby opravdu manipulovali s počasím pomocí chemikálií tak by byly všude néé? Tak proč nevzít nějaké vzorky vody,sněhu,hlíny a udělat rozbor, to jste ještě neudělali? Vidím tu pořád jen nějaké fotky z radarů a nějaké kruhy, nevím co to je ale takovou animaci by dokázal na pc skoro každý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi tu holt novej.
      Rozbory jsou dávno udělány, zahledej si na blogu: chemické rozbory
      A kdo by se dělal s animací, když to stačí stáhnout z obrazovky?
      Toto jsou snímky satelitu NOAA, http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php
      Já už sem odkazy na všechno ani nedávám, kdo sem chodí, tak to už zná. Nevadí, to se naučíš.

      Vymazat
    2. Zase jeden lenoch ! Kdyby se podíval do odkazů a záložek na zdejším blogu, nalezne tam hafo informací k tomuto tématu, nebude tu jen planě řečnit a chytrolínovat ! Lidi, vy,co jste líní si hledat informace, nafackujte si pořádně za své lemplovitosti neřádné !

      Vymazat
  12. Omlouvám se. Chtěl jsem napsat něco negativního, ale naštěstí mi to neprošlo. Kladné myšlenky od co nejvíce bytostí a nemají šanci. Lásku musí každá bytost probudit ve svém srdci a ta se začne šířit všude. Myslete jen na krásné věci a přijde to. Probuďme v sobě harmonii se vším živým. Ať je to slunečnice nebo bodlák, štěňátko nebo pavouk. Vše je pro nás nezbytné k životu.
    David Šťastný

    OdpovědětVymazat
  13. Já taky nevěřil. Octoval jsem kolem Nového roku a fungovalo to - náhoda, říkal jsme si. Teď jse octoval v sobotu. Hustá hnusná šedá mlha ani slunce to neprosvítilo. Padlo 6 litrů octa a hle! Díra. Mám to i na fotkách, ale foťákem to prostě nezaberu jako celek. O víkendu bude zase octování, ale už brzo ráno, abych si toho modrého mohl užít více.

    OdpovědětVymazat
  14. Taky bych rada upozornila ze snezit zacalo dva tri dny pred jizerskou padesatkou. Je tu nejakej "serial lyzovani" a kdo vi jestli to vsechno neni taky spojene. Penize se pres neco "musej cistit" a kdyz to navic bude vypadat jako ze delaj dobro pro sportovce a deti :-) http://www.ski-tour.cz/cs/zavody/jizerska50?PHPSESSID=e407782aa4460c5decf8e1761c76b043 CSOB hahaha
    Me navic pobavilo ze letos na jizerske padesatce vyhral čip a ne clovek. Stalo se to ze zavodnice co dojela prvni si na startu zapomela čip a tak byla diskvalifikovana. Takze pratele uz to zacna. Clovek nebo cip? V Cehach jasna odpoved :-)
    Navic mi prijde usmevne jak obecne Cesi neumej prohravat. Staci se podivat na nektere povolebni reakce.
    Ja se priznam ze i kdyz slunce nevidim tak se na nej denne ladim a povidam mu ze vim ze za tou umelou silenosti je a roste do krasy :-) Vcera jsem jela autem kolem 16 hod a ono me pozdravilo tim ze bylo pres mlhu videt cely kotouc. Tohle me vzdycky potesi :-)
    Jo mimochodem ...... ted tady v podjestedi snezi a snezi :-) teplomer na nule
    Hezky den pod i chemtrails oblohou J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co je na tom divného. Čipy se pro měření času ve sportu používají úplně běžně už nekolik let. U disciplín s větším počtem závodníků (maratón, běh na lyžích) totiž startovní čáru nepřekročí všichni ve stejný moment. Proto má každý z běžců v botě přidělaný RFID čip s unikátní radiovou frekvencí. Na startovní čáře je smyčka mědi, která funguje jako anténa a registruje průchod označených závodníků. V cíli pak tento systém individuálně každému sportovci změří jeho přesný čas.
      http://www.championchip.cz/new/technologie.php

      Vymazat
    2. :-) anonyme 11 49 chápeš vůbec co znamená,že vyhrál čip? Opravdu je důležitější čip než lidský výkon? Opravdu nevidíš jak jsme tímto na to "programováni" ? Já to pochopil co chtěla pisatelka říct ( je to ženská, takže to vypadá zmateně). A krom jiného tu 50 běhám. Letos to byla první den 30 kdy se to stalo. A ta první závodnice ( stará a navíc běžela za někoho jiného než běhávala ) přiběhla se slušnou rezervou.
      Souhlasím s pisatelkou : vyhrál čip a to je na tom opravdu smutné. Nebojím se říci, že to se sportem má málo společného.

      Vymazat
    3. Jojo, to znám...taky chodím, kochám se krajinou, myslím na sluníčko a KUK, usměje se na mě...a já vím, že to tak má být...M.

      Vymazat
  15. Kdo se chcete trochu poučit, projděte si tuhle diskuzi, je tam lecos zajímavého ...
    http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=135&start=765

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.