15. května 2011

Německá RTL odhalila chemtrails v r. 2007

(Díky čtenáři za odkaz.) Zdá se, že v r. 2007 ještě klimateroristé neměli média tak absolutně ochočená jako dnes, proto jeden německý meteorolog, který měl oči k vidění, mohl prezentovat svá pozorování ve veřejné televizi RTL a podat žalobu na "neznámého pachatele" za manipulace počasí. Od té doby ušla společnost kus cesty, takže dnes je toto téma v médiích absolutně nepřípustné. Žaloba zřejmě neměla úspěch ... 
Musíme tedy šířit informace, jak to jde, aspoň po kousíčkách ...


 

Komentář autora: Je odhaleno, že německá armáda sprejuje chemtrails. Toto je výklad mainstreamového média (televize RTL). Je zde důkaz, který převádí toto téma z oblasti „konspiračních teorií“ do oblasti „konspiračních faktů“. Sprejují na naši oblohu barium a aluminium, aby ovládali počasí a naše zdraví! Návrh Zákona o modifikaci počasí 'Weather Modification Bill-H.R. 2995' , který byl předložen americkému  Kongresu v r. 1995, jako pokus, aby se tato orwelovská kontrola populace stala legální:  
(Pozn. Org.: Tyto staré odkazy už nefungují, ale ty dokumenty jsou na webu nalezitelné. Aktualizace: http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=s109-517 Návrh stejného zákona předložený roku 2005, neprošel.)

Přepis videa (přeloženo z anglických titulků; kdo rozumí německy, uslyší toho víc ...).

(... ) náhle meteorologický radar registruje přítomnost oblaku, ale není jasné, jak k němu došlo. Zdá se, že odpovědí je, že oblak je výsledkem vojenského experimentu. Co jsou tyto tajemné stopy a jaký je jejich účel? Pokusíme se to zjistit ...

Vojenská letedla Bundeswehru manipulují naše klima. Tvrdí to vědci zabývající se počasím, a jejich podezření se potvrzují.

Na radaru se náhle objevují tajemné oblaky o délce až 350 km. Poprvé se to stalo v létě 2005 a pak v březnu 2006. Německá armáda připouští, že v té době měla vojenské cvičení u hranic s Nizozemím.

Pro meteorologa Karstena Brandta je toto odpověď na záhadu.

Karsten Brandt: Bundeswehr manipuluje meteorologické mapy. Můžeme říci s 97% jistotou, že máme před sebou chemické stopy (chemtrails), složené z jemného prachu obsahujícího polymery a kovy, používané k rušení radarových signálů.

To je jejich hlavní účel, ale překvapilo mě, že umělý oblak byl tak rozsáhlý. Radarové snímky jsou šokující, vezmeme-li v úvahu, že bylo třeba mnoha tun rozptýlených materiálů. Přestože Bundeswehr prohlašuje, že bylo rozptýleno jenom malé množství materiálu. Velitelství prohlašuje, že užívané látky nejsou škodlivé.

Záznamy dokazují emise chemtrails v nízkých výškách.

V USA probíhají protesty proti těmto vojenským operacím již mnoho let a nyní se mobilizují lidé i v Německu. Například Johannes Remmel ze Zelených.

J. Remmel: Je zřejmé, že těmito tajnými akcemi jsou znečišťovány obrovské oblasti, a to vše musí být zveřejněno. Vláda musí poskytnout vysvětlení nic netušícím lidem.

Ale příběh pokračuje: v následujících třech týdnech přístroje registrují další aktivity podezřelých letadel, podobných výše zmíněným, nad dalšími oblastmi Německa. Satelitní zobrazování je armádou zřetelně falšováno.

Z našich pozorování můžeme usoudit, že létají nad oblastmi Westfálska, Bielefieldu, Porúří, až po Sasko a Hamburg, kde denně vytvářejí vrstvu umělé oblačné pokrývky.

Karsten Brandt: Manipulace počasí jsou zakázány.
Po prvním zjištění podal Karsten Brandt zákonnou žalobu proti neznámému pachateli ohledně manipulací počasí. Žaloba je založena na jeho pečlivém ověřování a dat sbíraných radarem, kde dokumentoval každé anomální tvoření mraků.

(Všimněte si na závěrečném obrázku dlouhého pásu umělé oblačnosti ....)

5 komentářů:

  1. taky jsem narazil na neco stareho, pro me probouzejiciho se dosud neznameho:
    http://cestovani.idnes.cz/toxicke-vypary-v-letadlech-ohrozuji-posadky-i-cestujici-tvrdi-vedci-1i2-/igsvet.aspx?c=A090818_124345_igsvet_tom
    rimi

    OdpovědětVymazat
  2. Pripomínam si let so Skyeurope asi v r.2008.
    V palubnom časopise vyzývali cestujúcich aby "pustili" nejaké drobné na vylepšenie paliva, čosi také...

    OdpovědětVymazat
  3. toxicke-vypary-v-letadlech-ohrozuji-posadky-i-cestujici-tvrdi-vedci
    nemůžu ten článek najít
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. http://cestovani.idnes.cz/toxicke-vypary-v-letadlech-ohrozuji-posadky-i-cestujici-tvrdi-vedci-1i2-/igsvet.aspx?c=A090818_124345_igsvet_tom

    tenhle OK

    OdpovědětVymazat
  5. tohle taky nemělo do televize cenu posílat
    http://derstandard.at/1297821799643/Neuer-Befund-Was-Flugzeug-Kondensstreifen-mit-dem-Klima-anrichten
    Podle tohoto článku by umělé cirry mohly zemi naopak nechtěně zahřívat...
    pusťte holt k něčemu zelené mozky )))))))
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.