29. ledna 2013

Zpráva ze záhrobí

Ahoj OrgoNete,

stala se mi taková jedna podivná věc. 

Podařilo se mi v noci ve spánku vystoupit z těla a u mé postele seděla bílostříbrná světelná bytost.

Byl to ten nejúžasnější zážitek, co jsem kdy měl. Zamával jsem jí rukou a ona na mě také. Pak jsem k ní natáhl prst jako to je na obraze od Michelangela (obraz: Creazione di Adamo). 



Poté mě pevně uchopila za ruku. Poté jsme se ocitli u mě v obýváku, který byl velmi skvěle uklizen. Pak jsem tuto bytost spatřil v lidském těle, měla na sobě šedivou teplákovou značkovou soupravu. Běloch s černými vlasy. Oči hnědé. Ujišťoval jsem se zda nejsem mrtev a pokládal nesmyslné otázky. Ptal jsem se co je zač a co chce. Odpověděl, že byl dříve člověk na Zemi a že už je dlouhodobě po smrti. Čím více jsem se poptával na jeho bývalý život, tak mu bylo smutněji.


Řekl, že nám pomáhá i s ostatními, a že mě prosí o laskavost, a zda se na mě může spolehnout. Prosil mě, zda vám napíši zprávu.

Zpráva zněla asi takto:
Lidé milí, rychle, probuďte se, dokud je ještě čas. Doba probuzení se nenávratně zkracuje. Negativní entity na Měsíci experimentují s archou úmluvy. Mají takovou drzost, že ji vytvořili z jakéhosi zrezivělého sudu. My jsme ji utvářeli s úctou a s tím nejlepším materiálem, co byl k dostání (s rubíny, smaragdy, zlato).  Avšak už jim schází pouze pergamen, který je ze všech částí nejdůležitější, udává celou věc do chodu. Tento svitek naleznou v březnu tohoto roku.

Vůbec mi to nedává smysl. Dlouho jsem váhal, zda to napsat, cítím se hloupě. Avšak pocity provinilosti to nenapsat jsou ohromné. Bylo to tak realistické a opravdové, že to nemohl být obyčejný sen. Prostě ne. Bytost byla ohromně moc hodná. 

Uvaž podle svého uvážení zda to zveřejnit či ne. Já už jsem rád, že jsem se konečně k tomu dokopal a že budu mít konečně klid. Diky moc za pochopení. Toto se stalo 18. ledna večer v ČR.

OrgoNet:
Díky za tuto zprávu. Velice si vážím statečnosti a důvěry pisatele, který se nám svěřil.
Pokud jde o obsah, taky nevím, jak souvisí Archa úmluvy a pergamen s negativními entitami a naším světem, ale určitě někdo z vás bude vědět ...



64 komentářů:

  1. zkuste tohle:
    http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf
    a hledejte výraz most úmluvy, třeba to souvisí..

    OdpovědětVymazat
  2. Měl by ho někdo "převést" - nechat odejít......."něco" ho zaseklo,možná něco nepochopil proto ten "smutek" či informace z "akáši" ho rozhodily viz. ten Měsíc..... ať to zkusí "dotyčná"osoba,co se jí zjevil,říct mu to,že zbytečně bloudí a kvůli "klidu" všech ať odejde tam kam má,kde je jeho další "cesta"- jde to i ve spánku tedy v astrálu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že nemusíme řešit jak někoho odvést či někam převést, protože to není ten největší problém té bytosti. Ta bytost není nešťastná kvůli svému osudu, ale kvůli tomu, že lidem zbývá už jen málo času na probuzení. Kdyby se mělo něco stát a bylo by fuk, jestli jsem či nejsem "probuzený", tak by to asi neříkal. Už si nevybavuju přesně kde, ale už vícekrát jsem odkaz na březen zaznamenal. Jenom už si nevybavuju kde. Já to tak trochu vnímám jako nějaké zařízení, které bude ovlivňovat myšlený neprobuzených lidí. Jak říkala ta bytost ONI ji postavili z toho nejlepšího, co bylo k mání. Nyní z "odpadu". Jinak řečeno dříve byl úmysl zušlechtit, dnes snížit. Svitek či pergamen vnímám jako nějaký spouštěcí program. Něco, jako klíček do zapalování auta. Trochu mi to připomíná myšlenku zde na orgo uvedenou, že do hlav bez názoru byl pomocí technologií názor vložen. V probuzených hlavách už názor existuje. Proto ten důraz na probuzení.

      Vymazat
  3. ja tomu verim a diky za zpravu.
    snazime se s pritelkyni delat co muzeme.
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...tak sa nesnazte a bude to lepsie. Ked sa nebudete ponahlat, mozete "tam" (v pravde) byt ihned. Cim viac sa snazite a ponahlate, tym to bude trvat dlhsie.

      ps: ja som na jednej lodi s vami, vyssie uvedena mudrost je od Osha, priblizne parafrazovana z knizky ktoru od neho prave citam.

      Vymazat
  4. "Lidé milí, rychle, probuďte se, dokud je ještě čas."

    Osobně nevím, jak oslovovat lidi a snažit se přispět k jejich probuzení.

