25. ledna 2013

Aolian: HAARPové zvuky

Ahojky, tak jsme včera trošku experimentovali s haarpovými zvuky, nakonec z toho vzniknul nový článeček, tak trochu sportovně laděný :-))))))))))))) Zveřejnění opět nechávám na Tobě, podle Tvých pocitů, zda by to mohlo čtenáře Tvého webu zajímat.
Měj se prímově
A. 


Orgonet: Rozhodně nás to zajímá a moc děkujeme!

Výroba přízemní mlhy aneb ladění na „céčko“

Je čtvrtek 24. ledna 2013, krátce po šesté hodině večerní. Naši pošumavskou krajinu halí velehustá přízemní mlha ničím se neodlišující od předchozích pěti dní. Veškeré pokusy o její přirozené rozpuštění jsou nekompromisně potlačovány zvýšeným odparem z krajiny a sprejungy. S trochou údivu sledujeme, kterak se v našem bytě podivně tetelí vzduch nad stolem. Ačkoliv máme rozsvícenou tu nejsilnější zářivku, osvětlení naší místnosti se jeví o mnoho matnější než ve dnech bez mlhy. Jakoby vnitřním prostorem našeho bytu bloudila mléčně zkalená mlhovina.




Se zájmem si prohlížíme náhledové snímky na Orgonetu se současnou haarpovou aktivitou. Teď už je nám jasné, proč klimateroristická mlha drží nad Čechami jak přibitá. HAARPy jedou plné kule! Můj kamarád Nemo dostal zajímavý nápad. Již dříve se dopátral zjištění, že haarpová frekvence je dobře slyšitelná na starých rádiích ve vysílací frekvenci takzvaných „dlouhých vln“. Jedno takové staré rádio tu momentálně máme vypůjčené od příbuzných. Proč tedy nezkusit přes něj vykoumat aktuální haarpovou frekvenci? Po zapnutí rádia a nastavení vysílací frekvence dlouhých vln začalo do naší místnosti pronikat poměrně jednotvárné hučení. S pomocí ladičky na kytaru se nám ukázalo, že základní kmitočet haarpového vysílání se blíží tónu C2. Modulační vlna kmitočtu vykazovala příbuznost s tónem G2. Do jaké míry se do toho pletly další vlivy a šumy, to jsme nedokázali určit.

Zkusil jsem potom přes automatickou kresbu omrknout, které zóny v krajině jsou touto frekvencí nejvíce ovlivňovány. Prakticky ihned se ukázalo silné působení na přízemní vrstvy atmosféry. Inverzní mlha laděná na „céčko“... Skrze astrální zrak mi pak bylo ukázáno, že mlha je docela bohatá na různé vodivé částice. Tento elektrosmog se do určité míry míchal se zhuštěnými energiemi „psychického přízemního smogu“ vytvářeného skrze prožívání strachu, nejistoty, pocitů spoutávání a deprese. Při zvýšené koncentraci tohoto psychosmogu se pak vytvářely jakési temné mraky jako přízraky strachu plížící se hustě zasídlenou krajinou. U materialisticky založených osob se objevovaly tendence navazování těchto zhutnělých energií na spodní část těla, zejména na pánevní oblast a podbřišek. V podstatě se jednalo o nízkovibrační energie podporující konzumní způsob života a egoistický přístup k přírodě.

Vzpomněl jsem si, že poslední dny jsem chvílemi cítil, jakoby prostředí kolem mne bylo nadměrně zanesené balastem. Museli jsme čelit několika nepříjemným energetickým výpadům od našich hmoťácky založených příbuzných, kteří nás často označují za „zlé ekoteroristy“ :-)))))))). Jejich přebujelému egorozumu nejspíš přišla k duhu právě zvýšená hladina nízkovibrační psychosmogové energie. Ale zvládli jsme to bez úhony a mám dokonce pocit, že nás to vnitřně posílilo a přimělo vyházet ze sebe další balastní obaly jakož i rozvázat nežádoucí emoční vazby s našim pozemským příbuzenstvem :-) Byl to vlastně takový lehce speciální psychotrénink.

Jinak jsme si během těchto klimateroristicky laděných mlžných dní docela hezky užili zimní scenérie krajiny bohatě prokvetlé půvabnou námrazou harmonizující tělo i duši v jemných souzvucích laděných na F moll.

