4. srpna 2009

Desinformace o chemtrails

My, co víme svoje o chemtrails, bychom se mohli dost nasmát při čtení článku o neexistenci chemtrails na Technetu. Kdyby to nebylo míněno vážně. Článek začíná manipulativním nadpisem: Blud: tajná letadla práškují .... Tím je vidět, že autor článku  - zřejmě na objednávku mateřského provládního webu Idnes - chce, aby ovčané ani na moment nezapochybovali. Taky to ukazuje, že slovo chemtrails se pomalu stává známým a je třeba ho řádně zesměšnit ... A taky všechny ty spiklence a konspirátory, co tomu věři :-))))

Pro nás je dobře, že se o tom mluví. Češi dost vyznávají přísloví, že není šprochu ... Autor si s článkem dal poměrně dost práce, vyhledal si nějaké zdroje, které sice zesměšňuje, ale nepochybně  se tím o tom taky něco dozvěděl - kdo toho přečte aspoň tolik, co on tam uvádí, nemůže zůstat nenahlodán. Oficiálně ovšem tomu musí říkat blud. Každopádně diskuse  za článkem je superdlouhá. Tak si počtěte.

http://technet.idnes.cz/blud-tajna-letadla-praskuji-cesko-lidstvo-ma-byt-sterilizovano-psg-/sw_internet.asp?c=A090730_165849_sw_internet_kuz

4 komentáře:

  1. nejúžasnější je v té diskuzi pod článkem chabé označování konspirátorů za blázny a pomatence zřejmě samotným autorem, nebo najatým člověkem, který ani nedokáže argumentovat, nebo vyvracet nezvratné tvrzení... a co je ještě víc zajímavé je to, že do diskuze nelze postovat odkazy na weby, kde se o chemtrails píše! že by redakce nechtěla, aby ovčané prozřeli?

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som tam pár príspevkom napísal a minule tiež k nejakému "uletenému" článku... Neviem, ale oháňať sa tým že konspirátory a podobné srandičky si furt robiť bez žiadnych argumentov je dnes asi v Čechách móda?? Lebo keď som to čítal , tak stále dookola, knspirátory, Elvis žije atď....To som napríklad u nás vôbec na takýchto weboch nevidel.......

    OdpovědětVymazat
  3. dezinformace o chemtrails

    kym nas zacnu oznacovat za blaznov nezaskodilo by studovat historiu

    predchodca dnesneho praskovania vo velkom - Agent Orange

    Ak sledujete vojnové dokumenty, určite vám toto kódovacie meno bude znieť povedome. Ide o mimoriadne silný herbicíd, ktorý počas vojny vo Vietname americká armáda vo veľkom rozprašovala nad ázijskými lesmi. 77 miliónov litrov vypustených do vzduchu malo za následok viac ako 40 000 úmrtí a pol milióna vrodených defektov.

    Pôvodne šlo o chemikáliu, ktorá mala pomôcť prežiť sójovým bôbom v nehostinných oblastiach. Potom si ale autor látky, chemik Arthur Galston, všimol, že vo vyššej koncentrácii dochádza k odlisťovaniu rastlín a hneď mu bolo jasné, že niečo tak silné bude mať po vdýchnutí človekom devastujúce účinky. Nemýlil sa, ale budúcnosť toho, čo stvoril, už bohužiaľ nebola v jeho rukách...

    OdpovědětVymazat
  4. No ten článek je sice všelijaký ale některé protiargumenty mi vůbec tak mimo nepřipadají, např. to o křižování letadel nad státem bez vědomí řízení letového provozu, nebo to ohledně toho skrytí práškovacího zařízení. Na to máte názor jaký?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.