23. ledna 2013

Pro zasmání: Koho zvolit na Hrad?

Díky čtenáři za tip! Opět Petr Jablonský (:-)))

Video - parodie na oba kandidáty (nejde vložit).

http://www.blesk.cz/clanek/video-srandicky/189489/vtipna-parodie-na-duel-zemana-s-knizetem-podivejte-se-imitator-exkluzivne-pro-blesk.html

Ještě malá koláž od jiného čtenáře:



42 komentářů:

  1. zemana!!! schwarzenberg je iluminát .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micky Mouse.
      Vyjde nás to levněji.
      (Ale asi nevyjde, protože to rozkrade sněmovna.)

      Vymazat
    2. Ani Zemana nemužu.Je to katastrofa OBA

      Vymazat
    3. Hm.........schwarz je černá,takže opak bílé -takže pořád stejné dilema dvou protichůdných polarit "někteří" řeší....... mohl bych poslat stejné fotky Zemana po "Becherovce"......je to "hra" na lidi -politika...... kdo si myslí,že ten druhý "neiluminát" je "lepší",tak to je právě ta jeho naivita a zase "sedl na špek" a uvěřil té určité "hře" tentokráte politické - např.o post prezidenta....... a po uplynutí krátké doby bude "uvěřící volič" stejně remcat a nadávat na toho,koho předtím volil.....
      Tyto "hry" je nejlepší "pozorovat" a bavit se....jako když se promítá veselý film v kině,který někdo režíruje nebo tam hraje a diváci koukají,prožívajíc své "emoce".......

      Vymazat
    4. Souhlasím! Ano, je illiminát.

      Vymazat
  2. Video super nezklamalo. Nástěnka mooooc hezkáááááá :-) Já teda volím Járu-du Cimrmana. To je alespoň pěknej chlap :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je pravda , ovšem pan Zeman má za sebou také velice vlivné zájmové skupinky, které sice nemusí mít přímou návaznost s šedou eminencí tohoto světa , nicméně jistě jim nepůjde o blaho a věřejný prospěch občanů.

    OdpovědětVymazat

  4. Dnešní debata MZ a KS na TV NOVA měla nedůstojný průběh!Kromě toho ,že moderátorka se zaměřila na drby a nadržování Kadlikovi,bylo navýsost podivné,proč kandidáty ve studiu neměly stejné pohodli. Pokud budoucí prezident není schopen ustat hodinovou diskusi ve stoji, na co potřebujeme tuto nemohoucí atrapu jako hlavu státu? Asi měly obavy,že by usnul i ve stoji ,a po spadnutí by TV NOVA musela platit bolestné
    Můžou moderátory stát -jsou za to dobře placeny,ale proč hosty musí postávat u jakých si pultíků a přešlapovat ,místo toho aby se soustředily na téma ?
    Obdivuji u MZ ,že tam za takových podmínek zůstal. Zřejmě osud státu pro něho má vyšší prioritu, než reagovat na osobní urážku.
    Bravo Miloši Zemane! Překonal jste sám sebe!!! Děkují.

    OdpovědětVymazat
  5. Im sexy and i know it:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  6. A pohrobek zakladatele koncentráku v Letech u Písku za 2.ww ! Jeho žena je dcerou zavilého nacisty ! To by se nám na Hradě tedy sešel páreček k pohledání ! Bylo by to plivnutí na hroby všech našich otců a dědů, kteří si na podobných kreaturách těžce dobývali svobodu a nezávislost ! Stop další vlně poněmčování ČR !

    OdpovědětVymazat
  7. Lidská civilizace (a tedy každý její příslušník) je zasažena hlubokou strukturální krizí, jejíž důsledky je velmi nesnadné si představit a proto je také velmi nesnadné modelovat možnosti dalšího vývoje. Dospěli jsme k neočekávanému stupni globálního propojení, které je charakteristické jakýmsi "zrychlením" v oblasti reakce. Uvedu následující příklad: Lidé ztrácejí důvěru k západní medicíně a rozhodují se pro alternativní formu léčení, která využívá divoce rostoucích rostlin. Trh na tuto poptávku odpoví, ovšem velice rychle je vážně narušen ekosystém oblastí, které jsou najednou drancovány. Takových příkladů objevíme mnoho budeme-li chvíli přemýšlet. V podstatě jsme v situaci podobné letadlu, kterému postupně vypadávají různé systémy. To nejlepší, co pilot může udělat je pokusit se udržet letadlo ve vzduchu a pokusit se přistát na nejbližším letišti. Oba pánové MZ i KS mají toto společné. Oba se mají pokusit konzervovat dosavadní stav a to navzdory skutečnosti, že většina cestujících již ví, že letadlo se zřítí. Oba pánové jsou nepřijatelní, protože nepřijatelný je celý způsob politiky, jež je navíc spojena s ekonomikou. Za sebe říkám, že budu volit menší zlo, ačkoliv se brzy může ukázat, že to není pravda. Tihle lidé nikomu z nás nijak neprospějí, to musíme udělat pro sebe my sami.

