14. prosince 2010

Modifikace počasí v USA jsou běžné

Níže uvedená mapa modifikací počasí v USA dokazuje důvod tamějšího naprosto zmateného počasí. (Ale myslím, že v Evropě to musí být stejné.) Žlutě jsou označeny státy, které provádějí programy modifikací počasí. Není to nic tajného. 
Zdroj: Rosalind Petersonová, California Skywatch. Mapa je vytvořena podle seznamů modifikací počasí NOAA z let 2007 a 2008.

V USA probíhalo v těch letech více než 50 programů na modifikace počasí.  To jsou jenom ty nahlášené, nenahlášených mohlo být ještě mnohem víc. Není to vůbec nic tajného, ale naprostá většina lidí to prostě neví. Pak se diví zmatenému počasí ...
Americké zákony umožňují komukoli, aby prováděl modifikace počasí. Modifiikace nepodléhají kontrole kongresu ani úřadů, je možno používat libovolné chemikálie, po libovolně dlouhou dobu. Mohou je provádět státy, města, lyžařská střediska .... - např. Wyoming si   v r. 2008 nechal napadnout rekordní množství sněhu pro lyžařská střediska, jiné státy si spouštějí déšť, někde potřebují potlačit krupobití, někde tvrdí, že nepustí srážky jiným státům. Prostě absolutní zvůle a zmatek. Na webu Rosalind Petersonové je k tomu tento stručný úvod. Na stránkách California Skywatdch najdete  mnoho dokumentů dokazujících probíhající programy.

Modifikace počasí- úvod

Rosalind Petersonová

http://agriculturedefensecoalition.org/?q=weather-modifications

Modifikace počasí v USA probíhají již po několik desetiletí. Byly provedeny i během vietnamské války a vedly ke smlouvě ENMOD, podepsané USA. Avšak to nezastavilo celý blok programů na modifikaci počasí ani experiment, které začaly nebo v současné době probíhají v USA.

Těchto programů přibývá exponenciální řadou a nepodléhají žádné vládní ani veřejné kontrole, v několika státech, které je povolují,  podléhají omezenému schvalování, a ve zbytku států nepotřebují žádné vládní či veřejné povolení či souhlas. Tyto programy mění klima, mikroklimata potřebná pro vodní zdroje, stromy a zemědělskou produkci.
NOAA vytváří seznam některých z těchto programů, ale většina není na seznamu z důvodu jejich experimentální povahy, vojenského utajení, univerzitních extperimentů a opomenutí je nahlásit ze strany různých států, hrabství, měst, společností na modifikace počasí a soukromých osob a korporací, kteří všichni modifikují vaše počasí.

Váš místní předpovídač počasí buď o tom neví, nebo o probíhajíchích experimentech modifikace počasí neinformuje, a nechává veřejnost se domnívat, že počasí, které zažívají, je sice nezvyklé, ale normální. Některé meteorologické události jsou kladeny meteorology za vinu klimatické změné a globálnímu oteplování, a to jak státními na kanále Weather Channel, tak místními, kteří neinformují o probíhajících modifikačních programech, ani když probíhají podle veřejných dokumentů NOAA:

Kdykoliv během roku 2010 může být schválen návrh zákona č. S601 (uvedl ho senátor Kay Bail Hutchinson z Texasu), a tento zákon umožňuje komukoli zmírňovat či modifikovat vaše počasí bez veřejného oznámení, souhlasu, povolení či debaty. Tento návrh by mohl být přidán jako doplněk k jinému zákonu a schválen. Jeho následky pro zemědělství, vodní zdroje, zásoby vody, a také to, kdo bude těžit prospěch z negativních následků, zůstává veřejnosti skryto.
Je čas, abychom si my všichni povšimli těchto experimentálních programů na modifikace počasí a toho, kdo z nich těží finančně, a kdo trpí následky těchto nekontrolovaných programů. I toho, o kolik je v USA snížena zemědělská produkce díky těmto programům, které zanechávají mnohé farmáře a rančery bez dostatečného deště a zásob vody.
Je mnoho otázek a málo odpovědí ohledně faktu, že jen velmi málo lidí v USA ví o těchto programech a o tom, jak rozsáhlé nyní jsou. Je třeba se postavit proti návrhu zákona S601 v tomto roce a znovu získat kontrolu nad těmito experimenty, aby tyto programy nebyly užívány bez našeho souhlasu."

Příloha: ukázka seznamu modifikací počasí v USA v r. 2007 - to jsou jenom ty, co byly nahlášeny - spousta probíhá bez nahlášení.


3 komentáře:

  1. Je to hrôza - americké zákony sú na vývoz do iných štátov, že. Kto to dovoľuje u nás ? Je vôbec v Európe štát, kde sa to nerobí ?

    Jedna pozitívna správa . nezaznamenala som asi 5 dní chemtrails-čáry, a zima je pekná.
    Napadá mi, že prachy keby neboli tak by sa nerobilo to čo sa robí. Kto by už liezol do aeroplánu a pracoval zadarmo :-)
    bo

    OdpovědětVymazat
  2. fosilní návod z roku 1945,jak vše vyřešit http://www.youtube.com/watch?v=lvt4b_qwC_Q

    OdpovědětVymazat
  3. ...a co na to Verthandi?


    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.