30. dubna 2013

Dokáže Purviancova pyramida rozehnat "žlutou deku"?

Činím první kroky k obstarání orgonitové Purviancovy pyramidy, což je údajně nejlepší prostředek na likvidaci chemtrails a umělého počasí.  Základem je získání návodu.

Odkaz na zakoupení a stažení návodu z webu v tento okamžik nefunguje, ale Ross Purviance mi již odepsal, že má právě hacknutý web, že to do konce týdne spraví a dá vědět, až to bude fungovat.

Koncem týdne tedy snad budu mít návod na stavbu.

O co mi jde: získat prostředek na rozehnání umělé "žluté deky". Co to je?

Příklady: zde na snímku dnešní deka nad Jižními Čechami:


Ze vzdálenějšího pohledu: deka i nad Polskem.



V našich podmínkách by bylo dobré mít orgonitový prostředek, který je schopen rozehnat tento nízký poklop oblačnosti, kterým nám zde klimateroristé udržují nízké teploty, třeba "listopadové" počasí v červenci, nebo v zimě extrémní chladna - viz prodloužená zima, kterou jsme měli letos. Na tuto deku nepůsobí místně ani ocet, ani cloudbuster.

Poněkud pomáhá, když vezmete cloudbuster nebo několik HHG a ocet do auta (třeba nacucaný ručník ve vaničce na zadním sedadle, otevřené okno) a jedete aspoň 40 km - tím tu deku narušíte, vznikne reakce, která se šíří ... Jenže klimateroristé mohou snadno vyrobit tisíce km2 tohoto umělého poklopu a snadno ho nasunout na místa, kde byl porušen, takže ráz počasí ve větší oblasti to nezmění. Místně si ale můžete vytvořit dočasné polojasno či jasno (kvůli párty, plovárně, sušení prádla). Jenže to chce to ten pohyb orgonitu, nejlépe i s pohybem octa, a to vždycky nejde ...

Takže, činím si mírné naděje, že třeba pyramida by mohla pomoci, když Ross tak bájí o její účinnosti. Informace o tom, zda jeho pyramida je účinná i na tento typ umělé oblačnosti, pravděpodobně od něj nezískám, protože v LA je jiné klima, kde ta "žlutá deka" není typická. Ale zeptám se.

Až postavím pyramidu, nebudu lenit a klidně s ní denně těch 5 mil ujedu (:-)))

28 komentářů:

  1. Ja si totiz myslim, ze ty helikoptery, se kteryma se potkavame po instalaci orgonitu slouzi ke kalibraci plosneho HAARPovani pravdepodobne pouzitim GSM-vysilacu. Tudiz nas pak lokalne osmazi jeste vic... (...mam ted ale vynikajici signal...) Kazde naruseni jejich systemu je pak casove omezene... Chtelo by to skutecne orgonity rozpohybovat a vozit je sebou. To pak bude legrace?!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni by tak nebyli schopni zaměřit zdroj, je to tak ? Pokud bude orgonit v pohybu.

      Vymazat
  2. Když ta pyramida ma dostah 50-70 mil, proč se s ní musí jezdit každý den těch 5 mil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože orgonit a orgon potřebují pohyb.

      Vymazat
    2. Pohybují se Vesmírem. A to celkem rychle.

      Vymazat
  3. Pomůže přestěhovat se třeba do Bzence, kde je velká octárna?

    Co se týče žluté deky nad Los Angeles: Nebyla by pro porovnání k dispozici podobná fotka oblačnosti, nafocená z družice 20 minut před tamním východem Slunce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je nápad za milion, už si du balit kufry.. sice tam bude smrad a mušky octomilky, ale slunce tam bude svítit jak o život.. :-)

      Vymazat
  4. Zdravim, mas v plane podelit sa s ostatnimi o ten navod?

    OdpovědětVymazat
  5. Bravo Orgo, budu držet palce, ať to působí. S láskou JanaR.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=k8vwKYNT0QA

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem moc zvědavá, jak to bude fungovat. ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěl bych se zeptat, v jaké části Čech s tím budete působit, abych se mohl těšit, přeji úspěch!!!

    Jarda Čížek

    OdpovědětVymazat
  9. Jedine co mi nejde do hlavy je, ze ak ma ta pyramida dosah 50 az 70 mil, ako sa uvadza, tak aky ma zmysel ju vozit 5 mil po okoli?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonit a orgon potřebuje pohyb, jinak "usne".

      Vymazat
    2. A to nestačí, že rotuje rychlostí 1000 km/h kolem zemské osy?
      A to nestačí, že se pohybuje rychlostí 100000 km/h kolem Slunce?
      I při takhle rychlých pohybech spí? Jak potom pomůže nějakých 10 km/h na kole navíc (nebo namíň - záleží na směru jízdy) ?

      Vymazat
    3. Tak ak je to ozaj tak, ze orgonit/ orgon bez pohybu "usne", tak potom zase aky zmysel ma giftovanie?
      To nechcem rypat, len sa pytam :)

      Vymazat
    4. Jaký to má smysl? Ukrátíš si čekání než se chemky na nebi polekají a samy se rozejdou
      r.m.

      Vymazat
    5. mozna je to tim ze kdyz nekde na stabilnim miste se vyvolava orogo energie umej ji potom zamerit a eliminovat pro ot je treba pohyb orgonitu

      Vymazat
  10. nejni problem zaplatit za neco,kdyz to bude k necemu.je treba to zkusit.dik orgo ze do toho jdes a ten navod ziskas.vyzkousej to a uvidime zda ma cenu do toho navodu investovat.je nas tu myslim dost,ktery mame zkusenosti na to dokazat to vyrobit pokud to bude stat za to,aby byl v kazdym kraji aspon jeden dva,nejlepe v kazde oblasti. jirik

    OdpovědětVymazat
  11. U nás je dneska ta šedivě žlutá deka, je možné, že člověku může působit tíseň a nepříjemné pocity? Co déšť, který padá? Daly by se naměřit nějaké nezvyklé hodnoty? Jedná se o oblast jižní Moravy.

    OdpovědětVymazat
  12. Na internetu lze běžně najít přehledy běžících projektů na ovlivňování počasí v jednotlivých amerických státech. Věnují se jim komerční firmy, které se vytvářením mraků na objednávku nijak netají viz.zde: http://www.agriculturedefensecoalition.org/sites/default/files/pdfs/5_1_2010_NCAR_UCAR_News_Maps_Worldwide_Weather_Modification_Programs_March_2_2010.pdf

    OdpovědětVymazat
  13. Nebo zde lépe: http://www2.ucar.edu/news/weather-modification-multimedia-gallery

    OdpovědětVymazat
  14. http://abbartos.wordpress.com/2011/08/31/rozhovor-s-leteckym-inzenyrem-nejen-o-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  15. Zjevení ve Zbrašíně

    Rozhovory se svědky neobvyklého (meteorologického?) úkazu. http://www.rozhlas.cz/planetarium/priroda/_zprava/281581?hodnoceni=1

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.cestyksobe.cz/inelia-benz-citite-strach-hnev-nebo-stres-ab2407/

    OdpovědětVymazat
  17. Údajně chemtrails slouží i jako detekce mimozemského plavidla... Kde se objeví, tam se udělá v chemtrails díra... Když někdo orgonitem udělá díru, zřejmě si pánové nahoře myslí, že jde právě o UFO... No a tak se nedivte, že to přiletí zkontrolovat nějakej black copter, jestli vizuálně něco vidí...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.