17. dubna 2013

Boston: Opět falešný útok?

Boston: Potenciální falešný útok? Všímejte si bedlivě, co hlásí mainstreamová média

Geoffrey West, 15. 4. 2013
www.greenprintforlife.org
Překlad: OrgoNet

Zločiny pod falešnou vlajkou jsou v této době odhalovány mnohem rychleji, například pravda o střelbě ve škole Sandy Hook. Američanům trvalo více než 12 let, než začali vidět pravdu o 11. 9. Ale odhalení pravdy o požárech a o střelbě v kině v Coloradu trvalo loni už jen pár měsíců. A exploze v Bostonu byly vysvětleny v řádu hodin. Lidé už vědí, kam se dívat, a okamžitě zachytí lži.

Dva dny před explozí v Bostonu byla na Facebooku založena stránka soustrasti s oběťmi, ale byla stažena. 15. 4. ráno, v den výbuchu, byla opět založena, a to 8 hodin před výbuchy. Podobně byla na Facebooku založena stránka soustrasti před střelbou ve škole v Sandy Hook.

Stránka 2 dny před výbuchy:

Stránka 8 hodin před výbuchy: 
http://youtu.be/YpZcELZSlRw



Je zpráva, že policejní oddíl v Bostonu hodlal 15. 4. odpálit výbušninu jako součást „cvičení“. Možná tím byly policejní síly příliš zaujaty, a tak umožnily, aby se stalo něco jiného. I když nejsem osobně velký příznivec strach nahánějícího stylu ohlašování zpráv Alexem Jonesem, jeho web podává o tomto aspektu události neobvyklý úhel pohledu, který najdete zde (anglicky):

http://www.prisonplanet.com/eyewitness-authorities-announced-drill-before-boston-explosions.html
http://www.infowars.com/confirmed-by-eyewitness-bomb-squad-drill-was-under-way-at-boston-maratho/

Výbuchy 7. 7. 2005 v Londýně se také udály v době, kdy policie v tomto městě prováděla „cvičení“.

11. 9. 2002 letadla, která jsou obvykle v obranné pohotovosti, při níž v naléhavém případě mohou dosáhnout během minut jakéhokoli místa v Severní Americe, měla také „cvičení“.

V minulosti tedy lidé nevěděli, kam se mají dívat, a jejich emocionální reakce jim zabraňovaly nahlížet na události s čistou hlavou a jasnou myslí a odhalit je. Už tomu tak není.

Nedávná střílení v USA byla „falešnou vlajkou“ za účelem vystrašení lidí, aby žádali zákonnou kontrolu nad zbraněmi. Byl to způsob, jak mohla vláda USA obejít článek ústavy, který dovoluje občanům nosit zbraně. Tajná/stínová vláda … anebo kabala, která ovládla většinu států na světě, vytváří události, aby vyděsila lidi, kteří se pak vzdají svých práv v iluzi, že budou „chráněni“ svou vládou. Nic není vzdálenějšího od pravdy.

Dnešní událost výbuchů v Bostonu, stejně tak jako střelba ve škole Sandy Hook i další události byly naplánovány. Bostonské výbuchy však naznačují, že byly naplánovány ve velkém spěchu, a dokonce možná dány dohromady na poslední chvíli.

Tak to vidím právě teď: tato událost měla zakrýt něco jiného, a domnívám se, že to mělo cosi do činění s globálním finančním systémem. Na burzách po celém světě byly toho dne hlášeny ztráty, a zlato velice podivně šlo dolů už dva dny, a mělo dva nejhorší dny za posledních 30 let.

Historicky to je tak, že když jdou burzy dolů, tak zlato jde nahoru, a naopak.

