29. ledna 2013

Svou realitu si vybíráme sami

Díky čtenáři za odkaz na velmi přínosné video. Svou realitu si vybíráme sami ...

http://youtu.be/gQ2nbQ5hI1w

43 komentářů:

  1. Ano, ano .ano.Právě mi to pomohlo pochopit a doplnit, co mi přicházely sdělit mé sny.V náhody nevěřím. Díky. Vladimíra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony náhody totiž neexistují ! Náhodám věří jenom materialisti a darwinisti !

      Vymazat
  2. geniální :))), proč mě to nenapadlo hned?!

    OdpovědětVymazat
  3. Myšlenka, že existuje nespočetně paralelních realit a já sám si v každičkém okamžiku vybírám, do které z nich se přesunu je tak exotická a fantastická. A přitom je to přirozené a úžasně elegantní vysvětlení toho proč se vše děje tak jak se děje. Nádhera - všechno do sebe zapadlo... :-)
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jako jízda vlakem, kde se neustále mění výhybky ! A ačkoli se často snažíme blokovat mnoho z těch výhybek, přece si nás nakonec najdou, a "donutí" nás jet tou kolejí, která je pro nás určena ! Jak bylo kdysi kdesi řečeno : svému osudu neutečeš !

      Vymazat
    2. sám si vybíráš svou cestu svým myšlením svými činy

      Vymazat
    3. Na první pohled se to tak může jevit, ale ve skutečnosti se to děje úplně jinak ! Jsme neustále ve spojení s naším osudem, jenž podprahově řídí naše myšlenky, jednání, činy. Proto má mnoho lidí často pocit, že jsou vystavováni nějakým zkouškám, tlaku myšlenek, a vůbec nejrůznějším tlakům okolností, do kterých se lidem často nechce ! Ale jsou jakoby zvenku nuceni se podrobit těm tlakům i proti jejich vůli . Jak znovu říkám : osudu neutečeš ! A víte proč ? Protože vám zablokuje únikové cesty. A musíte jít pouze tou cestou, kterou osud nechal pro vás volnou, otevřenou. Jinak těžce narazíte nebo dostanete za vyučenou, že máte poslechnout, když se vám osud skrze intuici snaží poradit, pomoci !

      Vymazat
    4. není žádný osud , je jen to co si sám připravíš svou myslí...

      http://www.trefy.cz/ZivePredstavy/

      Vymazat
  4. haha, tak teď se bavím :-D Ne nad tím videem, ale nad tím, jak pasuje do kontextu těchto stránek :-D ... Dneska je tu inspirativní video "svou realitu si vybíráme sami" a zítra tu bude příspěvek o nových chemtrails a dalších konspiračních teoriích a jak moc hrozí světu plány mocných ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase jsi nic nepochopil :-). Pravda Tě osvobodí, ale musíš ji jen pozorovat, ne ji ve strachu prožívat. A když víš, pak můžeš vybírat. Zatím to moc neumíme, ale učíme se. Pěkně popisuje jak si vybírat realitu např. Vadim Zeland ve svých knihách. Vyšly i česky.
      MorPPheus

      Vymazat
    2. Hlavně že jsi to pochopil ty :)

      Vymazat
    3. Slaboduché máme litovat a ne rovnou zabíjet. Tak se zase přemůžu, a udělám to první ...

      Vymazat
    4. Proč by ses měl přemáhat ????
      To je tady keců o vzestupu atd. a pak se nekdo musí přemáhat - to mi fakt hlava nebere.

      Vymazat
    5. To ti hlava nutně brát nemusí - každý podle svého ! K vzestupům či transformacím patří vše, tedy i různé nechutě, protivenství, přemáhání apod. Copak si myslíš, že lidská mysl funguje jak přepínání uživatelů na netu, že funguje na tlesknutí, a jedním rázem se promění z okamžiku na okamžik ?! Pak jsi ale vůbec nic nepochopil,a poddal se jen plytkým blábolům !

      Vymazat
    6. ano tak může fungovat, jenže nejsme zvyklí s ní pracovat , nebo to nevíme !

