24. dubna 2013

Chemtrails Žamberk ve východních Čechách

Od Zdeňky:







15 komentářů:

  1. Entetentykydvaspaliky.

    [img]http://www.ultraimg.com/images/cW2HG.jpg[/img]

    OdpovědětVymazat
  2. http://4.bp.blogspot.com/-Sk_OdofAqOk/UXgqtGoDw-I/AAAAAAAAQw0/IXuUurC1aRE/s1600/%C5%BEamberk4.JPG
    tady uprostřed nahoře sis vyfotil i UFO docela klasickej tvar letící karbanátek.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Jenom odpověď k té anketě: Na chemtrails není potřeba věřit, to je jednoduše vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi tak, tady nejde o víru

      Vymazat
    2. Nejenom to, chemtrails je dokonce i často cítit - takový těžko definovatelný chemický smrad ! Zvláště když jsou po ránu husté přízemní mlhy, jako např. v tomto týdnu zde na jihu Čech !

      Vymazat
    3. A proč vlastně tolik útočí na jižní Čechy ? Protože tam žije Orgo a spousty dalších Orgoneťáků ? Postrádám smysl těch útoků v této oblasti !

      Vymazat
  4. Včera něco podobného v Rychnově n/Kn, když jsem tamtudy projížděl. Foto bohužel nemám. Furt nedokážu pochopit lidi, co tvrdí, že jsou to normální čáry od letadel a ještě si ze mě dělají srandu. Fakt směšní lidé :D. Bavím se, i když to moc k smíchu není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buďte rád, že už nemáte vypatlaný mozek jako ta spící většina ovčanů. Konečně se můžete svobodně rozhodnout (oni ještě ne, protože nejsou probuzeni, a dál žijí realitu matrixu), pro co se rozhodnete, kam chcete směřovat, jaký svět chcete spolutvořit apod.

      Vymazat
  5. Ve středu večer (24.4.) v pořadu Na vlastní oči v posledním příspěvku o Holešovské výzvě padla od iniciátora této akce kratičká zmínka o tom, že by se měli lidé podívat na oblohu, na to co se děje nad jejich hlavama, na ty čáry za letadly, které nemizí a které se dřív nevyskytovaly. Taky jednou větou zmínil fakt, že prý se mluví o tom, že existuje nějaká tajná globální vláda, která usiluje o moc nad celou planetou a má prý v plánu redukovat počet obyvatel.
    Bylo to sice jen kraťoučké sdělení, ale i tak jsem byla překvapena, že to zaznělo ve velmi sledovaném pořadu na mainstreamové Nově. Snad se tedy pomaloučku začíná svítat na lepší časy.
    Přeji všem hezký nadcházející víkend
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky internetu jsou pozice a plány globalistů odhalovány jako nikdy předtím, třebaže jejich temná agenda mlží, lže a manipuluje s informacemi a fakty ze všech sil, jak starý kouzelník Coperfield ! Už to mají stejně spočítané : vláda jim bude povolena "shůry" jen na 3,5 roku, a pak definitivní šmitec ! Už nikdy nebudou žádní globalisté, žádní sionisté, illumináti a podobná obskurní havěť ! Boží prozřetelnost do toho jejich nwo krámu zasáhne zčistajasna, a rozbije jim ho na padrť, protože pokud by k tomu nedošlo, nezachránil by se před nimi těmi satanáši žádný z lidí na Zemi !

      Vymazat
  6. Dnes zase 26.4. byla ve zprávách na nově nejaka repotráž o tom jak budou zitra,nebo kdy boure a reporter se ke konci reportaze ptal meteorologa,..otázka začínala vetou neco v tom smyslu jako že: kdo na nás ty bouře chystá,(pak rychle nečím samozdrejme návázal)odpoved začínala : tak tohle vám neprozradím...(a pak rychle zase keci v kleci)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tito slouhové temnářů jsou jenom lidi, a ti jak známo, dělají často chyby, a tím vždy vyzradí i to, co nechtějí nebo nesmí ! Proto temnáři už své rejdy před námi neututlají !

      Vymazat
    2. Říká se, a několika tisíci lety je ověřeno, že když tajemství ví více než dva lidé, už to není tajemství. Tady máme temnářů a jejich slouhů několik stovek tisíc a možná i milionů (letecké společnosti, energerické firmy, mobilní operátoři, chemické společnosti které to vyrábí, piloti, vojáci, politici, meteorologové, novináři a trafikanti) a jěště se nic neprovalilo?

      Vymazat
    3. Ani moc ne,protože většina lidí přijala jako jednodušší řešení pro svůj život "ovčí chov v ohradách". Co na tom, že ovce mizejí jedna po druhé v porážkárně temnářů !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.