18. května 2013

Mimořádná umělá blesková aktivita 13. - 18. 6. 2013 (dokumentace)

Proč je takový zmatek v počasí těchto dní? Zřejmě s tím souvisí mimořádná umělá blesková aktivita, kterou je možno sledovat na zobrazení satelitu Meteox, 13. - 18. 5. 2013. 

Pokud byste sledovali pravidelně Meteox, všimli byste si, že v současných dnech je intenzita blesků mimořádná, co do množství i délky trvání bleskové aktivity.  Pozoruhodné je i to, jak se blesky poslušně řadí do rovných linií. Dokázala by to příroda? Těžko.

Tento jev je součástí i důkazem klimateroristických aktivit. Pravděpodobně se tyto umělé radiové/bleskové impulzy, vytvářející nad zobrazovaou oblastí pravoúhlou síť, podílejí na extrémně proměnlivém počasí těchto dní, kdy se v Evropě každý den může vyskytnout v počasí prakticky cokoliv ze meteojevů, včetně sněhu.

K tomu se charakter počasí skokově mění v průběhu každého dne, od nesnesitelného horka na ledový vítr, od jasna na listopadovou "tmu", od vysoušejícího větru na příval srážek atd. (což vše zaznamenávám na své kůži při práci na zahrádce). Prostě "klimateroristický bordel" v počasí.

Na následujících snímcích a animacích si můžete všimnout dvou nejvýraznějších a nejdelších, zřejmě základních linií blesků/radiových impulsů, které zřejmě vymezují území, na němž se intenzívně modifikuje určitým způsobem počasí. Linie se mohou skládat z několika rovnoběžek.

  • Ruská horizontální linie: Nejdelší vodorovná linie blesků (mívá přes 5 000 km), vychází z Ruska. Zdroj: zřejmě haarpové zařízení SURA v okrese Nižnyj Novgorod.
  • Egyptská vertikální linie: Prochází Egyptem, vystřeluje odtud kolmo nahoru k ruské horizontální linii. Zdroj: neznámé haarpové zařízení, zřejmě umístěné v Egyptě nebo jižně od Egypta.

Kromě toho uvidíte mnoho kratších linií horizontálních i vertikálních, vycházejících z neidentifikovaných haarpových zařízení (zřejmě se vydávajících za meteorologické radary).

Vedle linií vidíme i shluky blesků v místech, kde klimateroristé vytvářejí právě silné bouře. I tam můžeme vidět, jak se blesky "řadí".

Fotografie kliknutím zvětšíte. Sekvence animací jsou velmi krátké, Meteox totiž archivuje snímky jen za 2 hodiny. Kdo by chtěl mít skutečný přehled o celodenní blýskací aktivitě klimateroristů a o její souvislosti s počasím, musel by u toho sedět celý den, což je nereálné. Ale aspoň při něčem ty klimouše můžeme přistihnout.

13. 5. 2013:
Velmi výrazná horizontální ruská linie blesků/impulsů, paralelní řady.
Animace: http://www.youtube.com/watch?v=4cCibAK6aNw



Výrazné jsou i kolmice impulsů od jihu:
Animace: http://youtu.be/dIzytnZ4kJw


14. 5. 2013:
Celkově obrovské množství blesků, dvě různé ruské linie ...
Animace: http://youtu.be/0oAtFhR7-20

15. 5. 2013: 
Zřetelná egyptská linie:

 Egyptská linie tvoří kolmici k ruské linii:
Animace: http://youtu.be/Z5c7xVez2Dg
16. 5. 2013:
Animace: http://www.youtube.com/watch?v=nGxzL4VzICI

Animace: http://youtu.be/5GfuUfmuxNI




17. 5. 2013
Animace: http://youtu.be/WK13TqAxnow


18. 5. 2013
Dnes už taky začíná být husto.
Animace: http://youtu.be/tgQYeed5aOI

Viz též článek http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/rada-blesku-o-delce-5-000-km-z-ruskeho.html

8 komentářů:

  1. Dobrý den všem, já mimo téma chci vložit tento odkaz http://www.czechfreepress.cz/ekologie/sypou-na-nas-mocni-jed-kvuli-oteplovani-planety-zatim-ne-ale-mozna-budou.html
    Po článku na technet o letadlech se sírou a po informacích na tn.cz je článek na freeglobe dalším důkazem, že se o chemtrails už ví až moc a že začíná vymývání mozků nějakým "přijatelným" vysvětlením.Komentáře pod článkem ale hovoří naštěstí jasně a lidi už to vidí. A jak jsem vyčetla, dnes má být něco na to téma i v 18h na Primě v pořadu Reportéři na vaši straně, tak kdo to čte, ať se dívá a snad to bude i k dohledání dodatečně. Orgonetovi moc děkuji za jeho práci. Jinak to počasí, to je bez komentáře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ koukl sem na reportáž, kde se jim povedlo propašovat snímky chemtrails,ale bez komentáře- naopak reportáž končila slovy: že nebe je "zatím" bezpečné :-/
      Ale jsou už malinkaté náznaky...ten chlápek z Greenpeace divně mluvil, jakoby hájil zájmy druhé strany, ale to je můj subjektivní názor.

