16. ledna 2013

Schwarzenberga už tu bylo dost

Děkuji všem, kteří jste mi mailem zaslali různé články a manifesty proti Šláfnberkovi. Avšak domnívám se, že jsme se mu zde již věnovali více než dostatečně, a kdo si chce o něm číst dál, tak najde spoustu článků na jiných webech, třeba Britské listy. To bychom nosili dříví do lesa.

Domnívám se, že jsme dostatečně přispěli něčím novým k tématu, a to, že průběh těchto voleb je vysvětlitelný pouze použitím zbraní na manipulaci mysli, a že mysl našich spoluobčanů zejména ve velkým městech byla touto zbraní těsně před volbami a v den voleb prostě vymyta.

Možná to byl jen pokus na lidech v české kotlině, možná že akce naostro, běžně u voleb používaná. To se těžko dovíme. V každém případě vyšla a ukázala nám, že lidem je možno technologiemi na kontrolu mysli vsugerovat i to nejnemožnější.

Na webových diskusích se nyní hodně ozývají odpůrci knížete. Zastánci se dosti vytratili. To naznačuje, že mnoho lidí je rozhodnuto volit menší zlo a rozhodnout výsledek v neprospěch Karla. Avšak není vyloučeno, že manipulace mysli bude znovu použita. Na ty, kteří mají jasný názor, fungovat nebude, záleží na tom, kolik je těch ovlivnitelných ...

Ale i kdybychom to odhlasovali pro Zemana, tak pokud si vládcové světa nedělali z nás legraci a skutečně to dělali se záměrem nastolení dementa a na tom trvají, pořád je tu ještě ústřední volební komise, která si může potřebné výsledky snadno "vycucat z prstu".

Takže, udělejme co můžeme, ale nedělejme si iluze.

Mám stejně tušení, že pokud se kníže dostane na Hrad, tak to bude vlastně dobrá zpráva, protože o to rychleji se rozloží všechny staré shnilé struktury. Tuším, že se Zemanem by ta agónie byla o něco delší. Rozpadnout se to prostě musí, a nemělo by to trvat dlouho.

Mám stejný pocit jako v září a říjnu r. 1989, kdy se vše jevilo tak, že komunistická moc mele z posledního, jen jsme nevěděli, na jaký popud a jak by se to mohlo změnit. Protože jiné fungování společnosti než tehdejší jsme si nedovedli představit. A ten popud přišel brzy a byl vlastně docela zanedbatelný a vše se zhroutilo a bylo náhle úplně jinak. Teď ten pocit mám taky.

49 komentářů:

  1. Milý bratia a sestry Česi vy, ani netušíte aké šťastie vás čaká so spiacim prezidentom, len treba dbať na to, aby okolo neho boli múdry radcovia v podobe "hloupý HONZA".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...nebud naivný/naivná ;-) ... Múdri radcovia (v prospech obyčajných ľudí) v politike niekoľko desiatok rokov neexistujú (aspoň u nás na Slovensku a v Cechách)... Myslíš, že Sláfenberga chcú pretlačiť na post prezidenta na to, aby ho kompletne zmenili, čiže aby mu záležalo na ľudoch ? ... Ked sa nájde v politike niekto so skutočne DOBRYMI úmyslami, tak sa do vrcholovej politiky nedostane, a ak, tak na chvíľu, a nestihne urobiť nič pozitívne pre nejakú skupinu obyvateľov bez toho, aby tým neznevýhodnil dalšiu skupinu toho istého obyvateľstva...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  2. Čemu nevěnujeme pozornost, to mizí... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne ako v tomto filme : http://programy.pravda.sk/tvDetail.aspx?id=21695

      Je tam krásna scéna, keď sa Merlin jednoducho vedome obráti chrbtom kráľovnej temnoty Mab a ona zmizne, lebo už nemá nad ním moc ...

