16. května 2011

Oni vědí o škodlivosti toho, co sprejují ...

Čtenář r.m. hodně šmejdí po internetu a intenzívně mě zásobuje dokumenty všeho druhu, takže to vůbec nestíhám ani vyvěšovat, natož překládat. (:-)))

Dnes poslal mimo jiné následující pdf , které je důkazem, že ti, co vypouštějí čoudy z letadel, dobře vědí, co sprejují. Je to vědecká studie s názvem Cytotoxicita nanočástic kysličníku hlinitého v lidských plících. Mají dobře spočítáno, jaká velikost, jaké okoncentrace, atd. způsobí karcinom ...
Je to anglicky, ale srozumitelné i laikům, překládat nebudu.
http://www.thetruthdenied.com/work/Cytotoxicity_of_Alum_Oxide_Nanopart_in_human_lungs.pdf

27 komentářů:

  1. Ano a potom sprostě napíšou do novin a vypustí do TV, že je předpoklad podstatného nárůstu rakoviny. Samo, že to vědí, když se na tom podílí a snaží o to.

    OdpovědětVymazat
  2. Možná právě proto rozjeli před lety takovou kampaň o škodlivosti kouření. Kuřáci mají plíce více zahleněné a to svinstvo vykašlou. Nekuřáci jsou více zranitelní, vše jim zůstává v plicních sklípcích. Nedivil bych se už ničemu. Určitě jim nešlo o zdraví obyvatel, tomu už snad nikdo nevěří...

    OdpovědětVymazat
  3. ... panebože, ja kašlem a kašlem, nefajčím, tak ma chrání prozreteľnosť fest.
    To nemyslím ironicky, Bo

    OdpovědětVymazat
  4. "Jede to" v naplánovaném programu "Depopulace planety Země".Ze současného stavu (něco přes 6 miliard lidí)mají geoinženýři zajistit spad na max.1 miliardu, lépe jen 660 milionů. Těch 660 milionů stojí černé na bílém ve studii o "Trvale udržitelném rozvoji na planetě Zemi", kterou si nechala vypracovat americká vláda v součinnosti s EU a Ruskem. Jak je vidět Putin ani Medveděv se k tomu zatím nijak nevyjadřují, nebo mají dohody, že se nad Ruskem sprejovat nebude, což by bylo zajímavé zjistit, zda tomu tak je !!! A pak by bylo jejich mlčení a nevyjadřování se k tomuto témtu pochopitelné.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nad Ruskem se sprejuje taky. Ale tam tu depopulaci zvládají i jinak. Opravdu zajímavé vědecké studie jsou na www. arxiv.org. Stačí jen do vyhledávače zadat heslo co hledáte. Koukal jsem jak blázen co vše a jak daleko věda je! A to nejsem neznalý hoch :-) . Jo a ktěm cigaretám :-). Já začal kouřit před 4 lety 34 letech....no a je to divný, ale od té doby nemám problémy s dýchacími cestami... což, prosím neberte jako doporučení. Kouřím tabák, nefermentovaný. Dost jsem byl překvapen, když jsem zjistil, že "indiáni" používají tabák( posvátně) k očištění organismu zevnitř. Asi na tom dnes něco je..... . A tak si jdu jednu ubalit, dobrou mexickou - amerikan spirit... :-)Milan

    OdpovědětVymazat
  6. Pozor, OrgoNete, dostal jsi se do cenzorského hledáčku, a hrozí ti od nich útoky prostřednictvím přispěvatelů, kteří budou na OrgoNetu cíleně a záměrně škodit. Proto buď ve střehu, a dobře ohlídej, co se na tvých stránkách bude dále objevovat. Snaha o diskreditaci a zničení je zjevná. Už se to prý tady na netu někomu stalo !!!

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Když fouká od Ruska, míváme vzduch bez chemtrails, takže souhlasím.
    2. Nikoho nemusí zabíjet, stačí když se nějaká ta generace vůbec nenarodí.
    3. Poškození se projeví až za delší dobu, vyšší nemocností, nižší inteligencí i plodností a s perpektivou smrti ve stavu hliníkové dementní slintačce.
    4. Pak se přijde na drobný zádrhel...
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Na toxické látky je "protilék". Objevil to Dr. Campbell v 80.letech. Spočívá to v tom, že vše závisí na příjmu živočišných bílkovin. Kdo má ve stravě živočišné bílkoviny je velmi náchylný na toxiny. Ve výzkumu zjistil, že kontrolní skupina bez živoč. bílkovin v pohodě snesla převysoké dávky aflatoxinu a druhá skupina na živoč. bílkovinách se stejnou dávkou výzkum ani nedokončila, protože pomřela velmi brzy. Toť ve zkratce...
    (China Study Dr.Campbell, nakl. Svítání)

    Takže pokud se dokážeme ukáznit ve stravování, tak máme vysoké šance na přežití bez úhony :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Chudák můj kocour. Ten ne a ne sežrat chleba a rajčata, jenom maso. Budiž mu země lehká.

