12. dubna 2010

Polsko nebylo týmovým hráčem, tak ho zkrouhli

Konspirační blogy si předávají text o možném konspiračním podtextu leteckého neštěstí, při němž zahynula polská elita včetně prezidenta.
Polsko se totiž "nezachovalo jako týmový hráč" a chtělo hájit zájmy svého národa, nikoliv Evropské unie, oslabilo polskou měnu, aby podpořilo vlastní export, a dostatečně rychle se nehodlalo začlenit do evropské měnové unie. Den nato zahynula celá jeho elita ...

Polští vůdcové se chystali oslabit měnu, 
zahynuli v leteckém neštěstí

Z Blogu Vláda proti lidu
Též na Prison Planet.
Přel. Orgonet.

10. 4. 2010

Těžko odhadnout, zda tyto dvě události jsou spojené, ale jejich časový sled je velmi zajímavý.

Polská vláda a Polská národní banka se ve „vzácném momentě shody“ dohodly na oslabení polské měny, zlotého, což by pomohlo polským exportérům na úkor obchodních partnerů Polska – tj. mezi jiným Evropské unie. Den nato zahynou polský prezident a prezident národní banky při leteckém neštěstí.

Z novin Wall Street Journal, 9. 4. 2010:

"V jednom z vzácných momentů shody se Polská národní banka a polská vláda dohodly na nutnosti oslabit polský zlotý, který v minulých týdnech dosáhl téměř předkrizové síly. Síla měny se nyní stává možnou hrozbou pro ekonomické uzdravení. Po několika verbálních intervencích v minulých dnech zasáhla centrální banka v pátek reálnými penězi, což bylo poprvé v období více než deseti let.

Banka dále pokračovala ve svém čtvrtečním varování, že je „technologicky a psychologicky“ připravena vstoupit na peněžní trh, aby zabránila „nadměrnému posílení zlotého“. Vládní zástupci také řekli začátkem týdne, že „silný zlotý“ poškozuje růst a po páteční intervenci řekli, že plně podporují krok centrální banky. 


Tím, že polské vedení učinilo krok k oslabení zlotého, upřednostnilo zájmy polského lidu nad zájmy evropského společenství, známého jako Evropská unie."

Den nato zahynul polský prezident spolu s mnoha dalšími představiteli, včetně prezidenta Národní banky, při leteckém neštěstí. Z Mail Online:

"Polský prezident Lech Kazcynski a jeho žena Maria zahynuli po pádu letadla v blízkosti letiště u Smolenska v západním Rusku.

Ruské zpravodajské agentury s odvoláním na ruské ministerstvo pro mimořádné události oznámily, že při tomto neštěstí zahynulo nejméně 87 lidí. Na palubě letadla Tu-154 bylo údajně 132 lidí.


Na seznamu cestujících byli hlavní velitel armády gen. Franciszek Gaggor, prezident Národní banky Slawomir Skrzypek, a ministr zahraničí Andrzej Kremer."

Polsko nespěchá s přijetím eura a připojením se k Evropské unii, cílové datum bylo odsunuto až na rok 2015. Zde v USA bychom mohli říci, že Polsko není „týmovým hráčem“. V Novém světovém pořádku se představitelům, kteří nejsou týmovými hráči, stávají  špatné věci.




Některé myšlenky z komentářů pod článkem:

- Polský prezident byl jediný v Evropě, který se vzpíral Novému světovému pořádku. Udržoval zdravou měnu bez Eura. 
- Možná byl pilot pod kontrolou mysli, protože prováděl naprosté hlouposti. Doufejme, že se najdou vysvětlující záznamy.
- Možná Lech Kaczynski tušil, že tam, kam ho posílali přistát, bude sestřelen, proto se snažil přistát. Jakékoli nouzové přistání je lepší než sestřelení.
- Jsem taky pilot, a většina z nás si umí poradit s přistáním za nulové viditelnosti.
- Přistání pod nátlakem prezidenta je oficiální historkou NWO.
- Pád letadla mohl být řízen na dálku. (Viz článek http://orgo-net.blogspot.com/2009/06/pravy-duvod-zriceni-airbusu.html)
- Pro klimatické zbraně není nic snadnějšího, aby kdekoli vytvořily náhlou mlhu a nulovou viditelnost.

Atd. atd., další paranoie si dodejte sami.

7 komentářů:

  1. re: další paranoie si vytvořet sami...

    To s těmi 4 přistáními mohl být chyták: tajné služby 3x záměrně navedly stroj špatně, takže to musel pilot opakovat. A pak letadlo nějak "sundali" (stačí silnější elmg impuls).
    A navevek to vypadá, že "pilotovi se 3x nepodařilo přistát", tedy je pravdepodobne, ze spadl.