Nevím přesně, co způsobilo pokles ceny zlata, ale myslím, že to má něco společného s bankovními Ponziho schématy spojenými s ilegálními deriváty. V současné době se evropský bankovní kartel snaží vyždímat krev z Kypru, když selhala jejich podpora. Byl to podfuk, donutit kyperskou vládu do pozice, aby musela prodat své zlato, které má fyzickou hodnotu, na rozdíl od bankovních půjček, které jsou penězi vytvořenými z čistého vzduchu. Takové jsou VŠECHNY bankovní půjčky. Peníze takto vytvořené jsou půjčeny, a banka neriskuje absolutně nic, ale žádá vypůjčovatele, aby se zaručili majetkem, který má fyzickou hodnotu. To je ilegální, zločinné, ale lidé o tom dosud hlasitě nemluví.

Je názor, že 11. 9. 2001 měl být zaveden na světě nový globální finanční model, který by zbavil kartel Federální rezervy i ostatní jejich bohatství, moci a kontroly. Události toho dne byly dostatečně významné, aby zabránily vyhlášení uvedeného opatření. Nedávno některé zdroje oznámily, že se opět blížíme zavedení nového finančního modelu. Někteří ho nazývají NESARA, ale tím se dnes nechci zabývat. Aliance BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jižní Afrika) se spojily v mnoha dalšími zeměmi, kterých je dnes údajně již přes 145, a podepsaly nový globální finanční model, který zbaví zkažené bankovnictví jeho bohatství, moci a kontroly. Problémem je najít způsob, jak zavést nový systém, a přitom odstranit starý systém tak, aby to nezpůsobilo chaos a paniku.

Ředitelka Mezinárodního peněžního fondu (IMF) Christine Lagarde mluvila minulý týden v Ekonomickém klubu v New Yorku o potřebě „ovládnout“ velké bankovnictví, vytvořit nové regulace, a o tom, že velké banky jsou nyní nebezpečnější než kdy byly. Také hovořila o zavedení dohody Basilej III: tato dohoda posunuje zlato a cenné kovy z komodity úrovně 3 na úroveň 1, což se rovná penězům. Do světa se opět zavádí zlatý standard, což také pomáhá zbavit bankovní kartely jejich ilegálních derivatvních schémat prostřednictvím bankovnictví založeného na dluhu. Jaké překvapení: jarní schůze IMF byla zahájena dnes (15. 4. 2013), a tak dnešní událost mohla vytvořit „vhodné“ odvedení zájmu od případných politických diskusí ohledně nového globálního finančního systému a od akcí případně vedených proti zločinným bankéřům a institucím.

http://www.imf.org/external/meetings/schedule.aspx?meetingid=3

Co většina lidí na světě neví, protože média spolupracují s vládci světa při zatajování těchto událostí:

Island – tam se lidé skutečně OZVALI. Neakceptovali „"finanční záchranu" eurokartelů. Nesplnili své půjčky v r. 2008. I když měli dva těžké roky, lidé se ujali opět vlády nad svou zemí. Zavřeli bankéře, jejich vůdce, svolali online občanskou skupinu a přepsali ústavu své země. Island má nyní lepší pozici pro růst než všechny země Evropské unie. O tom však běžná média nemluví. Nechtějí, aby se svět dověděl, že nějaká země „zveřejnila“ své podvodníky a úspěšně dokázala, že může přežít sama, mimo nelegální frakční model rezervního bankovnictví.

Když stane taková „teroristická“ událost, znamená to, že se děje něco, o čem se lidé nemají dozvědět. Vytvoření takové události vytváří strach a úspěšně odvrací pozornost veřejnosti od toho, co má být skryto.

Možná se brzy dovíme, co to bylo.

Ta událost je velmi nešťastná. Byli obětováni lidé, aby byly zakryty jiné události. Tím jemně nabádám k tomu, abyste nepřijímali slepě vše, co vám servírují běžná média. Ta už dávno neplní svou funkci. Jejich etika byla zkorumpována. Přesto se snažím udržet si naději, že někteří novináři by snad mohli být „přetaženi“ z temné strany „Síly“.

Něco z toho, co jsem vám řekl, nebo možná všechno může být pro mnohé z vás velmi znepokojující. Dovolte mi tedy ukončit na pozitivní notě: To, co se nyní děje, se děje z nějakého důvodu. Lidstvo je v procesu znovupožadování své svobody od relativně malé skupinky lidí, kteří drží našei planetu v zotročení, ve strachu, a kteří ničí naši planetu pro zisk, lakotu, moc a kontrolu. A to se začíná měnit.

