25. května 2011

Vidíte ty blesky?

Letmým pohledem na blesky Meteox spatřuji zajímavý úkaz. Tolik blesků pohromadě, a tak pěkně seřazených do přímek a pravých úhlů ... tu snad ani ještě nebylo. Myslím, že jsme svědky akce nějaké klimatické/geofyzikální/haarpové zbraně.
Na současné animaci (13.45) (nejde stáhnout, a po jednotlivých obrázcích se mi to dělat nechce) je vidět, jak velký pruh blesků nad Ruskem "sestupuje" od severu k jihu, jako nějaký velký roj včel ... (V animaci totiž dávají jen pár snímků, které jsou stále nahrazováy jinými, abychom nemohli sledovat dlouhodobější vývoj, tak se nedivte, že vidíte už jiný obrázek...)
Zdá se, že zase něco mají proti Rusku.  Nebo už je to ruská odveta?

9 komentářů:

  1. Pozrite sa, aku diskusiu vyvolalo zverejnenie clanku Žirinovskeho na slovenskych hlavnich "aktualitach". http://www.aktuality.sk/forum/prispevky/187631/video-rusko-ma-tajne-zbrane-ktore-znicia-kohokolvek-tvrdi-zirinovsky/ Pravdepodobne to tam dali koli zosmiesneniu tejto spravy. Je mi stoho zle, takto proti nam bojuju media. Samozrejme ze sa tam stoho vsetci smeju a povazuju ho za druheho Slotu. Pretoze taketo clanky su tam prave preto, aby to bolo na smiech, nie aby otom solidne informovali. Pozrime sa nato takto: Tisic rokov do zadu sa tiez vsetci smiali a upalovali ludi zato, ze povedali, ze zem sa toci okolo slnka a ze existuje nejaky vesmir a ine planety. To iste sa deje aj teraz. Ludia si jednoducho myslia, ze vsetci "tam hore" skacu preto, aby sme sa mali dobre, nikto by si nas predca nedovolil otravit nejakymi Chemtrails atd. Ludstvo je neskutocne hlupe. Nemam slov...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc prima animace.
    ten obrazek se asi da ulozit:
    mozila
    > prava mys na strance(ne nad obrazkem)
    > zobrazit informace o strance

    a tam v zalozce media hledat odkaz, me to zavedlo sem:
    http://world.meteox.com/onweer/loop_onweer.gif?id=2011525171
    rimi

    OdpovědětVymazat
  3. rimi...to je fakt zajímavé. Já jsem zkrátil odkaz až na..... .com a pak přiblížil ČECHY. a TAM VÍ NA 10 DNÍ DOPŘEDU JAKÝ VÍTR, ODKUD, KOLIK BUDE STUPŇŮ TEPLOTY,VLHKOST VZDUCHU, SRÁŽKY.... ??? Milan

    OdpovědětVymazat
  4. To Warfare.blog: řekl si to pěkně "Tisic rokov do zadu sa tiez vsetci smiali a upalovali ludi zato, ze povedali, ze zem sa toci okolo slnka a ze existuje nejaky vesmir a ine planety. To iste sa deje aj teraz. Ludia si jednoducho myslia, ze vsetci "tam hore" skacu preto, aby sme sa mali dobre, nikto by si nas predca nedovolil otravit nejakymi Chemtrails atd. Ludstvo je neskutocne hlupe. Nemam slov... " SOUHLAS :o))

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  5. V NEDĚLI 22.5. BYLY VEČER PŘI BOUŘCE TAKOVÉ BLESKY, ŽE JSEM JE NIKDY NEVIDĚLA....
    RŮŽOVÉ A ČERVENÉ........MÍSTO:HRADEC KRÁLOVÉ.
    ZAZNAMENALI JSTE JE TAKY?????

    PIPI

    OdpovědětVymazat
  6. Jak by to ti ropucháři z TV asi tak přesně mohli vědět, že ? Jsou to jen sprostí služební elitáři, ale i na ně brzy dojde !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Segra mi taky popisovala, že toho 22.5. viděla nad Pardubicema blesky co podle ní nejsou "normální" nejdřív prý byly klasika ty co známe z dřívějších normálních bouřek a pak začaly blesky jeden za druhým,prý jak když bylo víc bouřek na jednom místě a ještě divný záblesky,světlo jiný než z těch normálních a všechny horizontálně.

    OdpovědětVymazat
  8. TAK TO SEDÍ ÚPLNĚ PŘESNĚ!
    SOUČASNĚ PROBÍHALY ASI 3 BOUŘKY, BLESKY BYLY OPRAVDU HORIZONTÁLNÍ A ČERVENÝ...
    BLESKY Z TĚCH TŘÍ "BOUŘEK" SE PRAVIDELNĚ STŘÍDALI...
    KOUKALA JSEM NA TO JAKO BLÁZEN
    HAHA, JAKO "BLÁZEN"
    NÁDHERNÉ "UMĚLÉ" NOČNÍ BOUŘKOVÉ "DIVADÝLKO" :)

    ZDRAVÍ PIPI

    OdpovědětVymazat
  9. ještě přidávám jeden bouřkový příspěvek z Č.Krumlova. Zde se blesky projevovaly tak, že v první fázi došlo k oslnivému světelnému výbuchu oranžovo zlatavé koule, a když se "rozprskávala" vyletěly z ní oběma směry (nahoru do oblak, a dolu k zemi)oslnivé mohutné výboje tak jakoby načervenalé. Všechno se to odehrálo během několika zlomků vteřiny, ale oko to bylo schopné zachytit. Fascinovalo mě to natolik, že jsem ty jevy pozoroval skoro hodinu. Ještě záhadnější byl projev hromu, jako kdyby byl uzavřen v nějakém neviditelném dutém prostoru !!! Těžko se to popisuje, ale měl jsem takový pocit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.