31. ledna 2013

Teal Scott: Proč se špatné věci dějí dobrým lidem

Ahoj, dokoncil som dalsi clanok s videom. Pre niektorych je to trochu kontroverzna tema ale so mnou to co hovori rezonuje.

http://www.novazem.info/preco-sa-zle-veci-deju-dobrym-ludom/

Orgonet: Díky, Juro, se mnou to taky rezonuje! Obdivuji tvé překladatelské nadšení, 17 minut videa, a při rychlosti, jakou Teal mluví, to je spousta textu!!!
Já si to zkopíruju i sem, mně se to moc líbí (:-)))

Prečo sa zlé veci dejú dobrým luďom ...



Ahojte všetci
Dnes som chcela filmovať dole v obývačke pri mojom vianočnom stromčeku pretože Vianoce sú moje najobľúbenejšie sviatky a nemôžem sa od nich odtrhnúť.
Myslím že dnes bude dobrá téma sa baviť “Prečo sa dejú zlé veci dobrým ľudom”.Väčšina z Vás verí, že Vaše myslienky sú odpoveďou na to čo pozorujete. Toto je prvá obrovská ilúzia do ktorej sme padli. Akceptovali sme to kolektívne ako druh, ale je to iba ilúzia.
Pravda je taká, že to čo pozorujete je odpoveďou na to čo ste si mysleli. Väčšina z nás si vedome nevyberá naše myšlienky a namiesto toho naše myšlienky sú priťahované k čomukoľvek čo sa okolo nás deje.
Je to takto. Niečo sa stane. Neuvedomujeme si že sa to deje pretože sme si už “pritiahli” tú udalosťou myšlienkami ktoré si myslíme. Často už nejaký čas pozorujeme čo sa deje. Máme emocionálnu pocitovú reakciu na to čo sledujeme a keďže sa normálne cítime bezbranní v zmysle toho čo pozorujeme, prídeme k záveru, že nemáme žiadnu kontrolu nad emocionálnou reakciou toho čo pozorujeme a že nemáme žiadnu kontrolu nad našou realitou a keďže nevidíme ako sme si mohli zaslúžiť čo sa práve stalo usúdime, že zlé veci sa niekedy stanú dobrým ľudom bez jasného dôvodu.
Naše myšlienky sú extrémne silné signály, ktoré vysielame. A vždy žijeme odraz toho čo vysielameMáte väčšiu silu než si vôbec dokážete predstaviť. Viac než by ste možno niekedy chceli A nič sa nedeje z čista jasna. To si iba my myslíme že áno. Myslíme si že áno, pretože neriadime dobre to čo si myslíme. Nerozoznáme čo sme si mysleli, až kým sa to nestane a dokonca aj potom si to niektorí z nás nespoja. Nespojíme si to čo sme si mysleli a čo sa následne stalo v našej realite.
Ak sa sústreďujete na to čo nieje príjemné, ak sa sústreďujete na problém ak sa sústreďujete na to čo nechcete, nezáleží na tom ako veľmi ste dobrý človek, pozývate a vytvárate esenciu a potom manifestáciu práve týchto myšlienok. Dokonca myšlienka že Zlé veci sa dejú dobrým ľudom je viera sama o sebe ktorá Vám neslúži. Je to viera ktorá sa musí manifestovať aby dokázala ten účinok.
Možno bude pre Vás dobré sa vrátiť a pozrieť si video o zaslúžení. Vesmír nefunguje v zmysle zaslúženia. Neexistuje žiadny vonkajší boh, Vesmír nieje vonku od Vás Vesmír nesedí v súdení. Nesúdi či si niečo zaslúžite alebo či ste niečoho hodní. To čo chceme prichádza do nášho života iba tým že mu to dovolíme prísť do nášho života. Vaše zaslúženie je absolútne. Zaslúženie je absolútne pre každú existujúcu bytosť. Či si dovoľujeme alebo zasluhujeme, tie veci ktoré by sme chceli manifestovať prichádza z titulu toho, čomu dávame pozornosť. Najsilnejší zákon v tomto vesmíre je zákon príťažlivosti.
