23. ledna 2013

Chemtrails v pohádce o Ferdovi Mravenci

Ahoj Orgonete

posilam ti odkaz na Ferdu Mravence. Kdyz se kouknes na celej dil tak zjistis ze chemtrails jsou uz i v pohadkach pro deti  :-) preju krasne dny
Jana

Orgonet: O tom, jak nastala velká vedra: ke konci (kolem 22. minuty): Je sucho, tak Ferda vyšle letadlo, které vypouští prášek a krouží, údajně "dává dohromady mraky, aby pršelo". A ono zaprší, hurá hurá hurá (:-))), Ferda to vymyslel ...
Hezky vysvětleno dětičkám, jak vzniká v současné době déšť. Normálně, přece práškem z letadel, bez nich ani kapka.

Update: Honza nám právě poslal sestřih onoho sprejování, velký dík! 
Chemda mravenec http://youtu.be/AoNYMF9cSxI




Celá pohádka:



15 komentářů:

  1. To je zrůdné, již malým dětem vtloukat do hlavy, že práškování je normální, ba co víc, velmi kladné a přínosné. Už vidím děti na píspovišti,jak skáčou radostí jako Ferda, že se na nás ty srágo..sypou:-(((. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Já jen zíráám! Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Hnus, taky zírám.

    OdpovědětVymazat
  4. parada to sme prišli aj o československú rozprávku no super licenciu majú nemčuri a zachvýlu aj na Čechy a Moravu som zvedavý ako dopadneme kde nám najdu neakého esterháziho.
    Skratka vymivaní mozgov od malička sú špecialisti aj nam vymyli mozgy v 89 a sme tam kde nas chceli mať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím ti říct,že já doma dětem vymývám mozky socialistickou klasikou "Spadla z oblakov" a má to na ně stejnej účinek jako na mě v dětství - maj u domu sud , kterej určitě poletí :-) já jsem teda starší matka. Doma nemáme televizi. JÁ jsem doma tvrdá cenzura :-) Pak má taky úspěch Přátelé zeleného údolí , všechno s Tomášem Holým . Páni kluci, S tebou mě baví svět ...... a bonbonek je Lišáci Myšáci a Šibeničák ( můj šestiletý synáček miluje Krausovské " SEM SE MI DÍVEJ" :-) a čtyřletá dceruška si "vypůjčila" od strejdy cigaretu, že bude hubnout jako Andula :-) )
      Podle okolí jsem divná,že moje děti neznají reklamy na jogurty a čokolády a křup sem křup tam nebo jak se ty všechny zaručené dobroty o obsahem kalcia a vitaminu XYZ jmenují.
      No a sobě taky vymejvám mozek. Takovej Oldřich Nový ...... zavřete oči odcházím - hm hm :-) a do toho stránky Orgoneta :-) super kombinace :-)
      Řekla bych,že pokud máš jakýkoli věk co si pamatuje 89 tak patříš ještě ke generaci ,která více či méně ví,co je fantazie a svoboda ( myslím tím svoboda v hlavě). Jsi tím pádem sice tam, kde nás chteli mít, ale máš kliku,že o tom VÍŠ. Jen ať je nás takových víc přátelé.
      P.S Ferdu jsem už vyřadila, když podporuje chemtrails a zaprodal se německé licenci :-D Jana

      Vymazat
  5. Já na tom nevidím nic špatného, děti se dozví, že práškováním oblohy mohou vytvořit oblačnost. Záleží však na tom, jaký prášek se používá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla zase jednou tučná hloupost toto tvrzení

      Vymazat
  6. Nejlepší je totiž, vtlouci dětem do hlavy už v útlém věku, že je to naprosto normální ... :-)

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť se na tom dohodli ti páprdové nad hrobem, co si říkají globalisti, světovládci, že se jejich zájem musí zaměřit především na děti, tam že je základ fungující manipulace vědomí a svědomí. Pokud takto podchytí alespoň jednu generaci, další se z takové kazajky jen těžko vyvlečou. Proto zásadní změny provádějí dosud až v době, kdy vědoucí generace téměř vymřela, a mladým nemá kdo předat důležité zkušenosti pro jejich budoucnost alespoň relativně svobodnou. Takto z nich budou opravdu jen zasmušilí nemocní a poslušní zombíci !

      Vymazat
    2. Je to šílené a cílené zneužití dětské naivity a důvěřivosti. Ale! Vyrůstala jsem v době hluboké totality. I nám vymývali mozky. Malovaly jsme jako děti kouřící komíny, recitovaly básně o Gagarinovi a nadšeně mávaly v průvodech. Velmi brzy jsem vycítila, že je něco špatně. Když rodiče pochopili ,že nikde nebudu mluvit, vyprávěli.A bylo to vyprávění plné bolesti a strachu.A tehdy jsem pochopila, že já si vnitřní svobodu nikdy vzít nenechám.Věřím v touhu po svobodě a věřím, že tak jako já, si toto přejí i ostatní bytosti.Nikdo nám nemůže vzít víc, než na nějaké úrovni dovolíme.Pokud se však kdokoliv nechá zbavit svobody dobrovolně, na koho si potom bude stěžovat? Velmi jsem se potěšila příběhem R. Edryho.Rozhodnutí jedince má takovou sílu! A k té pohádce. Já jsem se dívala s dětmi. A hned, jak jsem narazila na něco, s čím jsem vnitřně nesouhlasila,s dětmi jsem o tom mluvila a vysvětlovala, proč tomu tak je.To je nezastupitelé právo i povinost každého rodiče.Přenechá-li rodič utváření myšlenek svého dítěte někomu jinému, co k tomu dodat.Já vím, že je doba plná spěchu a rodiče jsou dlouho v práci.Ale když si nenajdeme čas na své děti, nebo vnuky,to ,co jim můžeme předat my, jim nikdo jiný dát nemůže.Vladimíra

      Vymazat
  7. Neuveřitelné!! :/

    OdpovědětVymazat
  8. Nedalo mi to, musel jsem to trochu sestříhat:
    http://www.youtube.com/watch?v=AoNYMF9cSxI&feature=youtu.be

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CHEMDA :-D :-D :-D tos mě pobavil :-D :-D :-D díky za super nápad :-D :-D :-D TOTO VIDEO DOPORUČUJI :-))))))))

      Vymazat
  9. Asi mám už silnou sklerózu,ale Ondřej Sekora tohle určitě nenapsal,naštěstí!
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nenapsal ! To zpotvořili ti, co si koupili licenci či autorská práva, a dílo zpotvořili k obrazu svému. Ale vůbec bych se nedivil, kdyby tito pseudotvůrci tvrdili, že je to originál nebo nějaká Sekorova verze.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.