16. května 2013

Nová konspirační teorie: záměrné poškozování oceánů za účelem přechodu z ropy na palivo z řas

Nová konspirační teorie: Záměrné poškozování oceánů
Sepsal OrgoNet.

15. 5. 2013 novinky.cz publikovaly článek o tom, jak ve Splitu najednou zrudlo moře a neví se proč, viz Moře ve Splitu zrudlo.




Ovšem žádná záhada není, ví se "co" to je, jsou to řasy (škodlivé), které se objevují sem tam různě po světě, zejména u populárních pláží. Viz wikipedia. Když zahledáte na Googlu "red tide" nebo "red water ocean" nebo podobné výrazy, najdete o tom spoustu fotek i článků.

Rudá voda v listopadu 2012 v Austrálii: více http://www.izi-travel.com/the-blood-red-ocean-in-australia/


Malá Orgonetova řasová konspirační teorie: poškození cestovního ruchu

Není známo, "proč" se tyto řasy objevují. Vedle různých spekulativních snah o vysvětlení (teplota vody, nadbytek živných látek, jev El Niňo, ...) se nabízí (zatím jen mnou vytvořená) malá řasová konspirační teorie:
Když se to tak znenadání objevuje různě po světě, někdo to tam může klidně šířit třeba letecky v rámci chemtrailsových programů, rozšířit tam živnou látku pro ně... Že by třeba biologická zbraň z nějakých těch "státních laboratoří"? Nebo snaha poškodit/kontrolovat cestovní ruch v určitých oblastech? Lidi nepojedou na dovolenou tam, kde je rudá jedovatá voda ... Majitelé hotelů a pláží, plaťte výpalné, nebo vám otrávíme vodu jedovatými řasami ...
Počkejme si, jistě se časem někde ukáží podezřelé aktivity kolem řas ...

Ale to hlavní je: 

Velká řasová konspirační teorie: nahrazení ropy biopalivem z řas
http://www.prisonplanet.com/the-great-algae-conspiracy-are-oceans-being-destroyed-to-replace-oil-with-algae.html
Prison Planet 13. 5. 2013
Překlad: OrgoNet

Tuto teorii sepsal Dave Hodges v článku Matka všech konspiračních teorií . Jde o to, že skupina mocných se snaží založit nový biopalivový průmysl založený na zpracování řas, který by vynášel triliónové zisky.

Do této skupiny mocných údajně patří Obamova vláda a mnoho dalších - soukromí miliardáři, BP, společnosti jako Exxon a další, Universita v Chicagu, Ministerstvo obrany a jiní, kteří "hluboce investovali" do biopaliv.

Metodická manipulace oceánů - pro zisk?

Hodges se domnívá, že v současné době dochází k těmto aktivitám:
  1. Globalisté prostřednictvím vládních patolízalů jsou v procesu ničení obrovských vodních mas moří a oceánů, ale např. i amerických Velká jezer a řeky Mississippi a Mexického zálivu. K destrukci tam nedochází z důvodu zanedbání, ale je to záměrná destrukce s velmi nízkými motivy.
  2. Globalisté užívají nitráty z hnojiv a Correxit, aby naplnili své přání vytvořit mrtvou zónu ve zmíněných vodních masách.
  3. Globalisté vytvářejí vodní mrtvé zóny, které umožní rozmnožení řas, a ropné společnosti budou vedeny k tomu, aby nahradily používání ropy řasami.
  4. Do tohoto spiknutí patří prominentní globalisté, a již na tento účel vynaložili obrovské prostředky.
  5. Prominentní globalisté se pokoušejí skoupit tolik vody, kolik je možné, aby zhoršili destrukci vodních zdrojů ve zmíněných oblastech. Jinak řečeno, Američany čeká extrémní nedostatek vody, z něhož globalisté mohou vést války a nutit je k podrobení jejich vůli, a tím současně provádět svou depopulační činnost. 
K situaci přispívá i fakt, že farmáři jsou nuceni používat stále více hnojiv, která jsou z 87% splachována do vodních zdrojů. A ve vodě bohaté dusíkem a zbavené kyslíku nic jiného neroste než řasy ...

Mrtvé zóny v mořích a oceánech přibývají:




Geoinženýrství světových oceánů propagoval před pár lety bývalý Obamův poradce pro klima John Holdren. Dokonce tomu říkal "hnojení" oceánů, které mělo být řešením globálního oteplování. Avšak v souvislosti se vznikem "mrtvých zón" a s používáním hnojiv a Correxitu je zřejmé, že nešlo o globální oteplování, nýbrž o zvýšený zájem o biopalivo z řas, píše Hodges.

Že by si současní vládci chystali příjem na důchod, jako např. Al Gore, který se po svém odchodu z funkce stal miliardářem?

Globalisté plánují, že řasy nahradí ropu jako hlavní státní zdroj energie v USA.