    Prosím, poradíte?
    A.
    P. S.: (Sama mám ze sebou pár niterních zážitků, díky kterým už tuším o co jde + děkuji Orgonetovi za skvělý zdroj informací)

    OdpovědětVymazat
  5. Archa úmluvy byla nalezena v Jeruzalémě v roce 1982
    http://www.youtube.com/watch?v=1-LTkFrqblM&feature=player_embedded

    Je celkem logické, že archa úmluvy neopustila Jeruzalém. Historie tohoto města sahá až do 4. tisíciletí př.n.l. a dělá z Jeruzaléma jedno z nejstarších měst na světě. V průběhu dějin byl Jeruzalém, 2-krát zničen, 23-krát obléhán, 52-krát napaden a 44-krát dobyt. Král Nabukadnesar, při pokusu o vzpouru proti babylonské nadvládě, město roku 586 př.n.l. dobyl. Vzhledem k tomu, že bylo město obléháno a byla okolo celého města útočníky postavena hradba, rozhodně nebylo možné z města uprchnout, nebo dokonce odnést archu úmluvy. Byla ve spěchu uschována pod zemí, kde na své objevení čekala, přes 2500 let. Je zajímavé, kolik o arše úmluvy vzniklo pověr a lží. Archa byla nalezena v podzemí Jeruzaléma dne 6. ledna 1982 ve 14 hodin, archeologem Ronem Whittem a jeho týmem. Určitě to nebylo jednoduché pátrání a vyžadovalo velkou vytrvalost, která byla nakonec korunována úspěchem. Celé pátrání bylo provázeno množstvím podivuhodných událostí. I celá symbolika, je velice zajímavá. Je také docela zajímavé, že se nalezení archy utajuje a jsou do světa vysílány různé cenzurované filmy a podobné věci, kde se říká, že se archa nikdy nenašla a asi nenajde a podobně. NWO a lidé kteří se okolo toho točí, mají v úmyslu postavit třetí chrám a tam potom slavnostně umístit archu úmluvy. Pokud víte, kde se má znovu stavět, tak víte, že na tom místě něco překáží a je to pro určitou náboženskou skupinu svaté, tak že by zbourání přineslo velkou nelibost. Izraelci nalezení archy tají a určitě pro to mají své důvody. Jen když vám někdo bude říkat, že se archa úmluvy nenašla, tak mu nevěřte, Není to pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všechny tyto artefakty byly přesunuty na jiné jemněhmotné úrovně

      Vymazat
    2. Trochu méně sci-fi bych prosil !

      Vymazat
  6. Doporučuji snícímu k přečtení tyto 2 knihy:
    1. Hackeři snů I. - Hledači ducha
    Základem této neobyčejné knihy se staly skutečné příběhy ruské skupiny badatelů, kteří si dali název Hackeři snů. Jejich cílem je umět se co nejlépe pohybovat na jiné úrovni reality, té, kterou prožíváme ve snech. Fungují v ní svérázné zákonitosti a mnohé snové zážitky jsou dokonce velmi nebezpečné. Zároveň se v tomto prostoru odhalují tajemství světa i vesmíru. Svou podstatou je uvedený materiál příbuzný knihám Carlose Castanedy, nauce o tzv. lucidním snění a podobným ezoterickým směrům.
    2. Hackeři snů, 2. - Hranice neznáma
    Pokračování příběhů mladých ruských experimentátorů, kteří se učí pohybovat v různých dimenzích reality a ovlivňovat tak to, co se jim v živote. Je to příběh, v němž figuruje napětí, nepřátelé, boj dobra se zlem, odvážné a hrdinské výkony. Napínavé, fascinující vyprávění je zároveň návodem, jak vstupovat do snů a ovládat je. Knihu tak můžete brát jako thriller na pobavní i/anebo jako příručku snové magie.
    Je docela možné, že má schopnosti, které by mohl dál rozvíjet...z knih se dozví, jak funguje ve snech a k čemu může mít přístup...Chce to ale velkou zodpovědnost, soustředění a odvahu...Vím o čem mluvím.

    OdpovědětVymazat
  7. Je třeba tolik nehltat Harryho Pottera, a spíš racionálněji uvažovat !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. racionálněji znamená zapojit obě mozkové hemisféry a srdce

      Vymazat
    2. Asi tak nějak :-))))

      Vymazat
  8. Hej ten odkaz nahoře od anonyma je vážně šťavnaté počteníčko, doporučuju, právě se tím prokousávám a věřím, že najdu nejednu odpověď na své otázky..
    http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf

    A k tomuto článku, naskakuje mi z toho husí kůže, mám pocit že pokud budeme jen čekat do března tak se stane něco, co se nám nebude líbit, na druhou stranu nemám ponětí co udělat, aby se to nestalo. nevím, neumím ten pocit slovy dostatečně popsat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odpovědi má každý individuál v sobě. nedá se prakticky fyzicky dělat nic příteli, co se má stát stane se. asi tak jako lidi šíleli z 21.12 a nestalo se. Datum bylo dáno škarohlídy pro naplnění toho s čím my většinový lidé přeci stejnak nesouhlasíme, byť hodně lidí očekávalo peklo! článek "svou realitu měníme miliardkrát" je pro mě po přečtení dost uklidňující v návaznosti na události popsané v amenti. rád bych však řekl že i autor českého překladu taj.amenti je dost známý po čeksých blozích, jako jediný přeložil 2 těžce tlusté knihy Voyager I, II odkazující a jako jediné dostupné veřejnosti na zatajenou historii+ tu kterou nám tu psali "vítězové" a dost věcí na které jste naráželi na webu, jako kdo jsme, indigo, jsou tam všechny formulovány. Ne všechna data souhlasí, protože jak už jste viděli ve videu svou realitu měníme miliardkrát, ne vždy temnotě vyjde na co si brousí zuby :))) a taxe už nebojte. kdo si myslí že přijedou tanky či budou pršet meteority, ať si to myslí. takovou realitu už nepodporuju! má realita se pomalu očistí z hroutícího se nwo a přijde zelená vzestupná revoluce myšlení ;), aspoň já si to přeju a nestydim se přát si lepší svět, proč také a myslím že takto vyslovené z obecnýho hlediska by si to přál ve světě každý milující člověk

