12. května 2013

Zákon o registraci osiva: je to tyranie EU, nebo žádoucí opatření proti GMO?

Nejen Monsanto, ale i Syngenta, Bayer, DuPont - všichni biotechgiganti jsou jedna pakáž. Nejen jejich GMO rostliny a herbicidy, ale i jejich geneticky modifikované insekticidy likvidují život na naší planetě.

Od jisté doby se snažím chápat Obamu, neb věřím, že je to osvícená duše, ale v tomto případě nemohu pobrat, proč nedávno podepsal "Zákon na ochranu Monsanta" (viz v článku). To snad opravdu nemusel ... 

Situace je asi opravdu vážná. V USA už údajně vyhynulo 80% včelstev (viz článek). I u nás se letos při procházce jarní přírodou ptáme, kde ty včely jsou ...

Sorcha Faal nabízí ve svém článku zajímavé souvislosti k neblahé činnosti biotech gigantů, je to tak propletené, až z toho jde hlava kolem. Zajímavý je názor, že zákon navržený Evropskou komisí o státní registraci osiva má být ochranou Evropy před GMO, proti nimž se některé státy již postavily (Česko teda ne, tady se budou GMO opěvovat ještě 20 let ...). Ten návrh zákona EK neznám (je na internetu zde), je možné, že o té ochraně proti GMO tam něco je, nevím ...)

Přeju hezké počtení.

(Sorry, ale nehodlám vysvětlovat, proč si stále myslím, že Obama je osvícená duše. Je nás takových pomálu, ale jsme. Ostatně to již bylo na blogu vysvětleno, jen si už nepamatuju kde. 
Ti, co se ptají, by moje důvody stejně nevzali (:-))). Stejně tak jako je marné většině lidí říkat o chemtrails a jiných "konspiracích".)


http://www.whatdoesitmean.com/index1679.htm


Včelí apokalypsa je způsobená GMO insekticidy 
10 květen 2013
Sorcha Faal 
Překlad: OrgoNet

Šokující záznam ze schůzky prezidenta Putina s americkým státním tajemníkem Johnem Kerrym v minulém týdnu odhaluje Putinovo „extrémní rozhořčení“ nad tím, že Obamův režim pokračuje v ochraně biogenetických gigantů Monsanto a Syngenta, produkujících globální osivo, přestože „včelí apokalypsa“ stále narůstá a Kreml dokonce varuje, že by mohla vést ke světové válce.

Podle zprávy, kterou dnes zveřejnilo v Kremlu Ministerstvo přírodních zdrojů a životního prostředí Ruské federace (MNRE http://www.mnr.gov.ru/english/ ) byl Putin tak rozezlen na Obamův režim, odmítající diskutovat o této závažné skutečnosti, že se na tři hodiny odmítl setkat s Kerrym http://www.dailymail.co.uk/news/article-2321001/Vladimir-Putin-keeps-John-Kerry-waiting-THREE-HOURS-visit-Russia-Syria-talks.html , který přicestoval do Moskvy na plánovanou diplomatickou misi, ale pak se dal obměkčit, aby nezpůsobil ještě větší rozepři mezi oběma státy.

V centru této rozepře mezi Ruskem a USA, jak praví zpráva MNRE, je „neoddiskutovatelná skutečnost“, že neuroaktivní insekticidy chemicky příbuzné nikotinu, známé jako neonikotinoidy http://en.wikipedia.org/wiki/Neonicotinoid , ničí včelí populaci naší planety, a pokud nebudou pod kontrolou, mohly by zničit schopnost našeho světa vypěstovat dostatek potravy k uživení své populace.

Situace se stala tak vážnou, praví zpráva, že Evropská komise (EC) minulý týden stanovila dvouletý preventivní zákaz (platný od 1. prosince 2013 http://www.redorbit.com/news/science/1112840296/eu-bee-protection-pesticide-ban-nenicotinoid-clothianidin-imidacloprid-thiametoxam-050713/ ) na tyto pesticidy „zabijáky včel“ http://worldradio.ch/wrs/news/switzerland/switzerland-puts-in-place-partial-ban-of-bee-killi.shtml?35568 , a tak následovala Švýcarsko, Francii, Itálii, Rusko a Ukrajinu, které již dříve zakázaly používání těchto nejnebezpečnějších geneticky modifikovaných látek.

