9. dubna 2013

Deníček 40denního půstu

Díky čtenáři Pepínovi za to, že poskytl svůj vzorně vedený, jazykově i obsahově neodolatelný (:-))) deníček půstu. To musí mezi lidi. Čte se jedním dechem.(:-))))
Pepíno, jestli to někdy vydáš jako knížku, taxiji fuck koupím. (:-))))

Ahoj
chtěl bych se zeptat jestli nevíš o nějakém posunu v propagaci volných energií M.T. Keshe, myslím, že už by se to mohlo konečně provalit ofiko na svět a začít to používat :-)
Jinak dole v příloze ti posílám mou osobní zkušenost s půstem, páč je to něco, co jsem hledal cca25 let přes veškeré alternativní způsoby léčení, toto jediné je "zdarma" a funguje to na 100% čili je dobré to šířit, aby se lidé zbytečně neucpávali chemií, tak pošli těm, co už třeba vzdávají boj s doktory páč toto je jejich naděje ;-)
ty nejlepší věci, jsou zadarmo ! :-)
Jinak děkuji, za to co děláš

Měj se vyladěně
Pepíno ;-)

Návnada:

Deníček půstu 

Celý život jsem hledal Pravdu o životě, bytí, jestli je Bůh a celý život jsem hledal dokonalý lék na vše - Našel jsem.

Zaplať pánBůh.

Začínám s tímto tělíčkem, které se zdá být jakoby vymakané a celkem neotylé řekl bych, ale že je na něm víc, jak 20kg tuku? No, neřekl bych…  I gdyž, nějakej ten špíček by se našel ;-)

Váha 85kg, prsa 107cm, biceps 37cm, břicho 95cm, pas 88cm, krk 42cm



Ještě sem si to nechal prokreslit automatickou kresbou od mé Láskyplné Hvězďušky, čili tu budu postupně přikládat v jakém že stavu, byly v té době mé čakry a kolixem měl energie, to je to čísílko s úsečkou dole.



U doktorů jsem v to nikdy moc nedoufal, páč mi má přirozená intuice naznačovala, že tudy cesta nevede. Paxem měl několik let (cca 10-15) období, kdy jsem zkoušel veškerý praktiky, léčitelů, kouzelníků i šarlatánů, ale taky nikde žádné 100%ní výsledky nebyly i když musím podotknout, že něco fungovalo dost dobře, někdy i na 50% až 70%. Co se týče nemocí, taxem měl v životě takový ty nejhorší, na který si vzpomínám celkem dvě. Tu 1. jsem dostal ve svých 24 letech těsně před svatbou. Teď mě tak napadlo, jestli to tenkrát nebylo nějaký znamení, abych se neženil? No, všechno je a bylo tak, jak mělo být a je. Dostal jsem hned těsně po Silvestru žloutenku typu A. Vypadal jsem jak žluťásek.


Jelikož hraji po zábafkách s kapelkou, hráli jsme Silvestra a ráno, když už jsme balili apáro, taxem tam dojížděl ty chlebíčky a různý dobrůtky ze Silvestrovské tabule, které už jaxi nebyly ouplně čerstvé, no a za 3 neděle, jsem nastoupil na infekční odd. To jsem měl nějak 2 měsíce před svatbou. Pěkná práce, rvali do mě ATB injekčně a taky jsem k tomu papal Lipovitan a ještě něco, už si nevzpomínám. Nasadili mi tu žloutenkovuu dietu, při které se nesmí vůbec NIC kořeněného, smaženého a rozhodně „absolutně“ žádný alkohol. To mi sdělili doktoři pod výhrůžkou smrti. Fakt jsem se bál. Na vtastní svatbě jsem si dopřával k hlavnímu obědu vařené ničím nekořeněné brambory s vařeným hovězím masem. (byl to pěknej hnus) a paxem si rozvážel své hosty, páč sem jaxi jediný střízlif. Dodržoval jsem to poctivě a dva roky mi má novomanželka Klárka vařila diety. Alkoholu jsem se ani nedotkl, fakt jsem měl strach, páč mi doktoři vyprávěli příběh o tom, jak byl jednou jeden nedisciplinovaný pán, který si po žloutence dal jednoho panáka a zemřel. V té době sem se smrti ještě fuck bál.