      Vymazat
    2. jen taková malá poznámka: dávejte na síně amenti pozor. Spousta věcí je tam popsána, ale zároven je tam (dle mého) spoustu zmatených dezinformací, popřípadě i nepravd...

      ale když se čte srdcem ...

      Vymazat
    3. Pro : Anonymní 29. ledna 2013 15:18 - krásně popsáno, tato nebo podobná slova by si měl každý člověk denně opakovat, aby nesešel z cesty. Budoucnost je tvárná a píšeme si sami ji každý den.
      Pro : Jakub Vajda - můžeš uvést aspoň něco ze zmíněných dezinformací či nepravd?

      Vymazat
  9. Může někdo objasnit, co to znamená konkrétně "probudit se"? To znamená, že budu číst servery jako Orgonet, Osud apod. a budu věřit v existenci duchovního světa? Takových lidí jsou mraky. Co to znamená KONKRÉTNĚ? Jinak mi ty řeči o tom, jak se máme probudit, připadají jako mlácení prázdné slámy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. probuzený už nic nečte ,, čerpá informace , třeba z univerzálního Zdroje informací, skrze sebe, skrze Srdce

      Vymazat
    2. Tiež sa za to prihováram - komu je to jasné, napíšte prosím "po lopate", čo presne je znakom prebudenia ?

      Vymazat
    3. Schopnost stát se probudilým není dána každému. Znamená to přestat vnímat svět způsobem která nám vštípili rodiče, učitelé a autority vůbec. Svět není tím za co jej máme. Obyčejný člověk vnímá cca 10 % tzv reality. Nasadili vám na oči klapky a vidíte jen úzkým průzorem svých konvencí a zvyklostí. Chcete-li nahlédnout úzkou škvírkou za oponu, doporučuji přečíst některou z knih Carlose Castanedy. Např.: Učení dona Juana, Umění snít, Cesta do Ixtlanu, Síla ticha, Aktivní tvář nekonečna, Oddělená skutečnost, aj. Ale bude to jen velmi mlhavý obraz světa, který je tak neuvěřitelný a tak skutečný. Tyto knihy potvrzují i knihy Čtvrtá a pátá dohoda. Obyčejný člověk nemá dost osobní síly a odhodlání aby se posunul k probuzení byť jen o malý kousek. Jsou to jen pokusy zákonitě končící nezdarem. Potřebujete několik věcí aby se to podařilo. Dostatek času, být způsobilý k této proměně a někoho, kdo vás povede. Ten i pozná zda jste tím pravým. Adepti, kteří se hlásí sami jimi zpravidla nejsou. Ti správní musí být k tomuto učení lapeni lstí a dovlečeni k poznání. Jinak máte pravdu, všechny řeči o probuzení je pouhé mlácení prázdné slámy, i když velmi zajímavé a atraktivní. Duch si vzpomíná, na něco dávného, co je mu velmi povědomé a něco, co je na dosah, avšak za zamčenými pancéřovými vraty. Ale každý pokus jak si uhájit zbytky své osobní síly není marnost. Dravci, kteří nás před dávnými věky zotročili mají jen tolik moci, kolik jim dovolíme.

      Vymazat
    4. Přečti si třeba knihu Eckarta Tolleho - Moc přítomného okamžiku a pokud pochopíš, tak se možná i "probudíš" do "bytí". Pokud ne, budeš pravděpodobně nadále vězněm čistě materiálního světa a svých strachů.

      Vymazat
    5. "probudit se" znamena konkretne prevzit svou odpovednost do vlastnich rukou a uvedomit si ji,naucit se misto papouskovani medii premejslet vlastni hlavou a vyvozovat vlastni zavery! Usporadat si zebricek hodnot,to znamena znovu si uvedomit v prvni rade svy svedomi a vratit se k spravny moralce,ty pro sebe jako casti celku,spolecnyho dila,zbaveni se lhostejnosti a bezohlednosti,sobectvi.Tim prijdes na to,kde az jsou penize,ze o nich to vubec neni,napriklad,ze jsou jen zneuzivany.A vubec prijdes na spousty veci,tim cennejsich,ze si na ne prijde clovek sam,protoze je vymmysli sam jen na zaklade dobrejch informaci,ktery si taky sam pretridi,prave treba z orgonetu,nwoo a jinejch,protoze "vladni" media neinformujou ,ale manipulujou:-).........proud

      Vymazat
    6. http://www.novaduchovnicesta.cz/informace/a18-cesta-k-duchovnimu-probuzeni-cloveka/

      Vymazat
    7. Až se Vám stane,že budete mít zavřené oči a budete vidět.
      Až přijde odpověď na nevyslovenou otázku dřív,než bude položena.
      Až budete schopen pozorovat věci a dění bez emocí a z dálky.
      Až zapomenete na svoje EGO a uvědomíte si vlastní JÁ.
      Až svým životem budete ku prospěchu Životu,ne sobě.
      Až si uvědomíte Změnu a Poznání.
      Až si uvědomíte svoje Místo a Poslání.
      Pokud budete opravdu CHTÍT.Je to jenom a pouze Vaše vůle a rozhodnutí.
      Vlasta

      Vymazat
    8. Co je znakem probuzení ? No že vidím, slyším, vnímám realitu kolem sebe, co si přát víc ?