      Vymazat
  3. Ano, dost bylo voleb. Nepůjdu volit. A kdyby to udělali všichni, kteří si nemohou z těch dvou exotů vybrat, možná bychom byli překvapení, jaká účast by byla. Pokud by si nakonec i tu účast vycucali z prstu, tak by i ti poslední pochybovači pochopili. Pochopili, že na jejich hlase opravdu nezáleží.
    Mimochodem, kdyby nakonec vyhráli mafiáni kolem Karla, začaly by se do léta ozývat hlasy k odtržení Moravy a Slezska. Proč? Díky přehledu krajů v rámci celé republiky (Čechy, kromě západu Karel, zbytek + Morava Zeman) se hodně Moraváků ztotožní s tzv. LEVICÍ a začnou nadávat na pragocentrismus. A toho se chytí ti nadšenci, kteří se o to snažili před léty. A věřím, že tentokrát by se jim to mohlo podařit. Ostatně, ani já bych nebyl proti. Rozpad států na územní soběstačné celky může začít právě takto a právě u nás. I když nás možná v Katalánsku předběhnou.
    Přemýšlejte o tom.
    Radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už takhle jsme pidistát, jehož počet občanů je jinde počtem obyvatel jednoho jediného města. Však jo, rozcupujme se rovnou na městské státečky (á la Andorra), to bude úplně nejlepší.

      Vymazat
    2. Ano, to bude opravdu nejlepší. Protože dosavadní snaha vše centralizovat a spojovat selhala, bude třeba rozdrobit pro větší- místní přehlednost. Jen se do toho nesmí zase vetřít byrokracie, banky a politici.

      Vymazat
    3. Ale, ale který severský stát má tolik obyvatel, co ten náš? A nikdo se neohání tím, že je malý... Jsou jen manipulační kecy... Jako, že vlastníme malé území, no a co? Nejsme malý stát, jsme jen a jen stát, kde je jejich občanům neustále vtloukáno nízké sebevědomí. Ale jsou to jen manipulační kecy, nic víc, a záleží jen na nás, jak dlouho jim budeme věřit.

      Vymazat
    4. Uhozen hřebík přímo po hlavičce ! Jasně, stručně a věcně argumentovat proti stupidním a manipulačním kecům, to se mi líbí !

      Vymazat
  4. Orgonet, koľko máš rokov ? Ked si mal nejaký politický pocit v roku 1989, tak... to budeš mať určite tých ...40 ??? 45 ??? ...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha ha ha, to teda přidej. Já ještě pamatuju normální počasí (:-)))

      Vymazat
    2. Orgonet, neviem čím to je, ja som bol celý čas v tom, že si môj rovesník :D :D :D :D :D :-) .... ...ale čakaj, chlape...... Co si teda spomínal tvoju babičku, ktorá ti lezie na nervy a nepriamo ti nedovolila meditovať 21.12... ???? Chceš povedať, že máš 100 ročnú babičku, ktorá ťa naháňa po dome a záhrade ??? Niečo mi tu nesedí... Chlape... si neuťahuješ z nás ? či ? :! :D
      Máš ženu ? Dieťa ?

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Já si to normální počasí pamatuju taky... :-))) Takže v tom, Orgonete, nejsi sám (sama). Jana

      Vymazat
    4. Marku, nebuď zvědavej, budeš brzo starej! :-)))
      Ono je to možná tak, že někdo babičkou nazývá vlastní matku pokud jsou v rodině už i vnoučata (u nás se o mé mamince taky mluvilo jako o babičce, abychom nevnášeli malému dítěti do hlavy zmatek).

      Vymazat
    5. Mám vnoučata, babička se říká mojí matce (:-)))

      Vymazat
    6. nebuď zvědavej nebo budeš brzy starej

      Vymazat
  5. Proč občané z politiky stůňou. 10min. urývek z přednášky Mudr. Jana Hnízdila aneb čemu se ještě divíme:
    http://www.youtube.com/watch?v=oIcMCRpHlhc

    OdpovědětVymazat
  6. My musíme být opravdu ten nejpitomnější národ v Evropě a snad i na Zeměkouli. Už mi to hlava opravdu nebere. Češi si tu samostatnost asi opravdu nezaslouží. Jak to bylo někde v literatuře: "Češi jsou smějící se bestie." Dodnes jsem si myslel, že ten dotyčný narážel na jeji "vychytralost". Dnes to vidím tak, že spíše narážel na jejich blbost. Vždyť ten Kalousek a jeho lupiči si s námi cvičí jak je napadne! Je mi líto, že jsem Čech a lituji, že jsem se v této zemi vůbec narodil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. buď rád že tu jsi, nejdříve se v tom bahně musíme vyválet aby mohli povstat opravdoví , čistí !!

