17. ledna 2013

Sněhová nadílka 17. 1. 2013

Napadlo nám tu přes noc dost (asi 15cm) sněhu, což osobně vítám. (Jinak to asi vidí ti, co jezdí denně autem.) Vypadá to, že i v ČB budeme moci vytáhnout běžky (:-)))

Diana Cooper ve své knize 2012 - budíček lidstva má pro Česko na rok 2013 předpověď, že budou záplavy při tání sněhu, a ty odplaví zbývající negativitu. Tak jen houšť, ať je hodně sněhu a odplaví se z Česka vše, co je třeba!


Díky klimateroristům za tuto nadílku, o kterou pečovali celou noc.


Práce klimateroristů:
Navečer "pohnojili" chemtrailsovými postřiky a celou noc pilně šlehali oblačnost.


Brzy zrána krátkodobě "osmahli" vyskokosahající (umělou, červeně se jevící) oblačnost "žlutým třeskem" pro aktivaci srážek pohybujících se ve vzorném "zástupu" od JV k SZ. (Možná že tohle "osmahnutí" provádějí i během dne, ale je to vidět jen na nočních snímcích.)


Přes jihozápad Čech, kde jsou naplánovány největší srážky, vede právě zřetelná linie haarpového kruhu se středem v Německu - důkaz aktivace srážek.

19 komentářů:

  1. Zdravíčko Orgonete, jen jeden takový, možná trapný, dotaz.
    To, co popisuješ jako haarpový kruh, je to vážně ten haarpový kruh?
    Není to kruh radaru, který je už v jiné úrovni výšky, ve které nemůže srážky měřit?
    Díky za odpověď. Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom pomyslném kruhu (kruhový dosah účinků radaru) jsou vždy patrné jen výsečové úzké směrové zášlehy, impulsy. Většina jich jsou malinkého rozsahu a intenzity, a tudíž se na mapě projevují jen nepatrně nebo téměř vůbec. Mezi nimi se však vyskytují mohutné zášlehy, impulsy,zřetelně viditelné i na radarových mapách jednoznačně následně dokazující manipulaci počasí ! Není divné na tom, že se vyskytují téměř výhradně během noci, kdy většina lidí spí, a jejich pozornost tímto směrem je značně omezena ?!

      Vymazat
    2. Díky za vysvětlení, až tak dopodrobna jsem to nezkoumal, takže mi to unikalo. Zkusím radarové snímky postudovat více. Každopádně pokud jsou jevy viditelné jen přes noc, je to zajímavé. Měj se a díky. Honza J.

      Vymazat
  2. Zajímal by mě také monitoring sprejovaných virů. Je totiž nadmíru divné, jak najednou bylo v sobotu nádherné počasí se sluníčkem. šli jsme ven, po chvíli velké pálení v krku a už je tu silná chřipka. Samozřejmě bylo nebe plné sprejerů.

    OdpovědětVymazat
  3. …na rok 2013 předpověď, že budou záplavy při tání sněhu, a ty odplaví zbývající negativitu…
    tak,pokud se dá za negativitu považovat domek, který někdo bude splácet do smrti i když mu jej vezme voda, nebo se na něm udřel jako kůň, pak ano. Ať to vezme čert.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj přečtěte si knihu od Marcela Vaneka -Logická proroctví. (a nejen tu)
    mám orgoneta moc ráda, ale ještě jsem tu nenašla odkaz na www.milahelp.cz a tak to dnes napravím.
    vlastně mne k tomu přivedl email odkazující na peklo.
    V.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem šaman a dokáži silou mysli ovládat počasí. Bydlím v nejmenovaném místě v ČR a díky svým schopnostem dokáži měnit počasi. Vytvářím proto silný aurický obal, v průměru 2 km čtvereční kde sněhové mraky vůbec nejsou a svítí sluníčko. Jelíkož ovládám bílou marnbu a díky svým schopnostem dokáži odehnat i Chemtrails. Své schopnosti a zkušenosti nikomu neprodávám nikomu neposkytuji. Tím pádem si toto tajemství nechávám pouze pro sebe. Chci jen říci, že jsem na takové úrovni, že některé moje šamanské kousky by záviděl i David Cooperfield.