I když jsem fakt fše poctivě dodržoval, chodil jsem na kontroly, kde mi pí.Dr. říkala, že pokud nepřestanu chlastat, myslela alkohol, taxe zabiju. Měl jsem pořád špatné jaterní testy, dá se říci, že čím dál horší. Nevěřili mi, že fakt nechlastám. Byl jsem z toho docela zoufalej. F tu dobu jsem se setkal poprvé v životě s léčitelem. Byl to starší pán s příjemným vystupováním. Nejdříve jezdil rukama po mém éterickém těle a ptal se, jestli něco cítím. Řekl jsem, že vůbec nic. On, „to nevadí hlavně, že to do tebe jde“. Vůbec jsem nechápal, co do mě jde a myslel si něco o šarlatánství. Pak mě vzal na naši zahradu, utrhnul spodní část listu pampelišky až u země, asi tak 5cm a řekl, ať každý den požvýkám tento kousek, tak 5x denně a že to bude lepší. No, odpornější chuť jsem snad ještě nikdy v puse neměl, ale říkal jsem si, dyž to pomůže, zkusím to. Dělal jsem to asi měsíc a šel o5 na jaterní testy, kde mě pak pí.Dr. řekla, „no vidíte jak to jde, když přestanete chlastat“. Vypadal jsem v té době jako mánička, dlouhé vlasy, rifle a džíska, čili jsem byl vizuálně pro společnost něco jako vochlasta, vyvrhel a hašišák.

Každopádně jsem se díky pampelišce z toho dostal takovým způsobem, že jsem po ukončení léčby cca 2 roky, měl tak dobrou sedimentaci, jako bych žloutenku nikdy neměl, což zaráželo i pí.Dr.

Tak to byla asi první dost závažná nemoc v mém životě.

O té doby jsem se začal dost zajímat o léčitelství a bylinky. Taky mě dost braly ty věci mezi nebem a zemí a pořád jsem hledal, jestli vůbec nějakej Bůh existuje, když ho nikde není vidět ani cítit ani prostě nic. Přečetl jsem dost o náboženství a vobčas jsem četl i nějaké ty tetičky sektičky. Vždy mě něco z toho oslovilo, ale nic pro co bych se fakt zapálil a věřil, že to je ono, co hledám a funguje na 100% Když se začne člověk zajímat o tyto věci, tak mu do života přicházejí i podobně smýšlející lidé.

V roce 1999 jsem šel do konkurzu pěvecké soutěže TV Nova „Rozjezdy pro hvězdy“ a ten konkurz jsem vyhrál, tudíž jsem se dostal z kapelou i do TV, kde jsme pak vyhráli 1. místo, byl to supr pocit, ale všechna sláva, polní tráva. Chvíli se o nás díky mediální síle vědělo a tak mi jednou zavolal takový dost bohatý pán, jestli by jsme mu nazahráli na firemním večírku. Jasně že ano, proč ne že? Za peníze Fšecko. Taxme hráli hráli a po ukončení produkce, když jsme zabalil apáro, ještě jsme seděli u stolu s některými lidmi z té akce. Mj. tam byl i Roman Skamene. Vedle mě seděla „náhodou“ jedna žena asi tak v mém věku, která úplně zářila pozitivem a byla snad ukecanější, než já. Měl jsem co dělat, aby mě pustila taky někdy ke slovu. Najednou vzala papír, tužku a začala tam něco čmárat, vypadalo to, jako když si vezme malé dítě tužku a začne dělat různé čmáranice. Ptám se jí, „ sim tě, co to tam čmáráš“? Ona jen s úsměvem odpověděla „no, to jsou takový sněhuláčci“ hmm mávnul jsem rukou a smál se. Paxe mě zeptala „tebe bolí pravé koleno viď“? Což mi dost vyrazilo dech, páč jsem jí viděl poprvé v životě čili nemohla vědět, že jsem den před tím hrál fočus a trošku si koleno poranil. Smích mě okamžitě přešel a dost panicky se ptám „jak to víš“??? Ona čmárala dál aniž by se na mě nějak zvlášť podívala a jen suše zkonstatovala „no, tady vidím nějakej únik energie“ Jak únik mé energie je vidět na papíře???!Co, jsem blázen bo co? No byl to mazec v mé hlavince. Pak mi ještě malovala čakry, pro mě f tý době dost neznámý pojem a říkala mi další věci, ze kterých mi šel docela mráz po zádech.

Celý deníček:
https://docs.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45OGl1dVNSdnNWckk/edit?usp=sharing

48 komentářů:

  1. 100 dřepů 100 kliků a 100 sklapovaček každý den, zabere to jen chvíli , můžete si to rozdělit na celý den, a výsledek bude brzy znát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale z toho chrbat + bocne a zadne ramena nevybudujes...

