29. ledna 2013

Baudyš: Volební horoskop

Ahoj Orgonetku,

se zájmem sledují dění na tvém bloku a rád bych přispěl troškou do mlýna. Zasílám horoskop volby presidenta od Antonína Baudyše. Je to sice s se zpožděním, ale myslím si , že i tak stojí za přečtení.

http://www.esoterika.cz/horoskopy/horoskop-pro-prezidentskou-volbu-2013-zeman-nebo-schwarzenberg

Sluníčkový den Pavel

Orgonet: Díky, rozhodně to stojí za přečtení. Myslím, že s těmito názory jsme na Orgonetu, neznajíce horoskopy, souzněli již před volbami, a souzníme i teď. Stejně jako Antonín Baudyš jsme si říkali, že ať ten, nebo ten, už to takhle dlouho nevydrží. Že s Karlem by se to možná zhroutilo dřív, že Miloš možná bude déle konzervovat stav, ale tak jako tak je toto vládnutí odsouzeno ke kolapsu.

Z článku A. Baudyše:
"Lidé, zvolte si koho chcete. Ale tenhle styl vládnutí tu už dlouho nevydrží. Tyto volby pokládám za poslední, kdy se energie starého končícího světa ještě drží nad vodou. Příště už to bude o něčem jiném, tyto volby jsou zatím ještě zrcadlem našeho strachu." 


Horoskop pro prezidentskou volbu 2013 - Zeman nebo Schwarzenberg?
Antonín Baudyš jr.


Jsem na fb v předchozím vlákně tázán na vyhlídky prezidentských kandidátů. Nerad připouštím, že astrologické šance Miloše Zemana odpovídají vysokým průzkumům, rýsuje se mu v tomto období naprostý životní předěl, restart a posílení. Že tento muž zastupuje 1.2 milionu voličů, kteří si nepřejí žádnou změnu, kterým vyhovuje korupční atmosféra v naší zemi a kteří už zapomněli, jak moc se korupce u nás rozmohla právě za vlády Miloše Zemana a následně Stanislava Grosse, který měl s řízením vlády a pacifikací svých přátel ministrů citelné problémy, to už asi zapomněli. Miloše považuji za chytrého člověka se zlou myslí, člověka žijícího v režimu vymezování se a obrany. S Milošem Zemanem nás nečeká dohromady nic. Jak by mohlo.




Z druhé strany, s Karlem Schwarzenbergem bychom si dle mého názoru už vůbec nepomohli. Stojí za ním dalších 1.2 milionu nemyslících obyvatel, kteří žádnou změnu nechtějí. Karel je sice sympatický pán s charismatem a velkým nadhledem, z druhé strany zcela prostý člověk, stejně jako Miloš. Jeho šest let na zahraničních věcech pokládám za smutnou kapitolu naší zahraniční politiky, s názorem lidu, že Karel sere na lidi i na Česko se ztotožňuji. Nemluvě o tom, že je skutečně primárně nástrojem jiných lidí, jiných zájmových skupin (Bilderberg, zbrojaři, Bakala). Jeho cizí státní občanství, absence škol, němčina jeho paní či obchodní državy z mého hlediska absolutně nejsou na závadu. Mohou být i výhodou. Ale v korupci jel za Václava Havla stejně jako kdokoliv jiný, dokonce nejspíš ještě více než Zeman. Lhát a mlžit dovedou oba stejně: ať uvedu příklad: Miloš k ukradené Mostecké uhelné, Karel k vlezdoprdelistickému hlasování o střelivu s ochuzeným uranem v OSN.



Astrologické šance Karla Schwarzenberga tam buď jsou a já je v jeho horoskopu nevidím, anebo tam vážně nejsou, ač bych je tam viděl alespoň do nějaké míry rád, anebo je narozen v jinou hodinu, než říká má spekulace a údaj Barbory F., jedné z našich diskutujících. Pro Váš klid: už jsem se v prezidentských volbách zmýlil dvakrát, mohu se klidně mýlit i potřetí. Ale když se ptáte na astrologii, přeci jen tentokrát mluví jednoznačnou řečí: Zeman.

