23. dubna 2010

Sopka z anglické perspektivy

Čtenář ze zahraničí poslal hezký příspěvek k nedávné sopečné aféře. Je jasné, že celá záležitost se velmi podobá té s prasečí chřipkou. Je třeba šířit informace ...

Zdravím.

Pobývám v Anglii poblíž Londýna. V sobotu byla obloha krásně čistá, modrá. Ani známka nějakého sopečného kouře. Krásná obloha trvala i v neděli do odpoledních hodin, kdy se začaly tvořit umělé mraky. Když jsem se v pondělí ráno vracel z práce, na obloze byly vidět různé typy haarpovských mraků: zvlněné, čárovité, pásovité, také hrana té mrakové clony byla vidět. Působilo to dost uměle, určitě si toho museli všimnout i ti, kteří o tvorbě počasí dosud neslyšeli. Matrixářům ty jejich pokusy a lži nemohou dlouhodobě procházet, protože lidé se čím dál více budou ptát, co se děje, budou hledat informace a prokouknou Matrix. Pomozme i my informovat druhé. Dobré je přispívat do diskuzí na oficiálních serverech. Když jsem v létě upozorňoval na nebezpečí vakcín proti prasečí chřipce, sklidil jsem nadávky a většina diskutujících se mnou nesouhlasila. Na podzim už většina diskutujících byla proti vakcínám. Takže tam vidím naději. Informovanost lidí, pak se Matrix musí sesypat. Pokud možno, zvyšme výrobu orgonitu a zesilme gifting. Je to dobrá věc. Používám malý orgonit a mohu pracovat s počítačem dlouhé hodiny bez únavy.
Děláte záslužnou práci: informování + gifting. Až budu v ČR, chci taky pomoci s giftováním. Konkrétně na Valašsku.
Nešlo mi přidat příspěvek do diskuze na OrgoNetu k článku Jak dělali umělou oblačnost bez chemtrails, proto píšu mail.

Mějte se pěkně

5 komentářů:

  1. AJ na Slovensku 22.4.2010 ráno bola krásne modrá obloha bez čiar od lietadiel aj keď preletelo nad nami čiara zmizla ale poobede to začalo nasekali plno čiar a už večer sa to začalo vrstviť a dnes je už škaredé počasie bez dážďa ale hnusná šeď.Včera ma hlava nebolela ale dnes my ide prasknuť od bolesti.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201004231958_NOAA17/201004231958_NOAA17_CE_NM.jpg obnovený letecký provoz..škoda

    OdpovědětVymazat
  3. to samý jsem pozoroval ze severní anglie, ale prorazili jsme jim tam chembustrem hezkou díru, tak nám poslali helikoptéru, celkem dlouho se zdržela, ale kafe si nedala.

    OdpovědětVymazat
  4. tam už jsem ogiftoval všchny větší vysílače

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.