3. ledna 2013

Clintonová byla zraněna při letecké nehodě v Íránu


Média nás dnes horlivě informují, že Hillary Clintonová, nejzcestovalejší americká ministryně zahraničí všech dob, je již přes tři týdny mimo úřad, protože měla střevní chřipku, omdlela a způsobila si otřes mozku, při kterém se vytvořila sraženina, kvůli které musela být hospitalizována ... ( Viz např. http://zpravy.idnes.cz/clintonova-opustila-nemocnici-dzb-/zahranicni.aspx?c=A130102_223021_zahranicni_brm
Ruská rozvědka, o jejíchž zdrojích nepochybují, však zjistila něco jiného. Zajímavé, o čem všem se veřejnosti lže (:-))), ale vojáci holt mají svá tajemství ... 


Clintonová zraněna a americký důstojník zvláštních námořních jednotek zabit při tajné misi do Íránu

Sorcha Faal, 30. prosince 2012
Překlad: OrgoNet

Nová zpráva ruské Vojenské zahraniční rozvědky (GRU) kolující dnes v Kremlu praví, že americká ministryně zahraničí Hillary Clintonová byla zraněna a špičkový velitel americké zvláštní jednotky Navy Seal byl zabit, když jejich vojenské osobní letadlo C-12 Huron http://www.airforce-technology.com/projects/c12-huron/ asi před třemi týdny přistálo v íránském městě Ahwaz http://en.wikipedia.org/wiki/Ahvaz blízko hranic Iráku.

Agenti íránské rozvědky citovaní v této zprávě GRU potvrzují, že malé vojenské letadlo C-12 Huron je dosud v jejich držení v Ahwazu, ale připouštějí pouze to, že letadlo „bylo donuceno přistát kvůli technickým problémům“ http://www.swissinfo.ch/eng/news/international/U.S._plane_stuck_in_Iran_for_repairs_after_emergency_landing.html?cid=34619740 .

Ve zprávě bylo oznámeno, že v tomto bizarním incidentu byl zabit člen amerických jednotek Navy Seal, identifikovaný jako Job W. Price http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2012/12/navy-seal-commanders-death-investigated-as-possible-suicide/ , který jako velitel těchto vysoce specializované jednotky amerických vojenských sil ochraňuje vysoce postavené diplomaty cestující na Střední Východ a do bojových zón v Asii.

Je zvláštní, že americká média informují o jeho smrti tak, že je vyšetřována jako možná sebevražda, protože zemřel na to, co americké ministerstvo obrany popisuje jako „zranění nezískané v boji“ http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2012/12/navy-seal-commanders-death-investigated-as-possible-suicide/ .

Právě tak zvláštní je, že americká média tvrdí, že ministryně Clintonová se vrátí do práce příští týden, poté, co prodělala to, co nazývají „ošklivý záchvat žaludeční chřipky“ a „otřes mozku“ http://www.cnn.com/2012/12/27/politics/clinton-back-to-work/index.html , což ji na tři týdny postavilo mimo pohled veřejnosti.

Zpráva GRU však praví, že americké palubní deníky zaznamenané ruskými vzdušnými a vesmírnými silami potvrzují, že velitel Price a další členové americké jednotky Navy Seals Tým 4, opustili svou základnu v provincii Urozgan v Afghánistánu http://en.wikipedia.org/wiki/Urozgan_Province a letěli na americkou námořní základnu v Bahriunu http://www.cnic.navy.mil/bahrain/ , kde se setkali s ministryní Clintonovou a všichni nastoupili do letadla C-12 Huron, které zahájilo let do Baghdádu v Iráku.

Za několik minut po opuštění vzdušného prostoru Bahrainu, praví zpráva, se letadlo nesoucí tajemnici Clintonovou a její ochránce z Navy Seals „bez varování“ odchýlilo od své určené letové dráhy a zamířilo místo toho přímo k íránskému mezinárodnímu letišti v Ahwazu http://en.wikipedia.org/wiki/Ahwaz_International_Airport . Tam, jakoy náhodou, předtím přistál i íránský prezident Mahmoud Ahmadinejad http://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Ahmadinejad na „neplánovanou“ návštěvu.

Jak praví analytikové GRU, je důležité si povšimnout, že když se letadlo C-12 Huron dostalo do íránského vzdušného prostoru, ani americké ani íránské letecké jednotky nereagovaly, což je znamením, že tato tajná mise byla schválena.

Avšak, jak dále zpráva uvádí, když letadlo přistávalo v Ahwazu, dostalo se do „extrémní turbulence“, která způsobila, že se dostalo mimo dráhu, kde selhalo jeho přistávací zařízení, a to způsobilo havárii.

V řádu sekund po havárii letadla, praví dále zpráva, zareagoval íránský záchranný a bezpečnostní personál a osvobodil oběti, včetně ministryně Clintonové, která byla údajně v bezvědomí a „silně krvácela“.