Jako při každé změně jsou tu období přizpůsobování. Jak snadno proběhne, to bude záležet na tom, jak budou mít lidé otevřené mysli a srdce. Můžeme dále žít jako otroci, nebo můžeme začít odhalovat jejich „hru“, tak, abychom už dále nebyli jejími oběťmi. Čím dříve budou zavedeny změny, tím dříve skončí nepohoda. Vše, co musíte udělat, je zvolit si být informován, a rozpoznat lži, podvody a zločiny. Znát pravdu je velká síla!

Pokud si tak zvolíte, dejte to na vědomí novinářům, které znáte, a třeba i politikům. Ti, kteří jsou zkažení, poznají, že jejich představení už skončilo. Svět po nich jde!

V lidském a planetárním vědomí se děje cosi VELMI DOBRÉHO! Možná ještě bude chvilku trvat, než se to stane zřejmým pro všechny.




56 komentářů:

  1. Kristepane a lidi, kteří tohle neuvidí jim na to zase skočí:-( Jestli se tito manipulátoři nebudou smažit v dalším životě v osobním pekle za to co provaděli, tak spravedlnost neexistuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nech to na nejvyšším..., nemáte právo nikoho soudit

      Vymazat
    2. Nikdo je nesoudí, nejsme soudci ani je nebudeme lynčovat - tohle se nechává na karmě a taky to tak bylo myšleno v tom příspěvku. Ale pozor, tahle opoziční pasivita New Age mi už leze na nervy - nereagovat na nějakou událost nebo čin je taky reakce, nereagovat na bezpráví a zlo páchaném na nevinných je dle mého největší ignorantství a pokryteckost. Hrajete si na bezpodmínečnou lásku pokud se to netýká vaší vlastní rodiny. Toto je dualita a nejsme tady proto abychom si váleli šunky, nic nemůže být jen černé nebo bílé. Zlo existuje proto abychom si uvědomovali hodnotu lásky, ale abychom konali, ne jen o ní žvatlali. Láska je ochránění nevinných. O vinných rozhodne karma a oni sami.

      Vymazat
    3. podle toho o jakého nejvyššího se ti jedná - zda o toho nad Zemí nebo toho Nejvyššího nad celým vesmírem

      Vymazat
    4. Anonymní18. dubna 2013 10:56


      new age není nic organizovaného, a je vidět že si nepochopil co to znamená milovat a láska , tím že se nezaměřuješ , vědomím , na to negativní, neznamená že nic neděláš a že jsi lhostejný, ti co pracují se světlem tak vnášejí na zemi /do země/ světlo a to pak mění celou realitu



      pořád vše přebíráš hlavou a rozumem, pro to nic nechápeš

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
  2. dobre je video illuminati card game boston, je to tam spolu s 911 atd

    Bohuzel jsem vcera sel kolem zapnute TV zrovna kdyz bezely zpravy na prime. Oni o tom meli snad 10ti minutovou reportaz, oni se normalne sli zeptat nekoho z BIS jestli se to tady muze stat a ten imbecil rek na kameru ze samozrejme to jejich pozornost zvysuje a samozrejmne bla bla bla a pak se zeptali jeste nekolika tupcu jaka ze v CR moznost ISLAMISTICKEHO teroristickeho utoku ze urcite hrozne velika, no nevypnout to asi se zacnu normalne bat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud sem vláda nadeleguje těch 1.000.000 elitářských židů z Izraele tak se islamistickým útokům v ČR vůbec nebudu divit

      Vymazat
    2. nech se strašit...klidně :-)

      Vymazat
    3. A jéje, pan Nedoknutelný zase zaperlil :-)))))

