30. ledna 2013

Astrolog Messany dává vládě půl roku

Převzato:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Astrolog-Messany-dava-soucasne-vlade-pul-roku-A-potom-253970

Astrolog Messany dává současné vládě půl roku. A potom...
18.11.2012 9:50

REVUE Astrolog Petr Messany dokázal odhadnout i politické události vypadající zcela nepravděpodobně. Nyní vyjevil pro ParlamentníListy.cz politickou prognózu příštího roku. Podle něj bude rok 2013 v politice zlomový. V jeho polovině prý dojde ke konci současného společenského konsensu a odchodu značné části politické reprezentace.



Astrolog Petr Messany dokázal pro ParlamentníListy.cz předpovědět i nepředpokládané zvraty naší pestré politické situace. V červnu 2011 by nikoho nenapadlo, že Víta Bártu, který právě ustál „vzpouru“ bestie Kristýny Kočí, za rok úspěšně podrazí Karolína Peake. A přece Messany tehdy pro ParlamentníListy.cz věštil budoucnost superguru Věcí veřejných takto:

„Podle horoskopu, který této straně vychází pro nejbližší období, je však pro véčkaře nebezpečím i jejich nová předsedkyně poslaneckého klubu Karolína Peake. Hvězdy na ní ukazují jako na možnou nebezpečnou figuru véčkařů. Pokud je můj výklad správný, mohla by být osobou, která je schopná kvůli cíli jít takzvaně přes mrtvoly. A v tom spočívá to nebezpečí,“ varoval tehdy Víta Bártu astrolog, který v minulosti pracoval pro řadu politiků.


Potápějící se loď, z které všichni bezhlavě utíkají

Současnou situaci astrolog přirovnal k potápějící se lodi, ze které všichni bezhlavě utíkají a snaží se zachránit sami sebe. „Společenská situace už je neudržitelná a nejspíš se z ní již nemůže vyklubat nic rozumného,“ obává se Messany.

Podle něj už v politické reprezentaci vládne snaha zachránit hlavně sebe samotného. Zatímco ještě před rokem mezi politiky existovala určitá snaha o dohodu, teď však jednoznačně jede každý sám na sebe. A tato situace prý nemůže v politice vydržet dlouho.

Podle astrologa se ještě nějakou dobu může současná situace držet, ale po určité době nastane krach současného systému v podstatě klidného soužití politické reprezentace a obyvatelstva. Nebude to však prý mít podobu nějaké krvavé revoluce. Spíše se bude jednat o sabotování státu a snahu postarat se o sebe na jeho úkor.

„Lidé si uvědomí, že si své věci musí obstarat sami, jinak je ta celospolečenská situace sešrotuje,“ odhaduje. To prý může mít fatální důsledky. „Podnikatelé začnou podvádět. Ta aféra s tím metanolem byl jenom začátek,“ varuje astrolog.

Ti, co mají na současné situaci podíl, se vyvléknou

Podle něj ti, co na této situaci mají největší podíl, tak to už dávno pochopili a ze zodpovědnosti se vyvléknou. Messany v této souvislosti výslovně jmenoval muže jménem „Íčko“.

Hvězdář Messany odhaduje, že současná situace by se mohla držet ještě zhruba půl roku. V lednu rozpad systému trochu zpomalí prezidentská volba, díky které lidé získají určitou naději, která však vyprchá. V létě se proto dá čekat rozpad systému.

V důsledku toho se lidé mohou začít naprosto nevyzpytatelně upínat k různým více či méně pochybným autoritám. „ V létě přijdou noví lidé,“ slibuje astrolog. „Ochutnávku“ takové volby jsme podle něj mohli vidět v letošních krajských volbách ve Zlínském kraji, kde lidé vykroužkovali z posledního místa až do čela kandidátky Františka Čubu. „On vrátil lidem povědomí, že lze něco dokázat,“ myslí si hvězdář.

Chemik radši sám odejde

Reakce politiků na tuto novou společenskou situaci podle něj bude různorodá. Někteří pochopí, že jejich role skončila, a stáhnou se. Jako příklad takového jednání vidí ministra financí Miroslava Kalouska. Ten si prý nepochybně je vědom, že jeho role končí.

„On je chemik a lidi vnímá jako chemické prvky, se kterými dělá pokusy,“ ohodnotil astrolog „reformního bouráka“ současné vlády. „A s chemií se dají dělat úžasné věci, ale také pěkné prasárny,“ varoval astrolog, který je sám původní profesí chemikem.

Kalouska prý jeho profese poznamenala tak, že jeho vize a představy nejsou koncipovány podle reálných potřeb a možností české společnosti, ale spíše podle univerzálnějších představ nadnárodních institucí. A tyto pokusy mu však překvapivě vycházejí.

