21. dubna 2013

Exploze továrny v Texasu: Rovněž falešný útok


Nezávislé video tragické exploze, která zdevastovala městečko West, ukazuje, že továrna byla pravděpodobně odpálena z vnějšího zdroje, možná bombou nebo raketou.
by Shepard Ambellas
http://intellihub.com/2013/04/20/west-texas-explosion-might-have-been-triggered-by-militarized-blast-eyewitness-says-it-was-a-plane/
Intellihub.com
April 20, 2013
Překlad: OrgoNet

West: V úterý postihl malé texaské městečko West silný výbuch, o síle 2,1 Richterovy stupnice, který srovnal se zemí budovy a další struktury, a zabil a zranil mnoho civilních občanů. Většina místních svědků ho popisuje jako „výbuch bomby“. Na videu je několik svědků, kteří potvrzují: „Bylo to letadlo.“

I když bylo všemi médii a vládními zdroji oznámeno, že továrna na hnojiva vybuchla při požáru, je možné, že za tím je něco více, jak naznačují místní zprávy. I když továrna měla už v minulosti problémy s bezpečností, audio a video analýza výbuchu napovídá i možnost něčeho jiného.

Dobří lidé v té oblasti mají pochybnosti o tamějších událostech onoho pochmurného dně, a to z dobrého důvodu.

Reportér Intellihub.com Mathew Short zjistil a uvádí videodoklady, že pohotovostní vozidla byla na místě již před explozí v továrně na hnojiva ve Westu, a že se tam konalo cvičení, jak potvrdil v rozhovoru ředitel nemocnice.

Jsou to stejné okolnosti, jaké jsme viděli během událostí jako byly útoky 11. září 2001, při bombovém výbuchu v Londýně v červenci 2005, při střelbě ve škole Sandy Hook a naposledy při nedávném bombovém útoku v Bostonu.

Tyto znaky ukazují na klasické provedení typického vládou sponzorovaného falešného útoku, který vláda zamořená tyranskou mocí používá k tomu, aby mohla zvýšit dohled nad občanstvem a odejmout jim Bohem daná práva a svobody.

Video: Záchranářská auta FEMA byla v oblasti výbuchu již předem. 
http://youtu.be/ijMDXQFnnM0

Zveřejněno 17. 04. 2013
Cvičení FEMA v oblasti je potvrzeno zprávou nemocnice, že vzhledem k událostem v texaském Westu včera večer se nemocnice North Hills a NCTTRAC rozhodly zrušit dnešní cvičení připravenosti na jadernou katastrofu. Mnohé z prostředků plánovaného cvičení byly již dříve rozmístěny ve Westu, aby pomohly při záchraně obětí. Viz stránky nemocnice

Toto (nepříliš povedené) video natočil 16. 4. 2013 jeden zvědavý místní občan, protože ho zajímalo, co tam dělají záchranářská auta typu FEMA. I tak je dokladem toho, že auta tam předem byla. 



Informace, že v oblasti se konalo cvičení připravenosti na masová zranění způsobená jadernou katastrofou, se nacházejí i na oficiálním webu Severotexaské krajské poradní komise pro traumata (NCTTRAC). Viz jejich web.

Video se záběry ukazujícími, že továrna neexplodovala zevnitř, ale byla „odpálena“ zvenčí bombou nebo raketou.
http://youtu.be/cA2OQUKw-Z8 


Video po výbuchu. Devastace města. V 6:50 videa říká svědkyně: Bylo to letadlo. Způsob poškození údajně naznačuje použití vojenské zbraně.
http://youtu.be/skOJNFSVjRk 


(Kráceno.)

24 komentářů:

  1. Exploze byla ve čtvrtek 18. 4. 2013, kolem 19,45 h. místního času.

    OdpovědětVymazat
  2. O tom, že ten výbuch v továrně na hnojiva v Texasu byl po Bostonu další vládní teroristický čin proti vlastnímu obyvatelstvu, jsem zde psal v komntářích již 18.4.2013, a nikdo na to nereagoval, protože si zřejmě všichni asi mysleli, že tu plácám nesmysly. A vidíte, činy temných jsou znovu odhaleny a usazeny na pranýři veřejnosti. A znovu se tam jakoby náhodou konalo cvičení hasičů a FEMA. A to ještě se zaměřením na následky po atomovém výbuchu. Proto si myslím, že tam mohla být odpálena bomba s ochuzeným uranem !Globalisté alias Illumináti alias Temní světovládci atd. se nechali slyšet, že provedou nějakou megaakci, že užasne a zároveň ustrne každé oko i každé ucho ! A to že donutí obyvatele USA přijmout Nový světový řád !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každej si to myslel, ale dokud nenajdu někde na webu o tom nějakej článek s důkazy, tak o tom nechci až tolik spekulovat a radši si počkám na něco hmatatelného ...

      Vymazat
    2. nojo my Češi jsme takoví opatrníčci :-))))

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Podíval jsem se trochu blíž na videa z Youtube. Tady jsou výsledky.

    http://imageshack.us/a/img819/8173/westplant.jpg
    http://imageshack.us/a/img33/9813/westplant2.jpg
    http://imageshack.us/a/img515/295/westplantblast.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, tohodle jsem si všiml při záběrech videa- co jako to mělo být? Ten záblesk před ohniskem před výbuchem, myslel jsem si, hned, že od tohoto to bouhlo, jen nejsem odborník, myslel jsem nějaký plyn a zpětný výbuch od něj. Je vidět, že je to divné i pro jiné...:-)

      Vymazat
    2. Díky Ondřeji za odkazy. Honza.