      Vymazat
  3. Presne to me hned take napadlo, kdyz jsem v pondeli koukal na dalsi vyplach v komoditach, prevazne drahe kovy. Neco se chysta, spatna data z ekonomiky USA, v pondeli oznamila Cina dalsi zpomaleni rustu ekonomiky, evropa na pokraji kolapsu, cim dal vice zemi balancuje nad propasti bankrotu. Za teto situace jsou burzovni indexy blizko historickych maxim.
    Damy a panove cekejme brzy poradny vyplach na burzach !!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Staré energie odcházejí a přijdou nové a lepší, ale nebude to tak jednoduché.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhorší na tom je, že to skoro nikoho nezajímá, nikdo tomu nevěří, když to někomu řeknu, tak si klepou na čelo a myslí si, že jsem už asi z toho vehetariánství a duchovna úplně zblbla :-) ... to proto se JIM Vše daří, protože lidi nezajímá nic co se jich přímo nedotkne a když se objeví nějaká teorie, která popírá OFICIÁLNÍ mainstreamové informace, tak tomu stejně nikdo nevěnuje pozornost...no holt máme co si zasloužíme...a to jsem si řekla, že mě žádné kyvadlo dnes nedostane :-) a už se kývu jak šílená...žijte blaze spřízněné Duše :-)
    Věra

    OdpovědětVymazat
  6. O příčině pádu ceny zlata jsem včera našla tento zajímavý článek:
    http://www.ekontext.net/2013/04/paul-craig-roberts-sucasny-pad-zlata-zinscenoval-fed/
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to řesně tak.četl jsem že FED schválně před časem zdražil zlato a stříbro a jeho naháněči po celém světě vytrubovali že je nyní nejlepší příležitost za posledních 100 let nakupovat zlato a stříbro ve velkém tedy kam rozumně a se ziskem ukládat své peníze. lidi se na to chytili stejně jako dnes na nízké tarify mobilní telefonie. a ejhle náhle bublina splaskla ceny zlata a stříbra šly tobogánově dolů a peníze střadatelů byly fuč. tyto podfuky banksterů zdaleka nekončí a oni přitom ví že lidská hloupost a chamtivost jsou nekonečné. proto se jim tak stále dobře daří !

      Vymazat
    2. Přesně je to vystiženo : FED nabírá a pak k sobě splachuje miliony od jiných

      Vymazat
  7. Výborný postreh aj článok. Dúfam, že ostatným otvorí oči. Asi bude potrebné sledovať blog Fulforda a Whatdoistman.com. Tieto blogy dosť rýchle a presne odhaľujú pozadia o týchto akciách. Proste Drakos sú na ústupe a niekto sa dostáva do ich pozície. Takže buďme v strehu.

    OdpovědětVymazat
  8. Satanova kobyla při umírání stávajícího systému bude silně kopat kolem sebe. Tak pozor, ať od ní nedostanete osudnou ránu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UZ KOPE... A KUR...KY SILNO A DALEKO OD SEBA...

      Vymazat
  9. ano je to falosny utok na odvratenie pozornosti medii od bliziaceho datumu 22.4.2013 kedy bude premiera siriusa od Dr. Greera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic nového se ten den nedozvíš

      Vymazat
    2. Dovíš se, že oni ví, že ty víš, že oni ví, že ty víš, a to stačí ! Na první pohled matoucí, ale po hlubším přezkumu dojdeš na to, že to dává smysl !

      Vymazat
    3. přátelé vše už bylo řečeno nic nového se už nedozvíš !

      Vymazat
    4. Když budeš dál sledovat, dovíš se víc, než víš teď. Tak nás nezrazuj, my si stejně budeme dělat, co budme chtít i bez tvého apelu !

      Vymazat
  10. Skvěle sepsanej článek, něco se chystá a děje, jde to vidět, ta změna k lepšímu už tu dávno je teď už nabírá pořádnou setrvačnost k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
  11. Dneska jsem se dočetl, že už zatkli pravděpodobného pachatele. Řekl bych, že to bude "osamělý psychopat" a že bude v nejbližší době "zasebevražděn".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase jen nastrčený obětní beránek aby dokončil další sionistický krvavý megarituál. Temnářům zdá se chutná naše krev čím dál tím více !

