1. prosince 2010

Souvislost aktivity HAARPU a našeho počasí?

Naše čtenářka a přispěvatelka Jitka V. je citlivá na energie a vždycky se ozve, když cítí mimořádnou radiační aktivitu HAARPu. (Aktivitu HAARPu možno sledovat zde: http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi)

Včera (30.11.2010) napsala:

Milý Orgonete,
nevím, jestli sis všiml, jak je nyní HAARP aktivní, už od 28.11. večera jede na velký výkon, mně už též od nedělního  večera šumí kolem hlavy, v levém uchu o stošest. Nepochybuju, že to má spojitost počasím u nás.
Akce zimní kalamita se tak úplně nepovedla, jak bylo plánováno, proto se v akci musí pokračovat!
Nyní mám nad hlavou modrou oblohu díky mému CB, na sever od něj v centru Prahy nenapadlo více než 7-10 cm sněhu (co jsem tak viděla z tramvaje), u mě napadlo asi 10-15 cm, v Ruzyni napadlo prý 20 cm, potřebovali by též nějaký ten CB.
Přeju Ti, abys ve své bohulibé práci pokračoval. Jitka V.

A dneska(1-12-2010) napsala:
Ahojky Orgonete,
Probudila jsem, se ve 4hod. a zjišťuju, že mi šumí velmi málo, tak se hned jdu podívat a skutečně - Haarp je skoro vypnutý (zůstávají pouze frekvence 1,5 Hz a 2,7 Hz), zato radary Brdy a Skalka mají kolem sebe kruhy - nastává další fáze výroby kalamitního počasí. Kolem radaru nad Brnem jsou zřetelné kruhy díky srážkám, kolem Brd je jen náznak kruhu, málo srážek. Oba radary však zároveň mohutně "nasávají" oblačnost z okolí. Šumí mi pořád, ale trochu jinak a méně než večer.
Jitka

Níže obrázek aktivity HAARPu 29. 11. - 1. 12. 2010: Je to přesně tak, jak říká Jitka. Extrémní aktivita, pak výrazný pokles.

Radar Skalky dnes asi od 3.00 UTC krouží a vyrábí/přitahuje oblačnost:  Začíná nová etapa sněžení, ta předchozí se asi dostatečně nepovedla. Je pravda, že od pátku až do dneška radary nekroužily. V poslední době vlastně už nějaký čas nekroužily, jenom vysílaly "šlehy". Začaly kroužit dnes v noci, jaká náhoda, že zrovna je ohlášeno další sněžení ...
Naopak dneska nad oblačností nejsou vidět chemtrailsové cik cak čáry, které tam byly před sněžením v sobotu a v neděli.(Viz zde: http://orgo-net.blogspot.com/2010/11/jak-klimateroriste-chystaji-snezeni-od.html)
Takže klimateroristé zkoušejí sněžení znou, ale používají tentokrát radarovou technologii místo chemtrailsové.
 
P. S. Teď už jsou k dispozici odpolední snímky NOAA, na kterých je vidět opět důkladné letecké čárování ... takže radar to asi jenom postrkuje, a chemie z letadel to spouští ... Chemtrails jsou přes celé Polsko až do Skandinávie ... (viz snímky b3 na NOAA ...)
A ještě aby bylo vidět zachemtrailsování až po Skandinávii:


P.S. Postřeh z komentářů, přesný:

"Ještě jen jeden dnešní postřeh. Píší, že je kalamitní stav a některá letiště se zavírají. A přitom skoro po celý den a zrovna dnes nad sebou slyším hřmění letadel v několika minutových intervalech....To jsou asi zase ty zapřažené vagóny za sebou s nákladem, který se jim nevlezl do jednoho letadla." 

Ano, přesně tak to mám i tady nad hlavou. Ale není divu, když museli načárat tolik chemických čar...

8 komentářů:

  1. A stále kroužkují a kroužkují.Určitě se to dá odborně vysvětlit a přesvědčit nás neodborníky,že to nemá s řízením počasí nic společného.Moje hlava dnes nebolí,asi se to Českým zemím vyhne a chytne to jenom Morava.Zdravím tímto Moravu a přeji jim jen to nejlepší a žádnou velkou kalamitu.Když si to budeme přát všichni možná budeme silnější.

    OdpovědětVymazat
  2. na Praze v Brdech jsme za komoušu byli na vandru,mám na filmu opuštěné kasarny,dopadiště na Brdu,ještě stojící triangl na Toku.To bylo v letech 1970-72.Když se s určitostí ví o Praze a Skalce,proč nejde pár lidí dát najevo vojákum,že se ví o jejich činnosti,eventuelně poslat nějaké maily na Ministerstvo Sebeobrany,pardon, obrany.Ale harmonizace figury dělá imunitu vuči všemu,ale to procítí pár lidí,ostatní by mohli činit,viz výše....

