23. srpna 2009

Rauni Kilde 2/13

http://www.youtube.com/watch?v=Xo-n7C6fWhU&feature=related

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde – 2/13

(léčitelé a lékaři, mozkové frekvence, vojenské technologie ke čtení myšlenek, superpočítače ovládající mysl, experimenty na dětech - střelba ve školách, mobily jako zbraň, likvidace 2/3 populace, atd.)

Překlad: Orgonet


Rauni: Vůči léčení je mnoho opozice, zejména u lékařů, protože říkají, že to není prokázáno a podobně. Lékaři nechtějí připustit, že někdo, kdo nemá vzdělání, může být lepší léčitel než lékař. 

Julius: Podle bible bychom to měli být schopni dělat všichni. Když jsme spojeni sami se sebou, můžeme být léčiteli. Když už mluvíme o strachu, i doktoři mají strach, že ztratí svou moc, peníze a tak. Ke strachu ze smrti: myslím, že je velmi důležité, abychom pomohli lidem pochopit, že je tady iluze, není tu jen jeden život, jak si myslí. Co je třeba dělat, abychom neměli stres a strach? 

Rauni: Na lékařských fakultách je velmi nešťastné, že v žádné zemi se studenti nikdy neučí, co je to lidská bytost na této planetě. Učí je anatomii, fyziologii, psychologii, duševních nemocech, ale jaké jsou hranice vašeho vědomí? Co je vědomí? Kde je? Jakou má barvu? Jakou formu? Tyhle otázky vám na fakultě nezodpoví. A to je velmi špatné. Studenti potřebují správné odpovědi. Kdyby je dostali, zcela jinak by léčili své pacienty. Nejen tělo, ale léčili by energii. Lékaři většinou nevědí nic o frekvencích. Že různými frekvencemi zvnějšku můžete způsobit různé emoce. A dnešní vojenské technologie jsou ohromující. Je to jako science fiction, ale není to science fiction. Mohou číst vaše myšlenky, tedy myšlenkové signály. Každá mozková vlna je u různých lidí jiná. Je to jako otisky prstů – jsou všechny jedinečné. Naše mozkové vibrace jsou také jedinečné, a mohou být zachyceny počítači, zvláště superpočítači, pokud vím, poslední údaj byl 280 trilionů bitů za sekundu. To je číslo, které jsem slyšela, dřív to bylo mnohem méně, a samozřejmě ten utajený údaj bude ještě mnohem a mnohem vyšší. Naše mozkové vlny jsou jen 5000 bitů/s. Takže se s počítačem nemůžeme vůbec srovnávat. Mohou nás úplně ovládat. Naprosto. A jako důkaz, byl velmi smutný experiment se školními dětmi, střílení ve škole, kdy stříleli na své spolužáky a učitele, v mnoha zemích. A důvodem pro tyto experimenty je, že se snaží změnit zákony pro odebrání zbraní lidem. Takže jakmile skutečně začne vládní terorismus, nikdo se nebude moci sám bránit. Nebudeme mít zbraně. Mohou číst naše podvědomí. Mohou číst naše sny. Lidé samozřejmě řeknou, že to je šílené, že to není možné. Bohužel tito lidé naprosto nic nevědí o dnešních extrémních technologiích, které nejsou určeny k veřejnému poznání, protože to jsou vojenské technologie. Vojsko nikdy neřekne, jaké má zbraně hromadného ničení. A ovládání mysli bylo již v roce 2002 v Ženevě uznáno za zbraň hromadného ničení. Když OSN něco takového přijme, lidé by se měli probudit. Ale kdo čte dokumenty OSN? Nikdo.

Julius: I mobilní telefony prý byly vyvinuty jako vojenský systém, a přidali tam jenom vyzváněcí tóny a mikymause a tak, a pro lidi je to velmi přitažlivé jako hračka a zcela tomu propadnou. Když to byl původně vojenský systém, co to asi dělá s mým mozkem?

Rauni: Není to nic jiného než zbraň. Nejhorší je, že mnoho rodičů je dává svým dětem. Že prý musí vědět, co dělá dítě po škole... Před dvaceti lety jsme všichni žili, aniž jsme věděli, co dělá dítě po škole... Je to zbraň, která zabíjí. Například v Čečensku generál Dudajev, když mluvil do mobilního telefonu, jeho mozkové vlny byly prostě spáleny. Oni prostě zvětší dvacettisíckrát příkon a spálí vás. Americká organizace pro potraviny a léky má údaj, že jeden telefonní hovor zatíží váš mozek tak, že trvá týden, než se vzpamatuje. Nikdy byste neměli mluvit déle než dvě minuty, pak byste měli přendat mobil na druhou stranu, protože mozkové nádory, jejichž epidemie přijde do dvaceti let, jsou způsobeny mikrovlnami a jsou vždycky na té straně, kde telefonujete. Jestli milujete své děti, nikdy jim nedávejte mobil dříve než v osmnácti. Protože jejich mozek a nervový systém nejsou vyvinuté, dokud nejsou dospělé. Rodiče jsou naprosto nevědomí a říkají si: kdyby to bylo nebezpečné, nebylo by to po celém světě. A dokonce ani WHO nepřipouští fakta. Pokládám to za velmi pobuřující pro všechny zdravotníky. 

Julius: Je to nebezpečné pro zdraví, ale zabíjí to i naše vědomí a hlubší vztahy mezi lidmi, a zdá se, že to perfektně funguje, lidé se už na nic ani neptají. Když jim řeknete, že to poškozuje jejich děti, lidé ještě brání průmysl. Takže lidé brání tu technologii, a ne svoje vlastní zdraví.

Rauni: Neřekla bych, že to zabilo vědomí, ale že ho to úplně potlačilo. Oni chtějí mít ve světě jenom samé zombie. Bohužel máme nemorální světovou elitu, která vše řídí. A naše vlády, ať je to americká nebo finská nebo jakákoli, do toho nemají co mluvit. Jsou jen loutkami tajné vlády, která řídí svět. Ta se chce zbavit dvou třetin světové populace, zejména střední třídy, protože ta umí číst a psát a mohou myslet, než se z nich stanou zombie. Oni chtějí pracující třídu otroků a sebe. Říkají, že je to proto, že na této planetě je příliš mnoho lidí a ta to nemůže unést.





 

1 komentář:

  1. Prosimte az to prelozis vsechno tak zkus to hodit na Matrix-2001 p. Chvatal, urcite ti bude vdecnej, protoze ja ti vdecnej jsem tohle je super, opravdu super.
    Diky za preklad.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.