Dle agentů GRU po poskytnutí první pomoci byl vyslán z Bahrainu do Ahvazu další vojenský let, který evakuoval všechny raněné a mrtvé, včetně ministryně Clintonové.

Je zvláštní, jak říká zpráva, že po této havárii oznámila dnes http://gulfnews.com/news/region/iran/iran-to-relocate-airport-after-oil-found-under-it-1.1125637 hlavní íránská ropná společnost, že kupují letiště Ahwaz se záměrem ho přestěhovat, protože, jak říkají, byla pod ním nalezena ropa.

Zpráva nespekuluje o tom, čeho se týkala americká mise do Íránu, pouze poznamenává, že monarchie v oblasti Zálivu se rychle sbližují a vytvářejí unii bohatých ropných států, která by čelila íránské moci http://english.ruvr.ru/2012_12_29/US-Co-getting-hysterical-over-Iran/ , a prezident Obama podepsal v minulých týdnech nový zákon k posílení amerických hranic proti hrozbám z Íránu http://rt.com/news/obama-iran-latin-america-091/ , a íránské vojsko provádí právě vysoce medializované vojenské cvičení „Velayat 91“ http://news.yahoo.com/iran-showcases-special-forces-during-naval-drills-report-102539169.html v rozsáhlé oblasti Hormuzské úžiny, a tak se v této oblasti vytvářejí podmínky pro novou katastrofální válku, jejíž realita je bližší než si mnozí umíme představit.

Nevíme, zda misí ministryně Clintonové bylo předejít takové válce, ale vzhledem k tomu, že USA nadále podporují některé z nejkrutějších diktatur ve světě, je celá naše planeta pouhou jiskřičku od ohně, který by velice dobře mohl sežehnout nás všechny.
December 30, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

6. 1. 2013: Doplnění z novějšího článku z 2. ledna 
http://www.whatdoesitmean.com/index1642.htm : stav Clintonové byl při návratu do USA tak vážný, že Obama byl upozorněn lékaři, že je nutno počítat s její smrtí. To se naštěstí nevyplnilo, protože Amerika má nejlepší odborníky na léčení mozkových traumat, vzhledem k neustálému válčení ... Úryvek článku:

"Dalším potvrzením pravdivosti faktů o Clintonové jsou informace vydané na webu DEBKA spjatém s izraelským Mossadem http://chasvoice.blogspot.com/2012/01/debkafile-joint-israeli-mossadcia.html , kde vyšel 31. prosince článek s názvem Hillary Clintonová v nemocnici, spekuluje se o letecké nehodě v Íránu http://debka.com/article/22645/Hillary-Clinton-in-hospital-amid-speculation-of-plane-accident-in-Iran .

V článku se praví: „pokud jde o Teherán a emiráty v Zálivu, web debkafile zachytil přetrvávající zvěsti, že Clintonová byla vážně zraněna, když byla na tajné misi v této oblasti v prvním týdnu v prosinci. Někteří prohlašují, že při stejné nehodě byli zraněni či zabiti členové jejího personálu – poradci a ochranka. Tyto zvěsti neříkají, jaká byla její tajná mise. Avšak k této epizodě došlo krátce po 1. prosinci, jak již tehdy debkafile oznámila, když představitelé Obamovy vlády a vedoucí zástupci Ajatolláha Ali Khomeiniho zahájili tajné rozhovory o íránském jaderném programu.

Je zvláštní, jak praví analytikové GRU v této zprávě, že Obama nepřiznal americkému lidu vážnost stavu ministryně Clintonvé, i když se před americkým tiskovým establishmentem objevil od té doby nejméně třikrát."

25 komentářů:

  1. Načo iráncom ropa, ked majú Kesheho a jeho technologie ? Aha....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na všetko treba peniaze, peníze , peneži . Múdro z filmu "Tisícročná včela" :-XX B

      Vymazat
    2. Je zvláštní jak najedou zprávy ohledně Kesheho utichly... :) Mimochodem mam taky za to že na prosinec 2012 byl avizován E-Cat, kde je ten ?

      Vymazat
    3. No tebe by tiež asi nebolo úplne jedno keby ti niekto prišiel do záhrady a rozbil ju kompletne lebo tam je ropa.

      Vymazat
    4. a napadlo tě někdy že to nemusí být pravda ?

      Vymazat
  2. Nelze otevřít. http://www.cnic.navy.mil/bahrain/

    OdpovědětVymazat
  3. pise se
    Nevíme, zda misí ministryně Clintonové bylo předejít takové válce

    jako vtip dobry, kdo jeji praci trochu sleduje, vi, ze prezdivka hitlary neni nahodila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o jednoho válečného supa bude míň.

