19. dubna 2010

Jak dělali umělou oblačnost bez chemtrails

V sobotu 17. 4. bylo u nás jasno jako už dlouho ne. Žádný sopečný mrak ani trošku nestínil.

V neděli ráno, než jsme odjeli na gifting, bylo v celé Evropě nadále jasno, ale nad Itálii a Rakousko byla nastříknuta základní linie pro oblačnost, typická pro výrobu větru, kterou odtud směrovali na sever. (Viz výše.) Tím se naznačilo, že meteoexperimentátoři hodlají využít čisté atmosféry bez chemtrails, aby si vyzkoušeli účinnost výroby mraků pouze haarpem. Což vydatně prováděli v oblasti, kde jsme se pohybovali (severní Rakousko, Vysočina), po celý boží den.

Oblačnost postupovala přes den k severu, až nad  Polsko, přičemž byly vyzkoušeny všechny varianty včetně bouřek. Její stav navečer viz níže.


Haarpová oblačnost bez chemtrails, jak jsme mohli sledovat, má své charakteristiky, např. nedá se zformovat do běžných tvarů oblaků. Na jasné okno, které vyráběl náš PW, kdekoli jsme se zastavili, se pokoušeli stříkat haarpovou clonu, ale ta netvořila obvyklé čtverečky, byla to jakoby beztvará mlhovina. Mimo PW byla vrstva oblačnosti větší, tvořila cáry všech možných tvarů, v podstatě beztvarost. Zajímavé bylo, že se oblačnost se nepohybovala, stála/byla vytvářena na místě, i když foukal silný nárazový vítr. Slunce chudák vykukovalo za závojem z mlhoviny jako ze sci-fi.

Taky jsme viděli, jak se snažili nafoukat hodně vysokou vrstvu jako bouřkovou oblačnost, ale protože jsme tudy zrovna jeli s puštěným PW, okamžitě se to rozcházelo a sprchlo na nás asi 5 kapek.

Takže žádná sláva, výrobci. Dalo se čekat, že budou své pokusy chtít opakovat a kvůli tomu nechají Evropu ještě pár dní bez leteckého provozu. Jenže letecké společnosti už jim tu boudu přestávají baštit, provedly si zkušební lety, a pomalu začínají litat.
Mimochodem, sopka stále soptí, oranžový oblak (viz výše) je viditelný, letět přes něj do Ameriky by mohl opravdu být problém. Ale to nikoho nezajímá, oni potřebovali vyklidit na pár dní prostor nad Evropou.

Ale pondělní počasí je bez poskrvrnky, nádherná modrá obloha, úžasné přirozené mráčky. A ticho bez chemtrailsových letounů.


No, ne že by dnešní počasí bylo tak docela přirozené. Ty hezky vypadající obláčky opět pochodují ve vojenských řadách, viz snímek výše.


Ale nevadí, i tak si ten hezký den užijme.

8 komentářů:

  1. Sopečný mrak bude těžko stínit, když nad naším územím má minimální hustotu. Těm letadlům prach nevadí kvůli viditelnosti, ale tím, že má menší teplotu tavení než je teplota v motoru letadla (tudíž se tam roztaví a zalepí ho sklovitou hmotou) a navíc působí jako smirkový papír (zkuste na cokoliv tryskat písek/prach rychlostí kolem 800 km/h).

    V neděli během dne od Alp postupovala linie vysoké oblačnosti (večer z ní na severu slabě pršelo). Na satelitní animaci by bylo pěkně vidět, kterak rotovala podél centra někde v jižních Čechách. K účínkům orgonitu: ocenil bych nějaké video nebo timelapse prokazující jeho účinek (třeba onoho cloudbusteru) na oblačnost (nejlépe jak zruší přicházející bouřku nebo frontu - ne nějaký samovolný rozpad oblačnosti za frontou). Bez důkazů mají tvrzení o jeho účincích stejnou váhu jako tvorba oblačnosti HAARPem.

    Pohyb cirrovité oblačnost ve výškách 10 km a více nemá žádnou souvislost s přízemním větrem. Dole může být bezvětří a nahoře orkán a naopak, navíc vítr může foukat v naprosto opačném směru.
    Obláčky pochodují v řadě, protože v noci přešla fronta a nastalo svižné proudění od SZ, které je pěkně seřadilo.

    Verthandi

    P.S. První letadlo mi přeletělo nad hlavou dnes ve 13:02 a kondenzační sled za ním vydržel něco přes 7 minut.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten další den začíná opravdu neuvěřitelně.
    Na Pardubicku kolem půlnoci místy poprchávalo a v jednu hodinu se rozpršelo a stím se snesl neuvěřitelný smrad biologického odpadu. Kdo spal u (po)otevřeného okna, tak se určitě probudil, protože to je intenzivní zápach hnoje.
    Letadla už zase vesele lítají, jen západu se vyhýbají. Škoda že to lítá nad námi. To je hnus velebnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Doporučuji pročíst a kouknout na obrázky. http://avherald.com/h?article=42a1e5b1&opt=0 Letadla opravdu lítají, konečně je na co se koukat, kdyby se ovšem nenasunovala fronta. To Verthandi - předpokládá se nějaký spad popela v souvislosti s přicházející frontou ? pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Verthandi

    K účínkům orgonitu: ocenil bych nějaké video nebo timelapse prokazující jeho účinek (třeba onoho cloudbusteru)

    Ňáký videa jsou na Youtube,tak si je tam vyhledej.

    Karel

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    může mi někdo říct, co znamená zkratka PW?
    Díky

    OdpovědětVymazat
  6. PW je power wand, vyhledej si tady na blogu nebo na netu.
    Je to lemuriánský krystal zalitý do orgonitu, v měděné trubce, poháněný elektrickými impulsy zapperu. Vytváří skalární vlny a orgon a rozpouští DOR.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní: Já bych rád nějaké video z ČR a ze současnosti.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  8. V 90% případů míří sopečný prach z Islandu na sever...

    http://domaci.ihned.cz/c1-42861150-islandska-sopka-ukazala-jak-snadno-se-nas-svet-zadre


    HN: Takže se máme v brzké době připravit na větší komplikace než v posledních týdnech?

    To se říci nedá. To, co se dělo, byla kombinace vulkanologických a meteorologických faktorů. Když dojde na Islandu k výbuchu, tak v devadesáti procentech případů sopečný prach míří k severu, ne do Evropy. Takže sice je pravděpodobné, že v brzké době dojde k většímu výbuchu, ale je mnohem méně pravděpodobné, že meteorologická situace bude taková, aby prach opět zavála k nám.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.