      Vymazat
  5. Ano, i když hodně důrazný, ale hezký rozhovor. Jsme asi fakt trochu natvrdlí. Ale jak jednoduché..........a v tom to vždy spočívá. Jednoduchost v nás tou dualitou zmutovala do složitosti.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic není ve světě ani ve vesmíru složité. To jen lidé ve všem hledají složitosti a bezcenné hlouposti !

      Vymazat
  6. http://www.ceskatelevize.cz/porady/1095875447-cestomanie/201323232400035-recko-v-sidlech-bohu/
    22 min 4 sec

    Je na obraze kulové ufo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kulový tam je, ale jestli je to ufo, těžko říct

      Vymazat
  7. toto video jsem si narval mezi ostatní do svého Evolve Bojovníka....jako hlavní vohřejváček na lenivě stísněný okamžik...

    OdpovědětVymazat
  8. todle byla moje poslední puzzle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední puzzle :-) ? To jenom protože netušíš, kolik rozměrů to puzzle má ;-)

      Vymazat
    2. a zatímco píšete poslední, pomalu se v dáli ve světle láme dílek, který je nám neznámý... aspoň v tuto chvíli :)

      Vymazat
    3. děkuji za nové pohledy, pro mne opravdu nové na možné fungování a tvoření si realit. Takto jak je tato informace podána zde, slyším poprvé => již jsme v páté dimenzi nebo tam, kde kdo míří... a to pouhým směrováním svých myšlenek, aspoň dle videa. Nejde tedy o žádnou skokovou změnu, kdy si člověk řekne při přechodu ze 3d do 5d něco jako uau, ty krávo... probíhá to stále a pořád, my jsme ti co si volí ;)

      Vymazat
    4. Každý svoje "puzzle" budeme skládat až do smrti. Ta skládanka totiž vpodstatě nemá konec ! (tedy pro nás lidi)

      Vymazat
    5. http://inner-light.ning.com/forum/topics/jak-si-v-pate-dimenzi-kazdy-tvori-svuj-vlastni-svet-a-jeho-realit?commentId=6370783%3AComment%3A127936&xg_source=activity

      Vymazat
  9. A o čem budeme psát a číst, když škrtneme chemtrails a jiné hrůzy?

    Je pravda, že občas mi někdo připadá, jako když žije v jiném světě.
    Tohle video bylo opravdu velmi názorné.
    Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen se neboj ! Vždycky budeš mít co dělat, co řešit. Kvůli tvým domněnkám a strachům se svět nezastaví !

      Vymazat
  10. http://www.lightworker.cz/5D.aspx

    http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10107

    atd.atd.

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvělé video. Hned jsem si ho uložil a budu si ho pouštět každý den abych ma to nezapomínal.
    Mc Cali

    OdpovědětVymazat
  12. Kdo to mluví? Jeho hlas zní tak agresivně.
    Z toho by vyplývalo, že kdo neví o NWO a chemtrails (a aspartamu a vakcínách a nekvalitních potravinách...), tak na něj nijak nepůsobí.

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bashar někdy působí přísně, to ano:) ale rozhodně né agresivně. A pokud myslíš,to jak ho na začátky "razantnějí" zastavil, tak to tam bylo řečeno proč tak rychle a "razantě" ten host mu posílal hodně negativní energie,(tím co řešil) přes ten jeho "Link" proto říkal,že tento kanál musí být hned přerušen,aby debata mohla pokračovat pro obě strany pozitivnější,konstruktivnější formou.Taky musíš brát v potaz,že Daryl Inka (chaneller) má svůj osobitý hlas,tak jako každý znás:) a Bashar je strašně moc daleko:)Časem si všimneš,že Bashr mluví někdy strašně rychle:)

      Vymazat
  13. Autor a de-programátor Fritz Springmeier (Top 13 Illuminati Bloodlines) říká, že většina lidí má zabudovaný "Slides", který způsobí zkrat procesu kritického zkoumání v mysli, když dojde na určitá citlivá témata. "Slides" je termín CIA pro typ podmíněné reakce, zavede myšlení osoby do slepé uličky a ukončí diskuzi nebo zkoumání tématu. Například zmínka o slově konspirace často způsobí "slide" odezvu u mnoha lidí.

