23. dubna 2013

Co se děje na nebi v Bratislavě

Dobrý deň Orgo,

tak trocha som pre neveriacich Tomášov "z môjho okolia", ktorí doteraz nemali čas pozerať sa "nad seba" spravila fotoreportáž, že sáď to nimi zatrasie a začnú sa zaujímať... Žiadne foto z internetu, alebo stoviek kilometrov vzdialených miest, ale pekne z reality (bývame v Bratislave). No a oni sa zrazu kamaráti začínajú pýtať po maily :-))).
Tak ti to posielam. Mozes zverejniť, aspoň uvidia aj ostatní, čo u nás vystrájali na nebi posledné dni.

Meggi 

Orgonet: 
Díky, Meggi! 
I já zastávám názor, že nejlepší fotky chemtrails jsou ty, na nichž je vidět, odkud pocházejí: Pražský hrad a chemtrails, Eiffelovka a chemtrails, Bratislava a chemtrails, Lhota a chemtrails ... pak teprve některým lidem dojde, že to není jen nějaká blbost vzdálená tisíce kilometrů, která se nás vlastně netýká, a třeba se i podívají nad sebe, a žasnou .... 
Občas mi přijde mail, že někdo viděl nad jejich vesnicí čáry, a jestli jsou to ty chemtrails, protože si myslel, že jsou jenom v Americe ...

Od Meggi:

Ahojte, (dobrý deň),

ak ste si mysleli, že dnešné piatkové zamračené počasie (19.4.) v Bratislave je OK a okolo Vás ľudia kýchajú, pália ich oči, majú plné nosy, alebo napúchajú im sliznice z peľovej alergie, (prípadne ich svrbí – páli pokožka) tak Vás trocha vyvediem z omylu, že tým peľ nie je na vine, lebo ten tu bol tisícročia na Zemi, keď kvitli stromy. Ale nech dokumentárna fotografia ukazuje, čo sa deje – urobte si z toho záver sami... Fotky neboli farebne upravované.



 BA, 19.4.2013 ráno 5:43 - Nado mnou tmavo modrá obloha, predo mnou brieždenie „divoké“, nakoľko sa oblohou tiahli kilometrové rovné nalinajkované čiary mrakov. Relatívne bezvetrie. Keďže sa obrázkom pozeráte na východ a čiastočne na juhovýchod, tak pred Vami je rovina (na východ od Bratislavy južné Slovensko a na juh Maďarsko). Zvlnenie mrakov sa nemalo kde spraviť na rovine za noc... V diaľke za stromami napravo sú tri čiary mrakov do 45° uhla postavené.

.....


Orgonet: Celý článek je poměrně dlouhý, vyvěšuji na svůj Disk, klikněte si:



13 komentářů:

  1. http://www.novinky.cz/koktejl/299815-na-webu-fbi-je-hitem-zprava-o-mimozemstanech-v-roswellu.html

    OdpovědětVymazat
  2. 21.4. to stejný u nás Ústí nad Orlicí. Chemková mřížka a k tomu neskutečně rudý a barevný západ slunce.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem si nedávno uvědomila, že náš citroník, který již máme v bytě asi 25 let, poznal jako první, že se něco děje s počasím. Celé roky jsme ho totiž dávali v létě na zahradu, kde se vždycky perfektně vzpamatoval ze zimy a krásně se zazelenal. Říkávali jsme, že mu dopřáváme letní prázdniny. Ale asi před 15 lety nastala změna, citroníku se přestalo v létě na zahradě dařit. Byl nějaký zažloutlý, neprospíval, listy mu opadávaly. Bylo to patrně tím, že noci začaly být podivně chladné, jakoby vymražené. Najednou byly pryč typické letní teplé vlahé noci- asi tenkrát začali dělat nejvíc pokusů s počasím v noci. A tak jsme museli přestat dávat citroník na zahradu, aniž bychom tušili, co je příčinou jeho strádání. V bytě, kde má stálou teplotu, se mu nadále velmi dobře daří a má celoročně i kulaté plody (není to totiž typický citroník, spíš mandarinka:)).