      Vymazat
  10. No a co to vlastne ta archa umluvy je?? co to umi?? Nema prosim nekdo nejake odkazy??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonymní 29.1.2013,11:16

      Člověče, ty s tou archou zacházíš, o ní mluvíš, jakoby to byl nějaký tuctový krám ze supermarketu ?!

      Vymazat
  11. Mají duchové starosti?
    Většinu našich problémů vytváří fyzický svět, zejména zabezpečení těla, nemoci a zneužívání moci. V menší míře mají tyto starosti i vyšší fyzické civilizace. Duchové je už neznají. Když hovoříme se zemřelými příbuznými, vypadají mladší a spokojení. Psychické problémy ale mají, jsou dokonce silnější, tělo je netlumí. Život duchů je pro laiky nepochopitelný, není tam nutné pracovat a nakupovat, bývalí obchodníci se v astrálním světě nudí a sportovní střelci vždy trefí cíl. Nejvíce se tam realizují umělci a duchovně založení lidé. Nejhorší je se vyrovnat s tím, co bylo. Stačí myšlenka a minulost se zviditelní se všemi podrobnostmi. Vzpomínky na zločiny vyvolávají záchvaty lítosti a sebeobviňování. Touha napravit, co se dá, vede nadvědomí v mentálním světě k přípravě dalšího života. Jen ti, kteří mají převahu dobrých skutků, se s minulostí vyrovnají.
    http://mystika.mysteria.cz/jasnovidectvi.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše starosti bych chtěl mít :-)))

      Vymazat
  12. KONKRÉTNĚ je změna myšlení uvědomění si že na co myslíme co říkáme to si tvoříme a podle toho se tak chovat ,používat jen ty správná slova jako např. jsem zdravý-á,cítím se v pohodě a vyjadřovat se v přítomném čase,nezaměřovat se na minulost a budoucnost jen to vzít na vědomí chtít a zase dělat něco proto aby se to změnilo, naučit si pomáhat udržovat energii a dobře s ní hospodařit - neplýtvat jí tím způsobem že budu na všechno jenom nadávat,rozčilovat se,z toho vznikají strachy,deprese (z nedostatku energie) týká se všeho dění kolem nás protože my si život utváříme podle myšlenek a zažitých zvyků,většinou takových které nám nic pozitivního nepřinášejí.Pokud změní myšlení jednotlivec a tam to začíná tak to působí na ostatní kteří začnou postupně také tak myslet a tím si změníme život realitu v to dobré.V tom je ten celý háček probuzení,a není to až tak těžké protože když člověk chce tak to dokáže ....napřed se učí myslet jinak a potom to tak dělá už napořád a stále vylepšuje ....myšlenka má velkou sílu jak uzdravit tak i zabít a změnit veškeré dění na planetě protože je to energie a pro energii neexistuje omezení ani vzdálenost.

    OdpovědětVymazat
  13. Vřele doporučuji video s ČS titulky "Žít vědomě" Eckhart Tolle http://www.youtube.com/watch?v=gXTdnjR5ds4&list=PL39ED250E20821F5B&index=24

    Mně to moc pomáhá při duchovním vzestupu. S láskou Alena

    OdpovědětVymazat
  14. Nemyslím si, že přečíst si knihu od Eckarta Tolleho (nebo od jiného autora) znamená probudit se. (A pokud jsem to nedej bože nepochopila, tam mám smůlu:o) Každý člověk je individualita a duchovní zrání a probuzení je dlouhodobý hluboký proces. Někdo potřebuje učitele nebo pomocníka, někdo to zvládne sám, jiný vězí v tak těžkých karmických zátěžích, že to je pro něj skoro nemožné. Právě proto je důležité konkrétně a správně formulovat své myšlenky, protože špatně vyjádřená myšlenka člověka neosloví a neumožní mu pochopit. Některé rady (např. nestresovat se, nenadávat) mi připadají jak na úrovni základní školy. Samozřejmě jsou lidé, kteří stále vězí v této úrovni, ale já mám pocit, že čtenáři Orgonetu se rekrutují z uvědomělejších a sečtělejších lidí a zkušenost mi říká, že ne vždy je člověku probuzení dáno. Některé bloky je těžké odstranit a některé věci je těžké vyléčit. Pokud ovšem probuzením myslíme jen tu každodenní snahu o směřování k dobru a ke zlepšení našich životů, tak je nás probuzených už opravdu hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není napsáno - přečíst knihu a pak se probudíš. Žijeme v iluzích a jak jsem četl a viděl, sám se člověk probudí jen velice výjmečně a už vůbec ne na základě toho že si přečte knihu. Ta ho může přivést jen na správnou cestu, ale jako vždy je rozdíl znát cestu a ještě po ní jít.