Lidé, zvolte si koho chcete. Ale tenhle styl vládnutí tu už dlouho nevydrží. Tyto volby pokládám za poslední, kdy se energie starého končícího světa ještě drží nad vodou. Příště už to bude o něčem jiném, tyto volby jsou zatím ještě zrcadlem našeho strachu.

Problémem těchto voleb nejsou kandidáti. Problém těchto voleb jsme my, voliči.

S laskavým svolením Tondy Baudyše převzato z jeho Facebooku

37 komentářů:

  1. Nemyslím si, že Zeman bude konzervovat stav, ale určitě se bude snažit současný stav změnit:

    http://zpravy.idnes.cz/plany-milose-zemana-04u-/domaci.aspx?c=A130128_153737_domaci_brm

    Otázkou jenom je, do jaké míry se mu to podaří.

    LK

    OdpovědětVymazat
  2. Věřme,že bude mít p. Baudyš pravdu, že už je to ta poslední pověstná kapka, že jsem se dotkli dna a ted už to půjde k lepšímu,
    ještě bych měl dotaz, co tím klimouši sledují, že už jsme skoro dva měsíce neviděli pořádně sluníčko ? Dub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na obloze zakrývají !!!!!!!!!! Pátrejte, a dovíte se víc !!!!!!!!!

      Vymazat
  3. Ano, karikatury "rádoby-lidskosti" se předvedly v soubojích, jedna domněle "vyhrála", aby zapěla na pár let labutí píseň starého světa, který se mi jeví jako žumpa. Ale i její obsah je dobrý pro růst nového, že jo? :-) JaJi

    OdpovědětVymazat
  4. Problémem jsou sice voliči, al především systém... ten starý stále ještě vládne a byl vytvořen tak, aby voličům moc šancí nedal... a že se mezi 1.a2.kolem činil.

    Uvědomme si, že by kohokoliv "převratnějšího", kdo by měl šance by "odstřelili" stejně jako Okamuru. Prostě (by) voličům absolutně nic nedovolili.

    Na druhou stranu - kdo se má rýpat v tom svinstvu, než někdo, kdo to tam zná, umí v tom chodit... Proč by to měl "vymetat", zvlášť když to zatím moc nejde, někdo čistý? Jak by k tomu přišel? Jen by ho ten hnůj zavalil a paralyzoval... Na takový svinstvo tam musí přijít někdo, kdo s ním umí zacházet...sice pro nás nic moc neudělá, ale alespoň z něčeho se vykroutí a vydrží to tam tak dlouho, dokud nedojde alespoň k částečné změně. Je špinavý, tak ať se v tom porochní. Až systém oslabí - může tam přijít někdo, kdo začne s razantnější očistou. Zatím by ho k něčemu takovému nepustili...
    Každý má své místo v určitou dobu... tak se nechme překvapit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měl si velkou šanci nevolit staré struktůry ale volil si , ale každý volí podle své úrovně vědomí ! Změny musí přijít od zdola, od lidí , takže klidně čekej dále na své spasitele !

      Vymazat
    2. Na žádné spasitele nečekám, nechápu, kde jste to vzal?

      Změny sice musí přijít od lidí, ale není bezpodmínečně nutné, aby všichni byli stejně probuzeni. Navíc pokud někdo někoho " válcuje parním válcem" tak většina se neprobudí, protože to prostě nejde, proto se stále stupňují všechny tlaky na obyvatelstvo...

      Tak proč nemohl Okamura do volby, no rozhodně ne proto, že by neměl 50 000 podpisů - to není důvod, navíc kdyby to přepočítali podpis po podpisu, možná by je tam našli - to byla záminka. A kdyby jich sesbíral třeba 100 000 tak si vymyslí nějakou pomluvu a z volby ho odstaví stejně nebo ta pomluva voliče znechutí, tak co... tak si fantazírujte, že jsme mohli zvolit někoho lepšího. Lepší byli všichni pomlouváni, v prvním kole jsem nevolila ani jednoho, co se dostal dál a ani žádného jiného favorita.