Je pořád čtvrtek 24. ledna a hodinové ručičky ukazují něco málo před půl osmou večer. Zjišťujeme, že haarpisté mění frekvenci základního kmitočtu: místo céčka teď vysílají frekvenci blízkou tónu E2. Spolu s tím opadává mlha v naší krajině. Ještě před dvěma hodinami bylo vidět sotva na roh naší zahrádky, teď najednou dohlédneme až do vzdálenosti nejméně 200 m, k vrcholku kopce s tmavou siluetou mladého lesa. Mlha ustupuje a do krajiny se začíná vlévat chladnější vzduch. Klimaprudiči připravují plánované období silnějších mrazů, které má být po víkendu vystřídáno prudším nárůstem teploty.

Do pátečního rána se budím se zvláštním pocitem klidu. Cítím příjemnou harmonizující energii nabádající k dobré náladě až radostnosti. Velice zajímavě souzní s A mollovou energií Univerzálního Pramene Života, která má co dočinění s bezpodmínečnou láskou. Něco tu však nehraje. Jakoby se mi někdo snažil vnutit nějakou formu bezbřehé euforie, abych se rozplynul – samou láskou :-))))))) - pro jednoho politika a za každou cenu hlasoval pro jeho zvolení. Jak vidno, zdatní manipulátoři brnkají skrze haarpové ladičky na naše citové struny ostošest.

(Ilustrační obrázky Orgonet - kliknutím zvětšíte.) 
Ranní čáry = HAARP na nás vysílá volební frekvence?



Ranní mlha, sem tam "učesaná" vlněním.




Pro ty podstatné záležitosti je však úplně fuk, jestli nakonec budeme mít pana prezidenta takového nebo makového. Prakticky nikterak to neovlivní hlavní cíle akcí zaměřených na likvidaci iluze, k nimž patří sběr informací ze života tohoto vesmíru, monitoring stavu invazní nákazy a osvobozování klíčových spoutaných bytostí Života. Je to buď a nebo. Buďto se to zvládne vyřešit nebo se to při uzavírání zdejšího časoprostoru vrátí v jedné takové docela nenápadné leč o to zákeřnější časové smyčce zpátky, přímo na začátek Věku Ryb. Jako tomu bylo již natřikráte... Zdá se to až neuvěřitelné, ale prostě se tu motáme jak motorový chlívec pořád kolem dokola, ve stejných činnostech a průšvihových situacích. Zatím se mi ještě nestalo, že bych nepotkal někoho, kdo by se nepodivoval nad tím, že právě prožívá něco, co už někdy předtím zažil a zrovna takhle naživo jako teďka :-)))))))

Tož brnkejte, hošánci, na haarpíčky, tahle energie se mi zrovna výborně hodí pro mou další práci, na další výpucy staroatlanských platforem. Zrovna včera večer mi totiž bylo ukázáno, jaké tajemství ty vaše HAARPové werky skrývají. Vždyť ony dokáží reprodukovat události z celé staroatlanské epochy. Dokáží je holograficky promítat jako živý film, scénu za scénou, kousek po kousku a ty scény se dají přehrávat znovu, opakovaně, rychleji i pomaluji. Naprosto vynikající věc, pro dokonalé pochopení všeho, co se kdysi událo a hlavně jakým způsobem proběhlo naimplantování techniky na přírodní systémy zdejšího vesmíru, hlavně tam, kde se může aktivně uplatnit energie třífázových motorů (trojitý ohřívač srdce, výstavbová květinová energie liliových zahrad, pohon fontánových systémů, akordové sestavy na Velké Loretě a tak dále...).

A tento fenomén má i svou logiku. Na technickém pozadí staroatlanských i stávajících haarpových zařízení je totiž zcela zřetelně vidět, že výstavbu obou těchto systémů provedla stejná pracovní skupina. Byla k tomu pod vlivem nákazy přinucena parta bytostí spravujících zdejší Vesmírnou Fontánu. Ze způsobu, jakým vše probíhalo, je patrné, že temnáři šli zcela najisto a s notnou dávkou erudice sáhli rovnou po řídícím rozvodném systému vesmírné energie. Do hlavní role technické výstavby ve Staré Atlantidě dosadili vrchního strážce Vesmírné Fontány, který byl zároveň dominantní součástí fyzické podstaty Nikoly Tesly. Po skončení Teslovy inkarnace, když si temnáři byli jisti, že už dosáhli všeho, čeho potřebovali, uzamkli duši strážce Vesmírné Fontány do speciálního meziprostoru. Stal se z něj zbloudilec a zakletý vězeň. Ze svého pevného vězení zřetelně viděl, kterak jsou postupně zneužívány jeho vynálezy k podpoře zla, nenávisti a devastaci Života, byl však zcela bezmocný proti tomu jakkoliv zasáhnout.