      Vymazat
    2. To je zajímavé, že já při čtení knih naopak usínám :o|

      Vymazat
  15. Neviem,ci sa tomu da hovorit prebudenie ale ja predovsetkym v poslednej dobe citim obrovsky sucit a empatiu ku vsetkym ludom ale aj zvietatkam,nemozem vidiet spravy ani nic kde je vela utrpenia,pretoze mi to doslova trha srdce..maso nemozem dat ani do ust..neviem cim to je,necitite niekto nieco podobne? ... normalne mam pocit ze uz nedokazem viac zit v takomto svete.... ale to len v slabych chvilach,vacsinou myslim pozitivne a snazim sa svet zlepsit ako sa da :)) len neviem co viac by.som este mohla urobit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viem o čom hovoríš, som na tom rovnako. Niekedy som veľmi šťastná a myslím pozitívne, ale niekedy je to ťažké a nezvládam to tak, ako by som chcela. Dôležité je mať otvorené srdce a pomáhať. Myslím si, že pre zlepšenie sveta robíš dosť, veď keby bolo viac takých súcitných ľudí, tak by ten náš svet vyzeral úplne inak. Jana

      Vymazat
    2. Dakujem za tvoje slova Janka, stat to nejako ustojime a uz to bude len lepsie :) Prajem všetko dobre :)

      Vymazat
    3. Dámy, podívejte se na video s přednáškou MUDr.Hnízdila, a tam se dovíte, že naprosté většině lidí, kteří zastávají vysoké manažerské nebo politické funkce, chybí části mozku (prostě se jim nevyvinuly !), které jsou odpovědné za empatie, soucit, svědomí apod.ušlechtilé vlastnosti osobnosti člověka. Proto jsou takové bezcitné hyeny ! A z toho důvodu, že "to" nemají, ani přirozeně necítí, že něco dělají špatně, zavrženíhodně apod. A jsou pak často překvapeni, když jim tyto jejich nedostatky někdo vytýká či vyčítá, a jsou tím velmi pobouřeni ! Takže je něco pravdy na tom, že se mezi námi lidmi rodí dravci se všemi jejich aspekty ! Jediná věc, která se proti tomu dá dělat, je neustále zmenšovat dravcům revíry, díky čemuž budou muset dříve nebo později rezignovat a vyklidit pole !

      Vymazat
  16. 1. Když jsem viděl tu bytost v lidském těle tak nepřipomínala nikoho známého. Prostě cizí člověk kterého jsem nikdy neviděl.
    2. Archa úmluvi byla myšlena původně že původní byla vytvořena z čistého úmyslu ale její kopije se zneužije proti lidem. Je tam nějaká obklika.
    Teďka mě napadl internet. Jestli to nebude mit něco společného s paragrafem ACTA a že se třeba v březnu vydá zákon na její uplatnění. V tom případě bych asi archivoval pár základních videjí o tom co se děje. Mít materiá jako důkaz pro lidi kteří ježtě o ničem neví. A později jim to nabýdnout na jejich žádost na DVD. Protože teď se na internetu objevili videa o bipolarni poruše.Která tvrdí že lidé kteří do toho vidí jsou blázni a měli by se léčit.Snaží se poštvat lidi mezi sebou. A co bude příště? A jestli si pamatujete na volby prezidenta atd. pokládali se otázky o manipulaci, o haarpu, o praktikách ve zdravotnictví atd. A na vládě se začali třást, protože začal skrytý boj s jejich penízky. A Zeman také prohásil že se objevili všelijaké podivné praktyky které by nemuseli skončit dobře a že musí okamžitě přestat. A řeknu vám osobně že kdyby každej hospodažil hospodárněji se svími penízky a přešel na jiné návyky, na nové možnosti (neobvyklích) technologií, tak by se ekonomika hodně rychle změnila ( trochu napovím fakt to stojí za to ztuste si něco vyhledat o živé energii a o výzkumu zářivé energie a o orgonu) Duchovní cesta mě navedla jinak uvažovat o technologii.
    3. ja věřim že duchové se po nějaké době znova narodí v lidském novém těle. Protože jsou součástí energie matky Země a kolektivního vědomí. Svím způsobem jsme taky duchové akorát s tím rozdílem že každej máme svého maňáska. O kterého časem přijdem a nebo ne? :-)
    Takže by bylo celkem pochopitelné kdyby usilovali o správný rozvoj lidstva, protože by to částečně dělali pro sebe, pro nas duše. Až se znova narodí. Zkuste něco vyhledat o býlíh hadech na obloze.
    Tvrdí se že to jsou duše které se snaží chránit atmosféru od cizích těles fakt nevim.
    Jo a máte fakt pravdu byla to opravdu síla taky mě napadl haarp ale debata probíhala svobodně, rozumně, spontálně. Bylo to moc hezký. Jo a na závěr zkuste i jinak každej sám popřemýšlet o lidském těle jak by mohlo jinak fungovat. Mozek je hrozně velikej lhář a očima to nekončí:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Zaujal mě ten Měsíc.... David Icke mluvil a "kontaktérce", která dostává zprávy o Měsíci. Že je to zesilovač pro Ještěráky ze Saturnu... Když se zamyslím nad orbitem Měsíce atd.... je to trochu divný "kousek" co kolem nás obíhá....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji najít si info o výzkumech Dr.Bergruna, který se Saturnem a jejich obyvateli léta zabýval, a dodnes zabývá ! Zjistil neuvěřitelné skutečnosti, které nám vlády a NASA dosud tají !

