11. prosince 2010

Podle Rusů za zmatek v počasí může Nibiru

Už se mi taky přestává zdát, že by za veškeré zmatky v počasí mohli klimateroristé. Tak mocní mi nepřipadají, aby mohli být odpovědní za všechny extrémy - sníh v celé Evropě, UK, deště v Americe a Austrálii, chystá se obrovská sněhová bouře v USA, to všechno současně ... Slunce je pořád ještě největším hráčem v globálním počasí. Takže si myslím, že planeta X/Nibiru spolu se Sluncem by to mohly mít na svědomí. Všimněte si rovněž, že Rusové ji uznávají, Američané popírají, a vy jste ji i u nás v Česku vyfotili a natočili na video. Už nepochybuju, že existuje.

Tajemný objekt se přibližuje k Zemi 
a vyvolává obavy z velkého zemětřesení
Sorcha Faal
10. 12. 2010
 Překlad: Orgonet 
(Odkazy jsou na zdroje v angličtině.)

Nová zpráva dr. Alexandra Stěpanova z Astronomické observatoře Pulkovo v Petrohradu , daná dnes do oběhu v Kremlu, varuje, že obrovský temný objekt o velikosti Jupiteru ukrývající se na okraji naší sluneční soustavy pravděpodobně „zrychluje“ svůj pohyb směrem k naší Zemi. Když se spojí s úplným zatměním měsíce 21. a 22 prosince, domnívá se dr. Stěpanov, že pravděpodobnost, že mezi 11. prosincem a 8. lednem 2011 zasáhne naši planetu zemětřesení o magnitudě 8.0 nebo vyšší, se takřka „blíží k jistotě“. 

Obrovský temný objekt velikosti Jupiteru zmíněný v této zprávě se kryje s výzkumem planetárního vědce Johna Matese  z Univerzity Louisiana v Lafayette a jeho kolegy Daniela Whitmira, kteří v r. 1999 vyslovili domněnku, že tento temný objekt o velikosti Jupiteru je odpovědný za vrhání bloků ledu a prachu směrem k Zemi, a jak se můžeme dočíst: 


Existence velkého planetárního objektu ve sluneční soustavě, ovlivňujícícho život na planetě Zemi, je diskutována od doby, kdy staré semitské národy Středního východu psaly hojně o jeho existenci a považovaly ho za „příbytek bohů“. Staří Babyloňané ho nazývali Nibiru a v moderní době je nazýván Planeta X  . Španělští vědci dále učinili hypotézu, že tento velký objekt je hnědý trpaslík, “temný společník“  našeho Slunce.

O ruských výzkumech v naší Sluneční soustavě je třeba uvést, že všechny se řadí k tzv. Teorii elektrického vesmíru, a stojí v silném protikladu k teoriím zastávaným západními vědci.

Jeden z vedoucích výzkumníků Elektrického vesmíru je dr. Habibullo Abdussamatov, který vede vesmírný výzkum v petrohradské Astronomické observatoři Pulkovo, v r. 2009 vydal práci, v níž se tvrdí, že primárním faktorem způsobujícím klimatické variace na Zemi je naše Slunce, a nikoliv oxid uhličitý, a můžeme se dočíst toto:


Potenciálně ještě hůře pro naši planetu vyznívá výzkum vedený prof. Billem Napierem z University v Cardiffu, který tvrdil minulý rok, že doba miniledová, kterou jsme měli před 13 000 lety, byla rovněž způsobena pouhou hodinu trvajícím krupobitím z vesmíru , a to v souladu s výzkumem dr. Stěpanova viní z této katastrofické události přímo obrovský tajemný objekt obíhající za Oortovým oblakem. 

Americká organizace NASA, i když se výslovně nezmiňuje o existenci tohoto tajemného objektu, vydala na rok 2012 varování, že elektrické efekty našeho Slunce se budou blížit solárnímu maximu z r. 1958 a že by mohlo velmi dobře dojít k „vyvolání zmatku“ v technologiích. 

Nebezpečí zemětřesení předpokládané dr. Stěpanovem v uvedené zprávě je způsobeno „náhlou akcelerací pohybu“ tohoto tajemného objektu, jehož důkazem je narůstající počet objektů podobných kometám, které jsou vrhány do Slunce a „destabilizují“ náš zemský elektromagnetický štít masívními slunečními záblesky, které zmenšují schopnost naší planety vyrovnat se s tím svými vlastními silami přílivu a odlivu.