Dva z nejobávanějších neonikotinoidů, které jsou zakázány, jsou Actara http://www.syngenta.com/global/corporate/en/products-and-innovation/product-brands/crop-protection/insecticides/Pages/actara.aspx a Cruiser http://www.syngenta.com/global/corporate/en/products-and-innovation/product-brands/seed-care/Pages/cruiser.aspx , vyráběné švýcarským globálním biotechologickým gigantem vyrábějícím osivo a pesticidy, Syngenta AG http://www.syngenta.com/global/corporate/en/Pages/home.aspx , který zaměstnává přes 26 000 lidí v 90 zemích a je na třetím místě v globálním prodeji na obchodním trhu zemědělských osiv.

Syngenta, jak praví zpráva ruského ministerstva, a další biotechnologické giganty Monsanto, Bayer, Dow a DuPont, nyní téměř stoprocentně ovládají globální trh http://www.theecologist.org/News/news_round_up/625294/revealed_how_seed_market_is_controlled_by_monsanto_syngenta_bayer_dow_dupont.html s geneticky modifikovanými pesticidy, rostlinami a osivem.

Syngenta, jak se dále praví ve zprávě, byla v r. 2012 obžalována v Německu http://www.infowars.com/busted-biotech-leader-syngenta-charged-over-covering-up-animal-deaths-from-gm-corn/ z trestného činu zatajení faktu, že její geneticky modifikovaná kukuřice zabila dobytek, a zaplatila v USA odškodnění 105 miliónů dolarů http://www.infowars.com/bilderbergs-syngenta-settles-after-contaminating-u-s-water-supply/ , poté, co byla žalována, že kontaminovala pitnou vodu pro 52 miliónů Američanů ve více než 2 000 vodních zdrojích svým herbicidem Atrazine, který „převrací pohlaví“ http://en.wikipedia.org/wiki/Atrazine#Health_and_environmental_effects .

Jak praví zpráva MNRE, situace je skutečně nanejvýš hrozivá, což je zřejmé i ze zprávy, kterou vydalo letos v březnu Americká ochrana ptáků (ABC - http://www.abcbirds.org/) , obsahující varování, že v nebezpečí je celá planeta, jak je vidno z následujícího výňatku:

„Na základě studie o vlivech světově nejužívanější třídy insekticidů, chemikálií podobných nikotinu zvaných neonikotinoidy, vyzývá Americká ochrana ptáků k zákazu jejich použití k ošetřování osiv a k zastavení veškerých aplikací až do provedení nezávislého výzkumu vlivů těchto produktů na ptáky, zemské a vodní bezobratlé živočichy a ostatní tvory.“

„Je zřejmé, že tyto chemikálie mají potenciál ovlivnit celý potravní řetězec. Přetrvávání neonicotnoidů v životním prostředí, jejich sklon k infiltraci podzemních vod a jejich kumulativní a nezvratný způsob účinku na bezobratlé vyvolávají závažné environmentální obavy,“ řekla Cynthia Palmer, spoluautorka studie a manažerka programu o pesticidech ABC, což je jedna z hlavních organizací na ochranu ptáků v USA.

ABC pověřila výzkumem světově známého environmentálního toxikologa dr. Pierra Mineau. Jeho 100stránková zpráva „Vliv nejrozšířenějších insekticidů na ptáky“ zpracovala 200 studií o neonikotinoide, včetně průmyslového výzkumu, získaného prostřednictvím Zákona o svobodě informací v USA. Zpráva hodnotí toxikologická rizika pro ptáky a vodní systémy, a obsahuje rozsáhlá srovnání se staršími pesticidy, které byly nahrazeny neonikotionidy. Závěrem je, že neonikotinoidy jsou smrtící pro ptáky i pro vodní systémy, na nichž jsou závislí.

