5. května 2013

Inelia Benz: Vzkaz na květen 2013


Nový povzbudivý vzkaz Inelie Benz je se mnou souznějící a rozhodně mi stojí za trochu času na překlad (:-))) 

Inelia Benz: Vzkaz na květen 2013
3. 5. 2013
Originál: http://ascension101.com/cs/home/ascension-blog/77-may-2013/345-may-2013-update-and-inelias-schedule.html
Překlad: OrgoNet



Tedy, ten duben byl pořádně dlouhý!

Nevím, jestli se to zdálo jenom mně, nebo jste to také tak prožívali, ale duben se mi zdál nekonečně dlouhý, což je divné, protože až do dubna to vypadalo, že se čas velice zrychlil. Ale už tu máme květen, všechno nám kvete, a my míříme vpřed, bez ohledu na to, co na nás zkoušejí jedinci vládnoucí světu.

Ano, zkoušejí na nás spoustu věcí. A tak můžeme snadno sklouznout do cyklu oběti/agresora a cítit pořádný vztek, kterému se nelze divit, když se podíváme na to, co si lidé vzájemně na celé planetě provádějí.

AVŠAK dovolte mi připomenout, že NIKDY v zaznamenané historii nebylo tolik probuzených a probouzejících se lidí, kteří se ujímají činů, zvyšují své vibrace, vytvářejí nebo sdílejí nástroje s ostatními, aby si tito mohli také zvýšit své osobní vibrace. Je zde čas pro zachraňování ostatních či službu ostatním, a také čas pro to, abychom byli zachraňováni či obsluhováni ostatními, a také čas pro to, abychom se učili jako rovnocenní s ostatními a abychom jako Jeden vytvořili fantastický fyzický život.

Existují organizace, skupiny i jednotlivci, kteří se právě teď organizují po celé planetě tak, aby žili, pracovali, hráli si a sdíleli novými odlišnými způsoby. A i když všechny ty milióny lidí a všechny ty organizace nehrají hlavní role v našich každodenních mediálních dramatech, neznamená to, že neexistují!

Ve světě je teď tak málo „přirozeného“ násilí mezi lidmi, že vlády musejí organizovat velká mediální představení inscenovaných událostí a tak vyvíjet tlak na nestabilní jedince, aby se „strachem pomátli“. Jak jich je málo, ve srovnání s milióny lidí, kteří každodenně jednají z pozice světla, radosti a lásky, že je pošetilé vůbec jen uvažovat o tom, že s naší planetou to jde s kopce.

Cítím, že tento rok dochází k velkému posunu. Myslím, že to přijde v červenci a srpnu. A je to DOBRÉ.

Přichází stále více důkazů, že na této planetě nejsme fyzicky sami, že máme bratrance a bratry a sestry v humanoidních rasách, které známe a o nichž si vyprávíme už dávno v naší mytologii a legendách. Nyní probíhá nový závod, a to mezi jedinci, kteří zoufale hledají nového válečného nepřítele a jako cíl si vybrali „mimozemšťany“, a těmi, kteří vědí, že tyto jiné humanoidní druhy přicházejí s veškerými možnými vibracemi a záměry, a je NA KAŽDÉM Z NÁS, abychom se rozhodli, na jaké úrovni se chceme angažovat.

A to je podstata věci. Je to na každém z nás. Máme volbu. Probouzíme se k faktu, že realitu jsme si vždy tvořili, ale dělali jsme to nevědomě. Změnou je to, že nyní to děláme vědomě. Naší největší překážkou je prostý STRACH. Jakmile zpracujeme strach, čili dovolíme mu existovat, zapojíme ho do svého energetického pole a převedeme ho na režim radosti/světla/lásky, což je naše pravá podstata, můžeme se pohnout dále k životu naplněnému nadšením, inspirací a kreativní silou.

Budeme ještě dostávat z různých míst spousty informací o konci světa, asi tak do roku 2015. Data se budou měnit, konec se prý blíží! Všechno zkrachuje! Je to už únavné. A v tom to vězí.