      Vymazat
  5. Nejsem odborník, ale zajímavá je ta "světelná vlna - záření", které vzniká obvykle při jaderném výbuchu. Po explozi se šíří do okolí jako kruh na vodě, když tam hodíte kámen.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to říkám, nálož s ochuzeným uranem, osvědčený postup z válek na Balkánu a v Iráku !

      Vymazat
    2. Ten kruh od výbuchu mohla být tlaková vlna nabo vlna pronikavé radiace. Sledujme, a možná se dovíme, zda lidé z té oblasti byli postiženi nemocí z ozáření !

      Vymazat
  6. Přesně tak, jak píše Orgo v 9:36. Celá událost ve Westu byla od začátku podezřelá, je ale vhodné počkat na více informací o skutečnostech, zejména pak na informace místních lidí jako svědků události.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. nechapu co je na tom divneho? normalni mega vybuch topvarny na hnojiva, vite jak jsou horlave latky to jsou?

    A nechapu proc se divite vysnimkovani jedne vteriny? Za jednu vterinu svetlu urazi uctyhodnou vzdalenost, takze vse je v poradku, proste exploze je asymytricky, protoze bouchly nadrze s chemii.

    "odejmout jim Bohem daná práva a svobody" nikdo nemuze rict jake mame prava, jen si to myslime.


    Optik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mudrlanti tohoto typu tu ještě scházeli :-)))

      Vymazat
    2. víme. to co bouchlo má bod vzplanutí 1560 C, benzínový páry při hoření dají 1200 C
      petr z jbc

      Vymazat
    3. Ani muniční sklad,kdyby bouchl,by nevyvolal zemětřesení 2,1

      Vymazat
    4. Jedině nálož typu atomovky s ochuzeným uranem (raketa?), stejné projevy a účinky byly pozorovány i v Iráku během invaze. Spousty spojeneckých vojáků si odtamtud tehdy odneslo dodnes oficálně nevysvětlenou nemoc jakýsi syndrom ze Zálivu. Většina už ví, že byli ozářeni po výbuších střeliva, bomb a raket s ochuzeným uranem. Tito "hoši" "kapou" jak jepice jeden po druhém !

      Vymazat
  8. Já jako chápu,že bejt iluminát ( nebudu to psát s velkým na začátku) , tak nechápu,že už je to trapný. Tak kdo jim to už řekne? Já zas tak dobře anglicky neumím a navíc - co si budeme vykládat - to jim musí říct nějakej chlap, chlapskou řečí a chlapským způsobem. Já, jako žena, bych se určitě zeptala jestli si tím kompenzujou malé mužství a to bychom se moc daleko nedostali :-D Navíc by mě zajímalo, jestli náhodou nedělali ten experiment jako ve filmu Trhák, když šlo o hnojiva ..... no to už bych je tou "ženštinou" a "čecháčkovstvím" mohla rozhodit úplně :-) nebo jsem čečenka??? Hele začínam se v tom neslušně orientovat :-D J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, já taky na protest nepíšu u všech temnářů a jejich přišluhovačů na začátku velká písmena, jednak proto, že si jich nevážím, a jednak tím do jejich matrixu vysílám pro ně oslabující vibrace, prostě jim tim odebírám potenciál,sílu. Je to součást magie, která funguje, aniž bych musel nějak zvlášť čarovat jako třeba H.Potter.

      Vymazat
  9. Tohle video je docela zajímavé. Myslím, že je tam dobře vidět střela, která přilétla zleva. http://www.youtube.com/watch?v=jrlFTlzprKI
    zdravím Ali

    OdpovědětVymazat
  10. Stačí se zamyslet na vznikem exploze a jak výbuch vzniká...

    Uvolněním obrovské energie tež = Obrovská Rychlost hoření...
    Co říkají Newtonovy zákony? a co říká Ensteinova rovnice???

    Myslím že nebyl by problém určit místo kde byla Bomba pomocí map a triangulace... přesně na centimetry

    Anonym001

    OdpovědětVymazat
  11. No je vidět,že lidi jim už "zbaští" úplně všechno,už si z tý lidský naivity dělají srandu.Jak řekl náš bývalý prezident Klaus:je v pořádku, že ti co si nakradli miliony jsou jenom víc "šikovný", než my ostatní blbci, kteří nekrademe.

    OdpovědětVymazat
  12. Včera som tu vložila tento príspevok :

    "Že by náhoda ?
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/fotogalerie/2013/04/22/foto-waco-masakr-david-koresh-19-duben-1993/ "

    Neviem, prečo si ho nezverejnil, lebo mne to prišlo ako opakovaná zápalná obeť po 20-tich rokoch v tejto oblasti (West údajne leží cca 30 km od Waco).
    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten včera určitě nepřišel, protože by mě jistě zaujal, anebo mám vlčí mlhu před očima. Nevadí, hlavně že došel dnes (:-)))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.