26. srpna 2009

Rauni Kilde 7/13

http://www.youtube.com/watch?v=hoBopaITHDo&feature=related

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde 7/13

Julius: Hodně jsem myslel na specialisty v elektromagnetikých polích, a ti říkají, že to nezahřívá náš mozek, že to není nebezpečné. Je to, jakoby neměli celý obraz toho, co se děje.

Rauni: To není tím, že by neměli celý obraz, ale oni to nesmějí říct. Vědí, že by přišli o peníze na výzkum, práci, a mohli by je i zabít. Můžou dostat infarkt, nějakou nemoc, rakovinu, protože dnes se nezabíjí střílením, kromě prezidentů a prvních ministrů, protože to musí být viditelné. Ale vám způsobí rakovinu, nádor, můžete oslepnout, ohluchnout, cokoliv. To je normální.

Julius: K tomu nemůžeme mlčet, musíme s tím ven.

Rauni. Samozřejmě, lidé, kteří to vědí, tak musí, ale jestli jste vědec, a závisí na tom vaše zaměstnání, a jinak nenajdete žádnou práci, chápu, že jsou tím svázáni. Když vstoupili do té oblast, museli jako ve vojsku slíbit mlčenlivost, nemají právo mluvit. Ale jdou proti vlastním lidem, a to nechápu. Věda není k ničemu, když jde proti vlastním lidem. Proč jsme tady? Jaký je smysl lidského života? Je to duchovní vývoj nás všech, i toho nejchudšího člověka v Indii a umírajícího dítěte v Africe. Měli bychom jim pomáhat a ne je likvidovat. Pro peníze a moc a … vůbec to nechápu.

Julius: Měli bychom sloužit lidem. Jednou jsem se probudil, blízko zrovna postavili telefonní stožár, a uvědomil jsem si, že všechno materiální je druhotné. Prvotní je moje duše. Lidé, kteří nejsou spojeni se svou duší, se soustřeďují na vše materiální, a to je velmi smutné. Když jste v souladu se svou duší, cítíte duši jiných lidí, jejich potenciál. A někdy vidíte, co by mohli udělat, ale nejsou s tím spojeni…Jejich duše se zastavila, chtějí jen větší domy, auta, dovolené, jídlo, pití, sex…ale neznají lásku. Jak je to s láskou?

Rauni: Myslím, že bychom měli všichni směřovat k univerzální lásce, a to je láska ke všemu a ke všem. Nezáleží na tom, jestli je to žena nebo muž nebo delfín nebo vaše kočka nebo něco jiného. Měli bychom milovat třeba i lidi v Africe nebo člověka z elity, který vám dělá všechny ty zlé věci … Ale samozřejmě než se můžeme dostat do tohoto stádia, to dá strašnou práci. Jedním z našich úkolů je odpuštění. Naše životní úkoly jsou velmi rozdílné a velmi důležité. Já vím, že mým úkolem je odpustit, protože mé rodině udělali hrozné věci. Ale možná že prostě zůstanu stát na místě, že tu zkoušku nesložím…Ale když se budu vyvíjet, odpustím jim. Je to velmi těžké, když pomyslíte na různé činy. Vezměte si války, plány na vyhlazení dvou třetin populace. Ale ti, co to dělají, a to je nejhorší, si myslí, že dělají něco správného. Jako v armádě: dělá se to pro státní bezpečnost. Pro ně je to jako bible. Státní bezpečnost. Stačí to vyslovit, a můžete dělat cokoliv. Vyhlazovat lidi, mučit je, unášet děti … pro státní bezpečnost. To je naprostá hloupost…

Julius: Jako piloti, co shazují bomby třeba v Iráku. Jsou samozřemě pod kontrolou mysli, ale kdyby věděli, jaký duchovní úkol mají v životě, třeba by nechali bombu vybuchnout i s letadlem někde jinde.

Rauni: Ano. Ale v armádě a vědě je nikdo neučí, co znamená být lidská bytost. Můžete zabíjet těla, domy. V celém západním světě teď experimentují s elektromagnetickými zbraněmi a způsobují lidem nemoce a smrt. S psychologickými zbraněmi od vašich sousedů nebo od jinud. Je to paranoia? Ne, není. To vše je podle zákona. Zákonné postupy. A pak jsou chemické zbraně. A to se dělá chemtrails, které jsou hrozné. Ukazuje se, že už v 50. letech letadla v San francisku i jinde rozšiřovala viry a bakterie, aby způsobili lidem nemoci a smrt. Už v 50. letech … teď to vychází najevo. Každý ty chemické stopy letadel může vidět, dělají takové kříže na nebi, které se rozpínají po nebi. Když chtějí, mohou do nich přidat bakterie a viry, je v nich aluminium, titanium a barium a magnézium, a mikročipy. Když to vdechnete, můžete dostat astma nebo zánět průdušek, ale hlavně máte uvnitř mikročipy, kov ve svém těle. I amalgám v zubech je kov, obsahuje aspoň 50% rtuti. Takže mohou na vás mnohem snadněji zaměřit elektromagnetické zbraně. Proto chtějí, abyste měli amalgám a kovové věci ve svém těle. Lidé o tom vůbec nevědí. A pak řeknou, že to je paranoia, amalgám … Moje armáda, moje policie je tady, aby mě bránila. Tak to bylo možná před sto lety … ale dnes oni experimentují. A ty experimenty jsou smrtelné. Při ostatních zbraních není vystaveno experimenům 100% obyvatel, ale s chemtrails jsou vystaveni všichni, kdo jsou v oblasti, kde je letadla rozšiřují. Nejen vojenská, ale i civilní. Každý je zasažen. Na ulici je každý zasažen elektromagnetickými zbraněmi, pouští na ně radiaci z lamp. To jsou elektronické zbraně. A na lékařských fakultách učí, že když někdo řekne, že na něj míří nějaké paprsky, tak je schizofrenik…Lékařské fakulty neučí studenty, co se skutečně děje. Oni sami na to musí přijít později, ve svém vlastním životě a styku s pacienty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.