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím vás, porovnejte si své pocity se záznamy sluneční aktivity, např.
    http://www.spaceweather.com/
    POSSIBLE EARTH-DIRECTED ERUPTION: A magnetic filament in the sun's northeastern quadrant erupted during the late hours of Nov. 30th. Click on the image to play a movie recorded by NASA's Solar Dynamics Observatory--and pay attention to the bright splash below the movie arrow: http://www.spaceweather.com/images2010/01dec10/spotless512.gif?PHPSESSID=s8r1500hpsl2rlej7ul3j65u41
    Dále jsou důležité údaje o geomagnetickém poli země, proudu elektronů, protonů a zášlehy RTG ze slunce a vesmíru: http://www.n3kl.org/sun/noaa.html
    Srovnávám svoje pocity s těmi daty už šestý rok, někdy to sedí na minutu, někdy je mi úplně príma. Teď mám rýmu teda, takže prýma, hlava mi docela třeští, strachu nejasného původu taky dost, neustálá podvědomá ostražitost... normálních dnů není zase tak moc v posledních létech ;o))))
    Prostě mládí nám kurvil bolševik, střední věk jejich modří fakani a teď ještě tihle idioti, jakoby toho nebylo málo, megalomani zajebaní,produkti úchylných soukromých školních systémů.
    zlatý 80. léta 20. století, nekecám, byly to léta vrcholu civilizace nastartované osvícenstvím a jeho rozumem.
    Nastoupivší postmodernismus byl prvním krokem k degeneraci euroamerického prostoru.

    OdpovědětVymazat
  4. Přátelé, právě jsem dopil druhou kávu a je mi to všechno zcela jasný, ponořil jsem se do hlubin světové sítě a objevil poněkud rozpačitou pravdu o chemtrails...
    http://www.moillusions.com/2010/11/illusions-in-the-sky-vol-1.html/5-3
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete, už jsem ti to psal jednou.
    ...jenom vysílaly "šlehy"...

    Ty "šlehy" jsou zachycené a špatně odfiltrované vysílače WiFi nepřeladěné podle instrukcí chmi na kanál mimo frekvenci radarů. Ten měl na svých stránkách i původní nefiltrovaná data, kde to bylo naprosto zřetelné!

    Nejhorší nejsou evidentní lži, ale polopravdy. Když si tohle přečte člověk, který v daném oboru dělá (a není jich málo), pak musí vylít vaničku i s dítětem, protože takováhle technická kravina mu úplně stačí, aby, pokud o problematice modifikace počasí nic moc neví přestal číst úplně a poklepal si na čelo.

    Je to podobné, jako před 2-ma lety někdo napsal "skvělý" článek o tom, jak nové tv přijímače mají v sobě zabudované kamery a 24 hodin špízujou domácnost. Dokonce ty "kamery" byly i vyfocené na nějaké rozebrané plazmě nebo lcd. Tento technicky nedostatečně vzdělaný člověk pokládal čidla pro snímání intenzity okolního osvětlení v místnosti pro regulaci a přizpůsobení obrazu za kamery! Zamyšlení nad tím, jak by bylo možno současnými technologiemi odesílat takto nasnímané informace (to by bylo poměrně datově i energeticky dosti náročné a nějak by se to muselo někde projevit) už jaksi pominul.

    Podobné to bylo i v případě fámy s mobily, kdy jsme údajně odposloucávání 24 hodin denně i při vypnutém! mobilu. Kde se vezme energie na odesílání informací a proč není mobil při tomto "vysílání" slyšet např. při přiblížení k radiopřijímači stejně jako při telefonování už nikdo neřešil.

    To že jsme šmírování na každém kroku je jasné, ale nebuďme kvaziparanoidní.

    Nědy méně může znamenat více. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete, je zvláštní, že na ten dnešní nápor sněhu zase meteorologové upozorňovali již před několika dny, jsou od klimateroristů informováni?

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě, že meteorologové jsou od klimateroristů informováni. Možná se ty klimateroristické informace schovávají za nějakou "státní" organizaci, takže meteorologové nevědí, odkud pocházejí. To by mohla být jejich jediná omluva. Bez hlášení klimateroristů by nám metorologisté nemohli říct vůbec nic. Jejich učebnice předpovídání a drahé přístroje jsou jim k úplně k ničemu, protože klimatické zbraně vyrábějí jakékoliv počasí v řádu desítek minut.
    Klimateroristé své záměry mohou i rychle změnit,pokud jim jejich pokus o extrémní počasí nevyjde. Např. když jim první letošní plánovaná sněhová kalamita o víkendu nevyšla podle představ, zahájili další pokus. Do té doby měli na tento týden naplánováno celkem "nijaké" počasí, to znamená každý den bylo možné úplně jakékoliv počasí od jasna až po sněžení.

    OdpovědětVymazat
  8. Včera pri prechádzaní okolo Ministerstva zahraničných vecí na Hlbokej ulici v Bratislave som si všimol 2 anteny v tvare jednej vezi HAARP ktore su na aliaške jedna vedla druhej zaujalo ma to preto lebo to usporiadanie je asi rovnake a zo satelitneho snimku vydieť obrysy asi 4 takych vezi mate aj vy také antenne veže na vašom Min.zahr.veci v Prahe?
    Nechapem načo to tam majú čo sa ministerstvo zapodieva počasim alebo riadia slovenske ponorky?????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.