Väčšina z nás pozerala Secret takže máme približné pochopenie čo toto znamená. Ale pravda zákonu príťažlivosti ide oveľa hlbšie. Fyzická realita v ktorej žijete je typ holografického zrkadla je navrhnutá tak, aby sa stala presným odrazom myšlienok ktoré máte, takže môžete zažiť tieto manifestované myšlienky a rozhodnúť sa či chcete niečo iné, alebo či sa Vám páči to čo ste si už manifestovali je to orná pôda pre expanziu ale neexistuje žiadne súdenie toho čo vytvárate, či je to dobré alebo zlé. Je to nesúdiace zrkadlo takým istým spôsobom ako zrkadlo vo Vašej spálni nieje súdiace, iba Vám dáva odraz presne toho čo je pred ním. Takže ak myslíte na myšlienku, tá myšlienka sa presne manifestuje.
V minulosti som použila nejaký symbolizmus ktorý sa mi páči pri zákone príťažlivosti. Povedala som že myšlienky, frekvencia myšlienok sa môže porovnať s farbami. Tak dajme tomu že myšlienka “Ja nie som dosť dobrý” vibruje na frekvencii zelenej farby môžete byť “zhodný” iba tomu čo vibruje na zelenej frekvencii, takže budete iba v zhode s ľudmi a okolnosťami ktoré posilujú vibráciu, že nieste dosť dobrý. Ľudí pri ktorých sa budete cítiť že nie ste dosť dobrý, okolnosti ktoré Vám dajú pocítiť, že nieste dosť dobrý to sú tie jediné veci s ktorými sa vibračne zhodujete.Zákon príťažlivosti organizuje presný odraz Vašich myšlienok tým že zosúľaďuje frekvencie takže ak sa cítite, že nieste dosť dobrý zažijete odraz toho v ľudoch, okolnostiach a udalostiach pri ktorých sa budete cítiť že nieste dosť dobrý. Priťahujete to čomu dávate pozornosť a Vaše emócie počas celého dňa, každého dňa Vám dávajú presnú odozvu či sa Vám bude tá manifestácia páčiť tých myšlienok alebo či sa Vám nebude moc páčiť ich manifestácia.
Keď cítite pozitívne emócie tak to je indikácia že Vás zarovnávajú s udalosťami ktoré si užijete ak cítite negatívne udalosti tak to je indikácia že sa zarovnávate s vecami ktoré sa Vám nebudú páčiť keď sa manifestujú. Tento Vesmír ktorý poznáte ako Zdroj alebo Boh nieje pomstychtivý, nechce Vás dostať a nieje to zlý vtip. Máte absolútnu slobodnú volu, ale aký druh slobodnej vole máte? Odpoveď je žemáte slobodnú vôľu sústredenia. Máme slobodnú volu myšlienok a myšlienky sú to čo organizuje všetko vo Vašej realite. Takže máme absolútnu silu a kontrolu nad Vašou celou realitou.
Energia ktorá vytvára vlny a častice vo fyzickej realite a usporiadajú sa tak aby sa zhodovali s Vašimi dominantnými myšlienkami. Aj keď ste boli v procese zvyšovania si Vašej vibrácie a aj keď ste spravili veľký pokrok v určitých veciach, väčšina z nás si stále neuvedomuje to na čo práve myslí. Normálne si to uvedomujeme keď sa sústreďujeme negatívne potom čo sme emocionálne klesli do negatívneho priestoru a potom padneme do pasce že sme frustrovaní, ale nie do skutočnosti, že v prvom rade sme negatívne mysleli a tým odporujeme nášmu vlastnému odporu.
Sme mixom vibrácií. Máme dobré vibrácie vo vzťahu k určitým veciam a nie tak dobré vibrácie k iným veciam, takže je možné si veľmi zlepšiť vibráciu vo vzťahu k určitým veciam a stále si ponechať zväčša negatívnu k iným veciam. Napríklad skutočne môžme otáčať našu vibráciu relatívne k hojnosti a to môžme spraviť relatívne rýchlo, takže to čo sa manifestuje je hojnosť ale tak isto môže byť pre nás ťažké otočiť našu vibráciu vo vzťahu k vzťahom a tak čo sa naša hojnosť v živote zlepšuje, naša vzťahová časť nášho života sa nemusí tak lepšiť pretože tie vibrácie sa ešte nezmenili
Vy ste zbierkou vibrácií ktoré keď sa spoja, budú sa rovnať jednej kolektívnej vibrácií Ale Vaša práca tu, je zvýšiť si frekvenciu vo všetkých častiach, takže si manifestujete ten druh reality ktorý chcete vo vzťahu ku každej časti Vášho života. Keď sa bavíme o tejto téme, “Prečo sa zlé veci dejú dobrým ľudom”, nič nás viac nemätie viac než keď sa dejú zlé veci deťom a zvieratám. Radi sa na ne pozeráme ako nevinné, čím myslíme že sú ignorantské a že si nevytvárajú svoju realitu, ale neexistuje žiadna štartovacia čiara od ktorej si vytvárate Vašu realitu.
