25. ledna 2013

Keshe: Celosvětová mírová konference

Milý Orgonete, budeš tak hodný a zveřejníš toto:

http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1484-Signing-of-the-world-peace-treaty-and-World-peace-conference&p=7306&viewfull=1#post7306

To by bylo tak neskutečně krásné, kdyby to vyšlo!!!!

S pozdravem
    Drahoš

Podepsání celosvětové mírové smlouvy a Celosvětová mírová konference

Keshe nadace slíbila, že dnes na tomto fóru uveřejní žádost a informace o dalším kroku v uvolňování jejích technologií, aby přinesla mír a rovnoprávnost lidstvu.

Následující čtyři pdf dokumenty umístěné v tomto odkazu jsou důležité a je potřeba je pochopit jednotlivě a pak i dohromady jako sjednocenou zprávu.

Nenavrhli jsme místo nebo dějiště v našem pozvánkovém dopise pro mírovou konferenci, protože si myslíme, že volba lidstva bude nejvhodnější.

Tato mírová konference se může konat v Teheránu, kancelářích OSN v New Yorku, Pekingu, Moskvě nebo na jiném místě na Zemi, když bude místo všemi schváleno.


Podstatné není místo, ale dosažení světového míru pro lidstvo.

21.1.2013 je zvolen pro zveřejnění těchto dokumentů kvůli jeho důležitosti a teď má lidstvo 60 dnů na přípravu, aby dosáhlo toho, co jeho předkové nedokázali za tisíce let, a aby samo podepsalo přijetí míru v jeho pravé podstatě jako jednotlivci i společně.

Člověk jako rasa má teď v rukou technologii k prosazení světového míru a člověk je společně předurčen toho dosáhnout.

Aby mohla dosáhnout světového míru a měla přehled o průběhu, Keshe nadace stěhuje své hlavní sídlo na nové místo mimo své současné vězení v Belgii, které na ni bylo uvaleno mezinárodním politickým tlakem během uplynulých devíti let.

Nadace brzy uveřejní, kde bude její nový domov, abychom dopomohli této smlouvě bezpečně k úspěchu.

Tímto způsobem budou všechna politická a tisková omezování Keshe nadace odstraněna a budeme spolupracovat se všemi obyvateli světa, abychom zajistili, že den smlouvy světového míru může být uskutečněn.

Spolupracujte, prosím, s nadací a nechť je dnešek dnem, kdy člověk začíná novou kapitolu lidstva, abychom dosáhli cíle, že každý člověk na této planetě může sám přijat a podepsat tuto světovou mírovou smlouvu svými činy, srdcem, duší a vlastními slovy.

Nadace vyzývá obyvatele světa, aby udělali to, co jste udělali v uplynulých dvanácti měsících, a aby se jako jednotlivci stali POSLY MÍRU pro váš domov, město, národ a lidstvo a aby přinesli poselství v těchto čtyřech dopisech všem světovým vůdcům, velvyslancům světa, starostům, náboženským vůdcům, vašim sousedům, bratrům a sestrám.

Vystavením těchto čtyř dopisů všude, ať už na internetu nebo v médiích, sociálních médiích, doma, v práci, palácích, parlamentech, povzbudíte vaše vlády, vůdce společenství a jednotlivce, aby podepsali tuto smlouvu a aby organizovali a navštívili mírové konference organizované vámi a vaším národem.

Naložte, prosím, s touto zprávou jako jste to udělali s povzbuzením vašich vlád v přijetí USB disku s technologiemi vesmírných lodí.

Děkuji za vaši podporu a doufám, že spolu můžeme v krátké době dosáhnout toho, co unikalo lidstvu od počátku.

Je čas začít novou kapitolu v životě lidstva na Zemi, kde se mír a služba lidskosti stane středem a ohniskem každého člověka, namísto dnešního falešného materialistického života, který přinesl člověku tolik utrpení od jeho příchodu na tuto planetu.

Nedovedu si představit, že by jakýkoli opravdový mírumilovný člověk nebo světový vůdce odmítl podepsat a nepostupoval by podle toho, co podepsal, podle svého národu, víry a sebe samého, v souladu s podepsáním této smlouvy.

Tato smlouva by měla být podepsána opravdovým mírumilovným člověkem a vůdci národů, náboženství a jednotlivci, aby jim byl tímto závazkem zaručen stále trvající mír na Zemi.

