18. května 2011

Z lidové tvorby: drobné odlehčující video

Ahoj, dobrý den Orgonete.
Tvoje stránky jsou nehorázný mazec a šouply mne opravdu o veliký kus vpřed, zpátky ni krok. Taková trochu i droga :-). nebudu tady snad ani psát žádné myšlenky, páč by to bylo asi velmi drzé. Na popud Tvého webu jsme s manželkou začali tvořit i ty naše orgonity a daří se. Takže děkuji. A posílám malou drzost na lehké odlehčení. Strach z těch temných opravdu nemám. Díky moc že existujete a pomáháte. J. K., Praha.
Zde je drobné odlehčující video:
http://www.youtube.com/watch?v=bPCiXBrL8WE

12 komentářů:

  1. Bravo, povedené videjko, stahuju, šířím , můžu? :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Hop, a je tu lidoop :-))), páči sa mi.
    Už to má odo mňa ďalších 20 ľudí, možno sa na to vyspia a prebudia sa ??

    Bo

    OdpovědětVymazat
  3. ... ak máme zvyšovať osobné vibrácie tak toto je fajn doping.

    OdpovědětVymazat
  4. .... že by Olympci vedeli ??? _)))

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem - „Shield-Projectu“
    ...vojenská letadla – která mimo jiné v Německu smějí nekontrolovaně létat, aniž by Němci měli jakékoliv právo se k tomu vyjádřit – pokrývají postřikem cíleně celé oblasti a přitom kreslí na obloze zrádné klikyhákovité vzory, které může každý pozorovat. Ale zdá se, že se na celosvětovém projektu podílejí i civilní letadla. Bylo zřízeno zvláštní oddělení Světové zdravotnické organizace přímo pro provádění globálního postřiku.

    Zdravotní následky jsou znepokojivé. Samozřejmě lze stěží předvídat, jaké důsledky budou mít, ale WHO odhaduje počet obětí „Shield-Projectu“ na 40 miliónů ročně, čili miliardy mrtvých v příští desetiletích. Další studia odhalují značně víc obětí.

    Přesto se na ně pohlíží jako na menší zlo ve srovnání s oběťmi globálního oteplení. Jaká neuvěřitelná impertinence! Nikde se nikdo neptal žádné veřejnosti, jestli tato opatření považuje za oprávněné. Mezinárodní dohody o ochraně se porušují.
    Nnásledky postřikových akcí u lidí jsou naprosto známé: bolesti hlavy a chronickou únavu zná jistě každý z vlastních zkušeností. Dušnost, poruchy rovnováhy a ztráta krátkodobé paměti, chřipkové vlny, zánět spojivek a astmatické případy jsou známé symptomy – o těch neznámých ani nemluvě. A o tom, zda se v budoucnu nemohou přiměšovat i jiné substance – např. ke zklidnění znepokojeného obyvatelstva a zlomení jeho vůle.
    Na podzim roku 2004 jsem strávila několik týdnů na Pyrenejském poloostrově. Denně a nepřetržitě se stříkalo, obloha byla zaštupovaná mnohými pruhy, stále bylo vidět letadla, vypouštějící tuto chemii. Při západu slunce byla obloha krásně malovaná, fialová růžová i zelená – kdyby člověk nevěděl, že je to umělého původu, mohl by si myslet: „ co nám to ta příroda ukazuje za barevnou hru.“

    Výsledek byl ovšem zničující – v následujícím dešťovém období málo pršelo, což mělo katastrofální dopad na zdejší, převážně zemědělské hospodářství. Někteří zemědělci ani nezaseli, a ti, co zaseli, těm nic nevzešlo. Na pastvinách zvířata neměla co žrát, mnoho dobytka muselo být poraženo. Obilí bylo o 60% méně oproti ostatním rokům. Byl vyvolán nouzový stav vody a tato situace přinesla i politické potíže.
    http://www.radost-opava.eu/Clanky/clanek6.html
    vybral r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. Pošlete to hlavně "děvčatům" Taťánce a Alence :o)

    OdpovědětVymazat
  7. ÚŽASNÉ VIDEO. Moc se nám líbilo!!!
    Je šílené, že je to všechno pravda.
    Svou formou takové video přispějek šíření informovanosti a probuzení těch, co zatím nic nechtěji vidět a zacpávají si před realitou oči a uši.

    OdpovědětVymazat
  8. Je to tak používají jak civilní letadla tak i vojenská.:-(

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.cmu.edu/homepage/environment/2010/summer/climate-change.shtml

    v tomhle článku vpravo nahoře zase uvidíte fotografii slunce po Solar Radiation Managing (SRM), jak ho známe i od nás z letošního jara.
    Ministr obrany Vondra by měl odstoupit.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Děcka, tak to tu chybělo!!! A ono to přišlo dokonce z Prahy! Paráda! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  11. ..... aj Boh nám tlieska.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  12. A proč by měl Vondra odstoupit ? Vždyť kdo bude za něho ve vládě chrochtat blahem, že vyhověl americkým lupičům svobody ???!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.