24. ledna 2013

V Rusku objevili mimozemské ozubené kolečko

Díky čtenáři za odkaz! Článek na Hlasu Ruska sice praví, že se našla tyč, ale má to 7 cm ... na Západě říkají "kolečko".

http://czech.ruvr.ru/2013_01_23/V-Rusku-objevili-mimozemskou-kovovou-ozubenou-tyc-starou-300-milionu-let/

V Rusku objevili mimozemskou ozubenou tyč
23. 1. 2013


Obyvatel Vladivostoku objevil během zapalování krbu slisovanou v uhlí kovovou ozubenou tyč. Neobvyklý nález odnesl vědcům. Po pečlivém prozkoumání předmětu dospěli k závěru, že tyč je stará 300 milionů let a byla vyrobena živým tvorem. Avšak nedokázali odpovědět na otázku, kdo mohl tuto hliníkovou ozubenou tyč vyrobit.





Objevení podivného artefaktu v uhlí není dnes ojedinělým případem. První podobný nález byl učiněn v roce 1851 v státě Massachusetts během odpalování v povrchovém dole. Nalezená v uhlí váza ze stříbra a zinku byla datována Kambrickým obdobím, jež začalo před 500 miliony lety. V roce 1974 byla nalezena neidentifikovaná hliníková součástka v pískovém povrchovém dolu v Rumunsku. Předmět se podobal kladivu nebo opěrné noze kosmické lodě Apollo a nemohl být vyrobena člověkem, poněvadž pochází z Jurského období. Všechny tyto neobvyklé nálezy vzbuzují ve vědcích rozpaky, poněvadž podkopávají všemožné základní koncepce moderní vědy.

Nedávný nález ve Vladivostoku znovu donutil vědce k zamyšlení. Uhlí, v kterém byla podivná součástka objevena, dostalo se do Přímořského kraje RF z Černogorského okresu Chakaska. Věk uhlí byl odhadnut na 300 milionů let. Proto učinili vědci předpoklad, že kovový předmět je stejně starý.

Když geologové opatrně rozbili kousek uhlí, objevili lehkou a měkkou součástku o délce 7 cm ze slitiny hliníku (98%) a hořčíku. Na jednu stranu, je čistý hliník v přírodě vzácností, proto učinili vědci předpoklad, že jde o uměle vyrobený předmět. Na druhou stranu, dovolila neobvyklá slitina vysvětlit zachovalost nálezu. Čistý hliník se totiž pokrývá pevným povlakem oxidů, což brání korozi. V důsledku odolá slitina s takovým obsahem hliníku vysokému tlaku, extrémním teplotám a agresivnímu životnímu prostředí.


Díky prozkoumání meteoritů zjistila věda existenci mimozemského hliníku 26, který se rozpadává na hořčík 26. Přítomnost dvouprocentního hořčíku v slitině může svědčit právě o kosmickém původu předmětu. Avšak pro potvrzení této hypotézy je třeba vykonat řadu dodatečných výzkumů.

Poslední, co překvapilo vědce, byla podoba předmětu s dnešní ozubenou tyčí. Je těžké si představit, že příroda dokázala vytvořit předmět se šesti pravidelnými zuby a jejich stejnou roztečí. Navíc byla rozteč neobvykle široká v poměru k samotným zubům. Pravděpodobně byla tato tyč součástí složitého mechanismu. Dnes se podobné součástky používají v moderních mikroskopech a různých elektrických přístrojích. Vzniká také další otázka: jak mohl vyrobit podobnou věc člověk před tolika miliony lety?


Orgonet: 
Myslím, že mnozí diskutující nepochopili význam tohoto článku.
Toto je článek z (dokonce i českého) mainstreamu, který veřejně přiznává možnost mimozemského života. To je obrovský pokrok! Oficiální vědecká verze stále je, že mimozemský život neexistuje. Takže každý takovýhle článek je důležitý, protože připravuje nevědomé lidi na "celou pravdu".

