10. října 2010

Zvyšování potenciálu povětrnostních technologií

Příspěvky od Jitky se snadno publikují, tak tady je jeden čerstvý. Vůbec neuškodí připomenout si poznatky od Rauni Kilde. Jsou pořád stejně aktuální jako v dobu, kdy promluvila.

Milý Orgonete,

díky za zveřejnění mého překladu příspěvku z německého orgonetového fóra. Avšak Tvá poznámka k bodu 3 myslím svědčí o nedorozumění. Podle mě tím "zařízením" se myslí ty nové skalární technologie, nikoli cloudbustery. Tedy že v blízkosti těchto nových technologií skalárních vln stoupá potenciál bouřek. 

(Poznámka Orgonet: Aha, tak to je malé, celkem bezvýznamné nedorozumění. Mně přišlo jaksi samozřejmé, že všechny ty upgrady se dělají proto, aby se zvýšil potenciál bouřek, a  že po upgradování že se tyto technologie intenzívně testují. A obzvláště a speciálně tam, kde je "síť matrixu" narušena orgonitem. Takže mi ten nový potenciál jaksi splynul s bouřkami speciálně vyráběnými nad novým orgonitem. Mně aspoň takto  do 2 dnů prověřují každé nově ogiftované území. Ani o tom radši nepíšu, že by lidi nadávali, že  je tam bouřka kvůli orgonitu. Ale žádné větší škody tím dosud nikde nevznikly, pokud vím. Orgonit  vydržel a ochránil. No, už si snad rozumíme.)

Nad místy ošetřenými orgonity a CB potenciál bouřek určitě klesá, já sama jsem mnohokrát pozorovala černé bouřkové mraky, které se nad místy ošetřenými orgonity a CB, postupně měnily na neškodné šedé až bílé mraky. Pravda ovšem je, že nad místy ošetřenými orgonity, která narušují matrixovou síť,stoupá intenzita proletů chemtrailových letadel. Bohužel.

Za poslední asi tak rok se kolem mého bydliště pořád někde kope, vyměňují se pouliční lampy (psala o tom už Rauni, že nové lampy upgradovaly na nové funkce):

"Jen se podívejte na lampy v parcích, obytných čtvrtích, hlavních ulicích, školkách a školách, domech pro seniory – jsou jiné než byly před deseti lety. Když se na ně pořádně podíváte, divíte se, proč jsou takové. Mohou být totiž dálkově ovládány, aby vydávaly různé frekvence, takové, které postihnou celou oblast, takže například celá oblast se může stát agresívní. Jako v bitkách v Los Angeles. To byl experiment. Oficiálně nebylo nikdy odhaleno, že to byl experiment, ale jsou filmy, kde se ukazuje, jak provádějí kontrolu mysli. Když si uvědomíte, že to působí ve školkách a ve školách, je to velmi hrozivé pro příští generaci." 

"Mám detektor na únik mikrovln, a viděla jsem, jak v noci, hlavně z lamp nebo někdy ze satelitu nebo někdy od sousedů, protože sousedé jsou vždycky najímáni, aby prováděli rušení nějakého cíle, kterého se elita chce zbavit a chce, aby onemocněl. Takže ten detektror mikrovln ukazoval červeně, to znamená, že člověk v tom poli nesmí dlouho být. A já jsem v tom byla celé noci a pořád ještě jsem. Jednou jsem přijela z Finska domů a necítila jsem se dobře. Zase na mě mířili z lamp nebo od sousedů nebo ze satelitu. Tak jsem si vzala ten měřič, ale nic neukazoval, i když jsem cítila, že na mě jde záření. Jsem naprosto netechnický typ, ale nějak jsem ten měřič rozšroubovala, sundala víko a viděla, že někdo, asi tajná služba, nakapala lepidlo do všech obvodů. Takže přístroj nepracoval." 


"Dr. Robert Becker přišel o peníze na výzkum, když řekl, že vysoké limity stanovené pro elektromagnetické záření jsou stanoveny pro vojenské účely, aby mohli používat tyto zbraně proti populaci." 


"A těla, americká nebo norská nebo finská, jsou stejná. Jsou nějaké rozdíly v barvě kůže, ale jinak žádné. Ale limity stanovené v letech 85-86 jsou v různých zemích naprosto odlišné. V Sovětském svazu a východních zemích to bylo 10 jednotek na cm2, v Austrálii 400 jednotek, v USA a UK 10 000 jednotek. Vidíte ten rozdíl? Už 10 jednotek je hrozné pro lidi. A lidská těla reagují všechna stejně ... Takže to bylo uděláno schválně, jak říkáte, kvůli armádě."


Asi 100 m od místa, kde bydlím, nedávno porazili jabloň, dneska je tam velká elektrická skříň.
Kolem silnice vyměnili pouliční lampy a mezi nimi nainstalovali zcela novou elektrickou skříň. Nestačím se divit, jak neustále někde kopou, pokládají nové a nové kabely.
V poslední době jsem vyrobila nejen CB, ale i orgonity na gifting...

Jitka V.

