31. ledna 2013

Lednové octování

Dobrý den,

Prosím o info od více zkušených a především octařů.

V průběhu vánoc jsem měl čas se malinko sebevzdělávat. V tomto procesu jsem zabředl na internetu do zjišťování info o 21.12. 2012, ufo, konspiracích, chemtrailech s tím i octování a hlavně na Váš blog, kde jsem čerpal nějaké informace. 

Nevím, kdy to bylo přesně, ale poprvé jsem vyzkoušel octování se 3 litry octa někdy mezi svátky. Bylo zamračeno a podařilo se mi roztrhnout mraky. Považoval jsem to za náhodu s tím, že to vyzkouším zase někdy znovu. To znovu přišlo v sobotu 26.1. 2013. Byl jsem poněkud rozhádaný se svou polovičkou, tudíž jsem se sebral, zajel do Českého Krumlova, koupil balení - 6 litrů octa a jal se octování. Byla hnusná šedá deka. Jako skeptikovi mi to přišla jako ideální příležitost vyzkoušet co to umí. Začal jsem někdy kolem jedné hodiny po obědě. Octuji pomocí rychlovarné konvice, která nám drobet tekla, takže doma nepoužitelná, ale ten únik vody není zas nějak závratný. Odstranil jsem vrchní uzávěr, nalil ocet a jako místo jsem zvolil podstavec mezi včelstvy malinko schovaný za tůjemi, to abych ztížil sousedům zjišťování odkud "vítr vane". V průběhu octování jsem se jal konzumace vína, protože já osobně víno beru jako zkapalněné sluneční záření zachycené v hroznech. A jelikož jsem nedoufal, že po měsíci bych mohl slunce vidět, chtěl jsem ho do sebe vpravit poněkud jinou cestou.

 Asi po dvou hodinách se mi podařilo opět prorazit onu hnusnou deku. Přepadl mě takový neuvěřitelný pocit radosti a euforie. To jsem měl vyvařené přibližně tři litry. Lil jsem další ocet i slunce. Přibližně v půl páté odpoledne jsem měl vše odpařené, tedy až na ocet uniklý konvicí a poněkud neopatrnou manipulací s odpařovaným materiálem. Pořídil jsem několik málo fotografií "mého" úspěchu a šel domů, kde vlivem nadměrného přílivu slunečního záření jsem usnul a probudil se druhý den ráno. Bylo opět zataženo... V průběhu dne se udělala nad barákem díra, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. V úterý při příjezdu z práce jsem si všiml, že nad naší obcí je modrá obloha. Včera, ve středu při příjezdu z práce ta díra byla ještě větší. V noci jsem opět pátral po info a sebevzdělávacím materiálu. Nemohl jsem spát. V půl druhé v noci jsem vyšel na zahradu a kochal se hvězdama, které jsem už hodně dlouho neměl možnost takhle hezky vidět. Vylezl jsem i na kopec, který máme nad barákem a s úžasem zjistil, že všude kolem díry jsou kolem dokola mraky. Ona díra měla poloměr cca 10 - 15 km. Nádherná podívaná. Mám z kopce 360ti stupňový rozhled a tudíž jsem jasně viděl, že ona díra je ohraničená kolem dokola mraky. Vrtalo mi to hlavou. Šel jsem spát. 

Dnes tj 31.1. jsem se probudil a při pohledu z okna mě přivítal měsíc na zcela jasné namodralé obloze osvícené vycházejícím sluncem. Šel jsem znova na kopec a zachytil díru mobilním telefonem. Bohužel soubor je moc velký a není ho možné poslat v příloze. Ale uložil jsem Vám svůj výhled na uloz.to s adresou souboru http://ulozto.cz/xAwgmzJ/31012013312-mp4 .

Pozn. Orgonet: Vloženo na youtube zde: http://youtu.be/xmwQdWgDQvk
Totéž vídám, když zaoctuju na své zahrádce (:-))) (Ne vždy to takhle vyjde, ale spíše ano.)


Mám však k tomuto několik otázek.

1. Je možné sledovat účinky octování i po 4řech dnech?
2. Je možné, že onu díru přiživuje ocet vylitý při octování - únik z konvice, a nějakého toho vylití?
3. Může mít vliv i vysílač Kleť, která jsem se dočetl by měla být ogiftována orgonity? /na videu je patrné, že Kleť je spíše na hranici kruhu modré oblohy, ne ve prostřed- mám pocit, že tam jsem spíše já :o)
4. Je možné, že se včely nějak nabily a vyzařují to dále? Dočetl jsem se, že octování způsobuje nabití  atmosféry mínus a jinde jsem se dočetl, že včely taková místa vyhledávají.
5. Nebo je to všechno jen náhoda?

Děkuji za případné poznatky a názory zkušenějších.

Krásný den všem.

Prokop

V příloze posílám pár fotek ze soboty(ve foťáku jsem měl špatně nastavené datum, nebylo 27., ale 26. ledna). Bohužel fotky se obávám nedokážou zachytit to co bylo vidět z mého pohledu v širším měřítku.