A tak s Vami chcem na chvíľu hovoriť o deťoch. Aký je ich vzťah k zákonu príťažlivosti. Tak ako pri dospelom, deti sú tvorcami tak isto. Dokonca aj predtým než sa narodia, priťahujú si ich celú skúsenosť vrátane zážitku ich vlastného pôrodu a tak ak vidíme dieťa, ktoré zažíva niečo bolestivé, ktoré prišlo do prostredia kde ho zneužívali, nemôžeme akceptovať myšlienku, že oni mali niečo spoločné s tou skúsenosťou. Vidíme to ako najvyššiu formu obete, ale toto vychádza zo slabého chápania, že sme prišli k tejto forme posudzovania a nevšimli sme si faktu, že oni tiež sú večnými tvorcami a tak priťahujú manifestácie do ich realít smerovaním ich pozornosti.
Nikto a nič nieje von z kruhu tvorenia. Pomoc príde ak o ňu požiadate a budete veriť že príde, ale nikto nemôže za Vás myslieť nikto sa nemôže vcítiť do Vášho zážitku a vytvárať za Vás. A ani by to nespravili ak by im na Vás skutočne záležalo a Vášmu najvyššiemu dobru. Aby ste niekoho zachránili od jeho vlastného života a myšlienok, tak to neslúži ich najvyššiemu dobru vlastne jediná správa ktorú niekomu vysielate komu prichádzate na pomoc je že oni to nezvládnu. My to zvládneme.
Zdroj ktorého ste predĺženou energiou Vás miluje viac než by ste mohli kedy pochopiť, miluje Vás dostatočne aby Vám túto správu nedal. Miluje Vás dostatočne na to že by Vás nikdy neodzbrojil myšlienkou, že potrebujete zachrániť. Zdroj si nemyslí že potrebujete zázraky. Myslí si, že by ste mali vedieť, že si vytvárate Vašu vlastnú realitu.
Neexistuje niečo také, ako dobré alebo zlé, aspoň čo sa týka Zdroja. Vlastne z miesta kde sedí Zdroj, je nekonečná perspektíva. Je to tak že všetko Vám prišlo požehnať, dokonca veci ktoré ste si manifestovali a nepáčia sa Vám, ale slúžia Vám. Poslúžili Vám tým že ste zistili čo preferujete. Bez tohoto druhu kontrastu by ste ani nevedeli čo je to, čo chcete vytvoriť. A tak všetko, dokonca aj najväčšie tragédie v našich životoch spôsobujú expanziu toho, čo v skutočnosti sme. Spôsobujú že sa učíme, že vieme a tak slúžia svojmu účelu čo je dobre.
Dobré a zlé je iba posudok, ale v zmysle tejto konverzácie, dokonca aj tí najlepší ľudia na tomto svete majú presvedčenia, pri ktorých sa necítia dobre keď na ne myslia. Dokonca aj tí najlepší ľudia na tejto Zemi a tých ľudí by sme považovali za nevinných ako deti a ako zvieratá. Sústreďujú sa takým spôsobom, že sa zarovnávajú s vecami ktoré im neprospievajú a tak vo Vesmíre ktorý nesúdi čo je pre niekoho dobré a čo zlé a Vesmír ktorí rozpoznáva iba veľkosť a pravdu teba ako tvoriteľa, ktorý ma úplnú voľnosť myšlienok a Vesmír ktorý Vás rozpoznáva ako rozšírenie seba samého a tak Vesmír Vás vidí takým bohom ako je on sám.
Zažívate presne fyzicky manifestovaný odraz, týchto myšlienok, aj keď sú to myšlienky ktoré sa manifestujú na tejto Zemi ako tragédia. Toto je pilulka ktorú nechceme prehltnúť a ja chápem že ak sedíte uprostred tragédie, je lepšie sa cítiť že v tom nemáte prsty. Môžete sa cítiť lepšie že existuje vonkajší boh a že my iba hráme podla jeho plánu. Môžete sa cítiť lepšie že si môže robiť čo chce, s nami, jeho výtvorom, než aby sme pochopili, že sme priložili ruku k veciam, ktoré spôsobili že sme najviac trpeli. Toto je pilulka ktorú nechceme prehltnúť, je to pilulka ktorá nejde dole dobre obzvlášť keď sme ju obalili vinou.