Celosvětová mírová smlouva a konference

Pohled do budoucnosti člověka na Zemi

Stav vědců

CELOSVĚTOVÁ MÍROVÁ SMLOUVA

M. T. Keshe
Zakladatel Keshe nadace

(This is my czech translation of original Mr. Keshe`s post: World Peace Treaty and Conference)

(I could not attach those pdf documents directly here due to upload size restrictions so I have put them on my web site)

(It can be also found on Facebook: Keshe Foundation ČR + SR thoughts group at http://www.facebook.com/groups/477039965681604/)

17 komentářů:

  1. četl jsem to na kesheho stránkách pár minut co tuto informaci vyvěsil na fóru, už mi to ani nepřijde zajímavé...bohužel, už tomuto pánovi nevěřím, sliboval funkční vynálezy podpořené funknčími prototypy a výzkumem..už je to skoro rok a stále se nepohnul z pozice mazání lidem medu kolem úst ;) navíc se nyní místo vědy tendenčně pouští do politických otázek..chápu, že panuje silné napětí mezi iránem / usa, židy, nwo, ať si tomu kažý říká jak chce :D .. nechápu však proč tedy tyto vynálezy nepředvedou dříve než někdo Irán napadne, což se, jak víme, chystá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu nevím, co si o všem myslet.
      Pan Keshe pochází z Orientu a tam přecejen myslí a vyjadřují se poněkud jiným způsobem.

      Je ale každopádně zajímavé, že kampaň USA a Izraele proti Iránu jaksi nenápadně utichla. Proč asi?

      Drahoš

      Vymazat
    2. válka tam nebude, možná jen malé ..konflikty, tím že píšete o válce, či jen o přípravách nebo na to jen myslíte..tak podporujete Zlo !

      Vymazat
    3. Protože jak jsem tu napsal kdesi pod článkem jsem projev magrevu zahlédl v akci a blízko vojenské posádky.

      Vymazat
    4. Máš úplnou pravdu. BOHUŽEL se zdá,že to dopadne tak jako vždy - Viz Tesla atd.
      Prostě NIJAK - vyšumí to a hotovo.