I vicepremiérka Karolína Peake, kterou kdysi pro ParlamentníListy.cz diagnostikoval jako ambiciózní nebezpečí pro Víta Bártu, si podle něj racionálně uvědomuje, že dosáhla svého vrcholu a nyní se jako inteligentní žena připravuje na případný pád.

I John prozíravě opouští palubu potápějící se lodi

Rovněž třeba Radek John prý pochopil, že jej v politice žádné štěstí nečeká a že své dovednosti a poznatky lépe zužitkuje jako novinář. I on podle Messanyho patří mezi ty, kteří prozíravě opouštějí palubu.

„Ti lidé se připravují, že skončí. A výsledek bude překvapující pro celou společnost,“ odhaduje tajemně Petr Messany.






44 komentářů:

  1. Zdravím. O to víc teď budu sledovat politickou scénu a věřit, že to bude tak, jak se pan Messany domnívá. Protože s tím, s čím přišel "náš" chemik včera, tedy připojení ČR k fiskálnímu paktu, je přinejmenším vrcholem slabomyslnosti. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobrá zpráva - už aby to bylo. Věřím v dobré lidi. Čím více politiků se vymnění - tím menší prostor pro "chapadla" korupce.... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyměním politiky a koho místo nich ?

      Vymazat
    2. Normální lidi !!! - Ani současní politici nemají potřebné vzdělání :-(
      Nová generace, která dorůstá, se již narodila do "jiné" doby, a má možnost studovat nejen u nás, ale poučit se z chyb i ve světě....
      :-D

      Vymazat
    3. normální nestačí..musí být čestní,,především

      Vymazat
    4. Mladé lidi nikdo neučí především ODPOVĚDNOSTI - za sebe, za rodinu, za stát atd. A nikdo jim nevštěpuje mít SVĚDOMÍ, POKÁNÍ za SVOJE ŠPATNÉ ČINY ! A pokud se v této oblasti nezačne něco honem rychle měnit k lepšímu, nemůžete čekat žádné kvalitní politiky nové generace ! To přiteče jen nový kal do beztak již plné žumpy staré špíny !

      Vymazat
  3. Tak už aby to bylo hlavně ale pokud se nezmění systém tak se akorát vymění figurky a pojede se podle starých pravidel což bude naprosto o ničem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je pěkné prohlášení, ale bohužel jsem se málokdy setkal s něčím víc než "změnit systém". Maximálně lidé mlžili něco o tom, že by to mělo být pro všechny, spravedlivé, jednoduché a tak podobně.
      Máte nějakou konkrétní představu, co by současný systém mělo nahradit?

      Vymazat
    2. pokud se nezmění většina lidí tak se nic nezmění , ve volbách ,měli lidé možnost rozhodnout se pro změnu , ale opět vybrali dva kandidáty , kteří zastupují staré energie ,...

      Vymazat
    3. To jen dinosauři (politická reprezentace ČR) ovládli predátorsky Dinotopii (ČR) !

      Vymazat
  4. To by byla dobrá zpráva pokud by to tak bylo, ale na druhé straně by neměli mít možnost úniku, protože mají dobře nakradeno od většiny národa. Mnohým lidem velmi zkomplikovali, nebo i dokonce rozdrtili jejich rodinný život. Vytvořili podmínky pro krach mnohých podniků a firem, a tím ztrátu zaměstnání. Způsobili ale i další protinárodní záměry.
    V článku se také píše, že konci tohoto systému bude předcházet sabotování tohoto státu občany - ovčany.
    Já už stát sabotuju jak jen to jde. Proto se také intenzivně zajímám o možnost výroby, nebo získávání vlastní elektrické energie. Generátory, magnetické motory, technologie Keshe, ale i řada dalších, Naudin,, Nemeš atd..
    A je možné říct, že první vlaštovky se líhnou. Toto by totiž zcela určitě položilo tento otrokářský systém a nejspíš i banky.
    Hezký den všem a sabotování zdar a úspěch. Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. K vzestupu nepotřebujeme politiku, natož politiky. Potřebujeme odborníky volené zespoda !
    Áron

    OdpovědětVymazat
  6. Chobotnice korupční vlády musí zemřít, jiná cesta z tohoto pekla nevede !

    OdpovědětVymazat
  7. Jasně, proč by neodešli-už si schválili církevní restituce-poslední "volný" tunel. Už není co ukrást...

    OdpovědětVymazat
  8. hlasuju pro utopii, ač si to mnozí myslí, neznamená to nutně chaos a není to mýtus. who's with me?

