12. dubna 2010

Díry nad Vysočinou

Jelikož v posledních dnech se obzvláště výrazně ztrácejí snímky b3 z družice NOAA, tak jakmile se jeden objevil, radši ho sem hned dám.

Všimněte si obvyklých leteckých čar, a pak taky děr.

Pěkná díra, možná náhodou, je nad oblasti Vysočiny, kde bylo včera během neděle rozdáno asi 6 kg orgonitu. Že by dnes chtěli foukači mraků přifouknout mraky, zapnuli věže mrakotvorky, a ony jim to místo přifukování rozpouštěly? Krásná představa.
No, nemusí to tak být, ale třeba to tak je.

P. S. Cestou jsme v autě poslouchali rádio - dávali zrovna pohádku o Kubovi a Anče, jak si vesničané stěžovali na Krakonošovo "psí počasí", a tak jim jeden podvodník slíbil, že jim postaví "věž na počasí". Že prý to mají v Itálii, a dělají si počasí jaké chtějí. Vesničané mu prvně věřili, ale rozum zvítězil, a tak ho vyhnali. Doufejme, že naše pohádka bude mít taky brzy dobrý konec.

3 komentáře:

  1. Možná by nebylo od věci k takovým článkům přidávat data a časy, ze kdy snímky pocházejí - tento je tedy z pondělí 12.4. 15:20 UTC (17:20 SELČ). Když jsem se podíval na sekvenci snímků pořízených po 5 minutách, tak "díra" do 30 minut zmizela, protože nad ní postoupila další oblačná vlna od jihovýchodu. Mimochodem nešlo ani tak o díru jako celé pásmo dočasně zeslabené oblačnosti táhnoucí se od Kyjova k Humpolci a končící zhruba nad Prahou. Toto pásmo vydrželo cca hodinu a pak zaniklo.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  2. Čas a datum je jasně vidět v pravém horním rohu snímku. V těch děravých místech jsme byli ve skutečnosti včera, v neděli 11. 4., nikoliv v sobotu, to se mi trochu popletlo, z toho všeho ježdění.
    Když díra zmizela za 30 minut, tak zřejmě ty věže od včerejška přeměněné v generátory pozitivní energie hned zase vypnuli, přece je nenechají běžet půl dne a nezničí si celou pracně nafoukanou oblačnost :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Russian tesla coil haarp in russia

    Odkazy na ruský Teslův stroj.

    http://www.google.cz/search?hl=cs&q=giant+tesla+coil&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

    http://www.youtube.com/watch?v=5Td--HItuoI

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.