19. dubna 2013

Chemtrails z Mladé Boleslavi


Ahoj Orgo.
Toto jsem dnes nafotil po ránu v Mladé Boleslavi.
Skutečně ještě existuje někdo, kdo nevěří tomu, že na nás neustále sypou nějaké svinstvo ?
Zdeněk 




P. S. Orgonet:
Díky za malebné símky. Dnes nám klimateroristé nainženýrovali letní den, teplotu regulovali celodenním leteckým postřikem.
Již třetí den provádějí stejný manévr - posílají k nám od západu chemtrailsovou oblačnost nastříknutou nad Německem. Povšimněte si její vláknité struktury. (Kliknutím zvětšíte.) 
Co tím sledují, těžko říct. Možná zkoušejí různou tloušťku oblačnosti coby sluneční clony. Dnes (18. 4.) byla nejmenší, taky bylo největší horko ...

16. 4.:
17. 4.:

18. 4. 



39 komentářů:

  1. Ano, i nad Prahou to bylo husty... Videl jsem ale neco noveho: Letadlo, ktere vypoustelo 2 druhy jedu. Ten, co se roztahuje do sirokych pasu a plosne zastinuje a soucasne ten, co se trha na naondulovane dvojite bobky. To at mi vysvetli spolupachatele a vrahouni z CHMU!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu druhou stopu podle toho jak to popisuješ tvoří za sebou americký utajovaný supersonik Aurora. Může létat jako letadlo v atmosféře Země i jako raketoplán ve vesmíru bez jakýchkoli dalších úprav.Dokáže se kvantově přemisťovat z místa na místo. Takže i kdyby hrozil střet k ní vyslanou střelou, Aurora prostě z toho místa zmizí ve vteřinovém okamžiku na jinou souřadnici v prostoru ! Proto atlantičtí váleční štváči chtějí Aurory použít jako ideální bezpečné útočné nosiče nukleárních střel proti definovaným nepřátelům nad jejich územím ! Nad Kimovu Koreu poslali demonstrativně neviditelné bombardéry B-2 Spirit, nad Íránem to už budou Aurory !

      Vymazat
    2. Pro autora Anonymní20. dubna 2013 14:55
      Buďme trochu realisti. O letounu, který si prostě zmizí na jiné místo si můžeme nechta leda zdát. I kdyby nejaký letoun podobný tomu, který tady popisujete letěl, tak si myslím, že ho podle stopy asi nepoznáte. Nebo vy umíte podle rozpadlé stopy poznat projekt Aurora? To, že nám téměř denně sviní nebe a slunce je vzácností stejně jako modrá barva, ještě neznamená, že si musíme pomáhat nějakým fantastickým letadlem, které může zmizet. To totiž dělá z toho sajrajtu nad náma docela ujetou teorií a lidé se pak stydí přiznat, že je to zajimá. Nechtějí totiž mít nic společného z lidma, kteří tvrdí, že je to letadlo, které zmizéí a objeví se jinde. Myslím, že na teto planetě pořád platí fyzikální zákony a ač technika jde hodně dopředu, tak mizející letadlá neexistují. Tím samozřejmě netvrdím, že se v armádách nebádá na plný plyn a neutrácejí se peníze, na kdejaké projekty, které nám moc štěstí nepřinesou. A pokuď se jedná o Vámi proklamované bezpečné útočné nosiče, tak těch mají všichni požehnaně. V podstatě se můžeme 1000x zničit a ani nám to moc nevadí. Třeba ta B-2 Spirit je na můj vkus až příliš bezpečná. Jak vidíte na situaci v Afghanistánu, Iráku, Lybií, Syrií, Jemenu, Pakistánu atd. a nakonec třeba posledních vecech u Ameriky, tak žádné bezpečné útočné nosiče ani nikdo nepotřebuje. Válku Vám nasadí média a zpravodajci až do obýváku a zničit kohokoliv je dnes otázka pár dní propagandy. O zbraně vůbec nejde, natož o jaderné. Těma se chrastí pouze jako mávatkama a ukazují se svaly. Vlastně jo, jde. Straší se tím ovce. Takže i když jste to možná myslel dobře, dávejte prosím pozor na úplně zbytečné fantazírování a spojování ho s tím, co se nad náma odehrává. Pak to celé dostane nálepků bláznů, co věří na duchy a ,, na ty konspirační teorie,,. Neprospěje to osvětě mezi obecný lid nevědoucí. A o to by nám mělo jít. Aby se všichni podívali nahoru a položili si pár základních otázek. Tedy jestli to ještě nezapoměli. Leonardo

      Vymazat
    3. Občas létají dvě letadla nad sebou, jedno je ze spodu natřené barvou oblohy, aby nebylo vidět. Zpráva o kvantově mizející Auroře jsou kydy prosím.
      Že se vývoj neviditelných letadel nezastavil o tom nepochybuju, ale půjde spíš o barvu měnícího chameleóna a lepší zakrytí tepelného vyzařování motorů.
      r.m.