    OdpovědětVymazat
  9. Ale je, ještě jsou na řadě zdravotní pojišťovny a zdravotnictví bude fungovat jak v USA ,ošetření pacienta bude určovat nééééééé lékař ale pojišťovna ..tak ať jsme všichni zdraví p.Bakala vlastní již řadu nemocnic a tak potřebuje ještě pojišťovny a vy všichni budete platit a platit a ošetření bude asi takové ,že bude rádi že jste přižili tak to vidím já v práci....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nedávno jsem kdesi na youtube.com zahlédl dokument, jak se provádí výkon zdravotnictví v současném USA po reformách a krizích. Umíte si představit, že by i v ČR objížděl obce autobus s doktorem a párem sester. Zastavil by v určité spádové obci, kde by byly postaveny stany, kde by se vyšetřovalo, ošetřovalo nebo leželo na polních lůžcích místo na posteli v nemocnici. Jedině operace a zubařské zákroky by se děly v tom autobuse. Po 14 dnech se všechno sbalí, pacienti, co leželi v polní nemocnici, se pošlou na doléčení domů, a lékařský autobus popojede na další štaci... takto se skutečně provádí lékařská péče dnes v USA !!! Kdo to neviděl, sotva uvěří, že je to možné !!! Takže, političtí mafiáni, privatizujte, rozkrádejte, ať tu žijeme jak za válečného stavu !!!

      Vymazat
    2. To už se tak děje - pojišťovna určuje, co lékařům zaplatí a co ne, takže v podstatě i určuje léčbu, protože nelze poskytovat zdravotní péči bez toho, aby ji někdo zaplatil, nedá se chtít od lékařů, aby něco naordinovali a pak to pojišťovně zaplatili (tedy v podstatě hradili svým pacientům léčbu, to by dlouho nepřežili), protože to po nich chce zpátky z důvodu, že na tohle pacient neměl nárok a oni to přesto naordinovali. Jo, tohle se děje od té doby, co zdravotní pojišťovny existují, jen mezi lidmi mimo systém se o tom neví. A pak lidi nadávají na doktory, místo aby nadávali na vyžírky v pojišťovně.

      Vymazat
    3. Všimněte si, jak všichni tito darmožrouti (banky, pojišťovny, fondy atd.) si staví paláce, jezdí v luxusních bourácích (nejlépe na každé auto pouze 1 manažera - řidiče), oblékají se draze a nestoudně jak fifleny, a ještě mají tu drzost rozhodovat o penezích daňových poplatníků jakoby jim ty peníze patřily !

      Vymazat
  10. "Íčko" je přezdívka Ivana Langera v pražském podsvětí. Ten se ale nestáhl, ale byl voliči vykroužkován při posledních parlamentních volbách, takže se do parlamentu nedostal. Zkušenosti s politiky moc nenasvědčují, že by se politici stahovali, ale spíše se snaží udržet u moci za každou cenu a to včetně "Íčka". Vláda padnout skutečně může, ale nikoliv kvůli změně systému ale proto, že bude chtít TOP09 využít současnou vysokou popularitu svého knížecího předsedy, a stát se hegemonem na pravici na místo ODS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A než padne, už bude mít každý z těch lumpů zajištěnou pořádnou "trafiku" - to se nebojte. Protože soudnictví stojí taky za pendrek a všichni dobře vědí, že i kdyby na ně někdo podal žalobu, tak stejně nevyhraje. Podle mého jedinou cestou je opravdu to majetkové přiznání, a co nemáš jak doložit, že sis k tomu pomohl legálně, to sebrat.

      Vymazat
    2. Bodejť by neměli "trafiky", když jim ten blbštejn Klausů smáznul tresty za rozkradené miliardy ze společné státní kasy a z eurofondů v udělených amnestiích ! To se jim to hýká, to se jim to vysmívá, nám dańovým poplatníkům !

      Vymazat
  11. http://www.vasevec.cz/blogy/prulomovy-okamzik-ve-svacarsku-pripravuji-referendum-o-zakladnim-nepodminenem-prijmu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No konečně má někdo ve světě rozum !

      Vymazat
  12. Jo pánové a dámy, jen si vytyčte cíle pro zítřejšek, zařaďte je do příštího 5-letého plánu, a spusťte Internacionálu! "Maruško Šafářová, husičky nemáš doma...." Protože nic neuděláte! Je po všem, už od vstupu do pekla, zvaného EU! Možná to Zeman přibrzdí, ale Česko vstup do Eurozóny nemine.Tak,či tak. A pak pojede lavína dolů jěště rychleji. A co je třeba udělat jako první? Vyměnit Kubiceho. Pak ten novej musí razantně přepersonalizovat své lidi, aby se taky našli a zveřejnily nejaké krabice s milionama i u smetánky z TOP09, poněvadž oni sedí furt u kormidla a Kalousek se jenom směje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty možná neuděláš my ano

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/jak-si-v-pate-dimenzi-kazdy-tvori-svuj-vlastni-svet-a-jeho-realit?commentId=6370783%3AComment%3A127936&xg_source=activity

      Vymazat
    2. Nebojte, na každého lumpa už je "kulka ulitá" !