    OdpovědětVymazat
  4. Ak chcu ludia vidiet co to je nad Bratislavou, mam stovku lepsich fotiek. Poslem ich, a ak budes chciet tak ich zverijni.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Meggi, to zoskupenie z fotografie z 19.4 6:47 mozem potvrdit aj ja som ho videl.
    Z mojho pohladu oblacnost bola kruhoveho tvaru a z neho po obvode vystupovali pasy mracien ako vidiet na fotke, ktore sa v kratkom case cca 5min vyrazne zmenili. Bolo uplne bezvetrie.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to strašné, pociťujem obrovskú bezmocnosť. Ľudia, mali by sme sa zobudiť a niečo začať robiť. Ja som zrovna v piatok o tom hovorila známemu pri náhodnom stretnutí a ten sa pozeral ako vyjavený - myslel si, že preháňam a vymýšľam zbytočné konšpiračné teórie.
    Väčšina ľudí je stále neinformovaných, je to až desivé. Ja som v marci dostala takú strašnú chrípku, akú som doposiaľ nikdy nemala a už šiesty týždeň sa trápim, bolí ma stále hrdlo a mám choré hlasivky, Je jasné, od čoho!!!!
    S láskou na Vás myslím, Viera

    OdpovědětVymazat
  7. mame přece právo na slunce a modrou oblohu , už mě to tak vytáčí , že jsem schopen udělat cokoli RADIKALNIHO ,aby se tohle zastavilo , at to stoji co to stoji . Po dobrém to nepujde jak tady furt lidé piší o lásce , lide se musi probudit a jednat konečně. DENNODENNÍ sprejování , věčná šeda deka , třeba dneska ráno , nejraději bych se na protest i upálit at to lidi probudí! Takhle se nedá žít bez slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začíná to bejt radikální už nyní - falešné poplachy, falešné teroristické útoky atd.atd. Zdá se, že ti za oponou nedají lidem šanci se probudit, výmýšlejí na ně stále nové a nové šoky, které jejich probouzení znovu a znovu zaráží zpět do labyrintu strachu a hrůzy ! Co s tím ? Asi to dopadne jako ve filmu Terminátor nebo Matrix - lidé, pokud budou chtít přežít to genocidní globalistické svinstvo, budou muset povstat jako celek se zbraněmi v rukách a svou svobodu si na totalitních tyranech vybojovat. V tom vidím poslední šanci, svést s nimi poslední Bitvu bitev na Zemi ! Pak bude šance začít znovu a čistým stolem - odporná satanská globální moc bude nakonec pobita,rozdrcena a již nikdy nedostane šanci na život ! Všichni, kdo budou vykazovat příznaky destrukčního myšlení a jednání - šup na lobotomii mozku, a bude po ptákách !

      Vymazat
    2. pokud zvýšíš své vibrace, třeba tím že otevřeš svých 12 čaker, dostane se přes tebe do Země energie, která mění realitu, my jsme ti transformátoři !!!! , každý musí začít u sebe , nemůžeš změnit někoho jiného jen sám sebe,dominantní atribut bytostí páté dimenze a výše..je Láska bez podmínek, bez toho se nikam neposuneme!!Revoluce, stávky.., asi moc nezmění.., Pokud si každý osobně neuvědomí že musí začít u sebe , neposuneme se dále .

      Vymazat
    3. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/kroky-k-rozvoji-v-dom-kryon-manipulace-versus-p-evzet-odpov

      Vymazat
  8. otvírat se tomuto světu je dnes příliš nebezpečné pokud si někdo ještě všimnete

    OdpovědětVymazat
  9. ... ak sme všetci strážcovia vibrácií planéty ZEM tak držme hlavne svoje vibrácie, prehúpnu sa do všetkého. Pár dní späť mi začali telefonovať ľudia, s ktorými sme nemali kontakť dlhšie. Všetci sú brutal rozhodení.
    Pýtajú sa prečo, ako s tým naložiť , ako sa vymaniť zo strachov. A tie sú vzťahové, existenčné a ktovieaké.
    Mne prichodí, že by sa mali zomknúť akési prirodzené skupiny ľudí,
    rovnakého, podobného náhľadu, citu, videnia a pomáhať si. Lenže naše kontakty sú vesmes virtuálne. Stačí to ? B
    Nekamenujte ma, ak som povedala len takú "obyčajnú" vec..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou amplitudu a jakou frekvenci by ty vibrace měly mít?

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.