      Vymazat
    4. Já tu stopu samozřejmě přímo za Aurorou neviděl, ale jsou tu na netu nemalá svědectí o tom. Takže se jen k nim připojuji. A stran mizejících letadel BEZE STOPY, na to se zeptejte vyšetřovatelů z různých částí světa, kteří s takovými případy byli ve své praxi konfrontováni. Není totiž úplně jisté, zda tato technologie je výhradně v moci mimozemšťanů, nebo také na palubách pozemských strojů jako je třeba zrovna Aurora ! Říká vám něco pojem zpětné, reversní inženýrství ? Tak si o tom něco přečtěte než začnete prvoplánově pocitově odsuzovat něco, co je PRO VÁS novinka ! Kdysi se vědci také prvním pokusným avionikům smáli, že žádné jejich letadlo těžší vzduchu nikdy nepoletí. A jak to dopadlo víme ! A za další, copak vám vůbec přišlo na mysl např. v roce 1975, že by mohl existovat počítač, laptop, tablet, mobil, USBéčko apod. vychytávky ?! Tak tu nehrajte "prvničku", a přistupujte k těmto věcem s nadhledem, ane jako zarytý zpátečník 19.stol. !

      Vymazat
    5. A jak potom vysvětlíte ty objekty (za dne viditelné na obloze) a velká světla (ve dne i v noci též na obloze), které v jednu chvíli pozorování pozorovateli zmizí z očí, jak sami ostatně shodně říkají, jako když je někdo vypne nebo zhasne, jsou prostě najednou fuč, aniž by viditelně reálně odletěly ! A takových případů ve světě nejenže není málo, ale stále více a častěji přibývají ! A to kvantové zmizení Aurory mate např. tady na tomto videu. Aurora se v letu zastaví, inicuje zařízením ve svých útrobách plazmovou(kvantovou?)intenzivně svítící kouli, kterou postupně zvětšuje - a pak náhle zmizí, jako když zhasne nebo vypne ! Prostě tam už není, a je na jiné souřadnici ! Ten přesun to je jen kmit, okamžik, ale chápu, že to většina lidí nechápe, protože s tím dosud nemají zkušenosti. Až je budou mít, tak už nebudou mít důvod šířit podobné vyvracecí řeči jako je dnes máte vy :-)

      Vymazat
    6. Ale, ale. pročpak tolik povyku? Máte nějaký důkaz o tom co píšete? Proč mne nazýváte jako prvničku a podobně. Nemám zájem hrát s Váma konfrontační bitvy o neexistujících mizejících letadlech. Pak se nedivte, že Vám lidé klepou na čelo, kdykoliv jim chcete říct o chemtrails. Jaká aurora? Jaký kvantový mizení letadel? To jsou Vaše konspirace z youtube, ale tam je tak 90% balastu na jednu pravdivou informaci. Kde berete tyto informace? Dáváte mi jako důkazy to, že kdysy neexistovalo letadlo a dnes jo. Ano, ale pořád létá podle fyzikálních zákonů. To není důkaz operovat něčím, co bylo vynalezeno. Až něco podobného bude existovat, pak jo, ale do té doby jsou to fantasmagorie. Pletete si scifi a realitu v jeden reálný problém. Nemůžetet věřit všemu co je kde napsáno. Proč reagujete podrážděně? Proto že nejsem jeden s těch co nadšeně hýká při jakékoli zmínce o něčem tajemném? Nejste schopni doložit nic a urážíte se, když se Vám snažím říct, že tím pouze škodíte osvětě mezi lidma. Ovšem mám pocit, že o to Vám jde, ne? Trochu konspirací a trochu pravdy. Dohromady pro neznalého člověka nesmysl, který popře a Vy můžete dále konspirovat proč to ostatní nevidí. A tak pořád dokola. Hledejte a vzdělávejte se, ale nepapouškujte bludy o aurorách a podobných ,, tajných,, a ,, maximálně top secret,, technologiích, kterých jsou na každé konspirační stránce tisíce a všechny tak dopodrobna rozepsané, ať to budí dojem záměru. Dodnes nevíte a asi ani nechcete vědět, jak ukázat lidem to co je očividné a denně to vidí nad sebou a aby to lidé začaly brát vážně. Vy ovšem do toho namelete supr tajné technologie aurora a očekáváte uznání nás blbců nevědoucích. Kamaráde, jestli si mohu dovolit toto oslovení, aurora vystřelila zatím pouze jednou a podívejte co nám to všem přineslo za rozkoš. Tak nehledejte další a věnujte se tomu co je zřejmé. S pozdravem Leonardo

      Vymazat
    7. Až Aurory vystřelí podruhé, nebudte mít čas se ani podrbat :-)))

      Vymazat
    8. No, Leonardo, to ses opravdu vyznamenal tou slátaninou viz příspěvek 8:44. Ale nic ve zlým, každý nemůže být Einstein...