      Vymazat
  2. Skvělé čtení. Jsem u šesté strany a nemohu se od toho odtrhnout. Dobrý relax a inspirace....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, ještě v pátek večer jsem si celé přečetla a tím odlehčeným ftipným psaním jsem si MÓÓC zvedla náladu. Musí to být úžasný živočich :-). Taky jsem půst zkoušela, dala jsem jen 10 dnů, pak jsem už nevydržela, bohužel. Neměla jsem totiž vůbec žádnou energii, ale teď už vím možná proč. Nepila jsem jen vodu, ale i různé čaje a tak myslím, že ten žaludek přeci jen pořád fungoval jinak, stále něco trávil. No a tak protože to ke mně přišlo právě teď, tak jsem do toho od soboty vlítla a opravdu piju jen tu destilovanou vodu a musím říct, že jsem úplně fpohodě, s energií, tu závislost na chutích a vůních vím, že tak do 5 dnů překonám. Tak zatím a díky živočichovi :-) a Tobě Orgo, že vždy se vším přijdeš v pravou chvíli...Nádherňajs VŠEM :-)

      Vymazat
  3. FŤYPNĚ napsaný ... jaxem pocopyl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že sem nebudete zavádět tento dilino chatový jazyk, který przní češtinu snad už i na spojkách mezi větami ! Orgo vzpamatuj se !

      Vymazat
  4. borec vypadal 10x líp na začátku.
    no hlavně že má obrázky od šarlatánky :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aź na to , že o tom to není. A když něčemu nerozumíš je opravdu nejlepší to urážet.

      Vymazat
  5. dočetla jsem jedním dechem, je to úžasné, klobouk dolů Zdenča

    OdpovědětVymazat
  6. Možná zajímavé, ale slůvka jako jaxme, taxme, fšecko atd. mi nedovolila číst dále.
    Prostě mi to tak moc vadí, že jsem se skoro nemohl soustředit na ostatní text.
    Opravdu hrozné.
    Mc Cali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je škoda, že i podnětný text devalvovaný jazykem "jaxmetaxme" se tím vymezí jen pro určitou skupinu lidí. Nedostala jsem se přes "kolixem měl energie" :(, ač mne tato tematika velmi zajímá.

      Vymazat
    2. Ano, jsem na tom bohůžel naprosto stejně.

      Vymazat
    3. jj takovyhle novoty zavadet - to je des:))

      Vymazat
  7. Pepíno bomba, díky za zveřejnění deníčku, taky to jsou 3 roky, co jsem narazila na Máchův Půst:)))
    Nemám sice takový výsledky, ale skvěle mě motivuješ se k půstování vrátit:)))
    Je to odvaha to zveřejnit, zvláště, když se můžeš setkat se šíleným zatracováním a nepochopením(znám, znám, ale vyřešila jsem to jako Ty:)))
    Kéž bych měla vůli co Ty!!!!

    S Láskou Coccinelle z HK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš ji taky, zkus si jen přiznat, že ty jsi Bůh svého Bytí a nikdo jinej to neřídí. Co vysíláš, to příjímáš. Jaký si to uděláš, takový to máš. Jednoduchý a fungující. Bůh ti dal Svobodu a né desatero a konvence ;-)

      Vymazat
  8. Taky si brousím na podobnou akcičku zuby, zatím jsem došel do pátého dne, pak sem ale mámlem zabil návratovkou...závislot na jídle je zrádná...Nebo je to spíš tak že žravostí něco překrýváme a půst to jen otevře, nicméně 40 denní by už měl tohle nejspíš vyčistit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak málem zabil návratovkou? Co se stalo?

      Vymazat
    2. Protože to žádná návratovka nebyla, prostě sem si dal kuře na kari...no zkrátka vůl...

      Vymazat
    3. Buď v klidu, pokud by sis dal kuře na kari po 40 tak by´s už byl jen duše co by na nás střílela z Andělské kuše ;-)

      Vymazat
    4. Po pěti dnech se ti nic nemůže stát.To je příliš krátká doba. Máš moc bujnou fantazii.

      Vymazat
    5. Presne tak, 5 dní je na to príliš krátka doba.