      Vymazat
  18. Musím uznat, že mě článek velmi zaujal a také musím ocenit autorovu odvahu nám o svém vidění či setkání napsat. Z vlstního postoje k podobným zprávám vím, že se o tom píše velmi těžko. Člověk takovým kontaktem s duchovním pozadím sám sice vnímá a chápe důležitost a skutečnost toho, co je mu mimosmyslově nějakou formou předáváno, ale člověk, který nic podobného neprožil, těžko uvěří, že svět astrálních či duchovních bytostí je ve své podstatě skutečnější než naše pozemské bytí.
    Abych však přešla k článku a pokusila se nějak dle svého nazírání autorovo vidění a poselství okomentovat:
    "Březen tohoto roku", jak bylo ve zprávě, bych nepokládala za směrodatný.Může jít pouze o "orientační termín", Naopak lze předpokládat, že letos opravdu dojde k něčemu ,z hlediska vesmírných vah, k něčemu velmi zásadnímu.To za 1 )
    Za 2)- bylo dávno předpovězeno, že dojde k armagedonu.Tedy k boji dobra se zlem. A ač se zdá text z Janova zjevení velmi jednoduchý k pochopení, já osobně v něm vidím velmi složitou slovní hříčku. Je také uvedeno, že den bude veliký a hrozný. A zatím si troufám usuzovat jen tolik (na popud toho, co bylo ukázáno mě) ,že na některé z planet poblíž ( Měsíc naprosto připouštím) se skutečně buduje cosi velmi obrovského a je jen otázka času, kdy se tomu někomu podaří propojit všechny čtyři či pravděpodobně pět živlů k sobě ( tady mě napadá propojení síly prstenů v trilogii Pán prstenů), aby celý ten kolos mohl fungovat. Což by mohl být právě ten pergamen.Propojením všech živlů vesmíru získává tvůrce s velkou pravděpodobností ohromnou moc. Fuguje to tak vlastně i v duchovní rovině.Pokud člověk dosáhne osvícení (asi jako Budha), pak mu nic není nemožné. Ježíš radil, že pokud je víra, obsáhne člověk vše.Ovšem, on to řekl v tom nejjednoduším slova smyslu.Pentagram je tedy, dle mého mínění něco,(high technologie) co dokáže propojit vesmmírné síly-živly.
    A za 3)- Nechám si kvůli zkrácení mého komentáře veškeré své indicie zatím pro sebe. Avšak, co se nutnosti "probuzení" (tedy osobní dobrovolné rozhodnutí k vlastní proměně k lepšímu a tak se i začít vědomě dopátrat smyslu bytí, což se dá říci velmi stručně -hledání Boha ) týče, domnívám se, že jen probuzené duše mají pro náš skutečný svět (astrální či duchovní říše) nějaký význam a je možné s němi v boji, který nechápeme, počítat. Je to tak i v pozemské válce.Jen s ozbrojenými vojáky se dá vyhrát bitva.
    Vím jedno. A bylo mi to tak duchovním průvodcem kdysi řečeno. Jen probuzený jedinec je nebi užitečný. Není trestaný za to, že žil život na Zemi jako bohém či flákač. Ale zároveň tak nikomu ani na Zemi a tak ani na nebi neprospěl( opět platí "jak dole, tak nahoře )A má-li skutečně v brzké době k něčemu závažnějšímu dojít, pak je třeba probudit "spáče"
    Omlouvám se za dlouhý komentář, zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak pejsek s kočičkou vařili dort

      Vymazat
    2. asi byl dobrej když jim byl ukraden a sněden

      Vymazat
  19. Taky pořád myslím na to, že musíme něco udělat. Něco jinak než dosud, jinak než jsme zvyklí,
    nějak srdcem. Ale netuším jak

    OdpovědětVymazat
  20. Co to je zase za nový způsob hrozby ....navazuje to na prorokovaný konec konec světa s novodobými proroky ....působivé z nadpisem zpráva ze záhrobí .... a srdcem máte pochopit že se na různá novodobá proroctví nemáte zaměřovat ....nám nehrozí žádná katastrofa z vesmíru pouze hrozba takových proroctví je to o vyvolávání strachů a manipulace myšlení a jak píše anonymní 0:13 tak něco udělat jinak než jsme zvyklí to znamená nemyslet po staru ale jinak než jsme zvyklí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně ! Nám nehrozí katastrofa z vesmíru, nýbrž ze Země na Zemi. A lidi pro to dělají dnes a denně maximum,a by se tak stalo ! Sice smutné, ale pravdivé !

      Vymazat
  21. Prebudenie je hlavne neverit myslienkam, co nam v hlave hovoria.My sme ciste vedomie, ktore tieto myslienky pozoruje a nehodnoti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky v hlavě skoro pořád jakoby puštěný cizí rádio a furt tam melou a nepřestanou a nepřestanou

      Vymazat
  22. Dobrý večer milý orgonete,

    přečtení tématu Zpráva ze záhrobí ve mě vzbudilo snahu napsat o tom pánovi, který má poutavé články jak k fyzice, historii, tak vědomí člověka a také poutavý pohled na význam jednotlivých slov. Níže je odezva tohoto pána, kterému velice děkuji za odpověď a věnovaný čas dotazu, tak i možnosti zprávu s Vámi za účasti jeho souhlasu sdílet:



    Dobrý večer, děkuji za důvěru, zkusím to.