„Jediné zrnko kukuřice potažené neonikotinoidem může zabít zpěvného ptáka,“ řekl Palmer. „I malé zrnko pšenice či řepky ošetřené nejstarším neonikotinoidem, zvaným imidacloprid, může ptáka fatálně otrávit. A pouhá 1/10 osiva potaženého neonikotinoidem, která se denně použije v době kladení vajec, stačí k ovlivnění reprodukce.“ http://www.fooddemocracynow.org/blog/2013/mar/20/new_report_shows_neonicotinoids_kill_birds_bees/

Ruské ministerstvo dále praví, že v rychlé reakci na tuto usvědčující zprávu rozsáhlá skupina amerických včelařů a ochránců životního prostředí obvinila Obamův režim z pokračujícího užívání těchto látek: „Navzdory našemu úsilí varovat agentury o těchto problémech způsobených neonikotinoidy EPA nadále ignoruje jasná varovná znamení, že systém zemědělství je v problémech. Proto voláme EPA k odpovědnosti u soudu, protože nechrání včely před těmito látkami.“ http://www.takepart.com/article/2013/03/20/epa-sued-over-ongoing-bee-losses

Důkazem, jak špatně je na tom světový systém zemědělství v důsledku těchto geneticky modifikovaných rostlin, pesticidů a osiv, jak dále praví zpráva ruského ministerstva, je návrh EC z minulého týdne, vzniklý v důsledku jejich zákazu neonikotinoidů. V něm se plánuje kriminalizovat téměř veškeré osivo a rostliny neregistrované Evropskou unií, jak se můžeme dočíst:

„Evropa se řítí směrem ke starým časům, k rokům 39-40 … Nový zákon navržený Evropskou komisí by učinil ilegálním „pěstovat, reprodukovat a prodávat“ veškeré rostlinné osivo, které nebylo „testováno, schváleno a přijato“ novým evropským úředním orgánem zvaným „Evropská agentura pro druhy rostlin“ (EU Plant Variety Agency).

Pod názvem „Zákon o rostlinném reproduktivním materiálu“ se zákon pokouší předat vládě veškerou odpovědnost za rostliny a osivo. Domácí zahradníci, kteří si pěstují své vlastní rostliny z neregulovaných semen, by byli pokládáni dle tohoto zákona za zločince.“


Ruská zpráva poukazuje na to, že i když tato aktivita Evropské komise se může zdát drakonickou, je přesto nezbytná proto, aby byl kontinent vyčištěn od pokračující kontaminace tímto geneticky vyšlechtěným „monstrózním osivem“.

Nejvíce zarážející, jak praví zpráva ruského ministerstva, a co nejvíce rozzlobilo prezidenta Putina, je to, že Obamův režim se stále snaží chránit zisky výrobců pesticidů http://switchboard.nrdc.org/blogs/jsass/the_scientific_evidence_agains.html i přes katastrofické škody působené životnímu prostředí. Jak praví Guardian News v článku z 2. května „USA odmítají tvrzení EU, že prvotní příčinou kolapsu včelstev je insekticid“ http://www.guardian.co.uk/environment/2013/may/02/us-bee-report-pesticide-eu :

„Evropská unie tento týden odhlasovala dvouletý zákaz třídy pesticidů, známých jako neonikotinoidy, které jsou spojovány s kolapsem včelstev. Americká vláda ve své zprávě však uvádí pro tento problém množství různých příčin.“

Pravdivější důvod, proč Obamův režim ochraňuje tyto biotechnologické giganty ničící náš svět, jak praví ruská zpráva, lze vidět v článku „Jak se Barack Obama stal Monsantovým můžem ve Washingtonu? http://www.infowars.com/how-did-barack-obama-become-monsantos-man-in-washington/ “, kde se praví:

„Po svém vítězství ve volbách v r. 2008 zaplnil Obama klíčové pozice federálních úřadeů, které mají velký vliv na otázky potravin, USDA a FDA, lidmi z Monsanta, například: ředitelem Státního institutu pro zemědělství a potraviny (USDA) se stal Roger Beachy, bývalý ředitel Monsanto centra v Danforthu. Poslancem – komisařem FDA se stal neslavně známý Michael Taylor, bývalý viceprezident Monsanta pro veřejnou politiku. Taylor hrál hlavní roli v získání povolení pro Monsantem geneticky vytvořený růstový hormon hovězího dobytka http://www.infowars.com/how-did-barack-obama-become-monsantos-man-in-washington/ .

Ještě závažnější je, že poté, co Rusko zastavilo dovoz a užívání geneticky modifikované kukuřice od firmy Monsanto v důsledku studie dokazující její spojitost s rakovinou prsu a jiným poškozením orgánů loni v září, zpravodajství Russia Today vydalo tuto zprávu o Obamově režimu:

Americká Sněmovna reprezentantů v naprostém klidu schválila dodatek k Úpravě zemědělského zákona pro rok 2013, přidaný v poslední minutě – včetně opatření o ochraně geneticky modifikovaného osiva před soudními spory ohledně zdravotních rizik http://rt.com/usa/monsanto-congress-silently-slips-830/ .