      Vymazat
  12. Když tak čtu celý článek o Bostonu, tak mi to trochu připomíná naplnění některých informací chanelingů, které tady byly zveřejněny. V každém případě je dobře, že se lidé v USA po zkušenostech začínají dobře orientovat a dokáží vyjít z fakty ven. Je pozoruhodné, jaké vzájemné souvislosti tyto tzv. teroristické útoky provází. Tyto skutečnosti není možné označit za divokou myšlenku. Mimo jiné, dnes ve středu odpoledne média oznámila, že skupina senátorů USA a Obama dostali nějaké dopisy ve kterých by se měl nacházet jedovatý prášek ricin. Asi chtějí odvést pozornost od Bostonu, to nevím, ale připomíná to nějaké divadlo. Najednou je i Korea úplně stranou. Jsou nakonec schopní dojít k závěru, že tyto akce hodí na korejce, aby získali podporu veřejnosti k novému konfliktu.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je další důkaz, že channelingy jsou řízené informace ze zákulisí pro veřejnost tak, aby splnily účel dezinformačního chaosu, aby tak odvrátily pozornost veřejnosti žádoucím směrem, a aby jen ONI se v tom všem bordelu vyznali a připsali si další nwo body !

      Vymazat
  13. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy-2-cast

    OdpovědětVymazat
  14. Že by se blížilo to slibované odhalení? Proto chtějí odvést pozornost.
    Už aby k tomu odhalení došlo. Pokud by mělo dojít k přistání, mohlo by se to stát třeba v Kazachstánu. Tam už jsou připraveni.

    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/02/kazachstan-se-chysta-na-mimozemstany.html


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. připraveni nejsou, nejlépe je na tom austrálie, nový zéland, anglie, česko...japonsko

      Vymazat
    2. nojo, nemají crop circles jako máme my :-)))

      Vymazat
    3. Jo odhalí se tak leda pieta nwo a vyhlášení světového státu !

      Vymazat
    4. odhalí tě tak jedině u zdi před popravou

      Vymazat
  15. To bylo první, co mě napadlo, když jsem na netu četla zprávu o výbuchu na maratonu v Bostonu - že zase potřebují nějaký "dobrý" důvod k nějakému omezení svobod nebo že chtějí od něčeho jinde odvést pozornost. Pacholci! No, ale ona se voda na každou svini jednou uvaří...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtějí vyvolat všelidové povstání američanů proti federální vládě, aby na ně mohla vrhnout připravenou armádu, policii, cizí zahraniční žoldáky (na území USA jsou už i vojska OSN (!)) a represivní složky FEMA. Už mají navezenou techniku a zbraně s municí (profláklo se, že mají i munici s dutou špičkou - tedy smrtící střely šokem na každý zásah !) u každého velkoměsta v zemi ! Čekají jen, kolik provokačních akcí typu Boston budou muset udělat, aby se masy konečně vzedmuly k povstáním ! Pak spustí řež, teror a masakr, jaký amerika ještě nazažila ! Vůbec to američanům nepřeji, a ani bych tam teď být nechtěl - ani za žádný velký prachy !

      Vymazat
    2. AKO TO POVEDAL TEN VAS JEDEN CESKY KOMIK... A VO TOM TO JE...

      Vymazat
    3. To nebyl Čech, ale odněkud z Pobaltí, Ukrajiny či Ruska - prostě východoevropský exulant, co na své vynucené cestě zakotvil v Praze.

      Vymazat
  16. skvělé mohuříci, že supr článek gratuluji Ti, jen tak dále lidé začínaj ívidět, něco se mění i lidé se mění.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj OrgoNete!
    Narazil jsem na toto: http://www.investicni-zlato-tv.cz/zpravy/nejvetsi-holandska-banka-oznamila-klientum-ze-nedoda-jejich-zlato-1404042267.html
    Možná to má nějakou souvislost... ;)
    Přeji pozitivně naladěný den!
    Nigog aka Schejbitch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak poslouchejte reklamy, investujte, investujte a zase investujte :-))))) To rovnou ty peníze hoďte do kamen a spalte raději, než aby je státem požehnaným podvodem získaly banky!

