24. října 2010

Každodenní praxe výroby počasí

Omluvám se, že sem dávám pořád dokola to samé, ale pro nové čtenáře, co sem jen tak nakouknou, je to třeba. Aby si nemysleli, že manipulace počasí je nějaký výmysl nebo výjimečná praktika. Naopak, je to každodenní praxe.
Viz dnešek. Předpověď na dnešní den (neděle 24. 10. 10): dopoledne místy mírný déšť, odpoledne už ne. Všimněte si, jak meteorologické mluvící hlavy v televizi (mluvčí výrobců počasí) na každý den hlásí prakticky veškeré možné počasí. V jednom dni může být jasno, i přeháňky, i silný déšť, prostě úplně všechno. Záleží na tom, jak často výrobci počasí hodlají přepínat knoflíky na svém ovládacím panelu.
K dnešním snímkům (kliknutím zvětšíte): aby se požadovaný déšť spustil, musí být vyrobena oblačná "žlutá deka" (vypařováním ze země pomocí mikrovlnného záření obstarávaného "věžemi mobilních operátorů", což probíhá hlavně během noci) a nad ni musí být vyrobena bílá oblačnost, která se dělá pomocí rozpínajícího se chemického/aerosolového postřiku (chemtrails), rovněž většinou během noci.
Pro spuštění deště se to vše se přečáruje chemickými látkami z letadel, viz čáry na černobílém snímku.
Je vidět i oblačnost "uhrabaná" do varhánků pomocí nějakého druhu vlnění. To slouží k rozrušení oblačnosti, aby nepršelo tam, kde nechtějí.

12 komentářů:

  1. pro nove ctenare? Dyt se ani nepokousite nic dokazovat!

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s komentářem. Nabízím malou finanční spoluúčast na zadání sondážní chemické analýzy vybraných látek a prvků, aspoň některých, ve Vámi vybraných lokalitách. Prokážou-li se hraniční hodnoty, jde se do toho ve velkém přes media.
    Ivan

    OdpovědětVymazat
  3. potrebuješ dokazovať to čo sa Ti odohráva priamo pre nosom? skús si prečítať pár článkov, pozorovať niekoľko dní-týždňov nebo, a urob si názor sám za seba...

    OdpovědětVymazat
  4. To: Anonymní 25/10 - Jednoduchá odpověď, oči máme k vidění, uši ke slyšení a hlavu k přemýšlení. Stačí málo, když je chuť. Není zapotřebí dokazovat to, co ostatní už dávno vědí!
    =============================================
    Hodně zdaru Orgonete v tvé bohulibé činnosti. P.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo chce vidět, vidí, kdo nechce vidět, mele.

    OdpovědětVymazat
  6. Pro anonymního 0:00 - Proč by měl Orgonet něco dokazovat? Materiálu je tady mnoho k zamyšlení. Kdo má oči, vidí, kdo má uši, slyší. Kdo má intuici, cítí.

    OdpovědětVymazat
  7. a co by mel dokazovat? nevim sice proc nas praskuji, ani cim, ale praskuji nas 100%. Vysvetlete mi prosim proc je letecky provoz tak velmi nepravidelny??? proc v lete je 5 dni krasne, letadla litaji jen na pravidlenych linkach a sesty den litaji uplne vsude a obloha se zatahne? Proc tyhle letadla nenajdete na http://www.flightradar24.com/, kdyz normalni linky tam jsou. Proc je to tak pokazde? Vysvetlete mi proc jsou rana bez letadel a dalsi rano jich vidim i 6 najednou jak vylozene mrizkuji oblohu a za par hodin uz vidim jen sedou mlhu skrz kterou sotva prosvitne slunce?
    divejte se na nebe a treba vam to bude divne proc za jednim letadlem kondenzacni stopa zmizi behem par sekund a za druhym se drzi skoro hodinu nez se rozplizne nejlepe v mrak.

    Tsigy

    OdpovědětVymazat
  8. Mám skvělý úlovek!Už není třeba něco dokazovat!
    Končí fáze zesměšňování pravdy i když u nás v Čechách ještě chvíli vydrží. Zdravím ČHMÚ :))))
    http://mikephilbin.blogspot.com/2010/10/un-urged-to-freeze-climate-geo.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ivane, k tomu je třeba někoho, kdo nejlépe přímo pracuje v laboratoři schopné dělat tyto rozbory a má zájem na odhalení pravdy. Jinak dostaneme údaje cenzurované, což nám nepomůže. Znáte-li někoho takového, můžem to zkusit.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju za odpověď, zapracuju na tom, mám nějaký nápad.
    Ivan

    OdpovědětVymazat
  11. Za to, co si dovolil dneska večer vykládat národu Václav II. se připravte na pořádnou dávku chemky. A začne se už zítra hned od rána.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.