Jakmile totiž vystoupíme z tohoto dramatu, skutečně ven z něho, a prostě přesuneme svou pozornost na to, co je našem životě, a co si přejeme, aby v něm bylo jinak, a jak ta změna ovlivní ostatní lidi na planetě, jakmile si uvědomíme, že jsou to naše individuální činy a odpovědi (ne reakce), které určují, co se stane na planetě, tehdy můžeme jako lidská rasa začít zhluboka dýchat a pohnout se vpřed.

Uvědomte si, že i vy můžete být oázou klidu uprostřed bouře. Kolem vás se pohybuje veškerý chaos, a vy vytváříte prostor pro nově vznikající paradigma a rozšířené vědomí našeho lidského kolektivu. VY jste druhý příchod Ježíše Krista, MY jsme druhý příchod Ježíše Krista. A co přichází? Náš vstup do naší pravé podstaty a moci, vytváření fyzické reality, která odráží naši pravou podstatu jako lidských bytostí. Radost, světlo, láska. Vše ostatní jsou nízké hry, které už mají dohráno. Nyní se můžeme podívat jeden druhému do očí a skutečně VIDĚT.

Čas spasitelů minul, přišel čas naší vlastní suverenity, a je to vzrušující cesta růstu a objevů. Je mi ctí, že jste si zvolili sdílet ji se mnou.

Zdravím vás, jste radost, světlo a láska.

Inelia Benz


36 komentářů:

  1. Zdravím :-)), dík za preklad Orgoneti. B

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné !! Inelia Benz, jako jedna z mála probuzených dušiček, které nám o této době podávají zprávy, dostává ode mě jedničku s hvězdičkou. Tuplovanou ! S tím druhhým příchodem Ježíše Krista může mít ohromnou pravdu. My všichni, co na sobě pracujeme můžeme být právě tím, nač všechny křesťanské národy čekají. Proto svým neustále narůstajícím počtem probouzejících se, převálcujme konečně tu temnotu !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vidím i já a vědomě se podílím na celkové změně,protože už také vím co mám dělat a také to dělám,posun k lepšímu se mě zpětně vrací v nových událostech a činech z poslední doby v reálném životě.Zatím nemohu psát konkrétní události, činy protože tomu nerozumí dostatečný množství lidí aby to zbytečně neblokovali a nebrzdili,protože veškeré pochybnosti - dění zpomalují.

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu se vás na něco zeptat? V poslední době se mi často stává, že vidím čísla 11:11. Často se podívám na hodiny zrovna v 11:11, nebo mám nepřijatý hovor v 11:11, je toho opravdu hodně,tak to určitě nebude náhoda.Znamená to něco?
    Děkuji za každou odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu odpovědět na dotaz, neboť taky nevím, ale ráda bych věděla....stává se mi to samé!!!!už delší dobu a navíc jsem narozená 11.11.

      Vymazat
    2. ahoj, mrkni na netu na andelska cisla ;)

      Vymazat
    3. Náhody neexistují :) 11 může být číslem symbolizujícím osvícení. Může také vyjadřovat symbol duálu tj. harmonizující se ženský a mužský princip bytosti. Jedna a jedna nemusí být vždy dvě... :)

      Mějte se David

      Vymazat
    4. Mám to naprosto stejně, podívám se na monitor, telefon, vždy v tento čas.. Vyzve dávám parkovací lístek v 11.11 .. Uz mi to nepřijde divne, neb zjišťuji, ze mi v tento čas chodi dulezite zpravy. :-)))

      Vymazat
    5. 11:11 nové začátky na nové úrovni, toto číslo bylo do kolektivního vědomí zadáno už před věky ,v 11:11 začnou vždy zaplavovat v kosmických okamžicích Zemi / nové vibrace/ viz 11:11 hod 21.12.2012

      Vymazat
    6. Člověk nachází rovnováhu. Srovnávájí se mu energie, myšlení, cítění, bytí.
      Saraju

      Vymazat
    7. Andělská čísla:
      http://www.nakridlechandelu.cz/kombinace-cisla-1
      Čísla 111
      Pečlivě zkoumejte své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na to, nač myslet chcete, nikoli na to, co nechcete. Tato číselná řada značí, že se před vámi otevírají nové příležitosti a vaše myšlenky se rekordní rychlostí stávají realitou. Trojčíslí 111 je jako jasné světlo blesku, kterým vás fotograf na okamžik oslní. Značí, že si vesmír právě vyfotografoval vaše myšlenky a teď je vyvolává do hmotné podoby. Těší vás, jaké myšlenky vesmír zachytil? Pokud ne, změňte je. Máte-li problémy se sledováním a ovládáním svých myšlenek, požádejte své anděly, aby vám s tím pomohli.

