28. ledna 2013

UFO "Červí díra" nad Ruskem


Ahoj "Orgonet", posielam toto nove video z Ruska...UFO...mozno...tzv. Wurmloch (slovensky vyraz nepoznam) (Pozn. Orgonet: Myslím že "červí díra".)
S pozdravom Julik.

UFO Wurmloch über Russland 21. Januar 2013
UFO "Červí díra" nad Ruskem 21. ledna 2013
http://youtu.be/wkmxY_BVcUA



Ruská původní verze: http://youtu.be/vkMa_rWzyNA
Hezká konverzace pozorujících, zřejmě manželů (v Česku by myslím v této situaci padala jadrná slova): (Zkráceno.)
- To jsou mimozemšťani!  - Aááá, Andreji, co to je? - Jak to mám vědět? - Jaderný výbuch? - Copak takhle vypadá jaderný výbuch? ... - Aááá, maminečko moje, co to je??? - Chci vědět, co to je! ... - Jak jsi to uviděl? - Šel jsem si zakouřit, a byla tam taková tečka ... - To by měli vidět lidi ... - Proč je takové ticho?? - Kde jsou všichni lidi? - Co když umřeme? - Já nechci umřít! - Válka světů? - Já musím vědět, co to je! ... A támhle je ještě jeden! - Já se bojím! -  Andreji, zalez honem domů! - Andreji, říkám ti, zalez domů! - Letí k nám mimozemšťani! - Andreji, zalez, říkám! - Já to musím točit! - Já se bojím! - To není nic strašného. - Jak se dovím, co to je? - Zavolej do NASA. - Andreji, honem domů! (:-)))))

28 komentářů:

  1. Balistická raketa.

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmosfera sejmula Americanum fizl druzici a ta shorela v atmosfere. Tot vse.

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo...a u nás furt nic :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kocмosфeрa (Kosmosféra) nebo Звeздoчкa (Hvězdička) - dva typy vesmírných ruských bojových strojů. Kosmosféry jsou taktické operační bojové plošiny (něco jako letadlové lodě na mořích) a Hvězdičky útočné bojové satelity či supersoniky. Vůbec bych se nedivil, kdyby hvězdné války nad námi již dávno probíhaly ! Americké SDI jim nepomohou, Rusové jsou mnohem dál ! Uvidíte, že hegemonie Atlant.aliance bude brzy skončena !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on pan Wiesner, nemusí mít pravdu..

      Vymazat
    2. Zobud sa a neprecenuj rusku techniku.Viem ze chces verit v moc slovanskeho naroda,no vysoko ich precenujes. Skor by som veril ze nieco take dokazu amici: vid,kolko russia vesmirnych projektov a pokusov za posledne roky zlyhalo.Vazne zobud sa...

      Vymazat
    3. Nezobudím sa, protože především USA přiživuje světové mínění, že Rusové jsou břídilové a nemakačenka. V řádu občanstva, ovčanstva to nevylučuji, ale v řádu odbornosti a technické zdatnosti NIKOLI ! Pamatuji si ještě dobu 80.let 20.stol., kdy i u nás byl k mání sovět.časopis Těchnika molodjoži (Technika mládeži). A to, co tam bylo často k vidění a ke čtení, co se v Sov.svazu zkoumá, testuje, vyvíjí apod. byla pro mě tehdy úplná utopie, neboli vyjímečné projekty vyjímečných kvalit. Takže bych z amíků nedělal bohy, protože na ně zdaleka nemají. Jeden příklad za všechny : v nedávné současnosti stačil jeden íránský program, a americké drony byly fuč pod cizí mocí !

      Vymazat
    4. Chtěl jsem říci : íránský program pod ruskou supervizí

      Vymazat
    5. s těmi drony, v afghanistánu už byly pokusy " sundat" bezpilotní letouny za pomocí hakerů , a údajně se jim to podařilo několikrát, stejně to bude i s tím Íránem , který má od ruska know how.

      Vymazat
    6. Vždyť říkám, že ten "ruský medvěd" není žádný blb, a umí si s ledačíms jakkoli svízelným poradit úplně sám !