Článek zákona, který je oficiálně znám jako Opatření k ochraně farmářů, byl označen odpůrci biotechnologické lobby jako „Zákon na ochranu Monsanta“, protože odnímá federálním soudům pravomoc okamžitě zastavit setí a prodej geneticky upraveného osiva (GMO), bez ohledu na jakékoli zdravotní problémy konzumentů http://rt.com/usa/monsanto-congress-silently-slips-830/ .

Opatření, rovněž označované za „biotechnologický článek“, by byl měl projít posouzením Zemědělského či Soudního výboru. Avšak žádná slyšení se nekonala, a článek byl evidentně neznám většině demokratů (kteří mají většinu v senátu) až do schválení jako součást HR 993 v zkráceném řízení, aby nedošlo k zastavení federální vlády.

26. března 2013 tento „Zákon na ochranu Monsanta“ v klidu podepsal prezident Obama http://www.theblaze.com/stories/2013/03/31/obama-signs-order-that-protects-maker-of-genetically-modified-crops/ , a tím zajistil, že americký lid nemá žádné odvolání proti tomuto biotech gigantu, i když desítky miliónů lidí jsou již nemocné, a mnoho miliónů jich jistě zemře v tom, co ruská zpráva Ministerstva životního prostředí nazývá největší zemědělskou apokalypsou v lidské historii, neboť v USA již vymřelo přes 90% divoké včelí populace a 80% domácích včel http://blog.targethealth.com/?p=58 .

May 10, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

32 komentářů:

  1. ...vtip je asi v tom, že Obama vůbec není osvícená duše... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všichni jsme osvícené duše , jen ty to ještě nevíš

      Vymazat
    2. Je tu ještě jeden zásadní rozdíl : všechny duše mohou být osvícené, ale pak jsou tu také duše, které jsou námi zatraceně prokouknuté ! Takže toto měl zřejmě na mysli pisatel Anonymní 12.5.13, 20:23 !

      Vymazat
  2. Tak to dlouho slibované odhalení, že tu nejsme sami již začíná vycházet na povrch i u nás: http://www.nwoo.org/doku/BilderbergPDF/Cast_8_Vesmir.pdf

    OdpovědětVymazat
  3. Plná zahrada pampelišek, kvetoucí stromy, včelu jsem letos ještě neviděl, že by v okolí už nebyl žádny včelař, je to divny.

    Co se týče rostoucí byrokratické totality EU pomalu se začímám modlit za erupci na slunci, která by vrátila lidstvo do "století páry"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však moc volat nemusíš, ono nám slunce už brzy předvede "tanec", jaký člověk ještě na Zemi nezažil !

      Vymazat
  4. EÚ ako lokaj USA v žiadnom prípade nechce chrániť členské štáty pred GMO plodinami. Jediný cieľ je zabrániť každému jednotlivcovi, aby sa mohol sám uživiť a stať sa tak nedajbože nezávislým na tomto fašistickom spoločenstve. Kto má očí, vidí...
    Ako to povedal klasik? Že keď získajú kontrolu nad potravinami, získajú moc nad celým svetom...
    Obama a "osvícená duše"? No to snáď nie...

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.prichod.cz/uvod/184-mladi-touzi-po-zmene/

    OdpovědětVymazat
  6. Kde jsou ty časy, kdy pod korunami kvetoucích stromů nebylo slyšet vlastního slova. Dnes, když člověk potká včelu, je jedna a ještě v posledním tažení. Pokud nebudeme v zahrádkách pilně mávat štětci od vodovek, žádné úrody se nedočkáme. Globálně díky devastaci včelstev hrozí hladomor. Záměr nebo chyba ?