      Vymazat
    8. Orgo 18:15
      Ano, v tom s Vámi souhlasím i já.I já jsem zaznamenala tuto zvláštnost, že pokud můj pohled padne "náhodou" na displej s těmito zvláštními číselky 11.11, pak jde o připojení se ke zdroji všehomíra a jak píšete, oznamuje se nám, že bylo "nahoře" zaznamenáno a my se posouváme na tzv. další level. Další etapa zkoušky naší vytrvalosti pokračuje.
      A protože jde o Božská čísla, kterými vysoce zasvěcení umí hrát, můžeme velmi podobné vidět i u těch našich mocných. např. 911. Oni však potřebují ovládat spíše 3-3-3 nebo 6-6-6. Když víš jak (aneb když máš víru jako skálu) dokážeš nemožné.Tolik z mého pohledu. Zdraví

      dan.

      Vymazat
    9. Moc děkuju vám všem :-)

      Vymazat
    10. koukám sem: http://www.wahlgrenis.cz/zvlastni_symboly_detail.php?id=7

      Vymazat
    11. Pokaždé, když na hodinách vidíte 11:11, říkáte: "Ó, jaká náhoda?" Nebo možná víte, jaká je energie čísla 11 v numerologii? Je to o osvícení a osvětlení. Dvě čísla jedna dohromady, každé znamená nový začátek. Dohromady tvoří mistrovské číslo. A proč se vám objevuje tak často? Je znamením doby. Je číslem období. Numerologie je vibrace. A když se podíváte na její důležitost a uvidíte, co mohou čísla znamenat ve vašem životě, dávejte pozor. Systém toto vytváří, a numerologie perfektně zapadá do systému vibrací.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    12. Kultivovat a ovládat 333 a 666 je stejně třeba jako ty tři 1-čky !

      Vymazat
    13. Ještě jednou díky všem za odpovědi. Byla jsem v tom sama a najednou tolik reakcí. Díky!

      Vymazat
    14. je to synchonizace času, to znamená, že vám průvodci dávají znamení, že jste ve fázy, kdy se z kukly vylíhává motýl, probouzíte se a jste ti co mají probouzet ostatní Zdenča
      pomáhejte ostatním, rozvěcete světlo v nich

      Vymazat
    15. nebude se vám stávat, že tam máte jen 11:11 příjde i 14.14 20.20 apod synchronizace času, jste na postupu výše

      Vymazat
    16. Díky všem. Tohle poslední fakt sedí. Když jsem pokládala tuto otázku, vídala jsem často 11:11, ale poslední dny (také mi to vrtalo hlavou) i další synchronizace: 14:14, 19:19 atd. Moc mě to všechno povzbuzuje. Momentálně jsem ve stavu, kdy mám pocit úplného odpojení, nesnesu negativní emoce, nechce se mi žít v tomto světě bez lásky apod. Snad mám naději :-)

      Vymazat
    17. ahoj mne sa stava to iste al nie len 11:11,ale 12:12. 3.33pm.4:44pm a tak dalej uz sa mi to deje asi rok a pol,a tiez si to neveim vysvetlit,