    Napadla me myslenka (silna paranoia, ale dobré proverit), ze nezahynuli, ale budou si nekde žít. Predem dohodnuté, kompromis s NWO. Pad letadla by byl jen fingovany (zamena). Mozna ani do neho nenastoupili.
    - NIKDO ze 130 lidí nepřežil, přestože letadlo havarovala pár metrů nad zemí. Pády při přistáních nebývají vždy "totálky".
    - Ostatky jsou prý v takovém stavu, ze je mozna jen identifikace skrze DNA, presto svědci popisuji zachovale trosky (rozhodne ne rozdrcene nebo totalne shorele).
    - Vsichni leteli v jednom "starem letadle".
    - Leteli tam i lide, kteri tam nemeli duvod byt na pietni akt.

    OdpovědětVymazat
  2. Eh... "Polsko nespěchá s přijetím eura a připojením se k Evropské unii" - Polsko JE v EU, ale to jen tak na okraj.
    Zajímavé je, že kdyby se jim podařilo sednout napoprvé, tak žádný atentát nenastane. Trochu riskantní sázka, nezdá se vám?

    OdpovědětVymazat
  3. Jen hlupák si pohrává s paranoiou v takových případech, jako byl Smolensk. Žádné NÁHODY v případě náhlého úmrtí politiků, bankéřů nebo generálů NEEXISTUJÍ !!! Ať jsou na zemi, ve vzduchu nebo na vodě !!! Dnes je možné díky pokročilým technologiím realizovat úplně VŠECHNO - KDYKOLI,KDEKOLI a ODKUDKOLI !!! Byla to první veřejná demonstrace moci EU po podpisu Lisabonské smlouvy vůči jejím neposlušným vazalům případně kandidátům na vazaly (otroky): schválili jste dobrovolně v referendu, že budete samozvané mocipány z Bruselu poslouchat a trpět jejich rozmary a neschopnost? Pokud ano,pak mají díky tomu také vaše svolení k právu (jako kdysi otrokář a majitel otroka) kdykoli, když to bude nutné nebo tomu zadáte příčinu, vás podrobit beztrestně represáliím, věznit nebo dokonce zabít ... první mučedníci nastupující NWO v Evropě již svou krev prolili ... "Matka všech válek" se ZLEM začala svůj boj... a kde jinde, než TRADIČNĚ v Evropě !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto paranoicke vyjadrenia v suvislosti s oslabovanim meny su fakt prehnane...
    Oslabenie meny nie je nic vynimocne. Japonsko sa o to snazi uz takmer 20 rokov a v poslednej dobe im v tom zabranila akurat kriza. Teraz Yen zas oslabuje a predpoklada sa, ze bude dlhodobo najlacnejsi zo vsetkych hlavnych mien.
    Svajciarska centralna banka (svajciari tiez nemaju euro) pravidelne intervenuje na financnych trhoch a snazi sa oslabovat frank. Menovy par USDCHF je povestny nahlymi pohybmi sposobenymi prave svajciarskou centralnou bankou. Je to bezna vec.
    Vezmeme si taku CR, este stale nemaju Euro a dokonca je Klaus znamy euro skeptik, ktory robi EU velke problemy. Je este stale nazive. Celkom by ma zaujimalo, ake haluze by ludia vymyslali, keby nahle umrel.
    Btw. kto by teraz chcel euro, ked ma take problemy? A eurozonu v najblizsom case problemy este len cakaju, lebo Grecko je iba spicka ladovca... Kazdy normalny clovek, by cakal s prechodom na euro, az kym sa jeho problemy nevyriesia a aby tazil len z jeho vyhod a vyhol sa jeho nevyhodam.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, někde jsem četl článek, že byl zavražděn Andrej Menderej, autor videozáznamů, na kterých byla nehoda tohoto letadla. Údajně na videu byli vidět trosky letadla a postava, která se z nich vyhrabala. Po té se ozval výstřel. Autor toto video zveřejnil na internetu, ale po jeho smrti byla stránka smazána. A jak zemřel? Byl vážně pobodán neznámým útočníkem na ulici a po převozu do nemocnice ho někdo odpojil od přístrojů a uštědřil mu ještě několik ran nožem pro jistotu.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den ja chcem len povedat jednu vec. je nad slnko jasnejsie, ze USA sa snazi o NWO ako uz bolo spomenute co sa tika tejto skratky. USA ma kratke prsty len v troch oblastiach a to ZSSR, CINA, SEVERNA KOREA a dost. staci si pozorne pozriet link tohot vide ktory zverejnujem a krasne vam vsetko zapadne ako puzzle. prajem vsetkym krasny den.

    http://video.google.com/videoplay?docid=4642167330989213588#

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.