    OdpovědětVymazat
  14. :-))) tady je příkladná ukázka STRACHU pána a AGRESE na straně moderátora". :-)) Neskutečné.
    Obojí je špatně. A ten moderátor špatně volí. To je tzv. agresivní manipulace. Protože tímto, ten pán, strachující se, nepřestane mít strach, naopak, moderátor do něj ještě zasil CHAOS:-)))))
    Moderátor ho i zesměšnil před lidmi, kteří stojí za moderátorem - pozice síly. To je špatně vše.
    A navíc, co říká, moderátor, je sice pravda v určitém úhlu pohledu- ale on jí neřekl celou, nedal návod, nevysvětlil- i to je špatně.Tohodle příměru, absurdity, využívali Němci v koncentrácích- "jdete se osprchovat"!!!.(Taky realita pro oběti nezvratná)
    Je to stejné obsurdní, zavádějící,jako co vykřičel ten moderátor.
    To je ukázka, jak se to nesmí dělat, pokud chceme neprobuzené probudit- tj, hulákat na ně "Nesmíš"!!!! To ne!!!! Nikdy!!!! apod..... .-)

    OdpovědětVymazat
  15. Nezáleží na tom, jak člověk činí svoje činosti. Neexistuje pojem dobře-špatně, hodně-málo. Důležité je, že se rozhodne sám od sebe činit dobré ne pro sebe, ale pro druhé.Ostatní sounáležitosti s probouzením už přicházejí samy a vedou člověka k vyššímu probuzení. Tak je to v zákonu Božím zařízeno, aby všechny duše našli správnou cestu. Všechny osudy ,tedy každý člověk dostává ve svém životě mnohokrát šanci vybočit z davu.Pokyn k probuzení.To jsou ty podivné osudy.Ve velké většině se však člověk pohybuje na této cestě jako vrávorající opilec.Tj. vstoupí sice jednou nohou na zlatou střední cestičku, záhy se však ulekne první nástrahy, zkoušky a uskočí zase do strany a jde jinudy.Pokušení na poušti, bohužel, má málo lidiček odvahu překročit. Zpravidla je to díky síle ega, které v nás zvolá: A proč bych právě já měl trpět !? Co z toho budu mít ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatuj, že tě neposkvrní to, co do tebe vchází, nýbrž a pouze jen to, co z tebe vychází. To je hlavní kriterium charakteru, osobnosti. Díky tomu je buď máš nebo nemáš !

      Vymazat
    2. anonymní 11:02
      ...to, co z tebe vychází je to, co už v sobě máš. Ani strom nemůže vydávat dobré ovoce, je-li sám špatný. A aby v tobě bylo dobro, je třeba na tom tvrdě pracovat, hodnotit a učit se správnému nazírání.Zušlechťovat se. A ještě: vydávat ze sebe dobré, které v člověku není,je pokrytectví a pasuje k němu přísloví: na jazyku med, v srdci jed.Jinak velmi děkuji za připomenutí. Je velmi důležité pečlivě volit slova, která jdou z pusy ven.

      dan.

      Vymazat
    3. Co z tebe vychází, určuje především to, jak informace, vjemy, prožitky atd. vnitřně zpracuješ, a jak to vše zařadíš, začleníš do svého života a myšlení. Nikdo se nerodí zlý. To přichází až s manipulacemi a tlakem okolního světa ! Někdo se poddá méně, někdo více, jsou však jedinci, kteří překonají téměř cokoli !

      Vymazat
    4. Ne nadarmo lidová moudrost praví - mluviti stříbro, mlčeti zlato

      Vymazat
  16. Nikomu nechci brát jeho víru.Nicméně první co mne napadlo po shlédnutí videa bylo : ještě že lidé myslí jako já,když si stále spolu se mnou každou sekundu svou-naši realitu vybírají.Jinak bych musel být každou sekundu v nové realitě s někým jiným.A to bych fakt nechtěl :)))))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.