      Vymazat
  9. Díky za skvělý článek - knihu Pepíno, díky za uveřejnění Orgo.
    Je faktem, že článek neosloví každého a někdo může mít i negativní přístup, postoj. Ovšem je to výborná informace i inspirace pro mnohé - zejména ty , kteří chtějí pochopit co je za "oponou".
    Pepíno Tvůj styl i podání je jedinečné - pokračuj a prosím sdílej i nadále své pocity. Jak pokračuješ?
    Díky za odpověď.
    Argonaut

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud je to vše pravda, z reakcí toho guru, který by měl procítit, zda hladovějící lže či ne, je zřejmá jedna pravda. Půsty, meditace, masáže aj,metody nemohou docílit obrácení člověka či odstranění jeho karmy, pokud není dodrženo to hlavní- změna myšlení. Vše ostatní jsou jen podpůrné berličky

    OdpovědětVymazat
  11. Když se dušičce něco nelíbí, někam se ji nechce, zobrazí se nám to symptomy nemoci na fyzickém těle. Žloutenka. Ježíš říkal, jsi-li ženatý či vdaná, dobře. Jsi-li svobodný ještě lépe. Mohlo to tak být. Humorný pohled na realitu. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  12. Také jsem zatim došel jen do pátého dne. Neměl jsem přitom ani moc hlad, ale za to asi od třetího dne STRAŠNĚ VELKOU chuť na chleba se sádlem a cibulí. Nikdo si neumí představit, jak silná ta chuť byla.
    Ale za týden jdu dalšího půstu a to už se zvyklat jen tak nenechám. Chci zkusit sedm dnů.
    Mc Cali

    OdpovědětVymazat
  13. Opravdu se to nedá číst...přeložte to někdo do češtiny prosím :D

    OdpovědětVymazat
  14. smekám,zkoušel jsem čtyři dny,dál nic...omlouvám se,že používám češtinu,která nesmrdí jaxem taxem,ofšem...ale zase čtení takového textu pomuže jistojistě ke klystíru horem...

    OdpovědětVymazat
  15. proč kritizovat jeho jazyk, to by nebyl Čech, aby to nezkritizoval, když se začtete, pochopíte, že tento muž má skvělé srdce, nezáleží přeci na pravopisu, ale na myšlence, jen si to přečtěte rýpalové jako já celé. A ty čmáranice co tomu říkáte, je automatická kresba a naše věda jí studovala několik desetiletí. Jeho nápad je dobrý, ale stačí půst o 21 dnech, po 30 dnech už se z vás uvolňují i vitamíny a minerály z kostí. takže nepřehánět. začít 3 dny. po měsíci si můžete dát 5 dní.

    OdpovědětVymazat
  16. Prosím tě orgonete a ostatní ověřte si zdroj Pepína.

    Není mi souzeno někoho soudit a můžu vám jenom říct, že žádný půstař, co udělal Pepíno, by tohle neudělal!!!

    Mrknětě se na Pepína, zde a udělejte si vlastní názor. Ne pro to, že to říkám, ale proto, abyste znali, věděli a mohli se svobodně rozhodnout…

    http://www.pust.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=195&p=4411&hilit=pep%C3%ADno#p4411

    S láskou v srdci David

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud si chceš teda s Láskou udělat komplet obrázek o Pravdě a zaplavat si v žumpě i s ponořenou hlavou taxi zapomněl přidat ještě tento link http://www.pust.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=186 a neutop se! S Láskou Pepíno Davide. Pozdravuj Goliáše :-)

      Vymazat
  17. Celé jsem to přečetl jedním dechem sice to má zhruba 40 A4 a četl jsem to ale 3 hoďky, ale je to zajímavé. Borec shodil téměř 30kg a téměř dostihl svoji manželku ve váze 55kg. Jen doufám, že teď na jaře všichni nebudou pořizovat melouny za 230kč, aby pak proběhl určitě parádní usmiřovací sex :D :)
    Hodně zdaru všem co chtějí zatočit s nějakou svojí závislostí nebo neřestí :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, nepočítal sem s tím, že se to až takto zveřejní, ale budiž :-)kéž to pomůže každému, kdo je na Cestě k sobě. Těm co vadí styl psaní doporučuji se nad tím povznést a vnímat pouze obsah, páč ten je důležitější než nějakej stresík s češtinou ne? ;-)
    Kdo má zájem pokecat na FB s osůbkama podobného smýšlení tak zde je to možné
    https://www.facebook.com/#!/groups/208084782580156/
    Mějte se vypůstovaně ;-)
    Pepíno ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Narazil jsem na článek včera po 22 hodině, ač už jsem chtěl jít spát, nemohl jsem jinak, než přečíst celý deníček doslova jedním dechem.. po krátké chvíli mi došlo, že vlastně autora znám i jeho paní, bydlím totiž nedaleko. Díky tomu mi deníček dal i něco navíc.. naprosto reálné obrazy prostředí, kde se autor pohybuje.
    Super, díky Marcel

