27. ledna 2013

Proč Plejárané lžou

Díky čtenářce za odkaz na tento mimořádně zajímavý článek z webu http://www.exopolitika.cz/
Od začátku nemám v těch mimozemšťanech moc jasno (jak je to s těmi hodnými a zlými, atd.). Tento článek mi velice pomohl si věci ujasnit. 



ANALÝZA: PROČ PLEJAREN (PLEJÁRANÉ) BILLYHO MEIERA LŽOU A TAKTIZUJÍ

Text: Dana Rašínová, Česká exopolitika (www.exopolitika.cz)
Vážení čtenáři, tento text můžete šířit v nezměněné verzi.
Celý text (15 stran) ke stažení zde.
Online zde.
O kontaktech s Plejárany více informací zde: http://cz.figu.org/

Přinášíme vám analýzu členky skupiny Česká exopolitika Dany Rašínové, která se od roku 1997 zabývá případem kontaktéra ,,Billyho“ Meiera a jež byla několik let členkou sdružení FIGU, organizace utvořené právě kolem BEAM (Billy Eduard Albert Meier).

Úvod
V tomto článku se pokusím vysvětlit, co mě vede k názoru, že mimozemšťané Plejárané (přesně »Plejaren«) švýcarského kontaktéra Billyho Meiera (vyslovuj »majer«) nám záměrně nesdělují jen pravdivé informace. Domnívám se, že v některých bodech svých sdělení vysloveně strategicky lžou, taktizují nebo zapírají. Přičemž nevylučuji, že k tomu mohou mít velmi dobré a vážné důvody.
Tato analýza není vůbec určena pro skeptiky, kteří ještě nepochopili, že Eduard Meier je reálný kontaktér. Jim bude text připadat obzvláště absurdní. Vycházím totiž z faktu, že Eduard Meier předložil naprostý dostatek fyzických důkazů rozličného typu (vzorky kovů, fotografie, filmy lodí, biologické vzorky), desítky očitých svědků a navíc celou řadu dalších nepřímých důkazů, které potvrzují pravdivost jeho kontaktu (např. vyplněné přesné předpovědi o událostech na Zemi!). Tato analýza je určena pro osoby s otevřenou myslí, které se zároveň již alespoň trochu orientují v dané problematice BEAM.

Rovněž netvrdím, že mám nutně ve všech bodech článku pravdu, můj podnět však má vést ostatní přinejmenším k zamyšlení. Je také možné, že pro některé čtenáře nebudou informace v mé analýze žádnou novinkou.

Aby ovšem nedošlo k mýlce: na základě předložených důkazů a též vlastních zkušeností si myslím, že Eduard Meier je s určitostí pravý kontaktér, to nijak nezpochybňuji. V žádném případě nepatřím k opovrhovačům a protivníkům mise FIGU jako jsou největší kritik Meiera na Zemi, americký plukovník Kal Korff - anebo pánové »zpravodajec« Vladimír Šiška (vedoucí projektu Záře) a bc. dr. Luboš Šafařík (tajemník KPUFO, osoba se zkušenostmi s prací pro Armádu ČR), kteří všichni naráz aktivně působí v České republice a rozsévají názorový postoj, že Meier je jen nezajímavý podvodník a jeho fotografie jsou pouhé modýlky na niti či na gumičce.

Dále jsem toho názoru, že Meierem předložené duchovní učení má nesmírný pozitivní význam pro celé pozemské lidstvo, toto učení mě oslovilo a velice je oceňuji. Také se ztotožňuji s myšlenkou, že je Eduard Meier prorokem Nové doby. Avšak, to v čem s Plejárany (Plejaren) nemohu souhlasit, jsou specifické informace o ufologii, politice a činnosti armád na Zemi. Zde jsou některé z nich:


Celý text (15 stran) ke stažení zde.
Online zde.


33 komentářů:

  1. Co se týče kontaktérů, tak často bývá chyba na jejich straně. Nedokážou rozpoznat energie a tím pádem ani to, s kým mají tu čest... čímž pak vzniká obrovská dezinformace (což je záměr těch negativních).

    OdpovědětVymazat
  2. Na těchto stránkách je i zajímavý rozhovor s Ilonou Pálušovou...kontaktérkou ze Slovenska.
    http://www.exopolitika.cz/news/ilona-palusova-kontakterka-ze-slovenska/discussioncbm_95448/10/

    OdpovědětVymazat
  3. toto je FOUSATĚ STARÁ zpráva...jen mě zajímá FÉWA,co na to??