      Jsou to vše jen vaše sny, zatím nás mají plně v hrsti, protože tady vládne strach a lež. Všeho dočasu, změny v hmotném světě brzy nastanou, ale nepomůžou tomu volby ala styl minulé století - opravdové změny nastanou, až budeme volit správce země a ne korytáře.

      Takže pořád lepší stará struktůra, než energetický a finanční upír a ruinovatel. Můžete ulítávat na svém "vědomí" ve kterém vzdušném zámku chcete, dle libosti, ale vaše hmotné tělo pořád dlí na zemi, ve hmotě a musí se podřizovat systému a pokud ne, tak vám je stará struktůra úplně u zadku a vůbec by jste do toho nekafral. Takže jste v systému a zoufale se snažíte ho setřepat a ono to nejde... lhaním do kapsy to nezlepšíte. Akorát se zříkáte spoluzodpovědnosti za tento stav, co je hezké, ale prd platné, máte ji stejně a ještě jste nahrál tomu upírovi, tím, že jste proti tomu zlu nešel, podpořil jste ho...i když nepřímo

      Vymazat
    3. Je celkem jedno čím tu osudovou ránu dostaneme, zda to bude klasickou sekerou (Šláfenberk) nebo kalačem (Zeman). Nic jiného nám totiž na výběr nedali !

      Vymazat
  5. Velmi trefné-podepisuji a svaluji a děkuji za naději že tyto volby by mohli být posledními řízenými strachem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebuďte opět dětinsky naivní ! Kabbala ještě zdaleka neřekla své poslední slovo ! Jak se zpívá v pohádce Šíleně smutná princezna : kujme pikle, kujme pikle, obvyklé i neobvyklé, nic lepšího na světě nic není nad naše piklení...

      Vymazat
  6. Po prečtení se mi dost ulevilo a snad (doufám) bude příště víc lidí s otevřenýma nejen očima volit dobro a né menší zlo.Druhou volbu jsem si s láskou odpustila, proč volit zlo i když je menší..jsem ráda, že tahle šaráda uz skončila, šašek je na hradě, věřím, že nás jistě ještě pobaví..ale neztrácejme naději..ono se to ještě všechno pročistí a bude dobře. Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proběhlé volby jsou z různých stran napadány a zpochňovány, a už se objevila v této souvislosti první trestná oznámení na známého i neznámého pachatele ! I já jsem přesvědčen, že k manipulacím došlo jak v 1. tak ve 2.kole voleb !

      Vymazat
  7. Naprosto souhlasím s p. Baudyšem. Oba dva kandidáti pro nás nejsou výhrou. Místy až hysterické obhajování p. Miloše Zemana, ukazovalo, že jako národ vůbec nejsme schopni odpouštět a smířit se s minulostí. Nejvíce mě to mrzelo u starších lidí, kteří jsou již v závěrečné fázi své životní cesty a vůbec nepochopili smysl života, kterým je láska, odpuštění a smíření se se vším co nám život přinesl. Příště snad už zvolíme kandidáta, kterému půjde o ochranu přírody, zlepšení podmínek pro žití všech bytostí a ne o vlastní prospěch, vendetu a mocipánství, klidně by to mohla být žena, protože naše společnost je moc jangová a chtělo by to trošku zjemnit :) Hezký den! Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přišlo, že hystericky byli obhajováni oba, v posledních dnech , hodinách se to snad i přiklonilo o dost víc k podpoře KS, jen jsem někde otevřela něco na PC koukal tam na mě Karel se svojí čestností, spravedlností a nebo čírem. Hlava mě bolela a já už ze zoufalství pouštěla Avatar, nebo Michaela Jacksona. Po volbách jsem doufala, že se to sklidní a ono nic. Lidé se mezi sebou napadají, vyhrožují, malují , někteří jedinci z obou táborů, mě příjdou ve svých projevech už na pobyt v léčení. Tak si říkám je to to kde nás chtěli mít? V tom případě se jim to podařilo. Jak pak může proběhnout transformace, když lidé mezi sebou nedokážou komunikovat slušně, úplně zírám co je mezi námi zloby, co vyplulo na povrch, neuznání názoru druhých, nadávání do socek, hlupáků, debilů.A pak tak nějak se dalo vypozorovat jak fungují media, jejich hra, bohužel tak je to se vším, nejen při volbě. Je mi z toho všeho divně.