      Vymazat
  2. 95% obyvatelstva :-))Irena

    OdpovědětVymazat
  3. Anketa, jestli věřím na chemtrails??? To je anketa o tom, jestli věřím , že něco vidím či ne...Prosím, věřím sobě, že vidím, a to, co vidím dříve k vidění nebylo... totiž ty "sračky" na obloze...proužkovaná obloha, mříže na obloze a pod.. Vypadá to jakoby se příroda zbláznila. Nyní hledám na obloze ty mraky, které byly k vidění dříve...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marně, hledám je už od roku 2008, ale marně !

      Vymazat
    2. Moje babička při pohledu na oblohu říkala už před 60 lety: "To máte za ty rakety".

      Takže povzdechy nad vzhledem oblohy a počasím není nic nového.

      Mimochodem: Jak to, že zatím nebyla překonána četnost povodní z 19. století?

      Připomínám, že v roce 1845 byla povodeň v Čechách prakticky stejná jako v roce 2003 (vyplaveno bylo i mnoho měst na rozvodněné Moravě), v roce 1862 stoupla Vltava o 4,5m, v roce 1872 o 4m, v roce 1890 dokonce voda prolomila Karlův most, o tři roky později se vytvořilo obrovské zamrzlé údolní jezero od Kralup po Mělník.

      To už tenkrát někdo šířil chemtrails a HAARP víc než dnes?

      Vymazat
    3. Nezapomínejte na jeden klíčový faktor ! Tehdy nebylo tolik lidí jako dnes, a nebylo tolik domů v záplavových oblastech jako je tomu dnes. Navíc k současným katastrofám značnou měrou přispělo i zničení lužních lesů jako účinných zachytávačů povodní, násilné rovnání a dláždění koryt vodotečí (rychlé zmnožení vodních mas na dolních tocích) a stavby přehrad (které jak se ukázalo, se stejně musely vypouštět, a přispěly k ničivým přílivovým vlnám, místo toho aby povodně zachytávaly !). Je proto rozdíl, zda stejná katastrofa postihne jen 1000 lidí např. v roce 1845, a 100.000 lidí v roce 2002. Takhle je třeba o tom přemýšlet, v souvislostech, jinak se z toho zbrebentíte :-)

      Vymazat
    4. Neřešil jsem vůbec počet lidí, ale jen počet velkých povodní. A těch bylo v 19. století mnohem víc (minimálně o polovinu, ale možná i několikanásobně - záleží na nastavení hranice pro "velkou povodeň") než ve 20. století. Pokud by na to mělo rozhodující vliv zničení lužních lesů a betonování potoků, měl by být poměr opačný.

      A počet zasažených lidí v roce 1845 jste silně podcenil. Byla zaplavena zhruba třetina Prahy (uvádí se 4000 domů - to bude při tehdejším obsazení mnohem víc než 1000 lidí - odhadoval bych to přes 20000 lidí jen v Praze), byl vyplaven Děčín, Ústí nad Labem, na Moravě například skoro celá Břeclav a další města.
      Prakticky bylo vymetené celé okolí toku Vltavy, Moravy, k tomu i velká část okolí Labe (a to neberu v potaz obrovské škody dál po proudu v Německu).

      Obecně ta povodeň byla jen nepatrně (o 5-10%) menší, než povodeň v roce 2003.

      Vymazat
  4. Věříte tak je to v pořádku,jenže tím to stále živíte, čemu věnujete pozornost a energii tak to stále podporujete
    Je potřeba zaměřit pozornost a energii na to že je čistá obloha i vzduch který dýcháme a veškerá příroda ...toto je potřeba šířit ....vytvořit nový zdravý program protože všechno si programujeme ,čím víc lidí se na to zaměří tím dřív to funguje, nepozná se to hned ale až za nějaký čas protože se napřed neutralizuje ten původní program aby mohl začít působit nový.
    Také se vyjadřovat a myslet v přítomném čase to znamená že to už je (i když zatím není),protože slovo BUDE.... je a může být daleká budoucnost nebo vůbec nic z toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom něco bude. Možná víc než se zdá.