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy máte můj obdiv za nashromážděné informace :-) Díky za ně... už jsem se s názorem velmi podobným tomu Vašemu kdesi na internetu také setkala, bohužel teď hlava "neposílá" zdroj :-)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Ohledně lhaní a výmyslů od mimozemské rasy z Plejáren mě připadne absolutní nesmysl a výmysly budou spíše pocházet z lidské rasy,poněvadž pokud tyto mimozemské rasy neznají věčinu lidských vjemů(jako láska,soucit,chamtivost)tak proč by zrovinka měly znát dobře lhaní,to mě jaksi hlava nebere.Temní nás chtějí zkrátka zmást a dále nám namlouvat pravý opak.Zase jeden blud,já tomu nevěřím.Možná i tam mají rozepře,války mezi sebou jako my tady ale lhaní a výmysly od nich (těch hodných) bychom očekávat neměli.Marie

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.pomoczosvetla.sk/news/lindush-aliana-umelkyna-z-plejad/

    OdpovědětVymazat
  7. Také máme velmi špatné zkušenosti s chanelingy. Proč přijímat něco v opojení nebo v tranzu, kde nevím co dělám? Mám kolem sebe lidi, kteří mluví s astrálem přímo při rozhovoru i se mnou současně, osoba z druhé strany se představí, ukáže a normálně hovoří při plném vědomí. Osoby, které říkají "ono mi to píše" neberu. Znám takovou esoteričku z Klatov, hlavně se chlubí, co všechno je, a při tom akorát nehorázně špiní a blokuje celé široké okolí a vědomě nahrává temnu a vytahuje akorát temnou Atlantidu, která je akorát plná zla, nenávisti ke všemu živému a blokuje vývoj lidstvajako celku.

    OdpovědětVymazat
  8. možná dementní dotaz, ale plejárané to je nějaký satirický název pro plejáďany nebo jde o někoho jiného? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plejaren jsou Plejáďáné - v čečtíně. Ano řeč je o plejáďanech. Honza.

      Vymazat
    2. V článku je to vysvětleno, stačí si ho přečíst.
      Z wikipedie, heslo Billy Meier:
      "Komunikace s mimozemšťany údajně probíhala a nadále probíhá tváří v tvář i telepaticky, a sice s rasou označovanou jako Plejaren, původně však Plejaden, což odkazovalo na nám známé souhvězdí Plejády. Od roku 1995 však Meier hovoří už jen o Plejaren, kteří údajně pocházejí z jiné dimenze tohoto Vesmíru, jež je vůči té naší posunuta o zlomek vteřiny do budoucnosti. Hvězdný systém těchto mimozemšťanů se prý jmenuje stejně jako oni, tedy Plejaren. Jejich domovskou planetou má být Erra, jež se velikostí podobá Zemi."

      Vymazat
    3. Aha, tak to ano. Dík za upozornění. Honza

      Vymazat
    4. Zajímavé : naše Země se údajně intergalakticky nazývá Terra, a planeta Plejáďanů Erra. Že by měly přece jenom něco společného ?!