    OdpovědětVymazat
  7. Co na to říct, vlastně napsat???
    Plánovaná redukce lidstva??, když se pořád nedaří vyprovokovat světovou válku??
    http://www.exopolitika.cz/news/vysetruje-kongres-usa-mimozemske-zakladny-na-mesici-/
    ANALÝZA: PROČ PLEJAREN (PLEJÁRANÉ) BILLYHO MEIERA LŽOU A TAKTIZUJÍ - Výňatek z článku:Komentář:
    Tam, kde se v informacích Plejáranů (Plejaren) a BEAM objevují rozpory, se dá očekávat, že něco zatajují. Plejárané (Plejaren) úmyslně z rozličných důvodů oddalují odhalení činnosti Drakoniánů či Reptiliánů. Ti jsou totiž tak nebezpeční, že o nich Plejárané (Plejaren) raději nemluví. Cílem a náplní mise Eduarda Meiera totiž není vést fyzickou válku s drakoniánskou Imperiální aliancí, ale přinést pozemšťanům duchovní učení. ....
    Oni s námi vedou válku.. Je to boj na život a na smrt....
    Ti, kteří chtějí zničit včelstva, musí uvažovat v souvislostech, že zničí i lid.. takže to nemohou být lidé, kteří tak myslej...Je třeba, abychom se tomu postavili... Ne, jako jednotlivci, ne, jako skupiny, ale celkově, jako RASA,jako obyvatelé této planety....
    Máme v sobě dík Orgonetovi tolik informací... a furt je v sobě kumulujeme a vršíme a nic neřešíme... jak dlouho to ještě budeme dělat?? Co se musí stát, abychom začali myslet už konečně KONSTRUKTIVNĚ??, abychom začali už konečně něco DĚLAT?? Vše je tak účelově provázáno, že nejde vyjít do ulic.. Máme hypotéky, nechceme destrukci...
    Myslím, že jediná cesta z toho ven je v kolektivním silném vědomí... Každá myšlenka je elektrický impulz, který může modelovat budoucnost... A záleží, jak je onen impulz silný... Pak taková bude i ona budoucnost...
    Navrhuji společné meditace, kdy si budeme vyzualizovat rozkvětlé stromy, louky, bzučící včely a radostné pobíhající děti. Nemyslet na Monsanto,...atd, protože byste je stále drželi v reálném stavu... A to přeci nechceme...
    Prosím, pamatujte, že vše se dá řídit vašim myšlením..., které vnímá obrázky, a nerozezná, jestli je situace kladná či záporná... Takže co nechcete, aby se dělo, o tom nepřemýšlejte a nahraďte tento obrázek či film něčím, co chcete...
    Takže - když nechci válku, nemyslím na protiválečnou demonstraci, na ničení zbraní, ale na usměvavý děti a v poho žijící lidi třeba té konkrétní země...
    A stejný je to i s jinými věcmi - prostě pozitivní mysl = půl zdraví...
    :-))
    mějte se prima
    veronika
    PS: Od plínek si myslím, že myšlenka je největší energií této planety....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky to vidím jako jedinou cestu, jinak fialový plamen, viz někde na internetu, prý mění negativní na pozitivní, možná by s jim ty jedy daly zneutralizovat, nebudou přece dělat něco, co nefunguje :-)))

      Vymazat
  8. Když nebudou včely, vychcípáme všichni - nebude totiž žádná úroda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není tak úplně pravda většinu rostlin opyluje vítr

      Vymazat
  9. A víte co řekl Albert Eistein , že až vymřou včelstva má lidstvo již jen 4 roky života, než nastane potravinová krize a vymírání -masové-lidí na celém světě, bez včel nebude nic, ovoce, med, prostě nic se neurodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda a také řekl, že sice neví, jaké zbraně budou použity ve třetí světové, ale pokud by ještě potom nějaká válka byla, tak už jen za použití luků a šípů !

      Vymazat
  10. Petice pro EU s rozhodovací pravomocí:
    Vyzýváme vás, k okamžitému zákazu používání pesticidů. Katastrofický zánik včelstev by mohlo ohrozit celý náš potravinový řetězec.
    http://www.avaaz.org/en/hours_to_save_the_bees/?vc

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes som videla zaujímavý dokument o včelách "Kráľovna slnka". Netušila som, že je to zo včelami až také zlé. Môžeme už len dúfať, že ešte nie je neskoro a že sa nám tento stav podarí zvrátiť. Jana
    http://www.youtube.com/watch?v=ynlDS7fdSbw

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně tak, jak píše veronika.
    Přesně tak by se měl odehrát náš boj proti zlovůli. Přitom nic než představy o krásné přírodě a životu se nemusí vynakládat. Jen se spojit dohromady.
    Pozoruji,že se objevily něco mezi včelkou a čmeldou baculaté jako by vosičky. Alespoň jejich let vosičky připomíná. Sedají na květy a vyskytují se poměrně dost. Včelek je opravdu málo vidět. Nakonec i čmeláků není tolik k vidění.
    Mějte se.