    OdpovědětVymazat
  10. TV ROPUCHA ŽIJE NA KAVČÍCH HORÁCH ANEB TVRDÝ ZÁSAH!
    Česká televize se rozhodla, že vykouří teroristy z diskuzního fóra pořadu Turbulence:
    TAŤÁNA MÍKOVÁ a MONICA LEWINSKY
    Denně, živě a zadarmo na Chatu České televize!

    OdpovědětVymazat
  11. ... Jesť čo najviac surové, keď už variť tak len na priamu spotrebu. V našich chudobných krajinách je zvykom prihrievať jedlo - to je moc špatné.
    Vyhodiť mikrovlnku by mal ten čo ju má.

    OdpovědětVymazat
  12. K poslednímu komentáři od anonom.v 17.40.
    Super postřeh. Přikládám link na sice delší, ale docela výživné video. Jedná se sice v prvé řadě o rakovinu, ale i toxicita by se myslím tímto postupem dala zvládnout. Začátek je více o důvodech, proč ofic. medicína rakovinu spíše neléčí, ale ke konci jsou i doporučení ohledně výživy, která prý dokážou s lidským organismem divy.

    http://www.mefeedia.com/watch/31483472

    Beata

    OdpovědětVymazat
  13. No nevim, jestli dieta někoho ochrání...tady práce o dalších používaných kovech a fulerenech c60.
    Jsou tam i látky nalezené v tady dříve zveřejných rozborech kovového prachu.

    http://www.thetruthdenied.com/work/Toxicity_of_nanoparticle_metals_study.pdf

    DiVerent sizes of nanoparticles such as silver (Ag; 15, 100 nm), molybdenum
    (MoO3; 30, 150 nm), aluminum (Al; 30, 103 nm), iron oxide (Fe3O4; 30, 47 nm), and titanium dioxide (TiO2; 40 nm) were evaluated
    for their potential toxicity. We also assessed the toxicity of relatively larger particles of cadmium oxide (CdO; 1 m), manganese
    oxide (MnO2; 1–2 m), and tungsten (W; 27 m), to compare the cellular toxic responses with respect to the diVerent sizes of nanoparticles
    with diVerent core chemical compositions.
    -------
    This work was supported by the Air Force Office of ScientiWc Research (AFOSR) Project (JON# 2312A211) and performed in conjunction with U.S. Air Force Contract F41624-96-C-9010 (ManTech/Geo-Centers Joint Venture).
    Vidíte to? Studie vznikla jako U.S. Air Force Contract.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  14. Kdysi dávno jsem přečetla všechny knihy od Michio Kushiho-jsou o makrobiotickém stravování-a zaujala mě jedna věc: v Hirošimě (nebo Nagasaki, už nepamatuju)byla nemocnice, kde se pacienti stravovali makrobioticky, přežili velké dávky radiace (vedle lidi s normální stravou pomřeli)- jen přitvrdili se stravou na jangovou stranu-radiace je extrém jin.
    yslím, že to je cesta ve stravování, v čištění organismu.

    OdpovědětVymazat
  15. Mě zas už dlouho napadá to o neplodnosti, jak už tady někdo psal. V Africe se snížej "sami" stačil AIDS, kterej tam jede ve velkým, občas jiný nemoce,který vyhladí půlku vesnice, války,konflikty, běžný nemoce na který se u nás očkuje, jenže oni patří do jiné skupiny pro zdravotní systém i třeba s očkováním takže maj smůlu..Ale tady tomu pomůžou postřikama. Jo podepisuje se na tom asi i strava, znečištění,užívání hormonů od nějakých 15? let, stres,prostě životní styl. Ale taky si myslím , že tomu z velký části pomáhaj, vždyť neplodnej,nebo s problémem je každý druhý pár a netýká se to jen starších, že by se třeba mohlo říct, jo oni maj děti pozdě,ne ty problémy maj už i mladý 20-25 letý holky.Potraty , hrozně moc těhu teď skončí do 12tt. A není to tím, že dřív by se o tom nemluvilo, doktorka říkala, že to tak opravdu je , že je nárůst. Takže co když opravdu přidávaj do těch postřiků něco na snížení,zrušení plodnosti,nebo něco co tělu neprospívá tak, že se dál nemůže vyvýjet těhotenství a zanikne. Pto ně by to bylo řešení, lidi neplodní,budou rádi, že mají jedno dítě. Ale zase farmaka obchod kvete, umělý vitamíny,umělý preparáty,hormony, několik cyklů umělýho oplodnění za šílený peníze.

