26. října 2010

Supervakcína proti chřipce pro seniory

Seniorům v USA je nyní vnucována čtyřnásobně silnější „supervakcína“ proti sezónní chřipce 

Mike Adams, Natural News, 24. 10. 2010
Překlad: Orgonet
Vakcinační průmysl se právě rozhodl, že očkování seniorů „standardní“ vakcínou nefunguje. (Ale, nepovídejte?) Takže se rozhodli, že donutí očkování fungovat lépe a že nabídnou virálně čtyřikrát silnější vakcínu, která obsahuje o 400% více virálních fragmentů v jedné dávce. (http://www.somdnews.com/stories/10152010/indymor171759_32406.shtml)

Co je cílovou skupinou této čtyřnásobné vakcíny? Samozřejmě senioři ... – právě ti lidé, kteří nejpravděpodobněji utrpí nejvážnější vedlejší účinky při nadměrné dávce vakcíny. FDA údajně schválilo novou vakcínu v dubnu, i když nebyly provedeny žádné vědecké testy, zda skutečně redukuje symptomy chřipky. Takže opět otázka, zda mají vakcíny skutečně něco společného s vědou?

Proč lidé najednou potřebují 4x silnější vakcínu?

Obzvláště zábavné na tom, že FDA (americký Úřad pro léčiva) schválil tuto 4násobně silnější vakcínu, je, že tím nestydatě připouští, že původní vakcíny prostě nefungují! Je zřejmé, že kdyby jednoduchá vakcína fungovala tak, jak říká reklama, pak by byla 100% účinná a nebylo by potřeba žádné dvojité, trojité či čtyřnásobné vakcíny. Ale z ničeho nic je k dispozici čtyřnásobně silná vakcína, obyčejná jednoduchá vakcína „není dost dobrá“.

Takže veškerá propaganda „dejte si dávku vakcíny a nedostanete chřipku“ se ukazuje jako obyčejné reklamní šarlatánství, protože teď najednou prostě potřebujete čtyřnásobnou dávku! Na jednoduchou dávku zapomeňte. Už pro vás není dost silná.

Kde to všechno skončí? Až si oni uvědomí, že ani čtyřnásobná dávka nefunguje (protože je vědecky dokázáno, že vakcíny proti sezónní chřipce nejméně u 99% lidí nefungují), doporučí nám pak desetinásobnou potenci vakcíny proti chřipce? Ale vážně ... kam až tito propagátoři vakcín dojdou, než dojde jim, že vakcinační metoda možná nefunguje?

Více peněz za ziskovější vakcíny proti chřipce 

Samozřejmě u vakcín proti chřipce nikdy nešlo o to, aby fungovaly. Vždycky šlo o to, aby vydělaly co nejvíce peněz. Tato nová čtyřnásobně silnější vakcína se prodává asi dvakrát dráže než běžná vakcína.

Mezitím nebyly provedeny naprosto žádné vědecké studie, které by ukazovaly, že nová čtyřnásobná vakcína je účinnější než jednoduchá. A když už jsme u toho, nejsou ani žádné vědecké studie, které by dokazovaly, že letošní vakcína proti sezónní chřipce je jakkoli účinná v prevenci chřipky. Vědecké dokazování prostě nikdy nebylo provedeno. Vše je založeno na „toužebném přání“ kombinovaném s masívní očkovací propagandou. http://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html
 
Nechat si dát injekci proti chřipce je na h...o, a nechat si dát čtyřnásobnou vakcínu je čtyřikrát na h...o. Lidé, kteří rádi hrají ruskou ruletu se svým zdravím, se bezpochyby hned postaví do fronty na očkování.