P. S. Orgonet: Já myslím, že je to typický průběh zdařilého octování. (Vždycky je to tak, že fotky nezachytí to, jak to vypadá v reálu.) Rozoctovat "žlutou deku" se vždycky nepovede.
Ten jev mohl přetrvat možná proto, že se ne dost snažili o jeho překrytí, nebo to uniklo na čas jejich pozornosti, prostě to u vás nečekali!!! (Jejich - geoinženýrů klimateroristů).
Závislost na mnoha proměnných tu jistě je, ale výsledky nejsou náhoda. Podobné zkušenosti má mnoho lidí, kteří to vyzkoušeli (viz zdejší příspěvky, hledejte Ocet nebo Octování.). Působení octa na umělou oblačnost je stále námětem, kterého by se mohl ujmout nějaký nezávislý badatel... I když geoinženýři vyrábějící počasí se tím určitě zabývali. Nebo že by byli opravdu překvapeni, že je relativně snadné kazit jejich kontrolu nad počasím octem (i jinými kyselotinami)? Možná i ano (:-)))))







18 komentářů:

  1. Mne sa vela krat stalo, ze sa urobila velika diera nad mojim domom aj vtedy, ked som mal v plane zaoctovat, no neoctoval som. Akoby niekto vyslisal moje prosby...:-}

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, myšlienky sú tvorivé. A čas od myšlienky po realizáciu sa stále skracuje.
      Vraj kedysi, keď Nikolu Teslu požiadali, aby pomohol nejakým farmárom s nejakým problémom na ich poliach (už si to presne nepamätám, ale povedzme, že mali problém s nejakými škodcami), on vyrobil nejaké zariadenie, ktorým vysielal nejaký želaný obraz na tie polia. Fungovalo to. Potom postupne odoberal z aparatúry jednotlivé časti, až napokon zistil, že stačí určitý čas vysielať správnu myšlienku a výsledok je rovnaký ako s pôvodnou aparatúrou...
      alexk

      Vymazat
  2. Takový kruh vídám občas i nad Opavou. Octování jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na to. Jsem zvědavá, jak to zafunguje.

    OdpovědětVymazat
  3. orgonete,kam zmizel ten david icke?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si všiml, že se po něm slehla zem, nikde nic nového o něm

      Vymazat
  4. Ahoj, mám to také vyzkoušené.
    Nejdřív je záměr, potom prožitek a pochopení.
    Ocet je pouze berlička ke změně tvého vědomí.
    Teď už to bude kolem Tebe vždy,když to tak budeš cítit a půjde to z Tvého srdce. Ne z hlavy a ega. Teď už stačí jenom být. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete a přátelé těchto báječných stránek , zde je další skvělé a hezké video od Teal, je faktem že české titulky lze vložit po zadání , samozřejmě místy je to těžko srozumitelné, ovšem podstata lze pochopit

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete, kde zmizel Andreas Rossi se svým E-CATem? Teď by to již měl vyrábět. Rád bych to vlastnil...

    OdpovědětVymazat
  7. kolik let do nas bušili že kysele dešte ničí lesy. trava je plna mechu .Ale gps přesne zaměření komínu a spočítaní enisniho limitu (u nas asi 200 kč za rok)je velice divne .žeby propočty jak velky posřik?

    OdpovědětVymazat
  8. Já sem si v nedávné době pořídil kyselinu octovou není to ocet je to čistá kyselina ale pořád neni toxicka takže se dá bezproblému odparovat do ovzduší.a co je hlavní je ucinejsi ještě k ní občas vytáhnu orgonit a hle účinek se do několika minut jeste vic zviditelnění.jo a ještě něco jak kyselinu citrónovou tak i octovou redim filtrovanou solí.používám kavovy filtr.

    OdpovědětVymazat
  9. Octování je již přežité a zastaralé. Ti, kdo ovládají Matrix Energetics prostřednictvím kvantové fyziky dokážou rozhodit kdejakou chemickou deku na obloze.

    Jednou taky, nás práškovali a ucpali nám oblohu a já jsem prostřednitvím metody dvou bodů dokázal během 20 minut vyčistit oblohu na polojasno. chce to však trénink a vystoupit z omezené mysli. Nejhorší co se může u vás stát, že tomu procesu nebudete důvěřovat nebo si nastavíte úzské hranice toho, co by se mohlo stát.

    Stejně tak to lze použít i proti Haarpu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zajímavé, prosím o bližší informace nebo návod. Předem moc děkuji.

      Anna

      Vymazat
    2. octování že je zastaralé....OK skuste 24h vkuse čistit oblohu pomoci (Matrix Energetics) neříkam že mračna nad sebou nedokážem rozehnat myslí ale ocet tu práci udělá za nás.

      Vymazat
  10. My mícháme ocet s kyselinou citronovou. Má to lepší paměťový efekt ve vzduchu. Žel se nám teď stává, že když začneme odpařovat, se velice brzy spustí protivný přízemní vítr, který nepustí páry nahoru, ale odfoukne je při zemi pryč. Jako by nás někdo sledoval a poslouchal. Po roztažení nebe jsou nad námi do 20 minut hejna sprejerů a hystericky to zas zasprejujou. Když se jim to nedaří, objeví se vyhlídkový vrčoun z klatovského letiště, začnou vypínat elektriku a podobně. Mají však smůlu, někdy se daří udržet modro dál. Nevíme však, jak se zbavit tý stříbrný mlhy, co se letos tak vehementně drží. Taky je častý přízemní prudivítr, který nám octování často kazí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobné zkušenosti, jak začnu octovat, okamžitě se zvedne protivný vítr, který to rozfoukává.

      Vymazat
  11. Nebyla potřeba tu konvici připojit??? Mezi tůjemi zásuvka není!

    OdpovědětVymazat
  12. Žel, jsou i tací, kteří el.zásuvku mezi tůjemi mají :-)))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.