Vina nieje koncept ktorý existuje v tomto vesmíre, oddelenom od ľudskej mysle. A môžem Vám povedať, že ak pokrývate veci vinou, tak sa Vám táto pilulka zasekne v krku. Ale prehltnúť tú pilulku je aj kľúč k našej slobode. Je to kľúč k vytvoreniu života, ktorý ste vždy chceli a vytvoriť ho zámerne namiesto toho, aby ste boli stratení v ilúzii, že realita sa nám deje.
Byť zmätení, keď sa nám dejú zlé veci a hľadať dôvody, prečo si zaslúžime tieto zlé veci ktoré sa nám stali a dúfame že sa stane nejaký zázrak. Väčšine z nás trvá nejaký čas aby sme zmenili naše presvedčenia, obzvlášť s ktorými pracujeme veľmi dlho, za presvedčenia ktoré sú nám viac prospešné. Toto nieje niečo, čo sa často stane cez noc, takže si môžete sami sebe dovoliť toto postupne zvyšovať a najdôležitejšia vec je, že vždy môžete zmeniť smer. Vždy to môžete v momente v ktorom ste si vybrali, že sa sústredíte na niečo, pri čom sa emocionálne cítite lepšie a tým sa manifestuje niečo čo by ste moc radi zažili namiesto toho čo Vám spôsobí bolesť.
Môžete otočiť smer v tejto rieke v tej minúte, keď zámerne dáte niečomu pozornosť. Je to vibračná nemožnosť pre zlé veci aby sa Vám stali, aby sa stali niekomu kto má čisté pozitívne sústredenie a ktorý stále dáva pozor na veci ktoré mu vyvolávajú dobré pocity. To sa nemôže vibračne stať v tomto Vesmíre takže ak sa s niečím “zarovnáte” a nieje to príjemné zažívať, toto je Vaša príležitosť sa obzrieť, vysledovať naspať ak chcete a porozmýšlať nad tým aké myšlienky Vás doviedli k tej udalosti. Kým nedosiahnete toho bodu, ak to je Váš zámer, tak si uvedomíte že každá negatívne vec ktorú môžete zažívať, sa Vám snaží ukázať čo je to, čo si chcete pre seba vytvoriť. A čo viac, ukazuje Vám kto v skutočnosti ste.
Ak dokážete vycvičiť Vaše sústredenie na taký stupeň, ste schopní sa cítiť dobre o niektorých situáciách ktoré sú zlé, to je Váš náznak že ste si prebrali úplnú kontrolu nad Vašimi vibráciami a následne prevzali kontrolu nad Vašimi emóciami a následne nakoniec prevzali kontrolu nad celou Vašou realitou.
Ak raz začnete vidieť svet týmto spôsobom, už nikdy nezažijete prekvapenie. Nič čo príde do Vašej reality Vás neprekvapí. To je dobrý pocit, je to veľmi dobrý pocit pochopiť čo sa Vám deje, aby ste neverili že je možné byť zaslepeným niečím, čo ste si nepritiahli. To je absolútna sloboda a absolútna kontrola. Voľba že zmeníte pozornosť na niečo pri čom sa cítite dobre je voľba moment za momentom a je to voľba ktorá je Vám k dispozícii práve teraz v tomto momente.
Nezáleží na tom koľko rokov ste strávili, že ste sa negatívne sústreďovali. Práve teraz máte vždy možnosť sa zamerať na niečo pri čom sa cítite lepšie tým, že dáte pozornosť na čokoľvek pri čom sa teraz cítite dobre, si vytvárate veci vo Vašej realite ktoré si prajete zažiť.
Je to môj sľub Vám, že zlé veci sa len tak nedejú dobrým ľudom. Zlé veci sú priťahované do životov dobrých ľudí cez to čomu dávajú pozornosť.
Všetci sme zodpovední za všetko čo sa objaví v našej realite aj tie zvieratá, deti a ľudia ktorí nám pripadajú najnevinnejší pretože tento život sa Vám nedeje. Vy si ho robíte. Každý kúsok z neho.
A keď sa postavíte do tohoto druhu úlohy, ak prevezmete zodpovednosť a vkročíte do mocného tvorcu ktorí ste, Váš život sa začne pre Vás odvíjať veľmi dobre. Už nebudú žiadne prekvapenia a nebudete sa cítiť ako obeť a nebudete sa cítiť, ako by to bola kliatba Vesmíru, ktorá Vás chce dostať týmito negatívnymi udalosťami ktoré ste zažili.
To je krása, ktorá prichádza so zámerným tvorením.
Dúfam že budete mať dobrý týždeň