P. S. Orgonet: Těch nových výkopů a kabelů v poslední době si taky všímám. Včera zrovna mě udivilo, jak intenzívně pokládali kabely po chodnících v blízkosti budějické nejvíce vyzbrojené anténové věže  označené jako České radiokomunikace (na obrázku). V jejím okolí je už aspoň 20 TB - jen co dokopou, zřejmě tam půjdu přidat nějaké své orgonitové hrnečkové speciály ...

10 komentářů:

  1. Je dobré být zvědavý a podezíravý, ale tohle už mi dost zavání paranoiou. Osamělí lidé si často představují, že je sleduje tajná služba apod. Obzvlášťě ženám se to snadno vymkne. Zalepené spoje, najatí sousedé? To si může snadno ověřit třeba na mikrovlnce, telefonu apod. jestli to funguje, ale to neéé, je to tak a tak a když ne, tak za tím stojí něco jiného, někdo jiný.:-D Lampu může ukrást a prozkoumat, ale radši bude roky věřit první teorii co jí napadla...
    Pokud takový satelit není namířený na nebe, ale na dům, tak je to důvod volat policii. Osobně bych se vysokým naměřeným hodnotám nedivil ani při jediném mobilu v místnosti. I úsporné zářivky prý emitují nějakou radiaci, elektrosmog je všude. Znamená to, že si uplácáte helmu z alobalu, aby vám nikdo nečetl/neměnil myšlenky? Já asi ne.:-DDD To je ze stránky http://mind-control.npage.eu/ že?? PP

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim, jen by mě zajímalo co je to za ten detektor na únik mikrovln, kde se to dá sehnat atp. Jinak není od věci si udělat pořádnou zásobu klasických žárovek, ten jejich postupný zákaz je hodně zvláštní...

    OdpovědětVymazat
  3. Tajna sluzba a nakapala lepidlo do pristroja? To je trochu moc aj na mna, nebolo to len lepidlo z taviacej pistole alebo vosk, co sa bezne pouzivaju v elektronike?

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, při vší úctě k Vaší práci by pro mě bylo nemyslitelné, když dobře vím, co se děje, přestat vytloukat klín klínem a přejít do ofenzívy. Ta jde nejdřív do sebe (k sobě) a pak ven.
    Ivan

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to, že někteří, kteří se zde diví tomuto příspěvku, neznají původní videa Rauni Kilde, co tu byla přeložena asi před rokem. Takže prosím, narozumíte-li citátům v příspěvku, najděte si zde na blogu téma Rauni Kilde a doplňte si souvislosti.
    Jinak, já zase nerozumím, co má na mysli Ivan.

    OdpovědětVymazat
  6. o přístroji na měření elektrosmogu a mikrovln se píše tady http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=370

    OdpovědětVymazat
  7. Musím se přidat, zrovna včera jsem si všimla, jak přidávají nové vysílače na věžáky tady v okolí. Za tu dobu co to vnímám (cca 3/4 roku) je ztrojnásobili, co do počtu. Když jsou to jen "vysílače pro mobilní signál" proč tedy ten obrovský nárůst, když mobilní síť ve městě je kvalitní už několik let?

    OdpovědětVymazat
  8. "Jít do sebe" je složitější na popis;
    ve zlehčené a zpopularizované formě to lze nalézt v knize Svet bez hranic, autor Vitale (hoponopono).


    Vysílačů by mohlo přibývat kvůli rozvoji datových služeb. Ty jsou momentálně jednak velmi pomalé, jednak je o ně na druhé straně asi zájem (internet v mobilu a noteboku kdekoliv).

    Nová datová síť (4G?) pracuje na 2,3GHz, tj nutné nové antény.

    Jsou 4 operátoři (včetně Ufona), tj. 4 antény tam, kde by normálně stačila jedna či dvě. Antény jsou směrové, tj např. 3 antény pro jedno pásmo a jednoho operátora.

    Jedna střecha = 3operátoři x 2pásma(mobil+data) x 3směry = 18 antén...

    tím neříkám, že antény nemohou obsahovat nepěkné skryté technologie, např. generátory skalárního pole.

    OdpovědětVymazat
  9. Můj otec dělá v radiokomunikacích. Ten nárůst vysílačů je způsoben výměnou technologií. V posledních 2 letech se kopmleptně v celé republice přechází na 3G sítě. Uvědomte si, že každý operátor má své vysílače. Musí tam zůstat i ty staré, kvůli starším telefonům, nekompatibilním s touhle technologií. Právě kompletně dodělali Prahu, dodělávají Brno a další velká města.
    Tím netvrdím, že za tím nemůže být i něco jiného, ale můj otec, který tyhle krabičky instaluje a kompletně se o ně stará, nic neví. Takže no panic, prosím.

    OdpovědětVymazat
  10. Jít do sebe (pro mě) znamená vše si ověřit a najít hodnověrné údaje a lidi, co za to dají krk. Teprve pak s tím a s nimi jít na veřejnost. Můžu přiznat neznalost, ale ne tak snadno nezodpovědnost.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.