11. května 2011

Nad Českým Krumlovem se děly věci ...

Dobrý den, OrgoNete,

níže uvádím další odkaz na rozsáhlý soubor fotografií, který jsem pořídil ve dnech 6.5., 7.5., 10.5., 11.5.2011 nad Českým Krumlovem, kde se děly neuvěřitelné jevy - "zlatý prach", "vzdušná diamantová brož", "bílá gigantická chemtrailsová řeka" a další zajímavé jevy (např.černý postřik (baryum?)).

Odkaz na soubor fotografií :
https://picasaweb.google.com/103884248234805222361/May11201103?authkey=Gv1sRgCKH27eS8mP7EQg#

S pozdravem a přáním pěkného dne

Čtenář a příznivec OrgoNetu z Českého Krumlova

P.S. Orgonet: Ukázka z krumlovských fotek nahoře: Černé chemtrails - neuvěřitelné, to tu ještě nebylo. Tuhle mi něco podobného mastili nad barákem, ale udělali jen asi 2 linky. Ale tohle, no to teda zírám.

14 komentářů:

  1. No, to je síla. Díky za fotky.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem něco podobného v poslední době pozoroval.

    Když jsem se na to zeptal lidí co o tom (počasí, tvorba oblačností) něco málo ví, tak mi řekli, že prej je to tím, že je v té výšce silný jet stream a že to takhle klidně může vypadat.

    Ale když jsem dneska okolo 8:00 viděl jak vedle sebe "sedí" kumulus a tahle podivná rozplizlina, tak mi to přišlo malinko divné.

    Ale kdo ví co se nám to vlastně v té naší společné realitě manifestuje.

    Stačí mít správné kolektivní podvědomí, vše ostatní už přijde samo. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Som rad, ze nadomnou som to v takomto "mnozstve" este nevidel :) Prajem vela zdaru

    OdpovědětVymazat
  4. Nic ve zlém, ale tohle nejsou žádné černé chemtrails. Ty contrails jsou zkrátka níž (a tedy už neosvětlené sluncem) než ty ještě osvícené mraky.

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud je to černé, tak by se mohlo jednat o černé práškové uhlí...aktivní uhlí (sorbent)...to by ale muselo být sypáno mimo motory (tam by se to spálilo...nebo ucpalo...)

    OdpovědětVymazat
  6. červené by mohly být s oxidem siřičitým, takové bývají po větších sopečných erupcích, viz Pimatubo např.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  7. Sorry, ale já na těch fotkách nevidím nic neobvyklého.
    Anonym 11. května 2011 20:33 - definuj „vedle sebe“... Podivnou rozplizlinou myslíš asi různé tvary a odrůdy Cirru (Intortus, Vertebratus, Fibratus). Tyto Cirry bývají ve výškách nad 8 km. Kumuly se vyskytují od 2 km do 5 km. Směr a síla proudění se může lišit i po stovkách metrů.

    OdpovědětVymazat
  8. ... fotky sú silné, predvčerom k večeru mi nakreslili kríž nad hlavou, vravím im, chlapci dajte si voľno please. Dnes je dnes to už majú druhý deň voľno !!! :-))
    a... ako to dopadlo s rímskym zemetrasením čo ohlasovali na 11teho ? Včera bolo v Španielsku pri meste Lorc, štve ma to, mám tam blízko mojich najdražších.
    Viete niekto viac ... ?
    Dík, Bo

    OdpovědětVymazat
  9. tohle já pozoruju na Pardubicku už od pondělí a fotím a můžu říct že mi to pravidelně zkazí náladu. Dneska zkusím prostěradlo napuštěný octem uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  10. Pro všechny pochybovače čehokoliv uvádím, že výše na snímku a na dalších v galerii(viz odkaz pod fotografií), jsou skutečné černé chemtrails, které vypouštěla letadla severozápadně od Č.Krumlova při západu Slunce kolem 20.hodiny v úterý dne 10.5.2011. Poněvadž jsem měl baterii od foto v nabíječce, nestihl jsem je vyfotografovat, ale už jen jejich chemtrailsové stopy !!! Takže se tu nikdo nesnažte nikomu nic podsouvat a překrucovat fakta !!! Na to si zajděte na diskuse iDnes apod., tam vám i rádi zaplatí za vaše účelové plky.

    OdpovědětVymazat
  11. Zdá se mi, že někdo na Picase ty snímky silně ztmavil nebo tam přidal nějakou clonu. Dopoledne to tam ještě nebylo, a snímky byly čisté, jasné, krásně čitelné. Že by také cenzura ? Aby si nikdo nemohl prohlédnout "ty věci" zblízka ?

    OdpovědětVymazat
  12. Milý Orgonetku, kampak zmizely nekteré komentáře k članku "Propagandistický meteurologický pořad Turbulence " ? :-) Děkuji.
    Pod tento čl. jsem posilal osobně minim 2 kousky, milá Bo také psala, a najednou nikde nic no totok :-))) Už jen čislo komnentářů je značně "ponížené" :)

    úspěšný víkend všem
    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  13. Teraz som prebehla vrátené články, nie sú komentáre, u niektorých nula.
    Ta už čo :-E, ale ak to čítali, malý otlačok,stopa im zostala. Tá čo hovorí, že sa máme radi !!! a to už nie je nulový výsledok.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  14. Podobný mraky jakoby z prachu nebo černýho jemnýho kouře byly nad Plzní 11.5.2011 nad Košutkou (ulice Kralovická a sídliště tam).
    Jinak nad Plzní už min. 14 dní sprejujou fest...denně a někdy je lepší nahoru nekoukat... :-(
    Můžeme se proti tomu nějak bránit nebo ozvat???
    Díky za to, že informujete o těchto věcech.
    Tiger

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.