      Vymazat
    2. Kdybys studoval sociologii, dozvěděl by ses, že národ český povstal ze stavu dělnictva kočí a služek. Na jeho vzniku měla paradoxně zásluhu německá a rakouská obroda, která tomuto uskupení dala titul "národ český". Naše kořeny a s nimi i historie tedy nejsou ničím, čím bychom mohli operovat jako s ryze intelektuálním schématem, a podle toho se také bohužel vyvíjí naše historie. (A. Giddens, Sociologie) Alena

      Vymazat
    3. Mňo, ten co to prohlásil, tak rukama těch bestií zemřel : ) Jako národ jsme opravdu vyčůraný, proto mnozí tak rádi vzpomínají na socialismus, jelikož do práce musel jenom chodit, ale prachy vydělával načerno melouchem. Černý trh bylo také jediné řešení, aby člověk se k něčemu dostal. Pokud mu teda ke štěstí nestačil suchý rohlík a v šest na kole do fabriky.

      Vymazat
  7. Milý Orgonete, sám sis odpověděl v posledních dvou odstavcích - my vlastně Karla potřebujeme, aby se "něco" konečně stalo. Mám čím dál více také takový pocit, že už se konečně má něco stát. A navíc, nic není náhoda! Třeba to není vymývání mysli,třeba jsme si to tak naplánovali tam nahoře před vstupem na tento svět... Je to naše zkouška a uvidíme, jak jí projdeme. Přeji všem hodně sil a lásky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jako bych slyšel pravoláskaře.

      Vymazat
  8. no ono je tu připraveno na listopad pozitivní revoluce s úplně novými stranami jednou pravou a druhou levou... tak ti nevím orgone stím rozpadem aby to zase nebyla jen výměna jako vtom osmdesátém devátém...

    OdpovědětVymazat
  9. Mimo téma (tohle by mohlo být něco pro tebe, Orgonete)
    http://www.youtube.com/watch?v=Jl1yMOvPd28

    OdpovědětVymazat
  10. Mám dotaz na ostatní zde. Nikdy jsem netrpěla na žádné ekzémy či alergie, ale nyní( už asi 14 dní) mě trápí svědivý "šeredný" ekzém na trupu a horních končetinách ( plošné ružové místy mírně šupinaté od mm až prům.5cm). Jedna kolegyně se mi dnes svěřila, že má podobné problémy. Řekla:mohlo by to být z vody ( byla na několik dnů v cizině a tam se jí kůže zahojila,po návratu měla opět tytéž problémy). Mám také pocit, že by to mohlo být z vody ( snažím se pít vodu ze studánky, ale sprchuji se vodou z kohoutku).
    Napadla mě souvislost s volbami ( probírali se zde různé možnosti ovlivňování voličů vč. divokých teorií manipulace) či souvislost s aférou chřipky( která jak zde určitě všichni víme je uměle vyvolaná. Prosím o odpověď, zda někdo zaznamenal obdobné potíže, děkuji předem. Všem přeji jen to dobré a pohodu...mp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souvisí s to s energetickými změnami , ke kterým nyní na Zemi dochází, těla se čistí a pročisťují, můžete to podpořit nějakými čaji na krvečistění, na ledviny a játra

      Vymazat
    2. To bude svrab:
      http://www.google.cz/search?hl=cs&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=3&gs_id=a&xhr=t&q=svrab&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41018144,d.Yms&biw=1092&bih=538&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wO_2UM-YFYXItAb33IHwBg

      Vymazat
    3. Pro anonymní v 18:16
      V zimním období se naše těla tolik nepotí, tudíž nejsou schopny vyloučit nahromaděné chemikálie v těle.I proto vznikají problémy.
      V první věci by jste měla přehodnotit jaké tekutiny pijete. Nejideálnější jsou bylinkové čaje a ještě lépe čistá voda.Džusy, limonády apod. by jste měla naprosto vyloučit (vzhledem k vašim potížím).
      A druhá věc,která je hlavní ,je přehodnocení toho, v čem perete prádlo, čím se myjete.Na vašem místě bych rozhodně (alespoň na nějaký čas) prala pouze v mýdle nebo možná i v prášcích pro miminka.Naprosto bez aviváží! A to jak osobní prádlo, tak povlečení.Až tohle vše přehodnotíte a změníte, jsem si jistá, že vaše problémy s ekzémy odezní.Zdraví

      dan.