    OdpovědětVymazat
  13. Co na to říci? Dokud bude málo těch, co se tomu budou stavět, bude se to dít. Vidím to kolem sebe. Již jsem proti "monopolizační privatizaci osiv" podepisoval petici. Jakmile jsem se o tom doslechl, vypátral jsem příslušnou petici a podepsal... To samé s GMO atd. atd. Kolik z mých 10 mil. spoluobčanů udělalo totéž? Snad tisíce! Ale to je málo, protože by to měla udělat aspoň polovina národa... Není to těžké udělat. Je snadné takovou věc udělat dnes. Těžké bude s tím útlakem něco dělat zítra... Ale kdepak, důležitější je čučet na hokej nebo na Ordinaci v růžové zahradě...

    OdpovědětVymazat
  14. Helejte to už je lepší tenhle článek http://www.dailymail.co.uk/news/article-2320711/Mystery-ghost-plane-Wreckage-bones-just-miles-took-year-ago.html
    Má šťávu i tajemství, což článek výše enormě postrádá. V odkaze není ani jedno slovo o včelách, ale skoro celé se to motá kolem Sýrie. Putin nechal Kerryho čekat tři hodiny, což je diplomatická facka a při určitých tématech málem ťukal propisovačkou do stolu, ale asi jim nakonec nezbyde než se dohodnout. Američani rozesrali Evropě všechny pobřežní státy Středozemního moře na jihu a východě a EU drží hubu.
    Mám dojem, že když to jinak nepude nakonec si Sýrii rozdělí na půl, každej si postřílí svoje nepřátele a ze zbytkem se dohodnou,
    Stará písnička. Takhle se nakonec dohodl i Hitler se Stalinem o Polsku. Je to taková velmocenská slabůstka zachraňovat cizí státy na tancích s plakátky Mír, neseme mír. ))))))))))))))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, když se někde moc mluví o potřebě míru, začne se tam vzápětí zabíjet jak na jatkách !

      Vymazat
    2. Vždyť je to stará známá věc už po celá tisíciletí, že nejvýnosnější obchod je obchod se smrtí ! A ti, co vědí, se toho drží jak klíšťata !

      Vymazat
  15. tak co říkáte na superpšenicu? :-))))))))

    http://www.novinky.cz/veda-skoly/301759-superpsenice-vybavena-10-000-let-starymi-geny-ma-nakrmit-svet.html

    OdpovědětVymazat
  16. no tak to je moc :D už jdou i na pšenici a samozdřejmě jim jde o hladovějící krky :D

    http://www.novinky.cz/veda-skoly/301759-superpsenice-vybavena-10-000-let-starymi-geny-ma-nakrmit-svet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, že jdou po pšenici - proč by to těm hladovým krkům ulehčovali, že ?!

      Vymazat
  17. PRO ZAHRADNÍKY:

    http://leva-net.webnode.cz/products/podivuhodna-zahrada-igora-ljadova/
    Ahoj, na Leva Netu vyšel úúúžasnej článek o snadným pěstování..

    A taky tam vyšlo to, co je pro nás naprosto důležitý...!!! :-))
    http://leva-net.webnode.cz/products/zareni-cloveka/

    Záření člověka - citzji z Matrix-2001.cz
    HOT SPOT | 07.05.2013

    Navíc máme v sobě jako jediní na této planetě z živočichů bod v srdci nazývaný HOT SPOT, kde je vakuum a teplota 100°C, energie, která je k tomu potřeba se čerpá z vakua a to je naše životní energie, také na východě nazývaná „či“. Tento bod HOT SPOT je také náš identifikační kód, pod kterým jsme identifikovatelní pro ty, kdo nás stvořili. HOT SPOT máme do čtrnácti dnů po početí. Je znázorněn na svatých obrázcích, nevšimli jste si nikdy v kostelech, že jsou tam vyobrazeni svatí, kterým jde záře ze srdce, nebo se podívejte na padesátikorunu, kde je znázorněno srdce a uvnitř je ještě jedno malé bílé. Také ve filmu ET mimozemšťan je to vidět jak ET září srdíčko. Přes vakuum se nešíří teplo ani chlad, proto se okolní tkáň neuvaří. Lékaři co dělají vyšetření pomocí kamerových sond do cév a dostanou se do srdce, tak tam vidí záři, ale neumí si to vysvětlit jak to, že je tam světlo a nikde se o tom moc nemluví aby nebyli za blázny, protože pro to nemají vysvětlení.