Snad nikdy předtím nebylo tolik velkých meteorologických událostí, které postihly svět ve stejnou dobu: „monstrózní bouře“  , která má postihnout USA o tomto víkendu, zhoubné katastrofální deště, které postihly Jižní Ameriku , a zima „kterou člověk zažije jednou za život“ ve Velké Británii   i bezprecedentní chladno a sníh, které způsobily zmatek v celé Evropě

Není v našich silách vědět, zda skutečně dojde k obřímu zemětřesení, které by podle této zprávy mělo následovat po těchto velkých meteorologických událostech.

16 komentářů:

  1. pane orgonete podívejte se na tuto zprávu

    http://hptruth.info/2010/12/09/plejadanska-zprava-z-galakticke-federace-v-a-r-o-v-a-n-i/

    OdpovědětVymazat
  2. tak člověku zbývá to podstatné,osvěžovat si myšlenky knihou typu Putování duše-Peter Richelieu,Život mezi životy-Joel Whitton,atd,takže je pohodě....

    OdpovědětVymazat
  3. Od jisté doby se dívám na různé záhadology a jakoby uniklé NASA záběry UFO apod. s opatrností. Je tady nemalá možnost, že jde o sled desinformací a manipulací typu/v rámci "BlueBeam Project"
    Taky jsem narazil na zajímavé video tuším SOHO, které mělo zachytit objekt typu planety, který přešel přes slunce: http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2010/12/08/planet-pass-in-front-of-the-sun-planet-x/
    Vypadá to zajímavě, ale že by si něčeho takového nevšiml žádný z amatérských astronomů, kteří jsou schopni objevit titěrnou kometu?
    PP

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.echanneling.cz/planeta-x-nibiru-a-rok-2012/ - jde o amatérské video z jakési přednášky, neuvedeno, kdo přednáší. Ale to, myslím,není podstatné.

    OdpovědětVymazat
  5. Nibiru, NIBIRU, čo nám to robíš ???:-((
    Ľudia ! treba toho návštevníka milovať, možno si spomenie, a keď už nič, tak to tu vymetie lebo sami na to nestačíme a skončí jedna perioda. Osobne si myslím, že plán očisty je pod dohľadom vyššieho princípu.
    bo

    OdpovědětVymazat
  6. V Googlu Earth si zadejte do vyhledávače Sírius. Co vidíte kousek od něj vpravo nahoře? Já tam vidím obří UFO. Podobných zvláštních objektů tam najdete více.

    OdpovědětVymazat
  7. Ať už přijde cokoliv, přijímám to s důvěrou v moudrost "vyššího principu mravního" a nenechám se vláčet obavami, strachem a účelově vypouštěnými polopravdami.
    ramidan

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonet,Orgonet, čomu ty vlastne slúžiš?...

    OdpovědětVymazat
  9. Nechápu,co znamená vaše otázka. Orgonet může na SVĚM blogu uveřejnit, co uzná za vhodné. Případní návštěvníci se k článkům mohou vyjádřit .Úsudek si každý udělá sám, Orgonet nikomu nevnucuje svoji vůli. Nikomu a ničemu neslouží.
    To Ivan: Ano, to je správné..

    OdpovědětVymazat
  10. Nibiru 11.12. 15:25 - nechci Ti kazit radost, ale to "UFO" je optický klam - satelitu se povedl obraz sebe sama. Vidíš odraz senzorové části v zrcadle - proto je tam stejný tvar 2x a jen je o něco posunut...

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní 12.12. 16:01- ano, došlo mi to. Ale je ten vesmír krásný.. Třeba se dočkám.

    OdpovědětVymazat
  12. Ked uz bol spomenuty Google Earth, skuste sa pozriet na Marse tento "prirodny ukaz"
    sirka 6°19'26.72"J
    dlzka 119°55'24.41"Z

    Pekny den praje Jao.

    OdpovědětVymazat
  13. Jao: a co je tedy podle tebe? Podle mě to je série děr v povrchu, kterých je v okolí jak vidno víc než dost. Kvůli tomu, že takové útvary neznáme ze Země mají být záhadné? Prostě jsou "nepozemské" a šířícím se poznáváním kosmu budeme narážet na stále více a více takovýchto věcí.

    OdpovědětVymazat
  14. Jao,máte na mysli útvar podobný obrácené lžičce?

    OdpovědětVymazat
  15. Ano, lyzicky s ostrym koncom, aj ked som si to v guugli nazval spears. Ak by niekto mal zaujem pozriet si dalsie prirodne ukazy na Marse, dajte vediet :-)

    OdpovědětVymazat
  16. http://arxiv.org/abs/1102.0212

    Na tomto webu, je článek z 2/2011 - velice seriozní studie o změnách výstřednosti Měsíce, je tam i oficiální studie v angličtině v pdf. Ale hned jen úvodní článek(přeloží lehce "google překladač) je dost zajímavý!
    Milan

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.