Teal Scott

22 komentářů:

  1. Další skvělé video od Teal Scott. Myslím, že přesně toto jsem teď potřeboval slyšet.
    Díky, Erik H.

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na další videa a díky překladateli.Se vším souzním. Dík Jana Loll.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad:) a uveřejnění:)
    Abraham říká,že zákon přitažlivost se skládá ze 3 částí.
    Zákon přitažlivosti - stváš se tím na co myslí, to tvoříš a manifestuješ ve hmotě:)
    Zákon umožnění - ten je ze všech nejdůležitější, pač si musíš držet frekvenci svých přání,aby mohli vstoupit do tvého života.
    No a nakonec Zákon přijímaní:)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji,pomáhá mi to na deprese.Ještě jednou díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky:D je to hrozný dostat se do začarovanýho kruhu negativních myšlenek:D rači to beru s humorem:D ikdyž jsou na nebi mračna a černočerné bouře, neznamenáto,že nad tím,není nádherné modré nebe:)

      Vymazat
  5. Ďakujem za ďalší preklad videa od Teal Scott. Veľmi sa teším na ďalšie preklady a ešte raz moja
    veľká vďaka prekladateľovi

    OdpovědětVymazat
  6. Ano hezké. Doplňuje to informace pro konkrétnější pochopení mnohokrát diskutovaného téma - vytváření reality.
    Napadlo mě, že možná ty chanellingy, které jsme tady v loňském roce četli, nemusí být zcestné. Dost často tam bylo zmíněno, že jsme tvůrci reality a je možné, že nás záměrně vedly k myšlenkám, které by naplnili naše očekávání. Jenže my jsme to nepochopili úplně, nebo možná jen spoléhali, že očekávání se naplní samo.
    A tak místo toho obrátit se do sebe se začalo záporně komentovat. Ten sled věcí, které některé zprávy uváděly se nenaplňoval, ale možná proto, že jsme byli jako tvůrci nečinní, nebo někteří dokonce skeptičtí, takže vytvářející spíše dualitní vibrace.
    Jestliže jsme v loňském roce dostávali důležité informace, tak teď po 21.12 dostáváme informace doslova pocukrované - konkrétnější. A v tom asi byl ten zmíněný datum předělovým mezníkem.
    Dává to všeobecný smysl. My se musíme z negativity a toho svinstva na této planetě vyplácat sami. Nikdo jiný to udělat nemůže, protože jak bylo v článku zmíněno, nikdo za nikoho nemůže vytvářet myšlenkovou formu a vůli.
    A na toto se čeká i co se týká otevřeného kontaktu s mimozemskými entitami, protože v jiném případě ať se na to podíváme jak chceme, tak by se jednalo o jejich intervenci. Naše vědomí by nebylo tvořivě probuzeno a tak by jsme očekávali, že za nás udělají vše oni. Ale my se musíme o ten schod posunout sami, v jiném případě z důvodu nepochopení z něho vzápětí spadneme. To by potom mohlo vyústit v obrovský konflikt na Zemi, což není záměrem. Tím záměrem je nás k tomu poznání trochu postrčit informacemi.
    A tak tuto interpretací přináší také Teal Scott, která je srozumitelnější.
    Velké díky za tento přínos.
    Hezký den všem.Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://barboraopelkova.blog.cz/1302/salusa-25-januara-2013

