27. března 2009

Písnička o chemtrails



Koláž nejzajímavějších videí a fotek chemtrails z youtube.
Melancholický klip, hezká muzika.

http://www.youtube.com/watch?v=E9nokPGhCjs

4 komentáře:

  1. Nemám na Vás žádný kontakt. Škoda. Ale teď co pozoruji na obloze nad Pardubicemi, jsou určitě chemtrails. Pamatuji si z dětství, že když letěl tryskáč, slyšel jsem jeho zvuk a čára za ním postupně zmizela. Tady je jasno, obloha modrá, ale celá překřižovaná čárami. Jsou buď jasné nebo už rozmazané, některé rovné, jiné klikaté a přímo se dívám na dvě letadla. Bohužel nemám u sebe foťák, ale tohle je jasné. Těch čar je 12. Tady je letiště, ale, že by přistávalo nebo vzlétalo tolik letadel najednou? V tak malém městě, během hodiny? Martin zzmatezz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě že jsou to chemtrails. Jsou úplně všude, v celém světě, i v Pardubicích, stříkají je ve dne v noci. (Některý den míň, někdy víc, podle toho, jaké počasí zrovna vyrábějí.) Tak se s tím zkus smířit. Já ten šok pochopení znám od loňska...
    Jediné, co s tím můžeš dělat, je orgonit.

    OdpovědětVymazat
  3. Bohuzel, kdyz pak jeden vidi takovy dmnty, jako je tady pan anonym, musi se v kazde zprave o chemtrails zabyvat tim, zda to neni jen vysnene prani.

    Pokud letadla pristavaji/vzletaji, pohybuji se v male vysce = kondenzacni pruhy se neobjevuji. To az tak ve vysce 10km a vyse, kde je -60'C.

    Debilove vsech zemi spojte se a chcipnete!

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Fuck, mluvíte z cesty, do roku 1995 byly kondenzacní pruhy za tryskáči k vidění běžně a do 30 sekund se rozplývaly. Pro dítě zázračný pohled ;-)
    Asi jsou holt dneska jiné tryskové motory, když ta sračka drží na obloze hodinu. Každopádně vím, že to co leze z výfuku mé Jawy, je pouze neškodný contrail :-))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.