    Již nyní je zřejmé, že společnost je polarizována a tato polarizace je spojena s velmi hraničními emocemi na obou stranách. Předpokládám, že to bude pokračovat a společnost se začne štěpit a rozpadat. Významnou roli zde sehrají různé zájmové skupiny - sekty. Známe to z podobných situací, ke kterým došlo třeba ve starověké Číně. Státní správa bude nefunkční a v podstatě jedinou funkcí, kterou bude plnit bude už jen korupce. Stane se samozřejmostí, že ani dostatečný úplatek vám nezaručí výsledek. Peníze tak ztratí svou hodnotu samy a jediné platidlo bude dostatečný respekt nebo strach. Vidíme to už nyní, takovou úspěšnou zájmovou skupinou je římskokatolická církev. Oba prezidentští kandidáti jsou zombie a tak se na ně i dívám, představují fyzicku smrt světa v němž jsme vyrostli a nadále už nebudeme žít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně řečeno, také to podobně cítím, i když se snažím i těch nejnemožnějších situacích najít To, co jim dává smysl- proč jsou takové, jaké právě jsou. Vnímám nejen tyhle kandidáty jako jakési "tečky karikatur" za neudržitelným. Přesto - krásný a tvůrčí den všem. Jedeme beze strachu dál :-) JaJi

      Vymazat
  8. Orgo, tohle mi příjde pod úroveň!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když už nám tu komedii politici vnucujou, tak se aspoň pobavme (:-)))

      Vymazat
    2. Taky se přimlouvám, abychom toho už nechali. Zkusme i přes to, že tyto muže nechceme, vysílat jim lásku a také odpuštění, a posunout se zas o kousek dál...Dík :) Danča

      Vymazat
    3. Taky me to prijde pod uroven..
      Orgo volím Karla :-) ančto si myslím Zeman uz rekl dost.

      Vymazat
  9. Přejí Čechům Trautnberga (či jak se to správně píše).Za jejich pohodlnost,netečnost,neochotu zvednout ty svoje konzumní a líne zadky.A ON to vyhraje.O tom není pochyb !
    Vkladatelé příspěvků do diskuze prosím o krátké,jasné a vystižné komentáře.Nevím jak ostatní čtenaři,ale já příspěvky,které mají více jak pět řádků,automatický nečtu.

    OdpovědětVymazat
  10. Oba kandidáti zastupují staré odcházející energie , ani jeden nerozumí tomu co nyní přichází, mezi kandidáty byl jen jeden člověk, připraven na nové ale lidé ještě nejsou připraveni..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Ani jeden nerozumí, co přichází, ani jednoho nechceme, oba jsou svými vlastními karikaturami i v reálu. Ale musíme to nějak vydržet, tak nejlépe snad s humorem.

      Vymazat
    2. Souhlas,
      ale nemáme na výběr. Můžeme nejít k volbám, pro nesohlas. Přemýšlím o tom....ale..
      můj subjektivní pocit, kníže bude představovat tzv. destruktivní léčbu šokem, což mnoho lidí asi neustojí. Nebude to asi dobré pro území Čech, ani lidí. Následky budou těžko zvrátitelné v horizontu několika let, budou závislé jen na celistvé změně Evropy a myšlení lidí, až k tomu dojde někdy...
      Zeman bude představovat agonii současného stavu, ale dává "čas". Čas mnoha lidem, kteří ještě jsou neprobuzeni, k tomu, aby se probudili. Tj, aby pochopili hodnoty života, směr vývoje lidstva a planety.
      Z dlouhodobého hlediska budoucnosti, pro mě, je ten "čas". Dává šanci většímu počtu lidí se konečně probudit. Kniže čas nedává, je tam "rychlost" změn, ale né pro pozitivní směr.

      Vymazat
    3. já volit nejdu, není žádné menší zlo..,mám právo nevolit , prezident má jen malé pravomoci , takže je to v podstatě jedno , ani jeden z nich, nebude "dobrým " vzorem pro lidi

      Vymazat
    4. Přesně tak, volil jsem Táňu. A je mi smutno ještě teď,že nepostoupila do duelu nebo tak.Takže teď volit nejdu, nebudu se podílet na volbě lidí,kteří chtějí škodit. Ale každopádně pořád přemýšlím nad tím, jak to orgo děláš, ty musíš všechny komentáře přečíst a oploudnout na web:D To se musíš uklikat :D No je vidět,že tě tento koníček blogování baví a že se tomu věnuješ rád:) to je dobře:) ještě před pár lety bylo k čtení hodně webu s dobrýma informacema,ale dřív nebo později se tam navalí balast, tady se drží pěkná zlatá střední linie a proto sem rád chodím:)

      Vymazat
    5. dobrý večer, souhlasím s Vámi.....jsem též pro Táňu Fischerovou a proto ani nemohu jít volit ......

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 24.1.2013, 19:45
      Však OrgoNet taky není žádný zelenáč, aby se nechal usmolit nějakými kydanicemi balastů !

      Vymazat
    7. I politické dinosaury budeme muset nechat vyhynout, pokud nemáme vyhynout my, lidé !