To však byla minulost... Dnes se na to všechno dívá z bezpečné paralelní úrovně a pod ochranou zkušených „likvidátorů invazní nákazy“ vzniká jeho nová pracovní skupina zaměřená na postupné odzasvěcování zdejšího vesmíru od všech zhoubných technických nástaveb. Všem temnářským elitkám navzdory :-))))))))))))))))))))


22 komentářů:

  1. Díky Aoliane, moc díky, že tu jseš,píšeš články o své spolupráci a pomoci přírodním
    bytostem i lidem.Přeji Všem pohodu a klid vše se děje tak jak má.

    OdpovědětVymazat
  2. Aloaine, a to jako vážně???

    Super. Díky za zprávy. Prosím další!!
    Anna
    P. S.: Dnes jsem si udělala radost rozoctováním zbytků šedých oblak. Máme modro.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělí aoline:) všichni jsme ti vděční:) jen tak dál:) a piš piš a piš:) taky asi budu octovat, koupím ocet a jdu na to:)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za vnesení naděje - vše zlé je i pro něco dobré.
    Slunce nejen v duši DH

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé...
    Tak nějak to vnímám taky, kupodivu velmi podobně.
    Netuším, kde se to ve mně bere a jsem dnes od rána každou chvíli překvapován
    tokem emocí a myšlenek, které směřují k jednomu politikovi a dokonce musím myslet i na to jméno.
    Ne že by mně to překvapilo, ale zaskočila mě ta intenzita... (a to i přes můj zarytý odpor)
    No jen co najdu baterie do starého celopásmového soňáčka, naladím a poslechnu DV... a budu sledovat...

    Díky moc Aloaine za Tvou práci!
    White Star
    P.S.: Jdu se pokusit naředit octem tu bílou omajdu nad hlavou, mám rád modré nebe :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dakujem Aolian aj Tebe Orgonet. Viem, ze je to pravda, uz dlho mam pocit, ze sme zacykleni v case, len ako sa oslobodit?
    Adal

    OdpovědětVymazat
  7. Před dvěma dny jsem se rozhodl, že už nechci nad sebou to neustálou mlhu. Tak jsem vzal včera, hrnec, 3 litry octa a šel na okraj pole rozdělat oheň. Asi po 2 hodinách vaření, vizualizace a komunikace s bytostmi aby pomohly rozestřít tu mlhu a mraky - vůbec nic. Nakonec jsem ještě propálil hrnec. Poslední litr octa jsem vyvařil v poškozeném hrnci na šikmo. Pak jsem se pomalu vracel přes pole domů a pozoroval nebe. Celou dobu - asi půl hodiny cesty se nade mnou objevovalo malé modré okénko v mracích a najednou asi kolem 15 hodiny se postupně otevřelo celé nebe a zasvítilo slunce. Tak jsem mu radostně poděkoval za tu krásu co mi přináší. Měl jsem krásný (i vítězný) pocit, že se něco podařilo. Modrý kruh byl asi po dobu dalších 2 hodin na celým městem. Luděk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojte :-)

      Blahopřeji :-) Pozn.: Vždy, když se o něco človek snaží se stane, že se to "jakoby nechce dařit" v první chvíli, či to "trvá déle, než by člověk byl ochoten čekat" atd :-)) tak...
      Přátelé, jde vždy o jakousi "zkoušku", kterou jsem pozoroval sám u sebe nesčetněkrát :-) A je to zkouška vlastního přesvědčení ! Zkouška, kdy milé Univerzum jaksi "zjištuje", jestli to člověk myslí opravdu vážně :-))) Pokud se tato zkouška překoná, je vyhráno :-)
      A dodávám, že "doba" potřebná k "projevení" myšlenky se neuveřitelně zkrátila, když porovnám např 10 let nazpet..což je dáno jak vývojem toho daného jednotlivce, tak dalšími faktory...
      Hledejte a najdete :-)

      s láskou
      sv.