    OdpovědětVymazat
  20. zde je info o meditaci od Levašova. Stojí to za přečtení z důvodu, že lidé dnes šílí po meditacích různého druhu. Jenže to je právě důvodem pro to, dávat si o to větší pozor na to, jakým energiím se otevíráme.
    http://leva-net.webnode.cz/products/levasov-o-meditaci/

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Pepíno a Orgonete,moc děkuji za zveřejnění,styl psaní vůbec neřeším,obsahově úplná bomba,vážím si té otevřenosti.Díky

    OdpovědětVymazat
  22. Argonaute pokračuji v pravidelném půstování. Tzn. každý týden jeden "na sucho" vobčas 3, vobčas 7 z kraje minulého roku pokus o přechod na Pránu 21dní (nepovedlo se) :-)Byl jsem na přednášce Henriho Monforta(člověk, nezávislý na jídle jiš skoro 10 let. tam mi hodně docvaklo :-)Joachim Verdin (Polák breatharian 3 roky, velmi inspirativní čtení a odhalení Pravdy o jídle)
    Každopádně je to Cesta na kterou dyž se člověk dá, tak intuitivně vnímá, že to je "ono" páč veškeré jídlo je droga, ktará ucpává naše přirozené vjemy, které jsou v dnešní civilizaci považované za sci-fi :-) Pokud člověk nečistí PC, zpomalí se, nebo zastaví. To samé je z naším tělem, čili čistit a posunovat hranici čistoty až do stavu kdy člověk pochopí přísloví " čistému Fše čisté" to je nade Fše jisté:-)
    Pepíno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepíno gratuluju k "probuzení se". Ta Tvá cesta je mi známa a vím jak je, byla těžká. Není však pro každého - pouze pro ty, kteří chtějí a mají potřebu se "probudit". Takže Ty vlastně už nakukuješ za "oponu" a jen tak něco, spíše někdo Tě rohlíkem neopije.
      Jsem rád, že jsou takoví lidičkové jako Ty.
      Měj se nejenom půstově.
      Argonaut

      Vymazat
    2. Děkuji MOC, ale ještě ouplně probuzenej nejsem, páč jinak bych už asi vodlít z Matrixu :-)Čekám a těšim se na ty pozitivní změny a kompletní probuzení celého lidstva, páč sem si jistej, že se nacházíme zrovna v té době, kdy se konečně provalí Pravda o opravdové realitě a to bude pozizivní mazec :-) Jsem MOC rád, že jsou tu takoví lidičkové jako ty ;-)A že vás tu je většina :-) Těch negativních a očerňujících jsem si užil už dost hned po půstu před 2 lety, kdy mě můj "Guru Pavel" vyvěsil na jeho stránkách jakožto lháře, svůdníka atd. Hned se do mě pustily jeho submisivní ovečky a samo že prudily jaxe dá a jak vidno, někteří v tom ještě zaslepeně pokračují,aniž by zapochybovali o tom, že v tomto případě "lhář křičí chyťte lháře" :-) Jsem už někde jinde, čili vím, že všechny negouše sám jejich život pokouše čili si užívám poučení z okolí, páč když má člověk kukadla trošku votevřený, vidí kompletní zrcadlo svého charakteru ve svém okolí. Pak zjistíš, že každý sme režiser i scenárista tohoto Bytí a začne opravdová šou! ;-)
      Měj se parádnicky na vždycky ;-)

      Vymazat
  23. Znám člověka co se připravuje na celoživotní půst, tj. mimo vody nic víc. Je to tedy praktikující buddhista a je jaksi připravenější, ale jsou známí lidé (ve světě) co už "jedou" na vzduch. Prána, čchi, orgon či jak ještě je mocná síla (Obi van Kenobi - ftip :-))