      http://barboraopelkova.blog.cz/1302/1-2-2013-tlak-se-zvysuje

      Vymazat
  7. Orgonete, dnes jsem dostala tento mail.

    OD HANA LENA JACOBSSON:
    POZOR!!!!!!!!!!!!
    Podle tajných služeb nejmenované země jsou zaznamenány telefonní hovory a lokální odposlechy, kde Petr Nečas jednal o možnostech vyčlenění několika desítek milionů korun na rozsáhlou kampaň proti levici a prezidentu Zemanovi, zvolenému 2 700 000 obyvateli Česka.

    Úkolem je najmout skupinu lidí, která by vypracovala strategický plán, který bude ovlivňovat studenty a vyvolávat pro...testní demonstrace proti Miloši Zemanovi.

    BIS dostala za úkol najít v minulosti pana Zemana něco, co se bude hodit jako argument pro svržení prezidenta ještě před přísahou, proto je v historii přísaha nařízena až za nejdelší dobu po měsíci, aby ODS a TOP09 měly čas zpracovat davy fanatiků a zklamaných voličů.

    Demonstrace mají být doprovázeny aktivní a intenzivní kampaní v médiích o tom, že Zeman směřuje do Moskvy, o hrozbě socialismu a zvýšenému vlivu komunistů.

    Pozor na akce na vysokých školách. BIS dostala úkol zpracovat cca 100 studentů k tomu, aby aktivně působili v tomto duchu na fakultách.

    Tohle není výmysl, to je spiknutí TOP09 a ODS proti demokracii v České republice!

    Akce se má napojit na demonstrace proti člence KSČM v krajském zastupitelstvu.

    ODS aTOP09 je vážně ohrožena, pokud prezidentem bude Zeman, protože ten se chystá podpořit došetření trestných činů ministerských úředníků za TOP09 a ODS při defraudaci dotací z EU!

    Pokud totiž padne vláda ODS a TOP09 což hrozí, pak policie začne znovu otevírat kauzy CASA, Opencard, Promopro, IZPI a řada členů ODS a TOP09 a současných špiček vlády, bude zatčena a vyšetřována nejen ze strany Česka, ale také za četné a rozsáhlé podvody v čerpání dotací přes fiktivní podvodné firmy kolem TOP09 a ODS, které tahaly z EU miliardy korun na dotacích na neexistující projekty.

    Připravte se na masivní kampaň a poslední pokus české pravice o svržení prezidenta Miloše Zemana!

    Tyto informace jsou ze zdrojů organizací, působících mimo ČR, které mají za úkol sledovat rizika a ohrožení demokracie ve státech EU a jsou naprosto pravdivé! — v Kungsholmen, Stockholm.

    Jestli cítíš, že by to lidé měli vědět, vystav ho. Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsme odpovědní nejen za to, co se děje nám, ale za to, co se děje všeobecně, pokud nechcete, aby se ve vaší realitě něco stalo, vymažte to a nahraďte něčím, co chcete. Myslím si ale, že ty děti a zvířata spíš vyplňují naše představy, a stejně i ostatní, ne, že si je sami vytvářejí, v souvislosti s videem a touto informací mě překvapuje, že bych si přála takový vývoj situace, tak tedy posílit představu průběhu, který se nám líbí. Že na Zemana budou útoky už pár lidí předpovídalo i v novinách na internetu. Takže, zpracovat strach, abychom ty negace nenakrmili, a představit si průběh tak, jak chcete. S láskou a přání harmonie. M