    Přečetl jsem si zprávu i komentáře, mnohé se mi líbily. Je fajn, že se už víc lidí dostává od čistého (?) duchovňáčtění k realističtějším výkladům napsaných slov.
    Každé sdělení je přeci o hledání vztahu mezi tím, co autor mínil a co čtenář pochopil. A to obnáší spoustu výkladových vrstev a snahu je pospojovat.
    Spojování se řídí tím, jaké asociační cesty máme od zprávy ke svému objemu poznatků, každá vrstva má svůj výklad, který je pro ni pravdivý - a v té další může mít stejná zpráva výklad opačný také pravdivý - pro ni a pro ty pod ní.

    Archu úmluvy považuji za program, připravený pro řízení lidské společnosti. Jeho neznalost vede k jeho odmítání - bojíme se toho, co neznáme. Já si archu ztotožňuji s tím co popisuji jako Projekt ČLO/věk.
    A v každé podobné zprávě hledám, co zapadá a co nezapadá do "Projektu". Zde nezapadá strašení s nedostatkem času. Čas se řídí dozráváním lidí, pohyb planety k tomu jen pomáhá, neřídí rychlost našeho vývoje (proměny myšlení), tu musíme zvládnout sami.
    Alegorii o zrezlém sudu - a jiném z "drahokamení" můžu vnímat buď historicky - jako zkreslenou anebo nezkreslenou úlohu bible. Anebo z pohledu programování - zrezlý sud pak asociuje hnutí New Age, připravený koncept hodného ale přísného boha. Sud z drahého kamení (Archa úmluvy) by měl být tím, o co se v současnosti snaží kritická množina lidí, kteří mají představu o variantách spojitého vývoje materiálního a duchovního "příběhu o vzniku a úloze lidstva".

    Podobně i "pergamen" je alegorií. V mysli spojí úlohu psaní s efektem zveřejnění napsaného. V praxi by to mohly být dvě události - jednu má na starosti Irán a jeho technologie, sahající do podstaty tvoření (- vstup do mentálních technologií, kdy dílo vzniká v "okamžiku času" /ale třeba také zablokováním vnímání a myšlení určité množin lidí,...sugesce, hypnóza...)
    Budeme se asi učit tyto technologie, ale nemyslím, že by to bude v březnu či dubnu.
    Druhou událostí by mohlo být rozšíření pohledu na fyziku prostoru, jak se ji snažím popisovat. V diskuzích s odborníky by pak nové paradigma mohlo vyrůst.


    Autorem textu je pan Jan Koňas

    http://nejsmeovce.cz/
    http://www.matrix-2001.cz/autor/91-jan-konas/

    OdpovědětVymazat
  23. myslím, že cesta k volnosti a vyvázaní se z okovů, které nás dennodenně tíží vede přes to vědět, jak se opustit od vžitých a vtištěných předsudků v našem nevědomí, podvědomí? Je to krásný pocit, když mohu zakusit takový flashback, který mi mé hranice někde uvnitř v sobě odbourá. A tím nemyslím díky psychotrop. látek, opiátů nebo alkoholu. Prostě jen tak se to stane... neví tedy někdo, jak na to? Protože mám domnění, že když se takového stavu neomezení dosáhne, jste ve stavu trvalé radosti, pocitu klidu a vše plyne v souladu s universem skrze Vás a Vaše uvědomění.