    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/zareni-cloveka/

    TAKŽE - SPOJME SE V MEDITACI
    MŮŽETE VY..???,... A VY TAKY...?? a TAMTI TAKY???
    MUSÍ NÁS BÝT MOC, OPRAVDU MOOOOC.... JINAK VÝSLEDKU NEDOSÁHNEME... MUSÍ TO BÝT VELKÁ SÍLA, KTERÁ ZLO POLOŽÍ... TA SÍLA MUSÍ BÝT UTKÁNA Z LÁSKY, RADOSTI, ŠTĚSTÍ,... Vím, že je těžké si to přdstavit, ale je to jediná cesta... myšlení je největší lidský potencionál... je to to nejdůležitější, co máme... - a taky, co umíme a dokážeme... Nepotřebujeme k tomu žádný kapitál, nepotřebujeme k tomu nic... Co potřebuješ k tomu, abysis představil někoho šťastného, s úsměvem?? , jak si vykračuje po louce, která kvete a voní?? Svítí slunce, včelky bzučí?? jestli je to pro někoho těžké, tak si vyfoťte usmívajícího se miláčka zalitého sluncem, podívejte se na tuhle fotku a přejte tomu človíčkovi štěstí... když každý budeme myslet takto na toho druhého, bude to dobrý... MOC DOBRÝ... Protože je nás na 10milionů...., přátelé... A TO JE SAKRA SÍLA...., To mi věřte... :-))
    Já osobně začnu meditovat zítra, jak ulehnu... , tak od 22:00seč. A budu to dělat tak dlouho, pokud nebudu spokojená se vším kolem sebe...
    zesilte ve svým srdci svůj božský plamen... a začněte tvořit krásu se mnou....
    Naprosto tomu věřím, že to dokážeme a že v tom nebudu sama.....

    veronika

    Díky

    OdpovědětVymazat
  18. ČLOVĚK BY MĚL MILOVAT ŽIVOT A MĚL BY JEJ CHRÁNIT ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ... MYSLÍM, ŽE JE TO JEHO POVINNOSTÍ...
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, to je jeden z hlavních důvodů, proč je člověk na Zemi. Býval totiž před svým pádem Strážcem Edenu ! Tomu se zpronevěřil, padl, přesto dostal na Zemi druhou šanci. Ale jak vidíme, jede znovu ve stejně špatných kolejích ! A přivolává tak na sebe znovu další zbytečnou katastrofu !

      Vymazat
  19. A chtěla bych Vás poprosit, Vás PROBUZENÉ, abyste mysleli na ty kolem Vás NEPROBUZENÉ, aby byli šťastní a spokojení... Prosím, nemyslete na to, aby uviděli ty nepravosti, které vidíme my..., protože tak bychom přiživovali a násobili tuhle pitomou situaci,( - protože oni by se přidali a než by vše pochopili...), ve které se právě nacházíme...a kterou nechceme...
    Takže vzhůru do světla, lásky, krásy.. a hlavně pravdy...

    Všem přeji co nejvíc spokojenosti, blaženosti, prostě láskyplné radosti...
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ve 22 hod. veroviko, přidávám se a snad nás bude více. Čľověk si počte se zajímavostí zde různé zprávičky a názory ale není žádný pocit, že se pohnul dále. Jen pocit konzumenta zpráv a to přestává těšit. OK.