      Vymazat
    2. Mě je z toho všeho přímo "šoufl"

      Vymazat
  8. I já si myslím, že Zeman bude ke změnám tlačit a některým začíná už teď být z toho horko. Bude to asi veselé některé záležitosti sledovat, ale v základě tam bude velmi patrné konkrétní a přímé pojmenování situace - co si někteří často vykládají jako populismus, ale i jeho aktivní odhodlání, velký přehled a také jasné řešení situace. Další věcí je to, že některé zákony, které vládě prošly přes Klause, tak by přes Zemana neprošly. A pokud ano, tak zcela určitě v jiné podobě. Takže si myslím, že Zeman i přes jeho nechvalnou minulost bude hájit národ a jeho zájem. Určitý obrázek pravděpodobně nabídne jeho inaugurační projev, možná se někteří budou najednou divit.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeman poodhalil zákulisí politiky svojí dceři. Té se to náramně zalíbilo (na rozdíl od její matky), a šup, hned se chytla jednoho "politického vodítka" - vždyť na kamery řekla, že ji politika baví, a že po maturitě na gymnáziu hodlá studovat politologii a diplomacii. Že by jednou budoucí prezidentka ?!

      Vymazat
  9. Ještě napíšu jeden svůj iracionální vjem, když jsem viděl po volbách jeho potměšilý úsměv "vítěze", první co mě napadlo.. nedožije se konce volebního období...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakože se dočká osudu J.F.K. v Americe ?!

      Vymazat
  10. Lidi, všimli jste si jak ty volby rozdělily čechy na dva znesvářené tábory? Před výmyslem celkem nedůležité přímé volby prezidenta, společnost jakoby jednotně stála proti vládě, ale mediální masáží se rozdělila na dvě nenávistné skupiny, které proti sobě nesmyslně bojují. Opět mi to připadá jako záměr odvést pozornost od podstatných věcí a rozeštvat lidi proti sobě. Proto vznikla tahle reality show na téma volby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milý 15,06 máš absolutně pravdu...senátorek Kubera se vytasil s tajemstvím,že Zdeněk Svěrák,nyní v tom nálepkovaní SVĚRAČ byl DESET let v KSČ a přepečlivě to skrýval....i FOOOJ ,,,milí rodáci...

      Vymazat
    2. Zasah ...Terno!

      Vymazat
    3. Jo, tak pod tenhle názor se taky podepisuji. Sofie

      Vymazat
    4. pro Anonymní 29.1.2013,16:55

      Všechen poválečný disent, chartisti, několikavětáři apod. jsou jeden velký kolaborantský šmejd, co si hrál, a dosud pokrytecky hraje na vlastence, národovce, demokraty a pravdoláskaře. Všechen ten ksindl bych hnal z ČR sviňským krokem. Proto pojem vyhnání bych vůbec nerušil a nezatracoval, nýbrž naopak oprašoval a stále častěji proti takovýmto proradným a zlým lidem používal v míře více než hojné !

      Vymazat
    5. No Svěrákovi se v poslední prezidentské debatě druhého kola svěrač pořádně sevřel tak, že skoro nemohl klidně sedět !

      Vymazat
    6. To už věděli staří stratégové ze zahraničí, že Čechy potažmo obyvatele Českých zemí lze zlomit, podrobit, rozvrátit JEN ZEVNITŘ, a nikoli zvenčí ! Kdo si myslíte, že stál např. v legendární bitvě u Lipan ? Češi proti Čechům !