      Vymazat
    4. Nevím o příčinách... to je asi těžko zjistitelné... Ale celkově jsme pod silným tlakem odevšad... málo sluníčka, prostě tělo nám dává najevo, že už takhle dál ne... Zkusme si usnadnit život, něco vypustme, ono by to nejspíš šlo, když budeme chtít, udělejme si radost, zazpívejme si... Jestli byly "vypuštěny" nějaké nové spouštěče, možná, s těmi nic neuděláme, zvlášť, když je možná ani nemáme šanci odhalit. Spíš si zjednodušme život a dopřejme si v období vegetačního klidu více odpočinku.

      Na ekzém dobře zabírá čistě přírodní mast se silným hojivým účinkem: Lalium od firmy EONE

      Vymazat
    5. vodou to jistě být může, pokud si nekoupíte něco k úpravě vody tak lze a to je nejlepší cesta vyčistit své tělo. Dietka, půst, hydrokolon. Mrknul bych na knihu DR. Norman Walker tluste strevo bez zacpy ;).

      Vymazat
    6. Děkuji všem za pomoc a rady a též Orgonetovi za tento prostor sdílení. Už jsem udělala dost opatření- TV nemám asi 5 let, nepiju vodu z vodovodu ani slazené limonády či džusy, vyhýbám se umělým sladidlům, vypínám mobil, telefonuji minimálně, nepoužívám aviváž, snažím se jíst minimálně maso, hodně zeleniny a luštěnin, relaxuji v přírodě či v čajovně. Stres zatím trvá kvůli finančním závazkům...takže stále na sobě pracuji. Současně s tím vším pozoruji jakési zjemnění smyslů, větší vnímavost vůči různým negativním vlivům, které většina(hlavně ve velkých městech) moc nevnímá - což mě na jednu stranu těší, ale na druhou trochu komplikuje život, protože se některým věcem zatím nelze vyhnout. Takže pokračuji postupně v rámci možností. Díky všem :D
      mp

      Vymazat
    7. Ještě P.S. k příspěvku 13.26 hod. Diagnoza od kožního lékaře je Pityriasis rosea či versicolor- příčina zřejmě virová, doporučení: mazat tekutým pudrem a měsíc se nemýt vodou!
      https://www.healthtap.com/#topics/causes-of-pityriasis-rosea

      Vymazat
  11. Kromě chemrails dovedou schodit na hlavy vagon bradavic a obdobného ksindlu.

    OdpovědětVymazat
  12. Tipnul bych si na alergickou reakci na chlor ve vodě (chloruje se v poslední době opravdu hodně, často je to cítit i nosem) v kombinaci se sníženou imunitou organismu ve vrcholící zimě. Bylo by dobré se s dotazem obrátit na svého dodavatele vody, proč je tomu tak. Prodávají nám cizáci naši vlastní vodu, podvodně zprivatizovou za hubičku a čím dál dražší?

    http://www.vodarenstvi.com/privatizace-vodaren.php

    Ať se začnou slušně chovat k zákazníkovi! Znovuznárodnění vodárenství se nevyhneme!

    OdpovědětVymazat
  13. i tak ho nechci. Mě nepřevibrují! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. No ten poslední odstavec je tak trochu fantazie, ne?

    O malé trvanlivosti režimu se hovořilo déle, myslím, že i v řádu let a ne dvou měsíců... jinak by nebyly ty velké demonstrace předtím- potlačené a beze změn systému, což vysvětluje, proč se změna udála - byla zorganizována a naplánována spolu s lidmi za oponou - i tehdejšího režimu. Takže nic z čista jasna, jen zplněn plán určitých kruhů.

    A na závěr: Myslím, že představy o novém fungování společnosti byly poměrně jasné - viz výkladní skříně západu, jen jsme netušili, kam to povede, protože to ti za oponou z pracek nepustili, a jaké budou konce... Tak si nelžeme do kapsy... Jsme tvrdě léčeni z naivity a zároveň čím dál více upadáme do beznaděje. Kdo ví, čím se vyléčíme, ale jedno je jisté, pokud bychom jako společnost kývli, "Janečkova protikorupční klika" je okamžitě u moci a stačilo by k tomu pár set lidí na náměstí v Praze. A měli bychom "nového Havla" u moci a kormidla, se stejnými za oponou... Ale změna je možná ihned, stačí se zařídit tak, a jít tam, kde nás chtějí mít...