Pseudovědecké šarlatánství

Všimněte si, jaký výsměch je v tom, co hlásají propagátoři vakcín. LA Times píší, že dr. Mobeen Rathore, vakcinolog z Univerzity Florida, řekl: „Jestli máte reakci na nízkodávkovou vakcínu, pak zůstaňte u této nízké dávky. Ale jestli užíváte vakcínu po léta a neměli jste žádnou reakci, dejte si vysokodávkovou vakcínu. Anebo, pokud není k dispozici nic jiného než vysokodávková vakcína, dejte si ji. Nejdůležitější věc je: dejte si vakcínu. Je jedno jakou.“ (http://mobile.orlandosentinel.com/wap/news/text.jsp?sid=292&nid=26046136&cid=17196&scid=-1&ith=2&title=Health)

Takže tady to máme: Je jim ve skutečnosti úplně jednou, jakou dávku si dáte, hlavně když si nějakou dáte.
Dejte pozor na to, co vám neřeknou:  lékaři, úředníci FDA a CDC nikdy nepřipustí, že nejlepší způsob prevence chřipky je brát vitamín D3. Bylo vědecky prokázáno, že je mnohokrát účinnější než injekce. (http://www.naturalnews.com/029760_vitamin_D_influenza.html)

Proč tedy není nátlak na to, aby senioři dostávali čtyřnásobnou dávku vitamínu D? Protože to by mohlo snížit příjmy za injekce, výnosy rakovinných klinik a pobyty seniorů v nemocnici – a právě oni jsou základem příjmů průmyslu péče o nemocné.

Poslední věcí, kterou chce moderní lékařská rachejtle, je to, aby si senioři uvědomili, jak chránit své vlastní zdraví bez spoléhání na chemické zásahy.

Komentář je napsán na základě článku v LA Times: http://www.latimes.com/health/os-high-dose-flu-vaccine-20101022,0,5321058.story

5 komentářů:

  1. Jak je to u nás když odmítnu nechat očkovat dítě? Hrozí za to ještě nějaký postih nebo je to jen strašení ze strany fanatické doktorky, která má provize z každého očkování?

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím že nejde o to vydělat co nejvíc peněz ale o to co nejvíc lidí zlikvidovat,různé pohromy,povodně,požáry ,zemětřesení,zastíňování slunce atd.....není tak efektivní na likvidaci lidí ale taková čtyřnásobná vakcinace by mohla v tom jejich plánu zabrat - regulace populace na zemi z 6,8 miliardy lidí chtějí dosáhnout 2 miliardy - a peníze v tom nehrají roli proto si mohou dovolit to co si dovolují mají neomezené možnosti ( tzv. mocipáni anebo hrstka vyvolených) a tito mocipáni chtějí vládnout světu.
    Všechno co se v současnosti děje je proto aby se lidé už konečně probudili, jinak to bude stále úměrně narůstat. Veškerá změna k lepšímu je o změně myšlení a nečekat na rok 2012 a že to za nás někdo vyřeší když jsme si to nechali tak dalece dojít, je třeba mít jen svůj zdravý úsudek a v tom je ta největší síla!!!

    OdpovědětVymazat
  3. " Veškerá změna k lepšímu je o změně myšlení a nečekat na rok 2012 a že to za nás někdo vyřeší když jsme si to nechali tak dalece dojít, je třeba mít jen svůj zdravý úsudek a v tom je ta největší síla!!!"

    Je to tak,ani planetaX - Nibiru nemusí vůbec existovat,viz. zde nový film k věci:

    http://www.mustwatch.cz/film/big-picture/

    Na 21.12.12 nespoléhat! Pozdě bylo již včera.

    OdpovědětVymazat
  4. Ešte stále sa "majitelia zeme a vesmíru" spoliehajú na nevedomosť nás, nižšej rasy. Ale všade na zemi a vo vesmíre sa niečo malé spája proti veľkému a tým to "veľké" nemôže vyhrať, nech majú najhrôzostrašnejšie plány. Ale chvíľu to trvá. To, čo sa deje pomaly, to je trvalé. Rýchle zmeny sú krátkodobé.

    OdpovědětVymazat
  5. http://psychologie.doktorka.cz/reklamni-viry/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.