      Vymazat
  8. http://www.amezdas.cz/ochrana.html

    OdpovědětVymazat
  9. Naozaj by ma zaujímalo, kde berie autor istotu durovej alebo molovej tóniny z jedného tónu. Dur., alebo mol., tónina závisí od postavenia a poradia poltónov, alebo aspoň postavením veľkej a malej tercie v kvinte. Bolo by dobré si uvedomiť, že tónina nemôže byť tvorená jedným tónom: ani ak by sme za tento považovali citlivý tón, pretože aj tento je citlivým iba vďaka súvislostiam v akých sa práve nachádza. Už tu bol jeden príspevok (tajomné zvuky po celom svete), v komentári ktorého autor okrem iného vyhlásil za základnú tóninu tuším Fis dur. Áno, chápem, že v tomto prípade ide najmä o terminológiu, ale keby sa mi (zázrakom) podarilo napísať tento príspevok v maďarčine možno by mi tiež asi nikto nerozumel.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, opět do nás perou podprahové "láskyplnné" informace, že "kníže je ten, který je záštita míru, pravdy a odpovědnosti" :-D :-D To si vážně myslí, že jim na tohle vyspělejší lidé budu skákat? Je to možná dobrá studie pro to, jak se s tím nevědomí lidé vyrovnávají. Prapodivná vymaštěnost u lidí, kteří se dali považovat za lidi s nadhledem, ale asi je "nadhled" a nadhled".:-))) No, dost bolo voleb, ale je určitě zajímavé to pozorovat.

    Díky za info o mlze, ano, je to tak-spodní čakry dostávají zabrat. Je fajn že je tu někdo, kdo píše o stejných věcěch, které vnímám též-nejsem paranoik :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Aoliane, i když Tvoje články čtu jedním dechem, po přečtení mám pocit naprosté beznaděje. Vlastně veškeré snažení "obyčejných" duchovních lidiček je k ničemu, protože to je všechno jinak...? A jen pro vyvolené? Nedává mi to smysl. AM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádný smysl v tom nehledej, člověče Miluj, vždy a všude :-)

      Vymazat
  12. Ve středu jsem měla živý sen. Byla jsem někde venku, najednou se objevil velký, hodně tmavý mrak. Přepadl mě strach a běžela jsem se schovat. Z mraku se vynořilo podivné létající zařízení, seděl v něm chlap a rozstřikoval bílé malinkaté kuličky. Zahlédla jsem skupinku lidí, volám na ně, schovejte, ale oni se začali smát a řekli jen, to je tady normální. Koukala jsem na ně, jak mladá vrána…

    Neoctuji, používám duchovní mysl k vyčištění, v poslední době to jde ztěžka, je to příliš hutné.
    Lída L O ♥ E čtenáře Orgonetu

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.youtube.com/watch?v=nGF07fThPEA

    OdpovědětVymazat
  14. to za soudruhu na dlouhých vlnách lomozil jiný haarp,zejména při zprávách...na kmitočtu stanice Berlin Rias...jistě tam tehdy nehýkal číro Karl hip hop o haarpu,co mu stoupá do mozku...http://www.youtube.com/watch?v=ztZCSFVeDII

    OdpovědětVymazat
  15. Mily Orgonet, dufam, ze si to precita co najviac ludi. Mam to z tejto stranky, takze len posuvam citane. Nikdy ma hlava nebolela, ale poslednu dobu mam akoby na nu utoky, niekto sa mi do nej zavrtava, raz je to tupa a raz ostra bolest. Urobila som si ciapku z viacerych vrstiev alobalu a necham si ju na hlave, kym sa necitim fajn, niekedy staci aj 5 minut. Potom to uz nepride. Akoby stacilo, ze som signal prerusila. Skuste a budete prekvapeni. adal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je to bezpečné? Jsou-li to mikrovlny ...
      A.