    Ovládám levitaci, teleportaci, zastavování a zrychlování času, ovládán časoprostor, dokáži měnit i minulé děje. Například. Teď si vezmu tužku, zlomím jim. Zlomenou tužku odklidím do své MX-2 zóny a tam ji přes noc nechám zase spojit a druhý den je tužka opět celá nezlomená. Takže vytvářím energii, která ovlivňuje minulé děje. Nebo například, potkám člověka a něco mu řeknu co ho rozlobí, a po té co se s ním rozloučím se pomocí své MX - 1 zóny vrátím na místo kde jsme hovořil s člověkem avšak už mu tuto větu, která ho rozlobila neřeknu a zapíšu to do akášické kroniky ZX-2, další den, když potkám toho člověka, tak už si nepamatuje, co jsem mu říkal a co ho rozlobilo, protože jemu se to během této časoprostorové manipulace vymaže z jeho paměti a tudíž si to pamatuju jenom já. Ale to ještě není vše, abych vyrovnal síly makrokosmu a mikrokosmu a nezpůsobil distorzický chaos, musím tohle provést i u sebe, tedy vymazat že jsem něco takového řekl a pak že jsem provedl tuto manipulaci s časoprostorem, tak tedy provedu zásahy i do své akášické kroniky a zároveň provedu výmaz i ze své paměti.

    Pochopitelně, že toto dělám v rámci služeb mikrokosmu a makrokosmu a jsem mistr magie. Během pár sekund se dokáži manifestovat v poslanecké sněmovně a než mne někdo objeví se dokáži zase vypařit. Před 20 lety jsem absolvoval kurz Ninja v Japonsku a různé duchovní a bojové umění.

    Avšak změnit počasí pro celou republiku nemohu, jelikož bych vytvořil distorzický chaos. Proto mohu ovlivňovat a zasahovat do počasí jen v místě, kde bydlím a to v okruhu 2 km čtvereční.

    Cohokuray, cohokuray, adonai sabaoth. ♥S láskou Bagovirejash Androsteli♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý pane, ak máte takéto schopnosti veľmi, by som bola rada pomôcť mi s mojim problémom. Posledných troch rokoch ma navštívili bytosti, komunikovali so mnou telepatický videla som ich periferne. Mala som splniť úlohu, ktorú vraj pred inkarnaciou som s nimi dohodla. Ulohu som nesplnila, mala som na to svoj názor. No po piatich mesiacoch som začala cítiť prítomnosť týchto
      bytosti-energie všade, kde idem. Doposiaľ z Česka ani zo Slovenska mi s týmto nikto nevedel pomôcť, ani vysvetliť. Nedá sa s tým žiť. Prosím, ak môžete pomôcť, tak dajte na orgonet odpoveď, alebo odporučiť odborníka, pretože doposiaľ som sa stretla, iba tak povediac s duchovnými hantlagermi.
      LU

      Vymazat
    2. Kam se hrabeš na Cimrmana!

      Vymazat
    3. A jéje ! Vtipálek, co zaříkával, čaroval proti komentátorům blogu YuRyno na podzim 2011 ! Jistě si na YuRyna a jeho blog zde na Orgo prezentovaný ještě vzpomenete. Zde tento vtipálek,černokněžík používal velmi podobná černomagická zaříkávadla, ale YuRyno mu je hned vzápětí negoval dost originálním způsobem. Škoda, že ho tu nemáme dnes "po ruce", to bychom se nasmáli ! :-)))

      Vymazat
    4. Po případné Šláfenberkově volbě to už nebuce Cimrman, ale Zimmermann, aby bylo jasno !

      Vymazat
    5. Pozor černý mág, kazí, co se dá.

      Vymazat
    6. tak fajn"šaman",mne uplne postačí ak tu nebudeš otravovať

      Vymazat
  6. Ten žlutý kruhový třesk pochází z radaru v Kasselu. Pomáhá mu i další radar v Essenu. Oba jsou podezírány samotnými německými občany (ti investigativní apod.) z toho, že stojí za výrobou sněhových nadílek a kalamit v Německu, a také v zemích nebo jejich částech jako jsou ČR, Polsko, Rakousko, Švýcarsko, sev.Itálie, sev.Francie, Holandsko, Belgie, Dánsko, Lucembursko a jižní Švédsko ! Ty radary mají neuvěřitelný rozsah a dosah ! Bavil jsem se s jedním člověkem, co do problematiky radarů "hodně vidí", a tvrdil, že tyto radary mají napájecí trafostanice o velikosti, jaká se nalézá např. u středočeského města Milovice na Nymbursku - tedy obrovské, rozsáhlé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně to, proč chtějí stavět další bloky temelína. Pro občany je elektriky nadbytek, ale pro tyhle žrouty je všeho málo.

      Vymazat
    2. I to se vyloučit nedá ... pro Anonymní 18.1.13, 18:35

      Vymazat
  7. http://barboraopelkova.blog.cz/1301/2012-presun-magnetickych-polu

    OdpovědětVymazat
  8. Právě teď jsem zjistil, že něco se děje s geomagnetickým pólem Země, čekají nás nezáviděníhodné dny. Připravte se na den, kdy Slunce bude vstupovat do znamení Vodnáře. Oh, to bude mnohé lidi bolet, hlavy, srdce, žaludek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se nedivte, vylije svou nádobu pohrom na svět.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.