    OdpovědětVymazat
  24. Zdravím Vás orgonetáci,veľmi zaujímavé čítanie denníka Pepina, človek na 40 dní musel mať veľkú odvahu, trpezlivosť a vieru..snáď jeden z milióna to dokáže,aby fakt musel zniesť ešte tie negatíva,čo o ňom šíria a s ktorými sa stretával,ale otvorene podrobne opisuje každý deň svojho půstu a tú návratovku,kde som s ním súcítila a čakala, ktorý deň nabehne na normálny život..Je to obdivuhodný človek,veľmi pracovitý, otvorený a nehrá sa na nič, je taký,aký je..a taký by mal byť každý, sám sebou..Komu vadilo jeho písmo, má problém sám so sebou, lebo každého treba brať takého,aký je..tu išlo o podstatu veci -půstu-ako to zvládol..a možme mu byť vďační,že nám predostrel svoj príbeh dopodrobná,bez okolkov a k tomu odporúča presne podľa svojich zážitkov a skúsenosti,ako a prečo je potrebné půst prevádzať, čo tým získal pre seba, k akému poznaniu došiel...a keď to napíše človek,ktorý týmto prešiel, tak sa mu treba s veľkou úctou poďakovať..že nám to poznanie vyjavil a k tomu humorom, ktorý ho neopúšťal...Veľká vďaka Pepino, nech je tvoj život krásny..Mária.

    OdpovědětVymazat
  25. Niekto je lepši v pravopise ,druhý v športe ,tretí vie zabávať ....Nato sme tu,aby sme sa od seba navzájom učili a tolerovali sa. Posudzujeme a sami robíme chyby.Je odvážny!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Co sa tyka hladovky je tu kniha od G. P. Malachova. Na uloz to .cz alebo uloz to .sk tu ich ma 21ks. Mal som cukrovku 2 typu/ 4x ihla na inzulinoch / po 2 mesiacoch je vsetko ok. Doktorka bola s toho na konari. Hladovkou sa da vyliecit totalne vsetko. 200 najhorsich chorob. A netreba sa nechat odradit od iných ludi co tomu neveria . Ti su este len v plienkach. Števo
    P.S. Ja som robil 11 dnovu hladovku aj s urinou a potom 7 dnovu teraz sa chystam sa na 21 a potom na 40 a viac . Na tu este sice nemam, ale viem ze pri 40 dnovej sa konecne moze zastavit a vyprazdnit mysel. Pri liečbe cukrovky pouzivam aj vyplach čreva, očistu pečene, lymfat. systemu , Džala neti , Šank prakšalanu. atď. Takze ma to tiez caka. drzim ti palce ked sa ti to podarilo mas pevnu volu a to je dobre.

    OdpovědětVymazat
  27. Pokud mohu skromný komentář,hlavně pro ty co nemohou číst tento text.Komu to nesedí tak si najde cokoli,aby to nešlo číst.Je to daný egem a nedostatkem pokory.Já sám za sebe už dávno tomu jsem absolvoval 30 denní půst se vším všudy a bohužel bez rad od kohokoli-pouze z knih.Bylo to přesně jak to pisatel popisuje až na to že jsem si dělal pravidelný klystýr.A to není moc příjemný.Ale jinak účinky jsou srovnatelný s tím co je popisováno.Hlavně musíte mít silnou psychiku a nedat se ovlivnit.Ten tlak od nejbližších je opravdu enormní.A nevěřte doktorům,mají pravdu sotva na 30%.A každej jsme trochu jinej a nejde škatulkovat.Do toho ať jsme lepší a zdravější. ROBRO.

    OdpovědětVymazat
  28. Zdravím všechny, kteří se snaží o půsty - mám problém, snažil jsem se marně dostat do DISKUZE na Pust.cz ,chtěl jsem se Pavla zeptat na můj specifický zdravotní problém, ale neuspěl jsem ani s pomocí svého syna dostat se na diskuzi, či jinak oslovit Pavla. Pokud někdo pomůže - díky, můj mail :la.ma.s@email.cz Zdraví Ari.

    OdpovědětVymazat
  29. Mně deníček nejde otevřít :( čím to může být?
    Lída

    OdpovědětVymazat
  30. Už mi to najednou jde otevřít,Orgo, můj předchozí komentář prosím vymazat. Díky. Lída

    OdpovědětVymazat
  31. Super článek,díky,i když se přiznám, že jsem se tím stylem musela chvíli prokousávat. :-) Hvězdičku mohu jen doporučit, je boží, známe ji již řadu let, máme u ní několik kurzů a kreslí nám to o sto šest. Naše děti to používají občas k vyhledávání jimi ztracených předmětů :D, my dospělí ke komunikaci s "vyššími levely". :-)Půsty jsme dávali zatím jen desetidenní, takhle dlouhý, to je fakt výzva.Ale všichni kamarádi co tím prošli byli nadšení, takže uvidíme.
    Zdravíme
    Mardiťáci

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.