      Vymazat
  2. Věřím a vizualizuji si, že změny přichází. Myslím tím pozitivní změny, ale všechno má svůj čas, doslova všechno. Samozřejmě temní se snaží neustále pokrok jakýmkoliv způsobem brzdit, jsou velmi chytří, ale lidé na celém světě se skutečně probouzí. Nemusím chodit daleko. Pocházím z Českého ráje a i zde jsem již našel mnoho lidí, kteří úplně změnili své myšlení - do pozitiva. Jde to možná pomalu, ale právě proto si lidé uvědomí, čeho mohou dosáhnout v rámci celosvětové spolupráce, a ta přichází a přejde do větší intenzity. Potom si budeme všeho více vážit a s pokorou děkovat všem a všemu.
    Přiznám se, že v roce 2012 na mě události v souvislosti s datem 21.12.2012 a dalšími daty mnoho zapůsobily, sledoval jsem všechno, bádal i o UFO atd., moc mě to poučilo,ale zároveň jsem nachytal i negativní věci - energie, není to legrace. Přišel jsem konečně na to, že MY jsme ti tvůrci všeho a věřím, že dokážeme mnoho dobrého. Kéž se tak stane. Toť jen můj názor. Všem moc pěkné dny....... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi takto: a) Orgonity jsou jednoduché a zjevně funkční... Don Croft to kdysi vymyslel po studiu díla Wilhelma Reicha. Šíří se to a nezapadlo to, protože Don Croft to vymyslel tak, aby to bylo jednoduché, každý si to mohl dělat doma sám a mohlo se to snadno šířit mezi lidmi i sloužit jim to, a zdá se, že neměl žádné sobecké touhy po finančním zisku či slávě... Prostě to jen chtěl dát lidem! b) Další podobný příklad jednoduché, funkční a establishmentem přehlížené či vysmívané věci je MMS od pána jménem Jim Humble, na jehož dílo nyní navazuje MUDr. Kalcer a další s roztokem CDS (viděl jsem na internetu jednu jeho přednášku, ze které pro mě plyne, že umí za pár šupů rychle léčit i autismus apod.!!!)... c) Naproti tomu Dr. Royal Reimond Rife ve 30-tých letech měl úspěšnou, klinicky a vědecky odzkoušenou léčbu rakoviny pomocí elektrického frekvenčního zařízení svým principem ne nepodobnému Zapperům o nichž jsem nalezl i informace zde na Orgo-netu - za což děkuji. Ale protože jeho technologie tenkrát nebyla jednoduchá, aby si ji mohl udělat doma kutilským způsobem každý sám, byly jeho objevy AMA tvrdě politicky potlačeny v zájmu finančních zájmů BIG PHARMA... Je o tom kniha, kterou právě čtu a kterou jsem koupil přes CZ CHEM. Doporučuji. d) Z tho pro mě plyne, že pokud pan Keshe něco úžasného objevil..., tak pokud to nebude v podobě, ve které to může předat k šíření nám obyčejným kutilským smrteníkům, pak to patrně zapadne, nebo to bude estblishmentem potlačeno, pokud to nebude v souladu s jejich finančními i mocenskými zájmy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěl bych upřesnit, že Andreas Kalcker nemá titul MUDr. Není to povoláním lékař, doktor. Prošel však více zajímavými profesemi. Byl bankovním úředníkem a velice dobře chápe problém finančnictví, bank a uměle vytvořených a nesplatitelných dluhů. Byl filmařem. Dělal dokumenty i o UFO a pracoval pro projekt Camelot. Andreas Kalcker však člověk velice vnímavý, bystrý, inteligentní a zvídavý a mohu říct, že i poměrně vzdělný i bez titulů. Dokáže rychle proniknout k podstatě mnoha problémů a úžasným způsobem nacházet řešení mnoha problémů. Myslím, že kdybycho měli takové lidi s tituly, věda by byla mnohem dál a blíže mnoha odpovědím.
      Andreas Kalcker se dostal k MMS náhodou, přes svého přítele. Andreas je založením skeptik a něčmeu jako je MMS něvěřil, ale náhoda dopomohla tomu, že to vyzkoušel na svém psu, na sobě a své rodině a jejich malé dceři to zachránilo život, jemu to pomohlo vrátit se zpět ke zdravému fiungování organismu a k práci. Začal MMS osbně a s velkým zaujetím zkoumat. Vynalezl CDS, což je jen čistější ClO2, jak klasická MMS 1 - kapky. Začal spolupracovat s vědci, lékaři a univerzitami na výzkumu MMS a později na toto téma i přednášet. Na svých přednáškách předává zkušenosti vědců a lékařů a protože má i dobré organizační schopnosti a duši vědce, umí propojovat alternetivní svět, alternetivní metody léčení se schopnostmi a možnostmi osvícenějších lidí, kteří pracují v oficiální vědě a medicíně.
      Možnosti MMS jsou úžasné a opravdu levné, pokud to člověk umí nakoupit jako základní suroviny bez přkupníků, ale jako u všeho, je třeba to umět správně používat ( připravovat, dávkovat a aplikovat ). Zažil jsem mnohokrát, že lidi dělají naprosto školácké chyby, nebo nejsou důslední, nedodržují správné aplikace a pak nedotáhnou léčbu do úspěšného konce.
      Ani léčba autismu není pomocí MMS snadná. Musí se dodržovat poměrně náročné postupy. Jsou však na to tabulky - rozpisy a pokud je lidé i s dietou dodrží, mají většinou úspěch. Jen Kerri Rivera vyléčila osobně ke konci loňského roku už 72 dětí z autismu a dalším stovkám rodin pomáhá přes internet. Klasická medicína neumí autismus léčit vůbec,
      Ota

      k léčbě autismu - Kerri Rivera :

      http://www.e-regena.cz/?p=2185

      http://mmsautism.org/

      Dokument o léčbě autismu u dětí :

      https://www.youtube.com/watch?v=XhHjVl2bE_k

      Vymazat
  4. Celosvětová mírová smlouva - možno podepsat na českém petičním serveru
    http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva

    OdpovědětVymazat
  5. Pardon: ten podpis (a prísaha) 21. 4. 2013 bude povinný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Zda bude povinná přísaha, to nevím. Přestože se dosti zajímám o věci týkající se energií, přísahat rozhodně nebudu. Důvod? Ač nejsem militarista ani jakýmkoli způsobem násilník, přísaha je pro mne dosti posvátná věc. Nebudu ubližovat lidem ani stavět jakékoli zbraně-na to stačí rozhodnutí. Přísaha ve formátu, v jakém ji nastínil p. Keshe se mi nelíbí. Nevím komu a ve jménu koho budou lidé přísahat. Přísaha je neodvolatelná věc, silné slovo a lidé si neuvědomují, že pokud budou takto přísahat, je to velice snadno zneužitelné, právě proto, že nevědí, komu přísahají.

      Definice přísahy z Wiki: Přísaha je příslib nebo prohlášení, učiněný ve zvláštní formě, zpravidla dovolávající se něčeho, co je přísahajícímu posvátné (boha, cti apod.)