      Vymazat
  13. To vypadá jako kdyby se udála ještě nějaká větší událost, která to vše odstartuje. Třeba to slibované odhalení. Oni už to někteří třeba tuší, tak chtějí sbalit kufry. Když odejdou jedině dobře. Už aby k tomu odhalení došlo co nejdříve.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať odtáhnou na Mars na svoje základny, a ať už se odtud nikdy nevracejí !

      Vymazat
    2. můžeš jít s nimi

      Vymazat
    3. jako vtip poněkud slabší :P

      Vymazat
  14. Jako rozeny pesimistický realista dávám bolševikovi rok - maximálně dva :-) nevíte jestli na délku jeho vlády už byl vypsán kurz v sázkovkách?

    OdpovědětVymazat
  15. Inu nástup nového světového řádu nezastavíte !! Nezastavil ji ani Vašek Klaus a proto ho politicky znemožnili ohledně amnestie. A teď znemožní Miloše Zemana, a již teď se připravuje varianta násilné obsazení vlády MMF a Světovou bankou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesejčkuj, kvůli takovým jako ty ..jsme měli ve volbách 2 " výborné " kandidáty

      Vymazat
    2. A budeme mít ještě lepší - věčně nenažrané(peníze a moc) kmotry z Trilaterální komise. Šláfenberk jim uhlazuje cestu do naší vlády !

      Vymazat
  16. Zeman byl zvolen za prezidenta s velkou převahou. Lidé tentokrát nevolili podle šviháckého vzhledu a líbivých řečiček. Tento fakt by neměl být při snaze o odhad budoucího období opomíjen. Já osobně si dovolím odhadovat, že Zeman ten megapád systému jen odstartuje. Neustále bude ,více než Klaus muset čelit útokům Švarcenbergovců a náladám poněkud zklamaných vlastních voličů.
    V pozadí však již stojí jiná tvář člověka. Je v řadách těch, co jsou v dnešních časech u moci, není mu však vidět do tváře..není o něm moc slyšet....to bude ten, který dovede vše k vrcholu. Byly nám odkryty tváře všech činitelů, jen jeden ještě skrývá tvář. Aby bylo dílo kompletní.
    Tímto se pro dnešek loučím

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé byli oklamáni, a prezidentská volba jim byla politickou mafií ukradena, zmanipulována a zneuctěna ! Lidé by si to neměli již více nechat líbit, a konečně by měli razantně něco proti těmto špinavým a stále více okatým praktikám zrádné vládní oligarchie udělat !

      Vymazat
    2. oklamáni čím ?? proboha

      měl si možnost volit svobodně , to že si si vybral Zemana , značí že žádné změny nechceš!

      Vymazat
  17. Vlada odborniu? Coto je?

    Odbornik je clovek z jineho mesta. My potrebujem zdravy rozum a ne centralizovane moudra korporaci, takze zrusit politicke strany, aby nemohli centralne diktovat nazory, kupovat masy bilboardama.
    Mistni veci resit neplacenym zastupitelstvem, celonarodni referendem.

    A nazyvat veci pravymi jmeny, napr. lobista = uplatkar.

    Proverit majetky a zakony (napr. pri kuponove privatizaci se rozdelil majetek na jednu osobu v dnesnich cenach za cca 600 000-800 000, kde je?), anulovat cirkevni restituce & spol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anulovat vše,protože je to dílem zločinu a těchto vládních zločinců a jejich přisluhovačů-vykonavatelů.
      Lessyho odvolali proto,že jim začínalo hořet u zadku.

      Vymazat
    2. Skutečná příčina církevních "restitucí" - Petr Chobot http://www.youtube.com/watch?v=Gs9SC7lf9-c
      Nenechte se kde kým a kde čím ohlupovat, neboť čemu uvěříte, to k sobě nejen přitahujete, ale to i tvoříte a následně prožíváte.
      http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/nenechte-se-kde-kym-a-kde-cim-ohlupovat-nebot-cemu-uverite-to-k-s

      Vymazat
  18. Jediné, co nám pomůže, je, že pomineme rorpoutané vášně.O to jim přeci jde! Nastolit atmosferu neporozumění a oslovit tak jedince , kteří jsou připravení realizovat své podivné scénáře.Já jim souhlas nedávám.J

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.63plus1.cz/3277/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.