      Vymazat
  20. pro Anonymní16. května 2013 14:27
    Celý život dávám na druhý pohled..., nikdy ne na první, protože se lidi vždy projeví jinak, než by člověk čekal dle "prvního" pohledu..
    Vím, e padáme do další katastrofy, ale furt je z ní úniku. Ale to chce odvahu a usilovný přístup všech "probuzených"...je to opravdu ve správném pozitivním myšlení a ve spojení s rostlinným světem... Vždyt žijeme v symbioze, bez nich nejsme nic... Umřeme..., zanikneme... rostliny s námi komunikují, mám to vyzkoušeno. mohou hodně pomoci, ale lidi tomu musí uvěřit...
    Náš mozek tvaruje budoucnost, ale většina tomu nevěří... takže je to těžký, ale i tak je šance, obrovská šance, že se prozření spojí a s tou temnotou jednou provždy zatočí.... Už je to třeba, ale možná,že lidi musí spadnout ještě trochu hlouběji, aby to celé pochopili... I když těch otevřených očí neustále, k našemu štěstí, přibývá.. Nevěřím v apokalypsu, protože do tý doby lidi pochopí.... myšlenka je nejsilnější energií této planety a je třeba toto vědět a neustále pozitivně uplatňovat...Čili budoucnost se dá zcela zásadně ovlivňovat pozitivním myšlením... Minulá civilizace tohle věděla, byla technicky dále , než jsme ted my... a uměla to pozitivní myšlení v lidech maximálně eliminovat, proto taky ona civilizace skončila... Takže naše jediná šance je předběhnout techniku, jestli se to vůbec dá... a konečně začít pozitivně = cíleně = myslet... Už není mooooc času...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  21. Cílem a náplní mise Eduarda Meiera totiž není vést fyzickou válku s drakoniánskou Imperiální aliancí, ale přinést pozemšťanům duchovní učení. - viz. EXOPOLITIKA - PROČ NÁM PLEJÁRANÉ LŽOU

    Takže Maier nám tímto říká, že válka je nesmyslem, a že máme vsadit na duchovno...

    Vím, tuším, že fyzický boj nemůžeme vyhrát. Je nás sice silně nadpočetní převaha, ale nemáme jejich techniku, se kterou nelze soupeřit.... Máme jen neočipované hlavy,těla, tzn. zdravé, svéprávné, svobodné - tzn. neovlivnitelné, tedy osobní a jestě jednou zdůrazňuji SVOBODNÉ uvažování = myšlení, které je naplněné láskou k bližnímu.... Je to to nejcennější, čeho jsme vývojem mohli dosáhnout... A toho nás budou chtít zbavit. A věřte, že na to asi budou spěchat..Proto jsem dříve psala, že je málo času...Protože pak nebudeme mít svobodnou mysl, budeme nad sebou mít kontrolu, aby věděli, o čem přemýšlíme a tak mohli potlačit jakýkoli odpor ještě dříve, než by mohl začít... Prostě SVĚT LABORATORNÍCH KRYS, KTERÉ BUDOU NA SLOVO POSLOUCHAT A KONAT...
    Já v takovém světě žít nechci.. Je ještě čas se tomu vzepřít.. Je to - dle mého názoru - v kolektivním pozitivním myšlení... Co můžeme dělat jiného??? Jaké máme možnosti, nástroje?? použitelné k likvidaci tohoto zrůdného systému?? To jako chcete jít holýma rukama proti po zuby ozbrojené nejmodernějšími palebnými zbraněmi armádě, která je navíc´snad i z jiného kontinentu, aby s námi náhodou neměla soucit???,a kterou navíc tvoří převážná část zakomplexovaných jedinců s nízkým IQ???
    Vše je naplánováno mnoho let dopředu a je na nás, jak s tím naložíme.... Zatím ještě můžeme...
    Pro anonymního, jak se ke mně přidává ve 22:00...MOc děkuju... Jsem ráda, že nejsem sama...
    Osobně to dělám, tak, že se napřed useberu do sebe. A to tak, že přestanu vnímat svý okolí, ať dělámm co dělám.., a začnu se soustřeďovat na svý nitro, na svý JÁ... Poté se napojím na láskyplný ZDROJ, jenž spojuje moji hlavu světelným sloupem s vesmírem, ZDROJEM.Vždy cítím, jako by mě to chtělo vytáhnout kamsi nahoru... je to fakt nádhernej pocit a obrovská síla. Tohle dělají i rostliny, stromy. Když se cítíte sklesle, najděte větší zdravý strom, běžte k němu, vnímejte jeho krásu a pak ho poproste svým silným myšlenkovým přáním, aby vám pomohl. Opět ucítíte Božské napojení.., je to opravdu síla... Obrovská síla a je to přenádhernej pocit....blaženosti, ochrany,....(Cítila jsem to 50km a "X" hodin od odjezdu z toho přenádhernýho lesa...)
    No a v tom já si představuju děti, jak radostně běhají po louce a kolem nich to voní a bzučí.......
    veronika

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.