      Vymazat
  11. K čemu je ten článek po funuse. Pláč Baudyše nad rozlítym mlékem už nikdo nemůže slyšet, jeho výklad je teď irelevantní! Ve skutečnosti ale nikdo, jenom já, a pár mých přátel ví, že výsledek voleb - tedy jeho sečítání byl manipulován!!! Vítěz voleb neměl jenom tolik, kolik bylo zveřejněno, ale o dobrých 15-17% procent víc!!! Ty byly přesunuty k Schwarzenbergovi, aby neodešel s katastrofální ostudou 30-35%. Víc nepovím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hele, už to z insiderů leze, sice jak z chlupaté deky, ale leze ! Mě to bylo hned jasné, že se piklilo, až se spiklencům ze šišek hojně škvařilo !

      Vymazat
  12. Pane Baudyši díky! Opravdu nebylo z čeho vybírat. První kolo mohlo ukázat jak je to s námi a co preferujeme.Ale do našeho rozhodování vztuóupilo naše rozumování-aby náš hlas nepropadl. Proto máme na Hradě toho, koho máme. Teď je to na nás. Pokud budeme na presidenta posílat negativní myšlenky připravujeme "zajímavý" osud tomuto státu. Pokud pochopíme, že myšlenky lásky, moudrosti a požehnání směrované na Hrad, mohou vytvořit stav, v němž se nám všem bude žít lépe, tak máme vyhráno. Teď to máme každý ve svých rukách. Bůh nám žehnej!

    OdpovědětVymazat
  13. Kníže na mě opravdu působí dojmem solidního milého pána. Ale i vlk na sebe umí vzít podobu beránka.
    Zeman může překvapit, ale pravděpodobně neudělá nic, co by ho mohlo ze strany kmotrů ohrozit. Stačí si položit otázku.Co by z toho takový člověk v jeho letech měl ?
    Tak nebo tak, jsem ráda, že vyhrál. Dost možná, že jsme si svoji volbou lecos uchránili a možná také jsme si naběhli do budoucna na lepší karmu. Přeci jen je to Čech !
    Já osobně se přikláním k mínění pana Baudyše, že Zeman je ten poslední před pádem systému a možná i ten poslední v epoše, kde peníze jsou víc než Pravda a láska.Nevím proč, ale tak to cítím.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlk v tom duchovním rozměru na sebe VŽDY bere roucho beránčí, aby ovčany zmátl a svedl z pravé cesty do propasti !

      Vymazat
  14. Buďte si jistí, že Zeman nevydrží pětileté období. Ilumináti se o něj brzy postarají, aby dělal politiku někde jinde. Mimochodem, Miloš Zeman vůbec nebude prezidentem ČR jako Václav Klaus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nebude , protože horší než Klaus být nemůže

      Vymazat
    2. Omyl ! Vždycky může být hůř, než je. Opak si myslí jen nenapravitelný optimista :-)))))

      Vymazat
    3. Jsou jen dvě možnosti : buď bude dělat prounijní politiku v ČR za tučné prebendy, nebo se mu může něco přihodit "bez cizího zavinění" ! To už tu několikrát v minulosti bylo, a Kabbala na to má svoje osvědčené prostředky a metody !

      Vymazat
  15. Neplýtvejte svou energii na někoho, kdo si to nezaslouží. Buďte bdělí, pozorní a aktivní občané. Věnujte se svým dětem a vnukům, hovořte s nimi, trpělivě vysvětlujte, buťe pro ně vzorem. Pevné, funkční rodiny, jsou pro ně nebezpečné, protože z takových rodin vycházejí pevní lidé, kteří sebou nenechají jen tak lehce manipulovat. Rodina byla vždy základ. V dnešní době to platí několiknásobně více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bylo slovo pravého chlapa...uctivá poklona :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.