      Vymazat
  4. Jak mohli přistát v Avhazu, když tam není vidět ani při maximálním přiblížení žádná přistávací dráha?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://en.wikipedia.org/wiki/Ahwaz_International_Airport
      To si jak představuješ, že na Google Earth vidíš reálné věci v reálném čase????

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že na Google Earth vidím reálnou přistávací dráhu.
      To mezinárodní letiště v Avhazu jsem našla. Je tak malinké, na přistávací dráze stálo jen jedno větší a kousek dál menší letadélko.

      Vymazat
    3. Nevím, na jaký místo koukáš na Google Earth, ale když zadáš na Mapy Google: "Ahwaz airport" ...je tam letiště jako na dlani.

      Vymazat
  5. Už nám zase lžou - přesně to jsem čekal!!! Díky

    OdpovědětVymazat
  6. Tak se mílíte oba.
    Google Earth: 31°20'21.49"S 48°45'38.75"V

    OdpovědětVymazat
  7. Orgo-nete, prosím uvážlivě s články z http://www.whatdoesitmean.com/index1641.htm Již dlouho se ví, že Sorch Faal je hoax jednoho CIA ajťáka jménem David Booth z Langley. Existuje dost indikací, že tomu tak je, viz:

    http://conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=94&contentid=5514
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message660010/pg1
    stejné zde

    http://nesaranews.blogspot.co.at/2011/09/boothsorcha-fraud-from-cia.html

    podrobnější info o IP adrese zde:
    http://www.bbsradio.com/cgi-bin/webbbs/webbbs_config.pl?md=read;id=7063

    Pozdravy

    Daniel Solis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi jedno, kdo to je. Já si prostě myslím, že ruská rozvědka může mít sakra dobré informace, a navíc, ty články jsou propracované jedna radost, vyodkazované, všechno sedí, ...
      Uznávám, že má Sorcha někdy příliš poplašné informace, které se naštěstí nevyplňují (ty nepřebírám), ale tahle zrovna je celkem neškodná a zábavná, jen takové podotknutíčko, že není všechno tak, jak se nám tvrdí.
      A i kdyby to nebyla úplná pravda, tak stejně nevím o žádném lepším místě, kde by ta pravda byla zaručena ...

      Vymazat
    2. takže co je ruské je správné ? a není vám divné že to ta ruská rozvědka klidně roztroubí do světa ??

      Vymazat
  8. Vubec se nedivim ze se takove vec stala,Hillary neni svata a Iran je znamy svou tvrdou politikou vuci USA.

    OdpovědětVymazat
  9. Oficiální zpráva http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/61945-hillary-clinton-omdlela-pri-padu-utrpela-otres-mozku/ nebo zde: http://czech.ruvr.ru/2012_12_20/Hilary-Clintonova-nebude-letat-do-zahranici-nekolik-tydnu/ Intutitivně to vypadá podezřele, že by ji nedávali napít, ale co za tím je ..... v každém případě se něco dělo a děje a spekulacím to vydatně nahrává. Viz její výměna Kerrym.

    Tonda

    OdpovědětVymazat
  10. O válku tam určitě nejde pokud není nadace Kesh obrovský hoax.Pokud je tak aláh s náma všema.Amerika je mlsná spíš na Syrii tam bych ted viděl mnohem větší šance na vpad U.S.A za pomocí volavky v podobě Chemické pumy shozené z bezpilotního letounu jedné z mnoha teroristických skupin spřátelných s U.S.A.
    Omar Fata'H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co by tam amerika dělala ?? lidi používáte tu hlavu někdy ?

      důležitý je Hornumský průliv protože se tu vozí většina ropy z arabských států a ne Sýrie !

      Vymazat
  11. Stále více mám pocit, že události posledních 4-ř let, odhalují propojení elit států po celém světě, směřujících k NWO, jako jejich nové společnosti "vyvolených bohů" s neomezenou a trvalou vládou nad zbývající světovou populací. Všichni zřejmě podporují atlantický program depopulace planety na jejich tzv.program trvale udržitelného rozvoje (tzn.na pouhých 500 mil.lidí). A jakákoli válka vč.případná 3.ww, by tomu výrazně napomohla.Vždyť samotný Keshe přece na videích říkal, že technologie, které předává vládám různých států, jsou svého druhu Pandořiny skříňky, a že mohou, když se zase zneužijí pro válečné účely, během minut vyhladit miliony lidí, a zpustošit rozsáhlé oblasti. Začínám věřit, že trilogie filmů Matrix, odhaluje, ukazuje skutečný stav věcí ve světě, jaká je realita, a co se pro blízkou budoucnost proti nám lidem elitami pod satanským vlivem připravuje !

    OdpovědětVymazat
  12. http://edition.cnn.com/2013/01/09/politics/state-clinton/index.html?iref=obinsite

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.