      Vymazat
  9. Především je z uvedené zprávy velmi pravděpodobné, že tuto nejednotnost až chaotičnost předvádí buď Eduard Meier, nebo samotná organizace FIGU. Toto totiž není možné nijak ověřit. Takže vyvstává dojem, že klame sám Meier. Možná proto, aby poutal pozornost on sám. Tím jeho kontakty nezpochybňuji, ale zpochybňuji, některá jeho tvrzení, protože sám jednou prohlásí, že je kontaktérů víc a následně, že je kontaktérem jen on sám. Jsou zde na Zemi totiž lidé u kterých velmi pravděpodobně ke kontaktu došlo. Toto se zakládá především na základě, že obdrželi určité předměty - asi suvenýry, které bylo možné na Zemi laboratorně ověřit. Výsledky prokázaly přítomnost neznámých prvků. Takže to je jeden z důležitých faktů, že Meier není kontaktován sám. V tom případě jsou ale veškeré další analýzy Dany Rašínové zavádějící. Měla by se možná nejdřív zaměřit na rozpornou iterpretaci samotného Eduarda Meiera a ne na Plejáďany. Co se týká šedivých - jak je nazýváme, tak jednou jejich existenci vylučuje, ale podruhé říká, že jsou bioorganickými androidy. Podobně je to i s havárií v Mexiku v roce 1947. V minulém roce ale CIA potvrdila, že to nebyla havárie meteorologického balonu, jak se záměrně informovalo, ale nepozemského objektu. Celé toto odhalení co se týká tohoto případu doprovázela i dokumentace CIA.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Dodatek.
    Více o CIA a Roswell např. na adrese : Pravdu.cz
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  11. Počujte, vy fakt týmto vselijakym chanelingovym veciam rozumiete? Lebo ja ani trochu.. Plejdani, taki, onaki, poslostva vsemozneho druhu..
    Nepisem to z ironie, skutocne, ale vzdy ked na taketo informacie narazim tak som mimo.. Ja viem ze orgo nema cas vsetky prispevky uz citat, ale uplne uprimne by ma zaujimalo, fakt mas pocit ze tomu rozumies? Skus na chvilu zabudnut na mysel a na jej interpretaciu citaneho, lebo mysle si pribeh domysli sama... Ved je to stale len prejav vedomia, nech by tu uz bol ktokolvek, su to stal len historky, nove, stare, tisic iluzornych pribehov nas stale odvadza od podstaty.. Treba nam tisic prvy? Neda sa podzvihnut do nijakej tristopadesiatej D dimenzie, my uz sme pozdvdihnuti od narodenia, husenica ega sa uzavrie a motyl sam od seba vyleti...
    Poznate to o motylovi? Niekde som ten pribeh pocul.. ktosi videl motyla ako sa z kukly prehryza von.. Pocitil sucit s trapenim motyla tak mu pomohol otvorit kuklu a dostat sa von... motyl vyliezol s pokrcenymi kridlami ktore sa mu takto uschli a kedze neboli vystrete tak nevedel lietat a uhynul. Vraj to trapenie motyla s pretlacanim sa von ma za nasledok ze mu kridla zosilneju a s pevnymi kridlami sa pretlaci von, tie mu takto uschnu a moze lietat. Ludsky sucit sa ukazal iba prejavom vlastnych strachov zo zivota, tak ako to vo videu vravel adyashanti.. Motyl by to zvladol.. ale ludska mysel nevedela zvladnut domnienku ze motyl asi nezvlada.. a preco? Lebo aj my stale ocakavame pomoc, lebo nezvladame.. Vlada by mala.. nas partner by mal robit ci nerobit to a to.. co je to za zdravotnictvo, ved by malo... v pozicii motyla by clovek bol uplne frustrovany.. To je strasne, kde je organ prehryzacej pomoci, uz tu mali davno byt, su plateni z mojich dani.. volal som tam uz pred pol hodinou.. a tak si vyrabame stale nejake spohodlnenia zivota a stavame sa bezmocni a odkazani na podporu inych, ktorych potom mozme este aj velmi vhodne obvinit ze ak nesplnia nase ocakavania tak oni za to mozu ze nam je mizerne.. Inak, kto z vas ma pocit ze je na svete co len jeden clovek ktory moze povedat ze koli Vam sa ma mizerne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. " Tí, na ktorých čakáme, sme my."

      Vymazat
  12. Mate mě, že se zmiňují Plejárané a Plejáďané. Billyho Meiera jsem dosud neznala a ani ho poznat neplánuju, ty informace, co sděluje cítím jako nepravdivé.

    OdpovědětVymazat
  13. ještě jsem to nečet, ale určitě přečtu, protože jsem nedávno přečetl knihu o kruzích v obilí, o odtajněných dokumentech o ufo a třetí přímo o billy meierovi. v té poslední knize se píše jenom o jeho kontaktech s mimozemšťany a proto bych sem (bohužel nevím kam jinam) rád napsal, že se mi více líbí překlad z knihy, kde jsou tito mimozemšťané nazýváni Plejáďany, nikoliv Plejárany. je to vcelku logické, jelikož pocházejí ze souhvězdí Plejády a ne Plejáry :) jestli někdo máte kontakt na autorku textu, tak jí to prosím zkuste nějak opatrně naznačit. díky a jdu číst :)

    OdpovědětVymazat
  14. Pozor, lidi !!! Začala éra FALEŠNÝCH PRORIOKŮ !!! Dejte si dobrý pozor na to, co do sebe vpouštíte !!! Poněvadž vás neposkvrní to, co do vás vchází, nýbrž jen a to, co na základě toho z vás vychází !!! Proto střezte svou duši před těmito svůdci, protože odplata za vaši zbytečnou hloupost a naivitu (neboli lenost myšlení, úvah) bude strašná !!!