      Vymazat
  18. Jenny
    Taky mne hned napadlo, že zase svoje lidi musejí vystrašit, aby mohli pokračovat v dalším omezování svobody. Snad už to všude brzy skončí a budeme my i naše děti žít v pohodě. Na televizní zprávy se nedá dívat, já už z těch lží rostu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to brzy neskončí. Anglo američtí váleční štváči se někde podřekli, že války typu Lybie, Sýrie, Irák, Afghánistán, Somálsko nebo Jemen, že budou trvalé, že povedou války po Zemi jak sami řekli :"KAM AŽ JEJICH OKO DOHLÉDNE"! A pokud se jednou jimi pokořená zem znovu vzepře, vlítnou tam znova a provedou další milionový masaskr na pamětnou !

      Vymazat
  19. Muze mi nekdo jako diteti vysvetlit, jak byla strelba v Sandy Hook naplanovana ? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako dítěti vám nic podobného nesmí nikdo říct, poněvadž by se dopustil trestného činu !

      Vymazat
    2. OK, tak mi to prosim vysvetlete jako dospelemu.

      Vymazat
    3. Na to máte svoje ručičky a klávesnici počítače, abyste hledal a třídil informace dle svého prismatu. Každý ho má totiž jinak nastaven, a proto, co jednomu postačí, druhému je žalostně málo.

      Vymazat
  20. Přečtěte si, co o osudu USA v současné době napsal v roce 1994 David Wilkerson. Týká se to též nedávných krizí, Occupy Wall Street, ale i čerstvého Bostnu a dalších událostí, které ještě přijdou! ( http://www.worldchallenge.org/cs/node/4323 ) - Amerika v plamenech versus Rudý kůň s apokalyptickým jezdcem (ze slunce vypuštěn 13.2.2011 - http://www.youtube.com/watch?v=QAhlf8Q95Uk, a též http://www.youtube.com/watch?v=Js_tIIOwYfs) !

    OdpovědětVymazat
  21. Pro ty kteří ještě nevědí jeden zajímavý článek a pro ty kteří vědí tak trošku opáčko:

    http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Svet-a-politiku-ovladaji-zednari-a-tajne-spolky-Cesky-vedec-se-rozpovidal-269241

    OdpovědětVymazat
  22. Kdo chcete vědět, jak se točí ruleta moci ve světě, podívejte se na tyto pozoruhodné tabulky na wikipedii obsahující seznamy "mírových" válečných operací ve světě, které už byly, které trvají, a které byly nově zahájeny. (http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_mírových_operací_OSN)

    OdpovědětVymazat
  23. Upozornění pro všechny úvěrové o azyl!
    Dobrý den,
    Potřebujete úvěr?
    Zajímá vás, jak se jakýkoli typ úvěru? Jste finančně strach?
    Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailové adresy společnosti na adrese: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:
    Jsme vám k službám.
    S pozdravem,
    Clara Banny
    Manažer ve spolupráci

    Kontakt: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: pro půjčky dnes, jsme vám k službám.

    Potřebujete úvěr? POKUD ANO Email: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: svého úvěru Dnes jsme k vašim službám.

    OdpovědětVymazat
  24. Upozornění pro všechny úvěrové o azyl!
    Dobrý den,
    Potřebujete úvěr?
    Zajímá vás, jak se jakýkoli typ úvěru? Jste finančně strach?
    Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailové adresy společnosti na adrese: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:
    Jsme vám k službám.
    S pozdravem,
    Clara Banny
    Manažer ve spolupráci

    Kontakt: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: pro půjčky dnes, jsme vám k službám.

    Potřebujete úvěr? POKUD ANO Email: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: svého úvěru Dnes jsme k vašim službám.