    OdpovědětVymazat
  24. Mám též emocionální stavy,které jsem dříve neměla,né v takové míře.Jak už tu někdo psal,jsou chvíle,kdy něco sleduji,přehrávám,čtu a hrnou se mi sami od sebe slzy do očí.Stáhne se mi hrdlo,jak kdybych tam měla knedlík,nebo zvětšený uzliny,nevím,jak líp to popsat,cítím, jak se mi chvěje u srdce a hlavou se mi honí myšlenky,proč na světě je ještě tolik smutku,bezpráví,nespravedlnosti, atd,atd.Dám jeden příklad.Chodím často do obchodů se zbožím pro zvířata.Určiě víte,že tam nemají jen granule,konzervy,ale mají tam v terárkách,v klecích zavřená zvířátka.Pokaždé se u nich postupně zastavím a pozoruji,jak tam ty chuděrky leží,jak smutné jsou jejich oči,jak jsou vděčné za pohlazení,za pár slov ( kakadu,který je tam již půl roku a sám ), činčila,která je velmi společenská a nemá ráda samotu,je v terárku sama, samotinká a tak bych mohla pokračovat.A jak tam tak stojím a pozoruji je,sami od sebe mi začnou slzet oči,knedlík v krku.... a kdybych se nestyděla,rozbrečím se tam,jak malá holka.To samé mám u zvířat v zoo,a vlastně všude,kde vidím,že někdo a to i člověk, trpí.Takhle hodně jsem nikdy své pocity neprojevovala,pozoruji to tak nějak po vánocích.A ještě jeden postřeh,třeba písnete,že v tom nejsem sama :-) , mám dva psíky,čivavku a ratličku a zhruba poslední měsíc jsem si všimla ( nejdřív mě to moc neudivovalo,ale když je to každý den,už si všimnete,že je něco netak ).Hlavně večer,ale i někdy přes den,z ničeho nic a to si můžou hrát,nebo jen tak pospávat,nebo odpočívat,zvednou hlavinky a začnou "něco" pozorovat,jakoby by jim kolem hlaviček něco přelítávalo ,z leva do prava,v takovém půlkruhu.Pomalu, v klidu otáčejí krčky,pozorují soustředěně to "něco",žádné vrčení,žádný stres,žádné zděšení,jak kdyby "TO" bylo úplně u nás běžné,znali to,věděli ,že se nic neděje,ale přesto to pozorovali.Samozřejmě,že panička nic nevidí :-) ,žádný průvan tu není a nemá tudíž nic co kde poletávat.Pak se zase stočí do klubíčka,jak kdyby nic,nebo pokračují ve hře.Úplně mi připadá,že něco vidí,znají to,nebojí se,ovšem netuším,co by to mohlo být a je fakt,že ani já,která když jsem u toho ,nepocituji žádný strach,vlastně nepocituji nic.Máte někdo taky takové zážitky?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se také v poslední době (prosinec 2012 až dosud) děje to, že "cítívám v zádech něčí oči", ale nikdo za mnou nestojí. Stává se mi to večer nebo v noci, kdy jsem vzhůru sám, zatímco ostatní spí ve vedlejších místnostech. Zajímavé je, že kočky v tu dobu na nic nereagují, jakoby se nic nedálo. Já na to nemyslím, něčím se zabývám, něco dělám, a náhle z ničeho nic se dostaví intenzivní pocit, že na mě někdo čumí (ne zrovna přátelsky). Zamrazí mě vždy v zádech, a pomalu se otčím, zda tam někdo je či ne. Snažím se na to nemyslet, a po chvíli ten pocit pomine.
      Dříve asi před 10 lety se mi dokonce stávalo, že jsem se v noci probudil, a měl takový nepříjemný pocit cizí přítomnosti. To něco nebylo vidět, ale bylo cítit vyzařujíy cí horko z toho, když se to posouvalo podél mojí postele od nohou ke hlavě. Měl jsem přitom pocit, jakoby mě to něco skenovalo. Řekl jsem náhle nahlas, aby to odešlo tam odkud přišlo, a v ten moment jako když se to vypne, bylo to pryč !
      Jindy se mě zase chtělo ve spánku něco zmocnit, a snažilo se to silně svírat moje tělo, asi jako když odsouzence zašijou do koženého mokrého pytle, a nechají ho drtit tou vysychající, stahující se kůží na slunci. Když už to drcení, svírání bylo nesnesitelné, že jsem sotva dýchal, to něco se snažilo do mě vstoupit. Těsně před splynutím se mi vždy podařilo to něco ze sebe z posledních sil vymrštit, a tak se zachránit. Věděl jsem, pokud nechám to něco do mě vstoupit, že to bude můj konec (ale ne jako života) !

      Vymazat
    2. Dobrý večer,nedalo mi to a píšu,že taky pozoruji u mých koček,které žijí s námi v domáctnosti,že je něco jakoby vyruší,zpozorní,něco pozorují,přesně tak jak to popisujete.Zpočátku jsem se dívala z okna ven,bydlíme v rodinném domku,jestli tam někdo není.Beru to tak,že asi něco vidí,co nevidím já.Radostí mi až srdíčko poskočilo,když jsem si to přečetla,že i já mám takové zážitky.Mějte se krásně.

      Vymazat
    3. Ano, naše kočky také občas pozorují něco, co já nevidím. Kočky prý vidí "dál" ne my.

      Vymazat
    4. Také mám poslední dny takový pocit, většinou večer, když ostatní spí, že mě najednou zamrazí, přejede mnou taková zima. Ne přímo, že by tam byl někdo se mnou, ale uvědomím si, že mi to není příjemné.

      Vymazat
  25. Moj pes v poslednej dobe velmi casto zavyja,nechapem preco...ale maly,ktory je v byte sa sprava normalne (tiez civava :)) ...ale inak ten sucit so zvieratkami sa aj u mna extremne prejavuje asi od vianoc,a tiez by somsa hocikedy rozplakala keby som sa nehanbila :) aj ked samozrejme to nie je nic zle, ved vsetci sme jedno :))

    OdpovědětVymazat
  26. Po přečtení komentářů, bych možná doporučil nějakou z knih Stanislava Grofa... Pro mne jeden z nej. psychologů, který má osobní i terapeutické zkušenosti ( 10ky let) se změněnými stavy vědomí. Sám mám mnoho podobných zkušeností a vím jak těžké je najít odvahu se s tím někomu svěřit. A najít takové posluchače, kteří nebudou posuzovat a soudit.





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono ani nejde tolik o hledání posluchačů nebo se nutně někomu svěřovat. Jde spíš o to, zda je konkrétní jedinec schopen podobné události přijmout, zpracovat a zaujmout k nim rozumný postoj. V opačném případě se dostaví všudypřítomný strach, frustrace a různé fobie. Což není nic příjemného. Ale "na prášky" já konkrétně z toho nejsem !

      Vymazat
  27. a do poslat tuto vizi Teal Scott? zmínila se o něčem podobném, určitě by nám dala odpověď...netroufám si to ale přeložit, nemám odpovídající znalosti angličtiny...

    OdpovědětVymazat
  28. Taky to není nic na prášky. :-) A někomu se svěřit neznamená(tak jsem to myslel)hledat nutně posluchače. Ale je určitě dobrý, když si člověk o podobných věcech může popovídat s někým, kdo neposuzuje. :-) pa .-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.