      Vymazat
    2. Tááááák ! Udělali jsme Kabbale s volbou prezidenta v ČR "čáru přes rozpočet", a kolaborantští mafiánští slouhové této Hydry se dál ochotně vrhají do demontáže a zničení naší země. Šláfenberk to mezi řečí naznačil, že ještě neprohrál, že ještě o něm (ti,co volili Zemana) uslyšíme ! Kabbala totiž neumí nic jiného, než ničit, vyhrožovat, konspirovat, útočit a podvádět. Bodejťbyne, když má nad sebou autoritu Otce Lži - satanskou synagogu - plnou zlých a nenávistných sionistů !

      Vymazat
    3. dej si studenou sprchu...

      Vymazat
    4. http://www.63plus1.cz/3277/

      Vymazat
    5. To co se píše je bohužel pravda. Já mám informace od jednoho informátora, že Milloš Zeman si prezidenství vůbec neužije. Mám taky informace, že se něco stane při inaugaraci do uvozovek musím zašifrovat co se pravděpodobně stane, nemohu to napsat, neboť se budoucnost ještě může změnit. " Zeman stojí před obrazem Shárona a culí se světlu ". Je ale jisté, že Zemana z pochopitelných důvodů dočasně nahradí Miroslava Němcová a udělá něco tak fatálního (, že amnestie proti tomu bude prdnutí ) že lidem se to vůbec nebude líbit.

      Vymazat
    6. Já si dávám studenou sprchu každé ráno, mě na rozdíl od jiných peciválů neublíží :-)))))

      Vymazat
  8. Alenko, díky za tvou důležitou zprávu k současné situaci. Už jsem tady kdysi psal, že se tato vládní zločinecká tlupa zaštiťuje pojmem demokracie, aby tím oblbovali veřejnost, ale ve skutečnosti je to destruktivní systém.
    Oni moc dobře ví, že když Zeman nastoupí do funkce, tak jim bude dost horko, přesně jak píšeš.
    Pokud chceš svou zprávu nabídnout jako příspěvek, ne jako komentář, tak bys měla tuto zprávu poslat Orgonetovi mailem. Adresu najdeš nahoře v záhlaví v kolonce - Kontakt. Honza.

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem zkoušela posílat něco na mail, ale nevím proč, nikdy se mi to nepovedlo. Moc to s počítačem neumím. Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Alenku : Pokud máš napsanou správně adresu příjemce a po napsání mailu klikneš na '' odeslat '', tak mail úspěšně odešleš. Honza.

      Vymazat
  10. podobne to formuluje greg bradenn, ale dodava ze myslienka samotna nema potrebnu silu,to co meni vesmir okolo nas su nase pocity vychadzajuce zo srdca...doslova je to druh fyzikalneho pola vychadzajuceho zo srdca, toto pole ma dosah a spojenie s ostatnymi castami a casticami vesmiru

    OdpovědětVymazat
  11. V této souvislosti si vzpomínám na starší zajímavý článek, kde bylo uvedeno, že čeští mystikové a hermetikové chtěli provést eliminaci Hitlerovy moci (někdy po roce 1933, kdy se Hitler stal vůdcem říšského sněmu), aby vůbec nezačala 2.sv.válka, neboť tito lidé velmi dobře věděli, co bude následovat pro celý svět, pokud nikdo Hitlera nezastaví. Tuto obřadnou invokaci však nějaký práskač v jejich středu udal, a všichni potenciální aktéři byli zatčeni, uvězněni, mučeni a nakonec deportováni do koncentračních táborů. Hitler, stejně jako všichni mocní tohoto světa se nebojí ničeho víc, jako astrálních a magických útoků silných mágů. Hony na ně probíhají i dnes, pokud kabbalisté zjistí, že se někdo takový proti nim, jejich loutkohercům a loutkám postavil !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. magie proti magii? nefunguje..nebo tak, funguje ale většinou to špatně dopadne
      neexistuje špatné -dobré, tak to to pořád dělí jen lidé , vše má nějaký účel .,cíl . smysl,.

      Vymazat
    2. http://energieupramene.blogspot.com/2013/01/magie-sila.html

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.