    Teď jde o to najít cestu ke skutečné změně a strhnout konečně oponu, ale na to nestačí vyjít do ulic, cinkat klíči, vyhazovat politiky na dlažbu. To chce mnohem víc - vymakaný plán, jak obsadit kormidlo moci... když se političtí dinosauři nebudou mět kam vrátit, koryta jim vyschnou... a pak se dostanem i na ty za oponou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správná úvaha ! Vytrhat kořeny zla nelze ve vládách států, nýbrž a jedině v pelešištích manipulátorů za oponou ! Už konečně víme, kdo tahá za nitky světových a národních událostí, domácí to nejsou. Proto soustřeďme síly na odhalování těch skrývajících se Temnářů za oponami kdekoli na světě. Pak jim smrtelná křeč hrůzou nedovolí aní pípnout, natož něco svinského zase rozhodnout! Musí být zbaveni vlivů a moci, jinak se nic nemůže změnit !

      Vymazat
  15. spousty nových zdravotních symptomů pozoruje mnoho lidí...převibrováváme(čistíme):-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt, dejú sa čudné veci, mne sa začiatkom roka vytvoril na ľavej ruke rozsiahly hematóm, ktorý postupne "stekal" po vnútornej strane ramena na vonkajšiu časť predlaktia až takmer po kĺby - bez zjavného fyzického dôvodu. Po pár dňoch to mizlo - pomohla nechtíková masť a programovanie ...

      Vymazat
  16. Tohle byl pro mne web, kam jsem se zájmem denně nahlížela a těšila se. Už sem nechodím. Nemám už delší dobu problém s negativními myšlenkami
    a emocemi, nebaví mne konspirace a osočování. Mě 21. prosinec nezklamal, posun je vidět i okolo, ale hlavně - kdo chtěl a něco pro
    ty změny dělal a dělá, prožil to úžasně... Takže: vůbec nemám obavy o Karla Schwarzenberga, má podporu i shora.
    Ale Orgonetovi a všem přeju to nejlepší. Mi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě převibrováním synapsí v mozku, to je ta myšlenková podpora zhora HAARPem. Kolega říkal že důchodkyně se předháněli ve vychvalování knížete jako by to měl být jejich životní partner zcela nekriticky, bez ohledu na konkurenci, prý otřes, myslel si že bájit mohou puberťačky pod, nevím jak se ta droga jmenuje, vyvolává nekritické souznění. Psychotronické zbraně existují a byli použity jak v jugo, tak v africe, odkaz už nevím. Kdo si zasurfuje určitě najde.

      Vymazat
    2. A taky ve velkém v Iráku a Afghanistánu !

      Vymazat
    3. V Iráku, Indii a Pákistánu začala v tichosti, tajnosti atlantickou aliancí genocida (ano doslova vyvražďování!) árijského etnika (tzn.těch snědých se světlými nebo blond vlasy a s MODRÝMA OČIMA)! Árijci totiž nejsou evropského původu, jak se snažil svého času dokazovat Hitler na starých germánských kmenech. Současní světovládci mají absurdně své kořeny v nacismu a fašismu, a pokračují tak v Hitlerových propagandách, ale v "novém kabátě" a v době, kdy již vymřela značná část pamětníků Hitlerovy éry. Sázejí totiž na to, že zkušenosti generací jsou nesdělitelné, a umírají s nimi (proto se tolik mladých hlásí dnes u nás např. ke Schlafenberkovi !). Árijci v Íránu jsou zatím v bezpečí, ale jak dlouho ?!

      Vymazat
  17. ...a Zemana tu bylo taky dost...
    https://www.youtube.com/watch?v=eW9uOwIA6Sk

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=297&Itemid=36

    OdpovědětVymazat
  19. http://youtu.be/ISYtDsivzkY

    OdpovědětVymazat
  20. Zeman je hulvát, to je všeobecně známá věc. O lidech diskutujících na netu se v rozhlase vyjádřil že jsou to debilové, tím se úplně odepsal. To že kandiduje jen podtrhuje jeho nesoudnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si přečtete komentáře na mnoha blozích, internet.stránkách, zjistíte také, že měl z velké části pravdu !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.