Komu je kolečko málo, tak dále vidíte stroj starý 400 miliónů let, nalezený na Kamčatce:

http://youtu.be/MehCtfneacU




Zveřejněno 10. 03. 2012
Breaking News: Do you imagine 400 million year old cylinder fossil found by hikers in Kamchatka peninsula, Russia about 160 miles from Tigil, Russia near volcanoes. Wow could it be some kind of spaceship that vanished or another mysterious artifact from a far away life on earth who knows its strange.Music & video by Didier Manchione all rights reserved Moonfull publishing Socan Canada 2012 MUSICNEWS NETWORK.

Více info:
http://weeklyworldnews.com/headlines/45033/400-million-year-old-machine/

9 komentářů:

  1. Ivo Wiesner by řekl, že výrobcem mohl být Adam Kadmon, člověk 4té kalpy.

    OdpovědětVymazat
  2. když to bylo na zemi tak pozemské

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem to tu někde psal, že před člověkem tu existovala nějaká rasa,druh,civilizace podobná člověku již min.v prvohorách, odkud známe např.trilobity. Takže i lidé budou nahlíženo současným prismatem velmi starou rasou,druhem ! Desetitisíce let to zřejmě nespraví, přidat mnohem mnohem více !

    OdpovědětVymazat
  4. Nebyl to náhodou Adama Kadmona kardan ? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak jen ta prehistorická motorka musela vypadat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě se najdou gumy, řídítka a zpětné zrcátko, a máme tu prehistorickou motorku...na co asi jezdila ? Na metan ?

      Vymazat
  6. Udávaná slitina 98%Al,2%Mg je v dnešní době hojně využívána (např.na"elektronová" kola-s elektronem to nemá téměř nic společného) s obchodním názvem Hydronal.Nemá zrovna nijak zvláštní vlastnosti,rozhodně neodolává tlakům a teplotám.V případě izotopů to však může být jiné.
    S datováním je to také všelijaké-neexistuje výchozí kalibrace.Proto mohou být vzorky staré několik staletí(Vesuv) při neudání zdroje odběru datovány v rozmezí 100 milionů až 10,5 miliardy let (řečí měřících přístrojů),láva z Havajských ostrovů stará 200 let byla datována na 22 milionů.Stejně je to u uhlíkové metody 14C.Tvůrce-profesor Libby ji označil jako velmi omezenou a výsledky by neměly být směrodatné.Samotný vznik uhlí může proběhnout během několika hodin,např. při obrovských záplavách.V uhlí již byl nalezen železný hřebík patřící zřejmě k násadě na kladivo...
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přibrzděte člověče ! V řádech hodin, že se utvoří černé uhlí po povodni ? To už můžeme rovnou tvrdit, že ropu vytvoříme v řádech minut zasypáním plné žumpy výkalů :P

      Vymazat
    2. S tím uhlím je to tak.Představte si obrovskou vlnu,která před sebou shrne vegetaci a na ni navalí masu bahna a hornin.Tlakem a vlhkostí dojde k procesu zuhelnatění.Když nasekáte sekačkou trávu a dáte na kompost,je za pár hodin horká(díky bakteriím),u vlhké slámy nebo sena může dojít ke vznícení.Připočtěte obrovský tlak a zuhelnatění je během hodin,laboratorně dokonce během desítek minut.Jěště větší perlička jsou zkamenělé fosílie ryb,kdy jedna požírá druhou,což znamená,že nasycení těl ve vodě rozpuštěnými solemi těchto živočichů(a tím později jejich zkamenění) proběhlo mžikově.
      No a k té ropě-energetickou bilancí nemůže dojít k vytvoření kapalné složky z těl mrtvých živočichů s pevnými částmi schránek a velkým obsahem vody v těle.Informace jsou ověřitelné,avšak nepřiliš populární.(G.Berthault 1976,1988.Mac Kee 1965.J.W.Gidley.Calais a Williams 1989 USA a Snelling Sydney.např.......)
      Vlasta

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.