      Přísaha v Bibli - Matouš 5:34-37
      34 Já vám však říkám: Nepřísahejte vůbec; neberte si za svědka nebe, protože je Božím trůnem;
      35 nedovolávejte se ničeho na zemi, protože je jeho podnoží. Nepřísahejte ani při posvátném Jeruzalému, protože je městem velikého Krále.
      36 Nepřísahejte ani při své hlavě, protože není ve vaší moci, aby vám rostly bílé nebo černé vlasy.
      37 Říkejte prostě ano nebo ne. To stačí. Když zdůrazňujete svoje slova přísahou, dokazujete, že nemluvíte vždycky pravdu a každá lež pochází od Zlého.

      Těmíto verši je řečeno vše. Bude mi líto těch, kteří se připojí svou přísahou v dobré víře, že je to správná věc. Svedeny budou miliardy lidí a nikdo z nich již své vyřčené slovo nebude moci vzít zpět-přísaha nezaniká s časem ani změnou čehokoli za cokoli (název státu-vojáci ZS přísahali svoji věrnost Československé republice a jejímu lidu. Republika s tímto názvem již neexistuje, ale lid ano, atd)

      Vymazat
  6. lidičky, věřte trošku více v dobro. Ikbyby pan Keshe jen trošičku klamal, tak je jeho výsledek skvělý, lidé se domlouvají a věří v celosvětové zlepšení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. volna energie uz funguje davno!souhlasim...lidi verte,blizi se zmena

      Vymazat
  7. Anonymní25. ledna 2013 11:40

    válka tam nebude, možná jen malé ..konflikty, tím že píšete o válce, či jen o přípravách nebo na to jen myslíte..tak podporujete Zlo !
    ______________
    Naopak, nesnažím se podporovat zlo, to opravdu ne, nechápu z čeho tak soudíte :D
    Nicméně..fakt, že po Syrii, Libii, Afghanistánu a Iráku, se "vyprovokuje" další konflikt s Iránem, je myslím dost známmý a tak nějak jsem se s ním naučil žít, pokud v tom vidíte problém, ujišťuji Vás, že není ve mne :)
    ___
    V reakci na to, že se tak dosud nestalo si bohužel myslím, že nebude trvat dlouho, v současnosti je cílem Syrie.. a to, že Irán disponuje vyspělou technologií není žádná novinka..nikdo nekalkuluje z možností, že jsou stejně "nevyspělí" jako napříklat v Iráku a hle - stejně se tehdy prosadila okupace kvůli "vyspělým technologiím a zbraním hromadného ničení" .. :O
    ___
    O různých opatřeních ze strany Kesheho se zmiňoval on sám i v souvislosti s Iránem, proto nechápu, že jakožto "posel míru" tyto technologie, kterými se zaštiťuje, prostě nepředvede... Mluvil o věcech, které se údajně děly v jeho laboratořích - stačilo předvést důkaz a věci by vypadaly logičtěji - bohužel..to že vyvěsí pdf "patenty" na jejichž základu někdo předvede elektrolýzu v pet lahvi..to mi bohužel nestačí :)

    děkuji za ohlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslet a konat je stejné, jen si to na této úrovni bytí lidé většinou neuvědomují

      tak zvané arabské jaro, ano může to vypadat že v tom má prsty usa a další,ve skutečnosti to má souvislost , s energetickými změnami v našem vesmíru, dopadají sem vyšší frekvence kos.energií, ty zapříčinily to že co není v souladu s plánem stvořitele , tak postupně zmizí zanikne, tzn. veškerá negativita, totalitní systémy, bankovní a finanční systémy, státy pod vedením tyranů a mnohé další. teprve až na druhém místě do toho zasahují nějací ilumináti/ kteří si tak neříkají/ .

      Vymazat
    2. I kdyby USA podprahově jednala na základě Stvořitelova Plánu, tzv.arabské jaro je plně v režii americké CIA a NSA s britskou MI5 ! Nakolik jsou tyto struktury využívány "vesmírem" pro dílčí části Plánu, nám zřejmě zůstane utajeno,ale určitě ne všechno, co podnikají globalisté s klimouši, je v souladu s Plánem Universa ! Proto se budou dít korekce z "vyššího dopuštění", ať už se JIM to líbí nebo ne !!!

      Vymazat
  8. Pojďme vymyslet něco našeho....:-) a zrealizovat to tady u nas,v zemi,jejiz jsme obyvateli a kterou mame denne pod nohami.Je nas dostatek,kteri myslime pozitivne,to je nase sila.Tak sup sup....napady:). Zu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.