      Vymazat
  5. Tohle je nádherný článek a v něm nádherný myšlenky...
    Taky to tak cítím... Zlo odchází....
    A už na nás nemůže, protože je nás opravdu moooooc......
    Četla jsem Aoliana a vždy při jeho článku jsem si říkala, jaká je to krásná pohádka... Prostě jakoby byl v jiným světě, než já.... Jenže jsem pochopila, zažila, že ON píše - říká famózní pravdu..Ze svého skoroměsta jsem měla možnost se dostat do přenádherný přírody... Tajil se mi dech a u jednoho z mladých buků jsem se musela zastavit a zlehka chytit mladý buk za lístek..... Ucítila jsem v sobě obrovskou pokoru a stejně tak velkou sounáležitost s Univerzem či Bohem... Je to neskutečně silné a je to stále se mnou, i když v lese dávno nejsem...
    V minulých komentářích byla zmínka o svobodných zednářích a Petře Bostlové...Bylo trochu po půlnoci, když mi vyhledávač vyhodil několik odkazů na p. Bostlovou.. Otevřela jsem jeden z nich a uzřela jakousi zkrvavenou, krákající asi babu... Chvíli jsem na to zírala, pak mi došlo, že tahle entita se přilepila na mě a já s osobními nadávkami a výčitkami, "že jsem to otvírala",.. jsem zavřela PC a s husí kůží odkráčela do ložnice... Bylo to tak blbý, že jsem se nebyla schopná otočit zpět..Zalezla jsem pod peřinu a zkoušela jsem se toho zbavit všemi možnými způsoby, ale nešlo to.. Pak jsem si vzpomněla na mý setkání s přírodou a poprosila jsem o ochranu... a najednou se hnusná bytůstka rozsypala v černý prach a já mohla klidně spát....
    Za tento blog jsem moc ráda, protože lidi spojuje a ukazuje jim jasnou a správnou cestu ke světlu, tedy radosti, prosperitě a lásce...

    PS: Díky, Orgo.. a všichni...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=4wOSyhQWhE0

    doporucuju se mrknout.... pro ty kdo jeste neveri na modifikaci pocasi :)

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=-1q-hxKDvzw

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, děkuji :-) Poslední dobou mi připadá, že se "zlo" projevuje velmi silně...ale třeba , a v to velmi doufám, jsou to poslední pokusy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlo dostalo neomezenou vládu nad světem po dobu 42 měsíců(3,5 roku), pak bude ze Země smeteno ! Během těch 42 měsíců ale rozpoutá na Zemi pravé peklo, a jen ti připravení mají šanci přežít.

      Vymazat
    2. Odkedy to počítate ???
      Kde sme teraz ???

      Vymazat
    3. Zřejmě od oficiálního vyhlášení nového světového řádu v médiích. A to se rýsuje už dost brzy ! V rámci nwo bude provedeno sjednocení světa pod jedinou vládu "loutkářů za oponou ". To jsou ti pro nás "neviditelní" věrní satanovi služebníci, skrze něž satan ve světě působí všechna ta zvěrstva, kterých jsme často on-line svědky! Těžko říct, kdy to bude, snad již v řádech měsíců, snad až v řádech let...

      Vymazat
  9. Pohlazení na duši....

    OdpovědětVymazat
  10. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/poselstv-lidem-planety-zem

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.novinky.cz/domaci/301090-na-cesko-se-zenou-bourky-z-italie-kde-radilo-tornado.html

    Dnes víc octovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. okurky ještě nejsou ne ? :-))kdyby jste se radši zaměřili doopravdy na to důležité...

      Vymazat
    2. a to důležité je podle vás co ?

      Vymazat
  12. http://vimeo.com/65430488

    OdpovědětVymazat
  13. vypadá to že ti šmejdi se bojí že budeme hodný a tím neumí pracovat ,láska skutečně pomuže

    OdpovědětVymazat
  14. lidi zas jí tak slepě nevěřte. Její videa jsou hypnotycky beze srandy. A hlavně ten vzestup měl proběhnout v roce 2012 měli byste být více skeptický podívejte se třeba na teal scot patří do sekty ne nědělám si srandu myslím že ohrožená spíš mysl lidi. Na spiknutí věřím, to jo. Schválně si zkuste až se zase budete dívat na benz tak si uvědomte co do vás hustí a nejen ona ale všichni ti duchovní vudci .Nechci nikoho očerňovat ale teal tvrdí že když na něco nevěříme tak se nám nic nestane .Nepřipadá vám pravděpodobnější že chce abychom se vůbec elitě nebránili a co když tohle elita chce pak jí to pude snadno. Použíjte trochu logiky docela se bojím kolik vás tihle samozvaní nadlidi pobláznili . Myslím to dobře

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.