      Vymazat
  2. od Egypta k severu podél pobřeží Sýrie, zajímavé především z hlediska válečných operací v tomhle těžce zkoušeném státě.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. DYN-O-gel. Zní to sice jako název produktu nějaké firmy na cukrovinky, ale ve skutečnosti jde o obchodní název zřetězeného vodnatého polymeru, na nějž jakýsi Peter Cordani získal před pár lety US patent 6,315,213, který po rozptýlení do bouře vytváří rosolovitou substanci „což připraví mraky o schopnost nést a vytvářet déšť“. Když jde o pěkné počasí, volejte O-Matic!

    Kdybyste si tehdy zašli na ryby do Florida Bay, pravděpodobně byste i vy vylovili něco těch „plovoucích želatinových kuliček a nitek podobných pavoučím vláknům“. Posléze začali rybáři lovící v Mexickém zálivu podávat zprávy o oblasti mrtvé vody o velikosti jezera Athabasca, jíž začali říkat „černá voda“. O tři měsíce později, u Key West, nalezli potápěči protáhlou stopu plnou odumřelých a umírajících mořských hub, nicméně na příčinu této devastace nenašli žádnou odpověď.
    Nikdo z bezradných mořských biologů zřejmě nečetl časopis Womans´ World (Svět žen), kde článek v březnovém 19. čísle pyšně oznamoval, že floridská výzkumná firma vynalezla „prášek, který nám poskytne každodenní perfektní počasí“, a že tato povětrnostní droga už byla v přísně utajeném testu rozptýlena nad bouří vojenskými letadly. Mluvčím společnosti není nikdo jiný, než - Peter Cordani. Použitý produkt: DYN-O-gel. Populistický reklamní slogan jeho firmy zní: „Budeme nejen chránit životy milionů, ale také jejich volný čas“.
    http://www.osud.cz/baryovy-sendvic-cesko-bylo-o-vikendu-znovu-tercem-mohutne-vlny-chemickych-postriku
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Možná, že by to mohlo pocházet z Abu Simbelu (egyptské pouštní vojenské letecké základny) na břehu jezera Nasser na hranicích se Súdánem. Je tam totiž podezřelé zařízení, které by mohlo haarpovat.
    Pro zajímavost uvádím, že nedaleko na Súdánské straně je obrovské složité železniční nádraží ve Wadi Halfa (s přilehlou sídlištní aglomerací)na břehu téhož jezera (ale zde se nazývá Nubia), jehož vlečky vedou také k velkým dlouhým hangárům (že by rakety na vagonech?)! Připomnělo mi to dobu před rokem 1989 v jižních Čechách. Zde existovalo vojenské nádraží v Polečnici (VVP Boletice), kde byly viděny mrazírenské vagony, v nichž byly umístěny rakety. Když byly odkryty střechy těch vagonů, pomocí hydrauliky byly rakety napřímeny, a připraveny ke startu na cíl přímo z těch vagonů jako z odpalovacích ramp. Tyto vagony prý bývaly zařazovány do civilních nákladních vlaků se služebními vagony, kde byla vojenská ostraha. Nikoho tak ani nenapadlo, že jej míjí vagony s raketama. Proto mi bylo vždycky divné, že se objevovala čas od času řada mrazírenských vagonů v Č.Krumlově odstavena na výkolejce, nic se z nich nevykládalo, ani do nich nenakládalo, a že tam okolo nich patrolovali vojáci se sapíkama.Byli tam až do večera, a sřídali se s ostatními. Měli tam jeden vagon, který obsahoval 2/3 prostor se sedadly jako v běžných civilních vagonech osobní přepravy, a zbylá část byla něco jako velitelská nebo štábní místnost. Obě části měly po jednom komíně, a uvnitř kamna.

    OdpovědětVymazat
  5. Probíhá celosvětová válka. Jiná, než jaké známe z publikací o historii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to válka 21.století, neboli sci-fi proměněné v realitu !

      Vymazat
  6. V případě těch vagonů se mohlo jednat o izotermické vozy které by na naše území mohly v případě propuknutí válečného konfliktu dopravit jaderné hlavice.Rakety se z toho určitě nestřílely.To je hloupost!!Tohle téma bych rád probral osobně protože se zajímám o histori v souvislostech z jadernými zbraněmy které byli? v ČSSR uskladněné(objekty JAVOR).Je to pro mne velice zajímavý poznatek.
    Video o skladech nudit nebude i když vím že to sem nepatří ale je to hold součást naši hstorie.http://www.youtube.com/watch?v=ZlYR-BY-wAI

    Prosím Vás o kontakt na

    martin-trnka@volný.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.