      Vymazat
  11. http://www.volny.cz/harmonia-bohemia/02-dejiny-cech.htm

    OdpovědětVymazat
  12. Moderátor v televizi hlásí: Vážení diváci, přináším dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou. Ta špatná: Dva naši kandidáti na hrad onemocněli BSE. Ta dobrá: Je třeba vyhubit celé stádo!

    OdpovědětVymazat
  13. Vyprávěl mi dnes kamarád, jak byl navštívit maminku v domově důchodců. Takové klidné místo to bylo a prezidentská volba vhodila mezi staroušky granát. " S tamtou babou já sedět u stolu nebudu, ta volí Švarcenberka! A tamten zase, že prý mu schovala zuby, jen proto, že řekl o Zemanovi, že se mu líbí jak má o ně starost. Jiné zas podtrhli berli a vozík jí odvezli až na druhý konec chodby. " Jestli ty volby už nebudou brzy za námi, tak to prý špatně skončí! :-):-):-)

    OdpovědětVymazat
  14. Milý orgonete,
    naše volby bych vyjádřila takto:

    Volbu prezidenta bych přirovnala k tomu, zda si chci nechat vypíchnout pravé či levé oko.... V té honbě za tím lepším se nějak vytratilo, že lepší není žádný... Místo, aby se národ zamyslel, jak si zachovat zdravé obě oči, většina přemýšlí, které to bude - levé, pravé.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) Milý duhový světe,
      Zachovat si obě zdravé oči, v této situaci, a tím je myšleno "nevolit" je jen alibismus lidí, kteří již teď nevidí. (myslím dál). Bohužel, není alternativa "žádný" :-))) Ale je pravdou, že to docela zoufalé rozhodování z těch dvou:-)) Je to opravdu zkouška nás všech. A další, větší zkouškou, pro nás všechny, bude výsledek:-)))

      Vymazat

    2. Milý anonyme, nesouhlasím s Vámi......pod svobodnou volbou si představuji, že vyjádřím mé svobodné rozhodnutí a v mém případě to je nevolit ani jednoho, protože, když jsem v 1. kole volila pí Táňu Fischerovou, tak v žádném případě nemohu jít k volbám do 2. kola volit ani jednoho z uvedených kandidátů a nepovažuji to za alibismus člověka, který podle Vás již teď nevidí, naopak......ale každý zde máme právo na svůj názor, jen jsem potřebovala reagovat na ten Váš .....

      Vymazat
    3. nevolit není alibismus, je jedno koho zvolíš, stejně se to sesype,..a nakonec možná bude i nový prezident nebo prezidentka

      Vymazat
  15. Pokud bych měl poslouchat bláboly tak bych se také raději asi vyspal. Důležité je že se nechová hulvátsky jako jeho protějšek Zeman.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Byt slusny" je to najjednoduchsie, hlavne, ked taky staci byt len par hodin denne..... V skutocnosti je to len DIVADLO, a Schwarzbenger ako saso straca pri tom kopu energie - vid jeho zasadackove "slofiky", ktore mu tu energiu po pretvarovani sa asi dodavaju....:D....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Velký souhlas. Stejne je to jeho spaní jen práce médií.I.

      Vymazat
    3. prostě a jasně : stále usínající a spící prezident nemá na Hradě co dělat ! já si taky nemůžu v práci hodit 20 min. "šlofika" !

      Vymazat
    4. Vypadá to, že se tragedie českých dějin opakují : pracháči a zbohatlíci, než by zvolili z domácích představitelů moci, raději zvolí cizího ovladatelného panáka - viz jako kdysi např.korutanská aféra na českém trůnu po vymření Přemyslovců v Čechách, nebo jiná podobná kauza "zimní král" Jindřich Falcký před bělohorskou katastrofou ! Kéž by i Šláfenberk (pokud bude zvolen) byl jen dalším "zimním králem"- tzn.na velice krátkou dobu v řádech měsíců !

      Vymazat
    5. Máte pravdu. Hulvátsky se chovají především jeho přívrženci - viz např. režisér Hřebejk ve zprávách na TV Prima večer dne 26.1.2013 (lze dohledat na netu, jde cca o 34:30 minutu a dále), kdy nazval voliče M. Zemana rudohnědými prasaty a fašisty. Inu, i prohrávat se musí umět. Ale rozhodně to má hodně daleko k tomu, co proklamovali Schwarzenbergovi příznivci, a to že jeho voliči jsou vyznavači noblesy, inteligence, slušnosti... :/

      Vymazat
    6. Kdybych takhle jako Šlafenberk před kamerami "veřejnoprávně" chrápal na poradách manažerů nebo ředitelů, zítra už by mi nedovolili ani vzít za kliku těch dveří poradního fora ! Takže, kdo stále chrápe za všech okolností a dějů, nemá ve vedoucí funkci, natož prezidentské, vůbec co dělat !

      Vymazat
  16. http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-sokujici-slova-Schwarzenberga-260756

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je to pravda, panáček s fajfčičkou se pěkně vybarvuje, co je to za zmetka - aristokratický degeš přesně jak definoval Zeman !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.