      Vymazat
    2. Já vím jenom to, že tu na nás pořád někdo dělá "budliky budliky" a vůbec nic se zatím neděje

      Vymazat
    3. Mě se to tedy nezdá

      Vymazat
    4. Mě se nezdá leccos, a taky jsem živ

      Vymazat
  5. diskuze http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=135&start=810

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, máme stejnou trasu, když jsem včera jela do Boleslavi, tak jsem na to koukala a říkala si, že by to stálo za foto, díky
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. jj,vcera se strikalo jak vo zavod,jizni cechy,Franc

    OdpovědětVymazat
  8. to, že jsi viděl dva druhy jedu ,není pravda .to,co se roztahuje a zůstává je chemie .to,co je vidět ve dvou pruzích , trhá se to a mizí - tak to je vodní pára od motorů.ta je vidět jen tak dlouho , dokud neschládne . ale mimochodem tohle je jeden z nevyvratitelných důkazů sprejování .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně opačně. Ty bílé pruhy, tvořené vodou, zmizí, když se ohřejí a zároveň dostatečně rozptýlí. Ochlazením naopak vznikají. Pára totiž není ve vzduchu vidět. Vidět je jen voda (drobné kapičky), která vznikne ochlazením a následnou kondenzací té páry.

      Vymazat
  9. Bytča je taktiež bombardovaná. Dnes ráno celé nebo pod sivou clonou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslali chemo-dobytča na Bytču, lumpové !

      Vymazat
  10. klasika....pozoruji toto kazdy den...

    OdpovědětVymazat
  11. O to nejde, o věření. Někteří řvou jak prorvaní že to je výmysl a to až takovým fanatickým způsobem že to vypadá na ošetření pod hypnózou. Podle své inteligence po zaslechnutí slova chemtrails jsou jak nadrátovaní a vyskakují jak čertíci z krabičky či se snaží argumentovat argumenty, kterými argumenty nejsou a mnohohokrát připomínají ty který logiku neberou, přitom v jiných situacích reagují uvážlivě. Naskýtá se otázka programoví cvoci? A kdo se tím baví?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ presne tak dobre že ich nerozhodí asi sú verný predpovediam počasia kto vie čo je v podprahovom vysielaní čumia na TV a neuvedomujú si že im práve vymasťujú mozog a najhorššie je zaspať pri bedni.

      Vymazat
    2. Myslím, že pro některé lidi je naprosto nepředstavitelné si připustit, že bychom byli pod chemtrails , že se s námi zachází jako bychom byli krysy... že si to vůbec může někdo dovolit...

      Vymazat
    3. To účelové programování obyvatel se děje denně přes TV ! Něco si o tom najděte a přečtěte !

      Vymazat
  12. Srdečne zdravím :o)
    Ano, "Anonymní z 19.dubna 2013 o 10:19", máš veľkú pravdu.
    Pravda je aj to, že taká veľká organizácia - Greenpeace - má chemtrails za domnelé javy. Odpísali: "...preto si myslíme, že by nebolo obhájiteľné zamerať sa na domnelé javy nepotvrdené profesionálne ani vedecky." A ďalej: "...neexistujú žiadne presvedčivé vedecké výsledky, ktoré by tento jav dokazovali." Tak títo sa tvária, že sa ich to netýka! Už mám pocit, že Greenpeace ide "s tými druhými"... (Kto ich vlastne financuje?!)...
    Pán Boh nám pomáhaj! - Musíme si pomoc vymodliť, ako to robia šamani, keď privolávajú dážď, alebo dobrú úrodu - myslím to vážne! Keď viacerí myslia na to isté a túžia po tom istom, z celého svojho srdca, Sila Príťažlivosti Stvoriteľa im vyhovie (viď. zase ten Aladin, zázračná lampa a Duch lampy...)
    Majte sa pekne :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globální oteplování taky nebylo potvrzeno vědecky a jak se do toho Grýnpíč obouvali.
      r.m.

      Vymazat
    2. Ten slangový výraz na Greenpeace nemá chybu :-))))

      Vymazat
    3. Jo jo, ten výraz Grýnp.č přesně vystihl strukturu toho "podniku". Něco o tom vím.

      Vymazat
  13. Jak pravil starý indián Kryštofu Kolumbovi: "My tu máme strašné problémy! Pro samé chemtrails nevidíme nebeská znamení a pro ten zatracený HAARP máme co chvíli hurikán :(!"
    Xinfanchao, 1492

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už chcete vtipkovat, tak prosím na úrovni, tohle bylo poněkud slabší,hošku, jak by řekla slavná Dolly Buster !

      Vymazat
  14. Když už mluvíme o chemtrails nad Mladou Boleslaví tak právě od dubna nad Mnichovo Hradištěm a dále nad Českým rájem to lítá "jedna radost". Taky se v té době hojně rozmohly divné chřipky bez teplot právě v této oblasti.
    Takže když vylezu ráno na balkon a vzhlídnu k obloze a vidím chemtrails, tak si řeknu:"a sakra už je to tu zase, už by se s tím něco mělo dělat." Planeta potřebuje očistu a to se taky děje.
    I na letadla dojde.
    Jinak k Leonardovi - nevím, co tě nutí sem vůbec něco psát, když máš zaslepenou mysl.
    Tolik asi vše. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.