13. dubna 2013

Film na víkend: Hovory s Bohem

Životní příběh Neala Walshe, autora bestselleru Hovory s Bohem (Conversations with God) (slovensky).

http://youtu.be/mA65zvpUwpc




3 komentáře:

  1. Úžasný film. Vdaka OrgoNet. Knihy Rozhovory z Bohom by mali biť aj na stránke vesmírni lidé.cz
    ktorú prevádzkuje Ivan Astar Benda.

    Vladimir22

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy od Donalda jsem četla a byl to pro mne silný zážitek.Tenkrát poprvé jsem si silně uvědomila přítomnost Boha v každém z nás a nikoliv něco odděleného.Když se člověk rozpomene,tak ta touha a stesk po opětovném návratu a zesíleném působení je velice intenzivní,až bolestivá a nemůže to nic vnějšího nahradit.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  3. Film je nádherný a ukázal mi hlavne ako knihy vznikli. Knihy mam prečítané už pekných pár rokov dozadu, vtedy bolo pre mňa veľmi ťažké o nich s niekym rozprávať. Bola som za blázna, že sa venujem takejto literatúre...nie som ortodoxná veriaca a kostol je pre mňa stánok ticha a pokory len vtedy, keď to moje srdce a duša potrebuje.
    Okolie dozrelo až dnes, pri prívale novodobých info z tejto oblasti. Ja som s vedomosťami žila a žijem neustále, pretože jeho odkazy považujem za veľmi poučné. Kto chce, odpovede pochopí... kto nie, tomu ani Pán Boh nepomôže.
    Film som videla cca pred 2 týždňami, najprv sama, pridala sa postupne cela rodinka, manžel , dokonca aj 17 ročný syn a videli sme ho dohromady 4x. Som šťastná, že už nie som "blázon" a že okolie pochopilo moje vnímanie života. Moje názory a rady padli na úrodnú pôdu:))) Vďačne pozerám na odložené všetky jeho diela v našej knižnici.
    Prajem príjemný deň.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.