Schéma výroby paliva z řas:



Zkráceno, kompletní článek Matka všech konspirací Davida Hodgese zde: http://www.thecommonsenseshow.com/2013/03/16/the-mother-of-all-conspiracies-pt-7/









9 komentářů:

  1. Fuu no to už je fakt priveľa :)) . Negativita z toho zbytočne srší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si představit, že lékaři někomu zjistí rakovinu. A on, místo co by ten fakt přijal a uvědomil si, že je to signál, aby se léčil (třeba alternativně), bude lékařům nadávat, že jsou negativní, a když mu říkají, že má rakovinu, tak tím ji ještě posilují, a nechal to být.

      Vymazat
    2. jako alternativu nezkorumpovaně využitou budiž. Ale ať to nedopadne jak u nás s řepkou a babišem.Zdraví Vašek-zahradník

      Vymazat
    3. Vše jede podle scénáře ve Zjevení sv.Jana. Čtěte ho, a porovnávejte s tím, co se ve světě a ve vesmíru kolem děje. A poznáte, že se obojí kryje jak originál s kopií ! Jak to tak vypadá, tu apokalypsu vyvolávají globalisté, jejich loutkáři a loutky. Nikdo jiný !

      Vymazat
  2. Dovolím si také podat jedno konspirativní odůvodnění tohoto zrudlého moře. Tedy pláží.Více než pokus mocných, pěstovat na širém moři řasy místo ropy, bych to viděla na nějaký hromadný úhyn mořských mikroorganismů. Vzpomínám, že takové masívní zarudnutí vod bylo minulý rok (poprve v novodobých dějinách )zachyceno v Číně a jednalo se o řeku.(Omlouvám se, ale jsem líná to dohledávat na netu.)Pak pamatuji z YT někde v Indii (?). Takže tohle je asi třetí taková událost.
    Náhrážka ropy řasami mi nesedí.Proč by to chtěl někdo tak komplikovaně ?!
    Já osobně si myslím,že tyto rudé vody budou spíše "vedlejší účinek"(úhyn) nějakých nových pokusů, např. s frekvencemi zvuků, magnetismem...nevím. Takže lecos živé ve vodách na takové pokusy může reagovat hromadným vymíráním. K tomu jen připomínám, že hromadných úhynů konkrétních druhů živočichů jsme zažili za poslední desetiletí docela dost. Např. drobné rybky, ptáci, včely..Nikdy jsme nedostali na nic z těchto katastrof jasnou odpověď, kdo a co tohle způsobilo. A čím to, že o rudé řece v Číně se u nás moc nemluvilo a vinník nebyl "zatím" zjištěn?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne všechny řasy na palivo jsou špatné, jde tam hlavně o % tuku, který se pak na palivo užívá. Na algaeindustrymagazine.com je dost informací o tom, že řasy právě vodu čistí a dokáží vyprodukovat až 5x více energie na stejné ploše než rostliny z nejvyšší produkcí biomasy na souši.

    OdpovědětVymazat
  4. Není dávno, co se možná tady objevilo video o vědci, který ukazoval , že jsou v poslední fázi zkoušek a chtějí, už brzy uvést na veřejnost svou biotechnol.převratnou metodu výroby paliva z mořských řas , jako náhradu ropy. Pro lidi to může znít z hlediska ekologického znečištění ropou velmi líbivě, ale opět si pokládám otázku: " Co tím "Elita" zase sleduje, jestliže zadržuje antigravitační technologie u kterých není zapotřebí žádné palivo?" A co s tím vším mohu, jako jedinec udělat? Přestat se pohybovat v jejich uměle udržovaném vibračním pásmu pocitů, obav, strachů, neklidu, nespokojenosti, zloby, hněvu, prostě všech negativ. emocí, a to už pouhým uvědoměním si jich a změnou přechodu do harmonické klidové hladiny našeho srdce. Měnit realitu ve vyšším vibrač.pásmu se teprve učíme, proto nebuďme netrpělivý a zklamaní, že se vše neprojevuje ihned. Je to proces učení a pochopení, proto buďme sami k sobě v tomto ohledu laskavý a milí. Každý z nás právě touto prací na sobě se i nevědomě zapojuje do zvyšování kolektivních vyšších vibrací ,takže opravdu měníme tuto realitu. Pokud přestaneme cítit potřebu žít tímto způsobem , změní se i naše společná realita. Mějte se jen krásně ! S láskou Laira.

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak...scénář podle Zjevení sv.Jana. Taky žasnu,jak geniálně vše sedí a jsem ráda, že si toho nevšímám sama. Ano čtěte to lidičky....a naučme se tím čist i "mezi řádky", hodně se tak můžeme dozvědět a naučit a to jen pro naše dobro. Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  6. Lairo, klube se z Tebe "česká Teal", tak si to nepokaž :-)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.