      Vymazat
  5. Podobně jim Rusové sestřelili 28.1.1986 raketoplán Challenger i s posádkou, a podobně 1.2.2003 raketoplán Columbia rovněž s posádkou.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem někde četla, že měly v tyto dny dopadnout zbytky ruské sondy nebo stanice na zem. Možná je to ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hledám jestli nenajdu někde nějakou zmínku o pádu družice ze současnosti,ale marně.dají se najít informace o ruské UARS,ale to bylo minulý rok, nebo dokonce v roce 2011, tedˇnevím.Nového není nic, vše staré záležitosti.

      Vymazat
    2. http://procproto.cz/zajimavosti-a-novinky/zitra-na-zemi-dopadne-sovetsky-sputnik-kosmos-1484/
      Tady jsem to vyhledala, je tu ta možnost...

      Vymazat
    3. http://procproto.cz/zajimavosti-a-novinky/zitra-na-zemi-dopadne-sovetsky-sputnik-kosmos-1484/
      Tak se mi podařilo něco vyhledat. Bylo by to možné.

      Vymazat
  7. Ale nutno říct, že ten Andrej tomu šel naproti srdcem. Neváhal, nenechal se zastrašit a natočil to.
    Hned totiž věděl, že to není nic zlého.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  8. už to tu jednou bylo psáno přečtěte si knihu ? http://www.osud.cz/co-bude-po-roce-2012-0

    jsou tam základní informace které by měl každý vědět, nejen o těchto jevech a úkazech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. osud.cz ?To je ten,který na vás,za vaše peníze dělá bububu :o) ??

      Vymazat
    2. tam je jen tento článek vložen , knihu mají v knihkupectvích

      Vymazat
    3. osud.cz se nechová zrovna nejkorektněji ke své konkurenci (z jeho pohledu konkurenci !).Každý podnikatel nese nelibě konkurenci ve svém rajonu !

      Vymazat
  9. ...A robí veľké divy, takže aj ohňu dáva sostupovať z neba na zem pred ľuďmi. a zvodí tých, ktorí bývajú na zemi, pre divy, ktoré sú jej dané urobiť pred šelmou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svatá Bible, Zjevení Ježíše Krista,13 kap.,verš 13
      L O ♥ E Lída ♥

      Vymazat
  10. Šlo to pomalu, bez hluku, s produkcí nějaké světelné energie, tipoval bych pozemský výrobek. A když to jako padalo atmosférou tak se to točilo do víru , hořely zbytky zdroje paliva, až to vyhořelo, Určitě Amíci i Rusové na příslušných místech o tom vědí, no.

    OdpovědětVymazat
  11. A nezdá se vám, že nejsvětlejší bod stále září, stejně jako ta hypotetická dráha padající družice? Škoda, že nevíme, jak dlouho poté. Spíš to bude hořící směs s obsahem trimethylaluminia. To se používá pro zkoumání proudění vzduchu v atmosféře. Také se přidává do raketového paliva, aby šlo vidět kde a kam jednotlivé stupně odpadly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TMA se přidává také do leteckého paliva jako aditivum,proto ty krásné"kondenzační" a nádherné,stálé počasí.
      Vlasta

      Vymazat
  12. s raketami to nemá nic společného, jednoznačně se jedná o energetický.."jev"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych tak úplně netvrdil, že se jedná pouze o energetický jev ! Na několika videích stejného či podobného jevu z různých částí světa jsem rozpoznal, že se za letícím svítívým bodem tvoří několik desítek stop čehosi, co se podobá stopám chemtrails, ale navíc to svítí. Na jednom videu bylo zřetelně vidět, jak se ty stopy sklovitě lesknou, jakoby tam vznikaly jakési tuhnoucí trubice, které se dál nerozšiřovaly ani nerozplynuly. Prostě to tam jakoby "zatuhlo na místě". Zvláštní úkaz (či technologický produkt ?!).

      Vymazat
    2. prvotní je energetický jev , v naší úrovni se to projevuje tak jak píšeš

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.