    OdpovědětVymazat
  25. Upozornění pro všechny úvěrové o azyl!
    Dobrý den,
    Potřebujete úvěr?
    Zajímá vás, jak se jakýkoli typ úvěru? Jste finančně strach?
    Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailové adresy společnosti na adrese: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:
    Jsme vám k službám.
    S pozdravem,
    Clara Banny
    Manažer ve spolupráci

    Kontakt: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: pro půjčky dnes, jsme vám k službám.

    Potřebujete úvěr? POKUD ANO Email: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: svého úvěru Dnes jsme k vašim službám.

    OdpovědětVymazat
  26. Upozornění pro všechny úvěrové o azyl!
    Dobrý den,
    Potřebujete úvěr?
    Zajímá vás, jak se jakýkoli typ úvěru? Jste finančně strach?
    Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailové adresy společnosti na adrese: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com:
    Jsme vám k službám.
    S pozdravem,
    Clara Banny
    Manažer ve spolupráci

    Kontakt: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: pro půjčky dnes, jsme vám k službám.

    Potřebujete úvěr? POKUD ANO Email: clarabannyloaninvestmentplc@gmail.com: svého úvěru Dnes jsme k vašim službám.

    OdpovědětVymazat
  27. Potřebujete úvěr platit své účty? Potřebujete osobní nebo podnikatelský úvěr? Potřebujete úvěr pro různé jiné účely? Pokud ano, kontaktujte nás ještě dnes pro půjčku. Nabízíme největší půjčku ve výši 5,000.000.00. Nabízíme úvěr @ 3% fixní úrokovou sazbou po celou dobu 1-20 let. Dáváme dva měsíce lhůtu než měsíční splátka začíná. Takže, pokud máte zájem, vyplňte prosím níže uvedený formulář a vrátit se k nám co nejdříve ke zpracování.

    Jméno a příjmení: ...................
    Pohlaví: ...................
    Věk: .....................
    Adresa: ................
    Město: .......................
    země: ..................
    Výše úvěru: ..............
    Doba trvání úvěru: .............
    Telefon: ................
    Povolání: ...................
    měsíční příjem: ..............
    Účelem úvěru: .................
    Už jste požádali o půjčku před? .............

    Po obdržení Vaší žádosti, úvěr, je měsíční platba vypočtená a poslal k vám, včetně informací o účtu, platit měsíční splátku (bezúročné období dvou (2) měsíců od času), a poslat všechny dokumenty zpracování (např. jako schválení smlouvy, registrace příjem, přenos, atd.). Budeme Vás informovat a aktualizovat po dobu trvání úvěru.
    juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com
    Čekám na vaši odpověď.
    S pozdravem,
    Julius Becker.
    Douglas Smi

    OdpovědětVymazat
  28. Vítejte 24hodinová výpůjční služby

    Už jste se snažil získat úvěry od bank bez úspěchu? Naléhavě potřebují peníze dostat z dluhů? Potřebujete peníze na rozšíření nebo zavedení vlastního podnikání? Získat úvěr od jednoho z předních úvěrové společnosti ve Velké Británii. 24hodinová výpůjční služba je jedním z největších zajištěných úvěrů firem ve Velké Británii a náš přátelský a zkušený personál jsou schopny zpracovávat vaši žádost rychle a efektivně. Můžete si půjčit přes jakoukoli podmínku 1 až 25 rok a půjčit jakoukoli částku od 2000 liber do £ 50,000,000.00 pro jakýkoliv účel.

    Typy úvěru nabízíme patří:

    Osobní půjčky
    Krátkodobé úvěry
    Půjčky konsolidaci dluhu
    Online půjčky
    Rychlé půjčky
    Veškeré účelové úvěry
    Úvěrové podmínky
    Špatné úvěrové půjčky
    levný úvěr
    Nežádoucí úvěrové půjčky
    Home úvěr
    Špatné úvěrové problémy
    Zajištěné půjčky

    S nízkou úrokovou sazbou ve výši 3% na všech částech světa. Aplikace je k dispozici pro žadatele, kteří jsou 18 let a výše.

    Pro více informací, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu: 24hourloanservice@gmail.com
    S pozdravem
    Larry Fox

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.