2. května 2011

Neuvěřitelná videa o morgellonech

Děkuji čtenáři za odkaz, který mě navedl na videokanál youtube obsahující asi 60 videí věnovaných morgellonům. Ty věci zdaleka přesahují mou fantazii, takže opět vidím, že stále nejsem dost paranoidní. "Vědci", kteří ty projekty provádějí, musejí být naprosto šílení, a to je ještě slabé slovo. To snad ani nemohou být lidské bytosti. 

Autor videí je zřejmě odborník, a motivován utrpením lidí, kteří jsou touto umělou nemocí nakaženi, odhaluje vše podstatné: kdo, jak a proč tato sebeprodukující vlákna vyvíjí. Patenty, vědecké týmy, vědecké články, vzorky vláken a červů z těl nemocných lidí, dohody, šíření této biologické zbraně aerosoly-chemtrails, všechno tam je. Až budu mít čas, sepíšu to podrobněji. Zatím si to můžete číst v angličtině.


http://www.youtube.com/user/skizitgesture

10 komentářů:

  1. tohle jsou hodně závažná témata a je důležité aby se o tom lidi dozvěděli a pochopili že je to skutečnost. proto považuju za hodně nešťastné zmínky o vesmírných bratrech a pomocných bytostech z vesmíru.

    OdpovědětVymazat
  2. V tom videu říkali, že to jsou cizí formy života založené na silikonu!

    OdpovědětVymazat
  3. Už se to objevilo v nedalekém Německu,psali o Morgonele a ženě, která spáchala kvůli ní sebevraždu. Zajímalo by mě, kolik lidí už to má v Čechách. V Německu doktoři vůbec neví co to je a o Morgenele se nemluví....prý je to konspirační teorie!!! Uf... lidi to mají, doktoři to vidí...ale je to konspirace. A nikomu bych tady nevyčítal, jestli mluví a vesmírných bratrech, názorově jsme přeci svobodní a tolerantní...proto jsme si našli i tyto stránky :-))) . Hezký den všem! Milan

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymnímu 21:59: No dobrá, pro tentokrát si vesmírné bratry nechám pro sebe. Ať si lidi radši nejprve všimnou morgellonů a podobných "konspirací", to ostatní jim pak snad dojde.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to, že někomu sloužíme jako laboratorní zvířata. Orgonetku, možná jsou vaše slova(" to snad ani nemohou být lidské bytosti") blíž pravdě, než si myslíme.

    OdpovědětVymazat
  6. No ať je to z čeho chce, už by s tím měl někdo něco udělat. Začínám mít hochů plný zuby.

    Křemík - (En)silicon
    Silikon - (En)silicone

    OdpovědětVymazat
  7. Plný zuby?? :-) Spíš toho máme plnou krev a těla...taky si myslím, že to všechno vede k jiným bytostem...jinak to nedává smysl.... Milan

    OdpovědětVymazat
  8. Jak vylecit vetrelce:
    http://morgellonscure.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Co myslíte, fungoval by Zapper?

    OdpovědětVymazat
  10. su toto tiez morgoleny? http://www.mojevideo.sk/video/a7fc/zene_vyrastaju_z_tela_kovove_vlakna.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.