    OdpovědětVymazat
  16. Je pravda, že v organismu, který přijímá málo živočišných bílkovin, špatně vzniká rakovina, nehledě na množství škodlivin, kterým je tělo vystaveno. Tělo má samoozdravující schopnosti a když si ho nezničíme sami ostatní na nás nemohou.

    Ráda bych ještě dodala k ostatním příspěvkům. Trchochu více labilní člověk by si mohl po přečtení příspěvků propadnou beznaději, nebo to vše co zde je popře. Ráda bych upozornila na transformaci, která zde probíhá a tyto jevy jsou její součástí. S přibívajícím světlem se odkrývá stále více informací, což je dobře. Jen si vždy uvědomme, že máme v sobě světlo a za tím jdeme i když okolnosti vypadají jinak.
    Vstup do páté dimenze bude pro lidi, kteří žijí světlo a jsou beze strachu. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. z Beatina linku mne zatím nejvíc dostala 50. minuta + ...pokrok je účelově vražděn stále stejnými globálními rodinnými klany.
    Jejich páka u nás je myslím Avon.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.thetruthdenied.com/work/0100967%20NWS%20rain%20g%20after%20mod%20contrail.pdf
    rozbor dešťové vody po trvalých contrails v horském středisku Mt. Shasta v Kalifornii.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  19. Spojení depopulace a chemtrails podle mě postrádá logiku. Kdyby chtěli snížit počet obyvatel udělají to tedy v rozvinutých zemích (tedy v Evropě a USA), kde populační křivka klesá a vlády řeší, kdo bude živit starouše v důchodu? Zdecimujou populaci v zemích které jim generují nejvyšší zisky? Kdyby tahle zrůdnost měla mít logiku, budou za tímhle účelem sprejovat především jižní polokouli...
    Marek

    OdpovědětVymazat
  20. Pro Anonyma 11:54 : Ano, zdá se to být na první pohled nelogické, ale berme vážně v úvahu to, že moc světových elit je determinována mocí mimozemskou. A o jejich plánech se Zemí a především lidmi víme přece podstatně méně, než o elitářích a jejich pravé tváři globalizace.

    OdpovědětVymazat
  21. Chudák kocour co bydlí s člověkem, který sem psal příspěvek 16. května ve 22:16 :-/.

    OdpovědětVymazat
  22. Je fakt, že čím víc postřiku,jedů,chemie a míň sluníčka, tím víc nemocí a tím větší zisky na "lécích" Čím víc "nalezených nemocí", tím víc očkování.A to asi v Africe neuspějou,možná jen na nich vyzkouší nějaký prošlý očkování,občas asi něco udělá OSN, ale jinak si tam vystačí s přírodními zdroji, jsou jinde než My s práškama.

    OdpovědětVymazat
  23. Marek
    Cílem ale nebude vyvražďovat evropany, ale udělat z nich chronický nemocné...1) Aby byl "kšeft" farmaceutických firem...2) Aby se nedožili důchodů, na který si po reformách budou POVINNĚ přispívat...3) Aby se vydělalo na službách kolem...atd. ...chápete?...dívejte se na to optikou "kšeftu"...my jsme pro ně kuřata určená do "masokombinátu"...není daleko doba, kdy se bude protlačovat euthanazie...to teprve bude kšeft

    OdpovědětVymazat
  24. a ten, kdo se nedožije důchodu odevzdává státu nebo fondu všechno, co na sociálním naspořil a nevyčerpal
    dříve se z toho vyplácely sirotčí a vdovské důchody, dneska si žid finančník brzy nechá úplně všechno.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  25. Ok, udělat z lidí chronicky nemocné, to zní logicky, stejně tak s těmi důchody, ale reagoval jsem na depopulaci, a to je přeci jen něco jiného. Tohle je možná ještě odpornější...
    Marek

    OdpovědětVymazat
  26. To jsou všechno metody, které k depopulaci výrazně přispějí. Jenom mi není jasno, proč pro trvale udržitelný rozvoj (jak to elitáři nazývají)musí být právě jen těch 660 milionů lidských jedinců !!! Může to opravdu souviset s chystanou mimozemskou kolonizací Země, pro níž 6 miliard a více lidí je nepřijatelný stav ?!

    OdpovědětVymazat
  27. přelidněnost bohužel je země třetího světa ...indie atd.,hladomor...pokud elita světa spolupracuje s mimozemskými těžko se lidstvo dozví skutečný záměr,ale této vrchnosti bez soucitu jde jen o to zajistit si veškeré bohatsví ,veškeré technologie a ostaní pro sebe...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.