    OdpovědětVymazat
  15. My se pořád a neustále zabýváme "těmi druhými" /nemyslím samozřejmě všechny/, ale na sobě málokdo pracuje. Největším nepřítelem jsme my sami sobě......... :-) Hezké dny všem........ :-)

    OdpovědětVymazat
  16. ..."protože odplata...... bude strašná"....
    oúúúú, tak dámy, páni... jedného pekného ďňa sa všetci zvítame v horúcom pekle.... a budeme mať k sebe bližšie ako teraz... ani zimy, mrazu, snehu a chemtralis tam nebude uúúú...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takto se vysmívat mocnostem může jenom otrlý hlupák ! Však oni se vám brzy připomenou, a to už se nebudete tak hloupě smát, to vám garantuju !

      Vymazat
    2. To jen pokrytci vytrhují účelově slova z kontextu celého textu a hlavně jeho myšlenky !

      Vymazat
  17. to:Anonymní27. ledna 2013 20:03

    Přesně tak, v otázce chanellingu je potřeba být co nejvíce obezřetní. Většina lidí chanelluje své vlastní ego, nebo nějaké "nedobré" kanály. Krásně to vysvětluje Bashar jak rozpoznat chanelling bytosti,která chce opravdu pomoci a POUZE učit.Né přikazovat a nic takového.
    Většina informací je pouze dezinformací, jak udělat lidem v hlavě pořádnej guláš, protože zmatenost to je to co dnešní systém chce. Zmaténý člověk se lépe ovládá a vyplachuje.
    Posílám přeložený text od Bashara.

    Bashar O "pravosti" chanellingů

    HOST: Můžete nám povědět, jak od sebe rozeznat pravé, čisté channelingy od falešných?

    BASHAR: Pokusíme se o to. Nicméně používat terminologii „pravý a falešný“ je tak trochu choulostivé téma. Můžeme vás nicméně navést na myšlenku o tom, co je pozitivně a negativně zaměřeno, tak nebo onak. Většinou ty kterým říkáte „pravé“ mají pozitivní cíl, stojí za nimi pozitivní záměr. Znaky a signály, které byste měli hledat jsou následující: Pokud ta osoba používá „Musíte udělat toto! Musíte udělt tamto! Ja znám odpověď a je to jediná cesta.“ – tak pravděpodobně, ne vždy, ale pravděpodobně máte co do činění s tím, čemu říkáte „struktura ega“ jednotlivce, který vám toto prezentuje.

    Pokud ovšem ta přicjázející energie potvrzuje platnost všech systémů víry a pouze sdílí infromace za účelem jejich sdílení, za účelem expanze, rozšíření, za účelem učení se obohacujícím a pozitivním způsobem tak, že nic nežádá, že z vás nesnímá vaši moc a neřídí váš život za vás, tak s velkou pravděpodobností, bez ohledu na to, o co se jedná, je to pozitivní a proto „pravá“ zkušenost, ať se jedná o vás nebo někoho jiného.

    To jsou kritéria, která bychom vám navrhovali, abyste hledali. Neznamená to že jedinci na vaší planetě nebo vy sami nemůžete přijít s jinou myšlenkou.

    Jinak bych dodal v dnešní době. Papír snese všechno a internet taky. Každou informaci 100x prověř 100x ověř.Přistupuj k infu se srdcem,tam je pravda:)

    OdpovědětVymazat
  18. Doba víry v všelijaké "kontakty",channelingy apod.informace z "neprojeveného" snad "skončila" pro ty,co věří sami sobě a evoluci bytosti "projevené" - jménem člověk,existující ve "své"realitě" a moudře nechá jiné bytosti existovat v jiných realitách,dimenzích patřících zase jim.....každý je tam,kde má být - ve své "hustotě" a světě "polarit" z našeho společného Vesmíru.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsme multidimenzionální bytosti, současně žijeme v několika světech, realitách

      Vymazat
  19. Znám osobu,která s tzv. chanellingů skončila hospitalizovaná na psychiatrii s akutní
    psychózou.Nevěřím tomu,nikdy nevíte na co se napojíte.Věřte jen sami sobě a svému
    srdci,to vám napoví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na co myslíš, na to se také pojíš. Na co se pojíš, to tě ovládá. Co tě ovládá, vede tě ke škodě, ke zkáze, do zničení. Uvědomujte si tyto skryté vazby, trhejte je a vyhýbejte se jim !

      Vymazat
  20. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gQ2nbQ5hI1w

    OdpovědětVymazat
  21. http://soundofheart.org/galacticfreepress/category/type-post/galactic-free-press/blue-star-ufo-report

    OdpovědětVymazat
  22. http://soundofheart.org/galacticfreepress/category/type-post/galactic-free-press/blue-star-ufo-report

    OdpovědětVymazat
  23. Článek uveřejněn také na webu - www.svetelny.tym.sk (svetelny.tym.cz)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.