      Vymazat
  16. Aoliane,prosím o sdělení,jak jste se s kamarádem dopátrali toho kmitočtu 523Hz(C2) popř.784Hz(G2).Jako jediný použitelný kmitočet mi na DV (kromě různých interferencí ze zářivek,mobilů,počítače aj.)vychází 1030 HZ,což by odpovídalo vysílacímu kmitočtu vysílače bez signálu(kdo pamatuje monoskop na televizi určitě ví,co myslím).Pokud mi můžeš poradit,budu potěšen.Zařadil bych monitoring do sledování počasí(pravidelně vedu).
    Díky moc.
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předávám zprávu od Aoliana:

      Ahoj Vlasto i ostatní, díky za povzbudivé komentáře. Při jejich pročítání se nad námi začíná projasňovat obloha :-)

      Při detekci tónů na vysílací frekvenci dlouhých vln jsme se snažili vybrat ten nejdominantnější tón, který jsme slyšeli. Jednalo se o vysílané kmitočty slyšitelného zvuku, které se daly porovnat s ladičkou na kytaru, což si vzal na starost můj kamarád Nemo. Já to zkusil detekovat přes automatickou kresbu a měli jsme radost, že se naše výsledky shodovaly :-) (Jináč technické věci řeší hlavně Nemo). V přírodě se setkávám s tím, že krajina vydává určitou harmonickou souhru souzvuků, často se tam ale projevuje určitý tón jako dominantní. Naše domácí krajina je hodně "vyladěná" na géčko, proto máme občas docela potíže rozpustit zde chemtrailsovou inverzní mlhu. V našich Opičích horách je mlha jakýmsi fenoménem... Asi před deseti lety se mi dostal do rukou spisek od místního rodáka z roku 1900, který v něm píše, že náš kraj je velmi bohatý na mlhy, že během jednoho roku zde může být až 100 dní s výskytem mlhy.

      Jinak co se týče informací v mých článcích, nezoufejte, když při nich občas prožíváte pocity beznaděje a smutku. Mou hlavní snahou je pídit se po stěžejních příčinách, proč to tady dneska vypadá tak, jak to vypadá. Proč je takový problém tady s něčím pořádně hnout a prosadit nějakou pokrokovou změnu, která má šanci se rozvinout a ovlivnit celkové dění natolik, že z něj odstraní podstatné destruktivní vlivy na zdejší život. O svých výsledcích a zjištěních se pak snažím informovat formou příspěvků - díky, Orgonete, za jejich rychlé zveřejňování, za bezva grafickou úpravu i přidávání ilustračních fotek či satelitních snímků. Postupně, tak nějak samovolně, se mi ukazuje, že velká spousta z nás původně pracovala v různých systémech tohoto vesmíru nebo podobně založených vesmírů. A to je dobře, protože sem svými inkarnacemi vnášíme informace důležité pro rozluštění příčin zásadních průšvihů majících za následek rozvoj holografické iluze, která se chová invazně vůči přírodnímu systému života. Je mi jasné, že moje zjištění občas připomínají spíše pohádkový příběh, snažím se ale do všech svých příspěvků přihrávat kódy na celkové znovuoživení paměti :-) Určitě se to někde časem prošťouchne, aby to intenzivněji viděly a prožívaly i další osoby, které z toho nemají strach a určitě se taky podaří shodit tu zákeřnou časovou smyčku vtahující dění zpátky na začátek Věku Ryb. To se vážně radši nechám semlít ve šrotovníku, než tady šaškovat v dalším potupném kolečku aneb Milí zajatci, vítejte s úsměvem ve Věku Ryb, tentokrát popáté :-)))))))))

      Aolian

      Vymazat
  17. Tý jo, já taky v pátek najednou podivně cítila obrovskou euforii a lásku... a proto jsem šla a pustila si meditaci pro Matku Zemi a pro Českomoravskou republiku... Byly to krásné energie... Nechala jsem to na světlých silách, kdo je pro nás dobrý....
    Ale zároveň musím přiznat, že jsem velmi ráda, kdo vyhrál!

    OdpovědětVymazat
  18. Taky jsem pocítila v nekolika předchozích dnech neco jako pocit strachu a uzkosti, ačkoli nebyl žádný konkrétní duvod a ani nejsem na tyto pocity nastavená..špatný spánek a samovolne se vracející myšlenky smeřující k negaci. Bylo mi umožneno nejakými zvláštními okolnostmi nemuset vycházet z domu a doma čistit a čistit. Meditací, vizualizací...zvukem.Pak přišel zlom.Teď se snažím posílat energii do rozbouřenýžch myslí kolem sebe a zklidnit emoce, které kolem přímo třaskají.Proč stále přetrvává ta negativita?Pokračují Haarp v zahušťování nižších vibrací? Včera bylo chvilku jasno a lehko, ale dnes je zase doslova bahno ve vzduchu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.